lučka 25
|
Ve klepetuljice male. Danes pa niste bile prav tiho , danes zadrga ni delala. neela, imaš nor avatar. Čist tako zgleda, kot, da bi jaz plesala . A tako sem smešna? skuštrana suzi, nič se ne obremenjuj. Naša telesa so včasih tako čudna, da nam jo lahko kdaj tudi špikanje in slju zagodejo. Mene je že v soboto grozno začel špikat v jajčnikih, bolj, kot takrat, ko sem jemala K, pa je Reš naredil UZ in rekel, da se še nič ne dogaja. Zato pa optimizem na plan, pa bo. nf, eni pa res uživate. Bravo! Jaz bi tudi, če bi lahko. Važno pa je, da sta uživala. IZVIRNO SPOROČILO: nf Kaj pa naša Lučka???? Kako kej foliklčki napredujejo? Ja včeraj je rekel Reš, da sem bolj počasne sorte, ker ni še nič foliklov vdesnem jajčniku, v levem pa naj bi se nekaj dogajalo, pa še vedno nič konkretnega. bo treba še malo več popiti, da bodo bolje rasli. v sredo pa izvem kaj več. fargi, super. Seveda za dober dopust in za . Še dve, pa bo spet akcija. Prej pa kar lepo še naprej vadita ata na mamo. tinč, dobrodošla nazaj. Ti kar še naprej spij kakšno pivo, pa bo. jaz sem prej vedno samo gledala pivo , zdaj ga pa raje kar spijem . na zdravje, naj folikli rastejo. little angel, mislim da so vsi znaki normalni, vsaj pri nekaterih. Za O teste ti pa ne vem pomagat. Naj se še vseeno tvoja stava uresniči, pa kar bo bo. Še zmeraj se lahko potem prestaviš na oktober.
|