Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:40:39
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna A pa ni niti še ene muslimanke tu na RR? Pa ja ni **** edina, ali pač? A tehnofil ni dosti?
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:42:02
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: .... Po svetem pismu se ne da živeti ker ni zakonik. Krščanstvo je veroizpoved ni pa način življenja. Islam je način življenja in veroizpoved. Nisem najdel originala pa uporabljam ta citat. Krščanstvo ni veroizpoved. Krščanstvo je način življenja. Po SP se da živeti, ker za življenje ne potrebuješ zakona. Islam je ravno zato neločljivo povezan s politiko ker se Koran uporablja kot zakonik. Vendar versko življenje je možno živeti brez zakonov.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:44:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Islam je ravno zato neločljivo povezan s politiko ker se Koran uporablja kot zakonik. Kdor torej ne živi po zakoniku, je?... tole me rahlo spominja na... patriarhat?... patriarh je pa Alah... govorim kot popolna ateistka in laik v zvezi z vsemi verami, seveda.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:45:51
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Mislim, da lahko najdemo tudi kakšno povezavo med krščanstvom in politiko... vsaj v Sloveniji. Jaz pa ne najdem povezave med to temo in tvojimi odgovori.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:46:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nič hudega, Tehnofil.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:49:01
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna zakaj se nobena ne postavi **** v bran in ji pomaga argumentirati, Ne potrebuje ne branjenja ne pomoči argumentiranje. VI POTREBUJETE POMOČ UMEVATI. Berete pa ne (nočete) razumete. V bistvu je **** vse precej dobro že prej velikokrat razložila. Sam kaj češ, če je večina tu, da se prereka, ne da kaj izve...o veri.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:50:46
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Krščanstvo ni veroizpoved. Krščanstvo je način življenja. "Tako je tudi z vero, če nima del; sama zase je mrtva."
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:57:06
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nič hudega, Tehnofil. Ja, nič hudega, glavno da si nas usput spomnila, kje se TI nahajaš
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 15:57:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Naj se vsakdo razlaga po svoje.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:06:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla družba, Ne bom vsakega posebaj komentirala, ker bom spet preveč časa porabila. Tako, da samo pvzetek: Bumerang: Midve ne bova nikoli prišle skupaj saj v tej temi ne, primer: Ti praviš, da se ti smilim in, da mi je vroče ko hodim že celo poletje pokrita po Sloveniji . Jaz, ki pa sem pokrita pravim da mi NI vroče in da to rada delam. A razumeš point? Mateya: Teorija o avtu. Bravo zadela si žebljico na glavico. Sama ne bi znala bolje povedati. Ko smo glih pri prometu, si lahko pogledate kako se vozi v Egiptu : KLIKNI TUKAJ no upam da sem poskrbela, še za dozo smeha. Nekdo je vprašal zakaj nobena druga muslimnka če je tukaj ne sodeluje v tem balinanju in prepucavanju. Previdevam da zaradi tega ker so pametnejše od mene in pa ker je naš poslanec saw rekel: "Kdor opusti razpravo ko nima prav, se mu zgradi hisa v rajskem dvoriscu, kdor pa opusti razpravo, ko ima prav, se mu zgradi hisa v najboljsem rajskem delu." (Ibn Madze i Tirmizi) Tako, da brez zamere tudi meni se več ne da. Debata je super če se podajajo vprašanja in se izmenjavajo mnenja... Ko pa pridemo na nivo uporabnice Mišek, me pa vse mine in ja dvignil se mi je pritisk, kar ni prav ampak kdor bo bral od začetka pa do tam ko mi je prekipelo mi verjetno ne bo zameri. Itak pa še dobro da na tem RR obstaja opcija blokiraj. 3T: Z veseljem preidem še na kaj drugega kot je vera. Samo boš morala kaj bolj konkretno pa ne preveč osebno vprašat. Tako ne mi zamerit saj prebrala sem vse samo, zdele nimam glih časa na veliko razglabljat.Pa niti volje po resnici povedano.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:08:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** "Kdor opusti razpravo ko nima prav, se mu zgradi hisa v rajskem dvoriscu, kdor pa opusti razpravo, ko ima prav, se mu zgradi hisa v najboljsem rajskem delu." (Ibn Madze i Tirmizi) V tej temi je bolj problem dokazati, kdo ima prav v razmišljanju... ampak če mi postavite hišo, potem se strinjam s čemerkoli ... saj si rekla, da se moramo pa malo tudi pohecati, a ne?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: **** "Kdor opusti razpravo ko nima prav, se mu zgradi hisa v rajskem dvoriscu, kdor pa opusti razpravo, ko ima prav, se mu zgradi hisa v najboljsem rajskem delu." (Ibn Madze i Tirmizi) V tej temi je bolj problem dokazati, kdo ima prav v razmišljanju... ampak če mi postavite hišo, potem se strinjam s čemerkoli ... saj si rekla, da se moramo pa malo tudi pohecati, a ne? Raje se hecam kot pa kregam.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:10:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
A to o zidanju hiše v raju velja šele za posmrtno življenje... al' je kje na Zemlji raj?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A to o zidanju hiše v raju velja šele za posmrtno življenje... al' je kje na Zemlji raj? Zemlja je ena velika preizkušnja test. raj pride po sodnem dnevu, do takrat boš pa kar mal počakala mrtva ali živa...Ker se mora še par stvari prej zgoditi... A si odprla link o prometu? Si videla kako se krave vozi v Egiptu?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:15:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sodni dan?... kdaj pa bo to? Linka pa nisem odprla... prometa imam že v službi do vrha glave.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:36:38
|
|
|
|
Rubin.
|
Si videla kako se krave vozi v Egiptu? O tam so pa krave gospe.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: .... Po svetem pismu se ne da živeti ker ni zakonik. Krščanstvo je veroizpoved ni pa način življenja. Islam je način življenja in veroizpoved. Nisem najdel originala pa uporabljam ta citat. Krščanstvo ni veroizpoved. Krščanstvo je način življenja. Po SP se da živeti, ker za življenje ne potrebuješ zakona. Islam je ravno zato neločljivo povezan s politiko ker se Koran uporablja kot zakonik. Vendar versko življenje je možno živeti brez zakonov. Tudi Islam je (lahko) način življanja - v smislu tistega, kar si napisal na prejšni strani: prave vere. Pravi vernik Korana ne bo jemal samo kot zakonik. To delajo kvazi verniki, ki Islam in Koran izkoriščajo, ga ne živijo. Ravno tako se (je) Sveto pismo obilno uporabljalo v politične namene in se ga (je) obilno izrabljalo. Dandanes ne več toliko, se pa najdejo še primeri, žal. ****, Mišek pa kar preskoči. Ni variante, da ji prideš do živega, ima tendenco vedno najti kakšno besedo, ki jo potem obrne po svoje. Pa na kavico (in kakšno čudovito arabsko slaščico, upam), zagotovo uletim, če me kdaj zanese v Egipt.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 19.8.2008 16:44:11 >
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Sodni dan?... kdaj pa bo to? Linka pa nisem odprla... prometa imam že v službi do vrha glave. Veš to je pa preveč za pisat ti bom na linkala ti pa če češ beri če pa ne pa tud prav. sodni dan pa še enkrat vse tole pride pa prej... Če boš šla brat boš videla, da se kar nekaj tega že dogaja in se je že zgodilo Promet - Plemenita Kerensa? No tud, če ga imaš v službi, grem stavt da dveh krav pa ne znaš stlačit v en taksi
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:45:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** grem stavt da dveh krav pa ne znaš stlačit v en taksi Nisem niti poskusila.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica ****, Mišek pa kar preskoči. Ni variante, da ji prideš do živega, ima tendenco vedno najti kakšno besedo, ki jo potem obrne po svoje . Ankica lahko bi me prej opozorila . Bi mi prihranila nočno moro- me je ena velika miš lovila...
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Ankica ****, Mišek pa kar preskoči. Ni variante, da ji prideš do živega, ima tendenco vedno najti kakšno besedo, ki jo potem obrne po svoje . Ankica lahko bi me prej opozorila . Bi mi prihranila nočno moro- me je ena velika miš lovila... Rabiš mišelovko? Dobre tiste slikice o prometu.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:51:34
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: tianna A pa ni niti še ene muslimanke tu na RR? Pa ja ni **** edina, ali pač? jah, jaz tudi. Bog/kreator je eden. vsaj zame samo se mi zdi, da se je ta tema obrnila v nekaj kar mene ne zanima preveč - prepričevanje prepričanega namreč mene zanima iskanje novih stvari, ki ti odprejo nova videnja na stvarstvo in ti pomagajo stvari bolje razumet. kot npr. tisti link o 10 dimenzijah, ki sem ga na začetku dala - tam imaš npr. lepo prikazano, da bitje, ki vidi 10 dimezij (aka stvarnik?) lahko ve vse vnaprej in pozna usodo in postavi pravila po katerem se dogaja današnje vesolje, dimezije, paralelni svet itd. bumerang - tistega smajlija mi ni not nalimal, ko sem odgovarjala na selektiran txt, jaz pa nisem opazila da ga ni
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 16:58:20
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka mene zanima iskanje novih stvari, ki ti odprejo nova videnja na stvarstvo in ti pomagajo stvari bolje razumet. kot npr. tisti link o 10 dimenzijah, ki sem ga na začetku dala - tam imaš npr. lepo prikazano, da bitje, ki vidi 10 dimezij (aka stvarnik?) lahko ve vse vnaprej in pozna usodo in postavi pravila po katerem se dogaja današnje vesolje, dimezije, paralelni svet itd. Mene to izjemno zanima in sem tega kar nekaj prebrala in se tudi na druge načine s tem ukvarjala. V bistvu je precej napisanega o tem tudi v slovenščini zadnja leta, poljudno znastvena literatura. Kaj je pa tebi najbolj nerazumljivo al pa najbolj fascinantno, ...ker tega je preveč, da bi človek vse napisal, ... sploh pa tle gor, ko ljudi večinoma sploh te reči ne zanimajo, razen iz stališča norčevanja iz vsega, o čemer ne vedo do tedaj še nič in se jim zdi neverjetno?
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 17:25:24
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: daddy Vsakdo, ki kolikortoliko razmišlja s svojo glavo, bo znal presoditi verodostojnost informacije, ki jo prejema - ne glede na to, ali ta prihaja od politika, novinarja, urednika ..... ali pa iz prižnice. Če nimaš svoje razgledanosti in odprtosti ti presojanje s svojo glavo nič ne koristi. Namreč predstavljanje muslimanskega sveta je zadnja leta posebej intenzivno samo z enega "napačnega" pogleda. Časopisne strani polnijo samo neki, ki govorijo da so muslimani. V resnici pa so samo pobijalci. Če bi bili pravi muslimani bi spoštovali VSE kar jim Koran zapoveduje, ne samo tisto, kar jim paše in načrtno raumejo tako, da se lahko sklicujejo in iščejo opravičila za tisto, česar opravičila ni. In ti imaš seveda trdne dokaze, da gre za pobijalce .... mislim, vse, z imeni, priimki, slikovnimi dokazi njihovih pobojev, pričami ...... Sori, tale se mi pa res zdi malce "močna" s tvoje strani.
|
|
|
|
RE: Da ne bomo smetile... 19.8.2008 17:26:06
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, fotr... a si od mrtvih vstal?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?