Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:18:11
|
|
|
|
ledenka
|
no, sem nazaj gremo samoplačniško, naslednji teden začnem s šprejanjem. sem pa tik pred O mislim, tile moji ciklusi so neredni zadnje cajte.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:23:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no, sem nazaj gremo samoplačniško, naslednji teden začnem s šprejanjem. sem pa tik pred O mislim, tile moji ciklusi so neredni zadnje cajte. Super ajsi, odlična novica, zdaj bomo pa zate navijale kot nore!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:29:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no, sem nazaj gremo samoplačniško, naslednji teden začnem s šprejanjem. sem pa tik pred O mislim, tile moji ciklusi so neredni zadnje cajte. uuu ajsika super......zasedeno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:32:29
|
|
|
|
aqua77
|
ajsi, a samoplačniških pa nima več ak kaj? a ni tako, da tebi pripada samoplačniški
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:36:51
|
|
|
|
ella.
|
oooo, punce...čisto ste zignorirale moje vprašanje...sej...prav mi je, kaj pa drezam tja, kamor ni treba. Držite se in zmagajte na svoji poti do svojih srčkov.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:39:04
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 ajsi, a samoplačniških pa nima več ak kaj? a ni tako, da tebi pripada samoplačniški akvi samoplačniški pripada vsaki in jih ima kolikor hočeš si mislila na koncesijo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:41:32
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. oooo, punce...čisto ste zignorirale moje vprašanje...sej...prav mi je, kaj pa drezam tja, kamor ni treba. Držite se in zmagajte na svoji poti do svojih srčkov. jaz te ne ignoriram....samo ne znam odgovoriti na tvoje vprašanje...žal. Na srečo mi še niso kaj takega napovedali in ne sekiraj se zaradi tega, če ti g. ni namignil, da kaj takega obstaja.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:42:09
|
|
|
|
ledenka
|
aquica na koncesijo ima malo postopkov do konca leta. jih hrani za tiste, ki so prejšnjega plačale. sicer imam na ZZZS še 5 postopkov, ampak kaj mi to pomaga, če lahko naslednjega komaj čez kake pol leta koristim... in leta tečejo, pri skor 35 se moram kar podvizat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:42:56
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Punce, živjo, nekaj me zanima, kar ni čisto iz te teme, a lahko? ok, pa bom ;): berem veliko o materničnih pregradah pa me zanima, ali tega G na preventivnih ginekoloških pregledih ne vidi? Seveda z UZ? Obstajajo za to kakšni posebni pregledi? Mi je namreč čudno, da ful punc šele takrat, ko jim ne uspe takoj zanosit, od G zve, da ima pregrado in da je to morda vzrok. Me je strah tega. Hvala vsem!!! No, meni je na Uz tik pred O moja G omenila pregrado, ko pa sem bila na UZ v MB-ju (tudi tik pred O oz v času O) pa ni omenila ničesar. Tudi pregled HSG ni pokazal nobene anomalije, tak da - ne vem ps: m apunce so/smo čveke pa hitro kaj izpustimo, itaq da si dobrodošla pa ''naša''
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:44:32
|
|
|
|
Serendipity
|
ajsi - You go girl! Wish you the best of luck! oktavija - držim pestke za jutri! Vsem ostalim pa velik objemček.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:47:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Punce, živjo, nekaj me zanima, kar ni čisto iz te teme, a lahko? ok, pa bom ;): berem veliko o materničnih pregradah pa me zanima, ali tega G na preventivnih ginekoloških pregledih ne vidi? Seveda z UZ? Obstajajo za to kakšni posebni pregledi? Mi je namreč čudno, da ful punc šele takrat, ko jim ne uspe takoj zanosit, od G zve, da ima pregrado in da je to morda vzrok. Me je strah tega. Hvala vsem!!! sem pozabila na tvoje vprašanje, oprosti! torej, pregrada se vidi, ampak samo nekaj dni v ciklusu - mislim, da takoj po M. ne vem, a se vidi na vsakem UZ, mene so gledali z nekim posebnim 3D (in ugotovili, da nimam pregrade). ko nekaj časa ne moreš zanosit, takrat ti večina G komaj prvič naredi UZ, vsaj meni so ga prej ene 2x, ker pač nisem imela težav. tudi pregrada ni nič takega, da bi te moralo bit strah - negativno vpliva samo, če se zarodek vgnezdi na pregradi, ker sledi SS, je pa za to precej majhna verjetnost.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:50:54
|
|
|
|
Serendipity
|
Da ga ne izgubimo .... Borke na dieto 4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg - 1 Oktavija 21kg 20,5 kg kleja 20 kg 17 kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg pikica36 5 kg ledenka 10 kg
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:55:27
|
|
|
|
jazzz27
|
Se* ....oooooooooooo...ena kilca..... ...super, čestitam!!! A si ti tudi včeraj začela? ledenkica...čaki a tebi je pa spet za snifat dal?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:58:34
|
|
|
|
jazzz27
|
Borke na dieto 4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg - 1 Oktavija 21kg 20,5 kg kleja 20 kg 17 kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg pikica36 5 kg ledenka 10 kg
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:58:41
|
|
|
|
ledenka
|
jaz prejšnjič nisem snifala bom tokrat. upam, da ne bo preveč grozno, ne maram zadev v nosu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 14:59:23
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se* ....oooooooooooo...ena kilca..... ...super, čestitam!!! A si ti tudi včeraj začela? Pssssst. Vmes je bila huda (res huda) oblika PMS-a in killerskega navala ubijanja sladkega. Aja, pa še vago sem si nabavila komajprejšnji teden. Ampak več kot 1 mini kilogramček pa ziher ni šel dol .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 15:01:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 ajsi, a samoplačniških pa nima več ak kaj? a ni tako, da tebi pripada samoplačniški akvi samoplačniški pripada vsaki in jih ima kolikor hočeš si mislila na koncesijo? sem spet ms.Blond.... mal delam mal pa na RR skačem pol pa je kar je.... moj intelekt je očitno na .....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 15:13:33
|
|
|
|
jazzz27
|
ajsi.... ..pa kaj je z mano...pa res nisi mela ti nič v nosu prejšnji postopek al si samo rekla, da ti ni nič za v nos vtaknit? Se*....saj ne bom nikomur govorila ....pa le preveri, če je vaga naštimana prav....da ne bo do kake napačne informacije prišlo ...meni danes samo glava 50 kg tehta....se mi zdi, da lubenico okol nosim ...vode je pa itak zmeraj za tolko not akvi....ti je oproščeno....te razumem...moraš kake italjane pedenat....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 15:16:44
|
|
|
|
ella.
|
Hvala Jazzz, Se...ty, ledenka, zlate ste, ste me čisto pomirile, ker sem bila že mal presra...čkana Super ste!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 15:47:52
|
|
|
|
Fargesia
|
Borke na dieto 4.8.2008 11.8.2008 18.8.2008 25.8.2008 jazzz27 5kg Se* 5kg - 1 Oktavija 21kg 20,5 kg kleja 20 kg 17 kg Fargesia 10kg gigi1 5 kg pikica36 5 kg ledenka 10 kg
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 15:59:25
|
|
|
|
jazzz27
|
ooo fargi...kak je blo v toplicah?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 16:16:55
|
|
|
|
sonček33
|
Moji novi trebušček je v albumu.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 16:20:17
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Moji novi trebušček je v albumu. razlika je očitna!!! lep trebušček!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 19.8.2008 16:22:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Moji novi trebušček je v albumu. Oooooo... Kak je kjutani! Res je sladek sunshine! Jaz sem tak vesela zate!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?