|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
18.8.2008 17:16:57   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

nf, kako kaj? že dolgo nisem nič bla gor pa sem malo zgubila stik z najnovejšimi informacijami user posted image

Fino, nič novega, in ti? Julija sem bila na laparo, zdaj pa spet v akciji. Mislim, da sem stavila, da rata oktobra user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.8.2008 17:23:38   
little angel
no pa se jaz tukaj 1x cestitam sonceku!!!!!user posted image user posted image user posted image

punce je katero od vas bolela glava po klomifenu?zdaj me ze 2 dni nekaj muci, ceprav sem v tor vzela zadnjo tableto pa taki napihjen trebuh mamuser posted image ovulacijski testi pa ze od cet kazejo rahlo crticouser posted image kaj bi naj to pomenlo?sem ze cisto zmedena....
jaz sem stavla na sept ampak raje stavim na okt kr sem prepricana da ta mes ne bo nicuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.8.2008 17:28:52   
lučka 25
Ve klepetuljice male. Danes pa niste bile prav tiho user posted image , danes zadrga ni delala. user posted image

neela, imaš nor avatar. Čist tako zgleda, kot, da bi jaz plesala user posted image . A tako sem smešna?user posted image

skuštrana suzi, nič se ne obremenjuj. Naša telesa so včasih tako čudna, da nam jo lahko kdaj tudi špikanje in slju zagodejo. Mene je že v soboto grozno začel špikat v jajčnikih, bolj, kot takrat, ko sem jemala K, pa je Reš naredil UZ in rekel, da se še nič ne dogaja. Zato pa optimizem na plan, pa bo. user posted image

nf, eni pa res uživate. Bravo! Jaz bi tudi, če bi lahko. Važno pa je, da sta uživala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nf

Kaj pa naša Lučka???? Kako kej foliklčki napredujejo?

Ja včeraj je rekel Reš, da sem bolj počasne sorte, ker ni še nič foliklov vdesnem jajčniku, v levem pa naj bi se nekaj dogajalo, pa še vedno nič konkretnega. bo treba še malo več user posted image  popiti, da bodo bolje rasli. v sredo pa izvem kaj več.

fargi, super. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Seveda za dober dopust in za user posted image . Še dve, pa bo spet akcija. Prej pa kar lepo še naprej vadita ata na mamo. user posted image

tinč, dobrodošla nazaj. Ti kar še naprej spij kakšno pivo, pa bo. jaz sem prej vedno samo gledala pivo user posted image , zdaj ga pa raje kar spijem user posted image . na zdravje, naj folikli rastejo. user posted image

little angel, mislim da so vsi znaki normalni, vsaj pri nekaterih. Za O teste ti pa ne vem pomagat. Naj se še vseeno tvoja stava uresniči, pa kar bo bo. Še zmeraj se lahko potem prestaviš na oktober.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.8.2008 17:59:23   
Fargesia
lučka moja draga!!! folikli naj kr pridno rastejo...dajmo dajmo mali foliklčki, postanite velikkiiii kot gora in razveselite našo lučko...

hmmmm, mene pa mal trka...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.8.2008 18:31:33   
sonček85
no pa da se še tukaj pohvalim z lepo novičko.Danes sem delala test in je bil nič kaj druga kot to:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
več o tem vam pa z veseljem o tem povvem jutri ,saj bom imela več časa.hvala vsem za čestitke in spodbudne besede.res hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vaša klomifenka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.8.2008 18:40:57   
miska73
Sonček, pa še enkrat čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim, da si že spremenila podpis - lepo.
Ko boš imela malo več časa nam pa le izdaj recept.
Pa ne pozabit na tale naš klub klomifenk.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.8.2008 20:21:25   
sonček85
no sedaj pa da vam povem kako je vse potekalo:

že kaka dva tedna sem se počutila čudno,zmatrana,zaspana,lulanje,mehko blato no in v soboto še male slabosti,ki kar ne pojenjajo.Pa ves čas se mi je tako veliki trebufh že zdel,pa na dopustu sem več pojedla ko moj dragi-se je kar čudiluser posted image user posted image user posted image   no in tako danes naredim test in vidim +++++++++++++
že dva meseca ne jemljem klomifena ,potem sem 1mesec jemmala samo vitamin e in ta mesec sva z dragim pričela z evitolom no pa je ratalo.kaj je vzrok da je ne vem ,sem pa neizmerno veselaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.upam ,da je res in da ne sanjam in da bo v petek ko ponovim test res vse res in da se bosta pokazali user posted image ali+++

hvala še enkrat vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.8.2008 20:24:07   
Rakica_80
SONČEK ČESTITAM TUDI TUKAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela, ko vidiš da je nekomu uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.8.2008 20:31:41   
sonček85
tudi tebi in ostalim bo kmali,samo verjeti morate in kdaj pa kdaj odmisliti vse to in se prepustit kar bo bo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.8.2008 20:50:50   
frula
Ojla punce! Sem nova tukaj notri, čeprav vas že dolgo berem. Ful ste fajn.
Stara sem 31 let iz okolice Kranja in s fantom se trudiva dobiti user posted image kakšnih 14 mesecev. Pred nekaj tedni mi je G predpisala klomifen in danes je 4 dan odkar sem ga nehala jemati (1 tableta 5-10 dan ciklusa). Včer sem mela rjavkast izcedek, pa sem naredila O test in je bil -.
Sonček - to je super novica user posted image user posted image user posted image Čestitam! Prav super je slišat, da je nekomu uspelo.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.8.2008 21:08:41   
sonček85
 frula dobrodošla in hvala za čestitke in naj vam kmalu uspe zagledati ++++++++

sedaj se pa tudi midve s pikico poslavljava in želiva vsem lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.8.2008 21:09:04 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.8.2008 21:14:36   
neela
sonček - iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti prijetno user posted image s čim manj user posted image ....čez nekaj več kot 8 mesecev pa zdravega sončka!

frula - welcome to the club, generacija! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.8.2008 21:44:08   
Fargesia
frula, dobrodošla!!!!

neelika, ampak tale tvoj hipo je pa res zakon!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.8.2008 21:47:59   
tejčica30
Živjo!

Evo mene nazaj z dopusta, sva se imela res krasno. Pohajala sva po naših hribih, tako čisto na easy. Ta mesec ne jemljem ne klomifena, ne E vitamina, ne štejem plodnih dni in ne merim temperature. Prav paše malo pavze in spontanosti gledeuser posted image

Deset strani ste naklofale medtem ko me ni bilo, pa ne bom brala za nazaj. Vidim pa da je razlog za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO sonček.

Lepo se imejte in naj se čimprej spet katera s user posted image user posted image oglasi!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.8.2008 22:21:37   
miska73
Jst pa glih tolk, da se še pred spanjem pokažem z novim avatarjem.
Lahko noč pupe.

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.8.2008 22:25:44   
lučka 25
frula dobrodošla v klubu. Sem ponosna, ker si prave starost, pa še gorenjka. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Kar se pa tiče O testov, pa je še čas, da bo pozitiven. Meni je najbližje pozitivnemu pokazal 1 dan pred O, nič prej.
Pa srečno, da bo čim prej user posted image .

miška, kaj me tako gledaš. user posted image  user posted image  user posted image  Saj so te same oči in kljuni. user posted image

tejčica, si že nazaj. Super. a sta kakšnega hribolazca prišvercala. Kdaj boš vedela, če vama je uspelo? (ah, ta moja neuakanost).

Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.8.2008 22:27:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Jst pa glih tolk, da se še pred spanjem pokažem z novim avatarjem.
Lahko noč pupe.

miška, pa kaj ti mene hecaš? Si že med mojim pisanjem spet zamenjala. ja, ta ti bolj paš. To si ti, ena lepa, dobrovoljna, prijazna miška. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
18.8.2008 22:31:04   
miska73
Lučka, a si me s kljuni ujela... pa to je blo sam ene 2 minuti...user posted image user posted image user posted image user posted image
si jst tud nisem bla všeč...
tale podganko se mi zdi pa pravi drugi jaz ... tako da do nadaljnega ostane.

Mi je bla neelina sprememba dons tolk všeč, da sem še jst morala zamenjat.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 18.8.2008 22:32:13 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
18.8.2008 22:36:24   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka, a si me s kljuni ujela... pa to je blo sam ene 2 minuti...user posted image user posted image user posted image user posted image
si jst tud nisem bla všeč...
tale podganko se mi zdi pa pravi drugi jaz ... tako da do nadaljnega ostane.

Mi je bla neelina sprememba dons tolk všeč, da sem še jst morala zamenjat.

Mam pa tud srečo, da te ravno v teh 2 minutah ulovim. user posted image

Je mene tudi neela, podražila s to enkratno spremebo, da mene tudi mika, da bi zamenjala. Samo kar ne vem kaj bi. bom še videla kaj bom s tem. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
18.8.2008 23:21:55   
tejčica30
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

tejčica, si že nazaj. Super. a sta kakšnega hribolazca prišvercala. Kdaj boš vedela, če vama je uspelo? (ah, ta moja neučakanost).

Konec meseca izvem, morda celo rata, ker je ta mesec bolj sproščeno. Saj klomifen fajn deluje, ampak malo ubija spontanost, ker - če ga (ko ga) že jemljem in imam glavobole in napihnjen trebuh zaradi njega, potem pravim, dajmo potem seksat ko je O. Saj pravim, prav paše malo pavze. Morda si celo psiho malo prenaštelam.

No, jaz pridem domov, jutri pa že naprej - greva našim na Ptuj pomagat streho prekrivat - uh, jim je toča ful stolkla vse...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
18.8.2008 23:45:02   
spelka12
Vi smetite našo temo ,pol bomo pa me tud vašo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image .
Lep pozdrav vsem klomifenkam, sploh pa tistim, ki so se pridružile naši borbi pa veliko uspehov pri user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4196
19.8.2008 7:20:09   
Anonimen
sonček, čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Super novička! Želim ti 9 mesecev brez skrbi in slabosti, potem pa enega (ali dva) zdrava dojenčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
19.8.2008 7:36:21   
frula
Dobro jutro punce user posted image
Lučka, ja gorenjka ja user posted image . Upajva, da nama bo gorski zrak kaj koristil pri user posted image .  
Miška, super slikca! Kako pa si jo naložiš v profil?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
19.8.2008 7:37:03   
sonček85
jutro klomifenke.kako je kaj danes.meni je tako slabo i,da še za sebe ne vem,a vem kaj je ta slabost ,tako da kar naj ostane .zdaj pa hitro vse za mano in jupi nas bouser posted image

dajmo navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

miška73:res lep avatar.tako nežen in ljubek.

frula:avatar si pa naložiš da greš pod MOJ PROFIL IN TAM POPKUKAŠ KJER PIŠE MOJ AVATAR,SI IZBEREŠ SLIKO IN SEVEDA NA KONCU POTRDIŠ.A PAZI DA SLIKA NE BO PREVELIKA.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 19.8.2008 7:39:35 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
19.8.2008 7:40:50   
Anonimen
frula, dobrodošla med nami.user posted image   user posted image

Pa seveda tinč in fargi - lepo vaju je spet brati!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?