lučka 25
|
Ojla punce. ste bile pridne klepetulje. Pa lepa pisana druščina tudi. neela, a to imaš aerobiko ali balet. Pa tvoja postava bo preveč idealna, če boš ves čas tako pridno telovadila. Kako pa si drugače? skuštrana suzi, ne bit žalostana . Saj vem, da ni fino, ko se plani podrejo, ampak saj bo. Ti bomo pa me družbo delale, kakšno traparijo s tabo ušpičle, se smejale,.... lahko pa tudi sprejmeš neelin predlog, ki je zelo dober. bi jaz tudi kaj takega izpeljala, že dolgo časa nisem. špelka, jaz sem tudi gorenjka. je pa lepo, da si smeti pobrala za seboj. So ti punce okvirno že povedale kako in kaj je s K, pa res poskusita najprej še s tem, preden gresta spet v postopek. fargi, ti si res faca. Na kratko napišeš komentar, ki te kar na .... vrže potem pa samo še smeh. S tvojo službo naj se pa dobro uredi. Gre pa res veliko živcev pri tem. Pa tudi ni treba, da je tako boleča, ampak še vseeno pa zato ker je prišla. Še 2, pa bo spet akcija. frula, lep medo. Vidva pa bodita te dni lepo pridna in lepo . Za pozitivno energijo pa ti ne morem prav nič oporekat. sanna, lepo da si nas prišla spet malo pogledat. Lu33, za datum. Naj bo operacija uspešna, pa tudi pomaga naj k uspehu, ali da kaj najdejo in popravijo, ali pa že zato, ker malo pečistijo vse tam notri. tinč, na zdravje in na pivski trebušček.
|