sinskaT
|
Hej hoj, spet mirno jutro ob pogledu na srnico kako se pase ...vsake toliko me prešine kako fajni je ta naš svet, včasih kar spregledam malenkosti, ki nas osrečujejo. Ah malce sem sentimentalna, v zadnjem letu se je toliko dogajal, zdaj počasi začenjam dojemat vse spremembe (poroka, otrok, selitev, stari/novi prijatelji itd.) Prebrala sem zadnje poste (vse mi nikakor ne znese, ker imamo kar zahtevnega kričača. Po tanovem ni več zadovoljna, če se sama igra, no saj se tudi prej ni, kakšne pol urce je pa pasalo...zdaj hoče mojo 99% pozornost), naj malo pokomentiram: 1. Ukvarjanje z otrokom, napredek &co. Seveda je vsak otrok razred zase in za vsako mamico je njen naj naj kar je prav. Verjetno se res pozna, če z otokom telovadiš, ga masiraš...ampak še vedno bodo eni v osnovi hitrejši, spretnejši..od ostalih. Saj bodo kmalu vsi znali se obračat, pa hodit in kuhat (no ja...) 2. Moški- pri nas je tako, da me mora prej on opominjat kaj bi blo dobro postorit, pospravit , hja mam kar srečo, da je zelo priden in uvideven, za večino zadev je on glavni. Pa ne da bi bila jaz tako nesposobna, le pustim mu, da je pravi dec in da se tako počuti . Že od vsega začetka mi pravi moja prinčipesa in tako se tudi vede do mene . 3. pakiranje zaenkrat še ni problem, jaz svoje, moj tudi svoje, za Hano pa skupaj in to je to. Smo že orenk sfrizirani, ker pakiramo tako rekoč vsak vikend... 4. Vozičkanje: tudi jaz sem ZA, mi bi blo fino, kje v LJ ali okolici, ker ma Hana tenutno probleme pri vožnji z avtom (beri:Če ne sedim ob njej, se joka dokler ne zaspi). In v športnem delu vozička kar ne zna zaspat, v košari je tako lepo spala, zdaj mora pa vse videt in komentirat . Kakšen nasvet bo dobrodošel, ker jo moram tako na vsake 15-20min ven iz vozička vzet in malo ponosit. Da bi zaspala, pa vzunaj samo na rokah oz. joški. Trnuljčica imamo podobno sceno ane. Lepa posadka - tudi sama se včasih spozabim, namerno ali ne namerno in jem že vse po vrsti. Potlej pride kakšen jokavi večer se pa čudim Kako kaj ostale dojilje - že vse jeste? Ali imajo vaši čmrljčki še kakšne prebavne težave?Pri 3-4 mesecih naj bi krčki pojenjali. Katka in srčekgirll še kaj se javita, je lepo brat da ste fino. Bubica si kar dramatično odreagirala, mene osebno nič ne moti, če opisuješ Bubeka kaj vse dela, zna in počne , je pa res,d a mi je bolj zanimivo brat tudi druge dogodivščine, ne samo kaj naši pikci pokci znajo oz. zmorejo. Zato sem tudi kakšen tvoj post spregledala. Saj nismo tu gor samo zato, da bi druga drugo obveščale o napredku naših otrok. No samo to sm hotla napisat, da ni treba tako paniko zdaj zganjat, če si dobila kakšn neg. komentar. Saj to vse tvegamo,ko pišemo tle gor. Komentar, da si naprednejša od ostalih bom preslišala. Napredne gor ali dol, tukaj se družimo z razlogom, da bi še lepše preživele in doživele materinstvo, ne pa da se neki duvamo ena pred drugo.