BUBICA17
|
Pozdravljene po dolgeeem času....mi smo se potepali po morju in Bubek je bil res neverjeten deček. Tako rekoč ni zares niti enkrat jokal . Edino, ko je bil lačen se je začel pačit pa glasove spuščat tko da solzice še vedno nisem videla. Je pa plaval v fredovem obroču in je ful fajn zadeva, ko ugotoviš kako se uporablja. Midva sva opazovala enga Nemca pol sva pa sam posnemala. Bubek je pa ful užival čeprav je stegoval jeziček da bi lizal vodo. Imava pa drug problem...mislim, da bi on ful jedu...tapravo hrano, ker je čist slinast pa pol hoče takoj jest. Pa vedno je na plaži kar lezel v naju, če sva jedla. zdaj se že kar fajn plazi al puza...sploh ne vem kaj točno pove...sam to vem, da ga moram met skos na očeh tudi na tleh, ker je takoj dol z blazin in že kaj ruva. Parkrat sem mu trgala travo iz rok, ker bi jo pomoje kar nesu v usta. Liže pa vse kar pride pod roko. Zadnje dni ful napreduje motorično. Zjutraj sva mu enkrat pri kavi dala vrečko s cukrčkom in sva imela pol mirno kavo ker je to prelagu iz ene roke v drugo. Dela pa tud že škodo...ruva lase, mečka časopis (trgat ga ne zna) in men uničuje očala. V ponedeljek moram v optiku da mi jih naštelajo, ker so čist zrahljane tako navadne kot sončne. To mi jih dol potegne pa vrže če jih mu ne vzamem dovolj hitro. Nisem imela časa brat vsega kar ste napisale, ker dva tedna je kar veliko. Tako da bom vsak dan malo pa bo . Sem prebrala, da ste bile v Arboretumu...jaz imam pa letno karto pa me ni bilo V glavnem imejte se lepo...jaz imam pa cunje na programu. Zvečer pridem pa valda nazaj na rr Sem vas kar malo pogrešala sploh en večer, ko je Bubek gledu enmu v krožnik in se slinil kot polž pa nisem vedela kaj bi...saj še zdaj ne vem. Aja jutri imamo pa štiri mesece ja seveda....potem pa svizec zavije čokolado (tiste, ki me poznate, že veste kje ima moj sarkazem mejo ) (le kaj bi Ketrin napisala ) najprej sem rabila par sekund, pol mi je pa le vklopilo ... Men se pa še zdej nč ne svita Krista, sej si bla z nami v Mostecu, a ne?...smo se smejale, da od Ketrin Kaja zna že kosilo skuhat Zdej kej bolj jasno?? Nalimala sem svoj post in dodala odgovore, ki sem jih dobila. Valda, da sem jezna....zavedam se, da preveč pišem o njemu...sam sem res ampak čist zares mislila, da je ta forum namenjen aprilskim srčkom, da si izmenjujemo izkušnje, ideje, mnenja. Včasih grem tud k majčicam preletet če je kaj pametnega ugotovljeno. Sem mislila, da na tej strani bom na enem mestu našla vse, kar potrebujem. Ogromno sem pisala o Aneju, ker sem mislila, da smem in sem želela z vami deliti njegovo življenje. Znanje o ravnanju z njim sem si nabirala in sem ga želela deliti...deliti znanje o vzgoji, ki je moje področje. Sem vzgojiteljica in kmalu upam, da bom končno tudi socialna delavka. Znanja od otrok imam precej...sam nisem mislila pa pametovati, ker tudi sama ne vem vsega. Na dopustu sem večkrat mislila na Barby, ki je pisala da je začela dodajati hrano...pol sem pa mislila da lahko še jaz začnem in ni veliko manjkalo pa bi celo poiskala net, da vas vprašam za mnenje, ker nočem narediti napake pol sem pa dobivala sam te odgovore...valda da me je vrglo čist iz tira, ker mi ni nobena odgovorila in sem mogla odgovor iskati po rr. Pa nakladam ne...svizec s folijo pa ne obstaja. To me je najbolj prizadelo, sam vseeno sori ker sem naredila tako paniko...sam sem kolerik in se moram raz..., ker jeze ne znam držati v sebi. Še ena moja napaka. Sam pol moram vse razmisliti in je uredu. Pa mal mi je bilo hudo, ker je sodelovala tudi krista, ki sem jo povabila k sebi..sam pol sem pozabila nanjo in tudi na rr, ker smo imeli malo večje težave in niso za mamice. Tako, da še enkrat sori za izpad sam svizca pa mi ne gre v račun.