|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
18.8.2008 17:53:20   
Ketrin
Dober dan....

Evo mi smo spet v LJ...za ta teden, potem pa šmrc nazaj na morčija...

Sem prebrala samo zadnjo stran, pa moram priznat, da ni prav prijetna....

Definitivno sem ZA srečanje v sredo, četrtek ali petek...predvsem zato, da mi razložite tole o popolnosti, kuhanju, ribah, orbitreku....user posted image Nič mi ni jasno, ampak očitno ste me pogrešale, ker sem parkrat omenjena user posted image user posted image

No, samo toliko da se javim, pa zvečer kaj več pokomentiram....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
18.8.2008 18:06:58   
katka28
No v cetrtek mi nikakor ne moremo saj bosta nasa dva cepljena in takrat smo samo se za domov in nikamor drugam. Pa prosim povejte prav cas, da se jaz z mozem zmenim.

Ketrin: tudi meni se zdaj to ni nic jasno in bom tudi vesela razlage, ker vcasih ne vem ali sem iz drugega planeta user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
18.8.2008 18:57:59   
BUBICA17
Pozdravljene po dolgeeem času....mi smo se potepali po morju in Bubek je bil res neverjeten deček. Tako rekoč ni zares niti enkrat jokal . Edino, ko je bil lačen se je začel pačit pa glasove spuščat tko da solzice še vedno nisem videla. Je pa plaval v fredovem obroču in je ful fajn zadeva, ko ugotoviš kako se uporablja. Midva sva opazovala enga Nemca pol sva pa sam posnemala. Bubek je pa ful užival čeprav je stegoval jeziček da bi lizal vodo.
Imava pa drug problem...mislim, da bi on ful jedu...tapravo hrano, ker je čist slinast pa pol hoče takoj jest. Pa vedno je na plaži kar lezel v naju, če sva jedla. zdaj se že kar fajn plazi al puza...sploh ne vem kaj točno pove...sam to vem, da ga moram met skos na očeh tudi na tleh, ker je takoj dol z blazin in že kaj ruva. Parkrat sem mu trgala travo iz rok, ker bi jo pomoje kar nesu v usta. Liže pa vse kar pride pod roko. Zadnje dni ful napreduje motorično. Zjutraj sva mu enkrat pri kavi dala vrečko s cukrčkom in sva imela pol mirno kavo ker je to prelagu iz ene roke v drugo.
Dela pa tud že škodo...ruva lase, mečka časopis (trgat ga ne zna) in men uničuje očala. V ponedeljek moram v optiku da mi jih naštelajo, ker so čist zrahljane tako navadne kot sončne. To mi jih dol potegne pa vrže če jih mu ne vzamem dovolj hitro.
Nisem imela časa brat vsega kar ste napisale, ker dva tedna je kar veliko. Tako da bom vsak dan malo pa bo .
Sem prebrala, da ste bile v Arboretumu...jaz imam pa letno karto pa me ni bilo
V glavnem imejte se lepo...jaz imam pa cunje na programu. Zvečer pridem pa valda nazaj na rr
Sem vas kar malo pogrešala sploh en večer, ko je Bubek gledu enmu v krožnik in se slinil kot polž pa nisem vedela kaj bi...saj še zdaj ne vem.
Aja jutri imamo pa štiri mesece

ja seveda....potem pa svizec zavije čokolado user posted image user posted image user posted image user posted image

(tiste, ki me poznate, že veste kje ima moj sarkazem mejo user posted image )
(le kaj bi Ketrin napisala user posted image  )

najprej sem rabila par sekund, pol mi je pa le vklopilo user posted image user posted image user posted image ... 

Men se pa še zdej nč ne svitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krista, sej si bla z nami v Mostecu, a ne?...smo se smejale, da od Ketrin Kaja zna že kosilo skuhat user posted image  Zdej kej bolj jasno??

Nalimala sem svoj post in dodala odgovore, ki sem jih dobila. Valda, da sem jezna....zavedam se, da preveč pišem o njemu...sam sem res ampak čist zares mislila, da je ta forum namenjen aprilskim srčkom, da si izmenjujemo izkušnje, ideje, mnenja. Včasih grem tud k majčicam preletet če je kaj pametnega ugotovljeno. Sem mislila, da na tej strani bom na enem mestu našla vse, kar potrebujem. Ogromno sem pisala o Aneju, ker sem mislila, da smem in sem želela z vami deliti njegovo življenje. Znanje o ravnanju z  njim sem si nabirala in sem ga želela deliti...deliti znanje o vzgoji, ki je moje področje. Sem vzgojiteljica in kmalu upam, da bom končno tudi socialna delavka. Znanja od otrok imam precej...sam nisem mislila pa pametovati, ker tudi sama ne vem vsega. Na dopustu sem večkrat mislila na Barby, ki je pisala da je začela dodajati hrano...pol sem pa mislila da lahko še jaz začnem in ni veliko manjkalo pa bi celo poiskala net, da vas vprašam za mnenje, ker nočem narediti napake pol sem pa dobivala sam te odgovore...valda da me je vrglo čist iz tira, ker mi ni nobena odgovorila in sem mogla odgovor iskati po rr. Pa nakladam ne...svizec s folijo pa ne obstaja. To me je najbolj prizadelo, sam vseeno sori ker sem naredila tako paniko...sam sem kolerik in se moram raz..., ker jeze ne znam držati v sebi. Še ena moja napaka. Sam pol moram vse razmisliti in je uredu. Pa mal mi je bilo hudo, ker je sodelovala tudi krista, ki sem jo povabila k sebi..sam pol sem pozabila nanjo in tudi na rr, ker smo imeli malo večje težave in niso za mamice.
Tako, da še enkrat sori za izpad sam svizca pa mi ne gre v račun.

Sreča je čudežni prah,ki ga narava iz svojih angelskih rok strese v naše naročje, da ga čuvamo in negujemo z medsebojno toplino in razumevanjem, s prijateljsko iskrenostjo in pomočjo!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
18.8.2008 19:04:23   
sinskaT
Jabolko user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
18.8.2008 19:04:55   
trnuljčica
Pozdravljene,

danes ste tako lepo napisale, da smo tu tudi zato, da dajemo podporo ena drugi in ne samo zaradi hitrosti razvoja svojih otrok, da vam moram malo pojamrati.
Že včeraj se mi je stanje rahlo poslabšalo. Danes ponoči in čez dan pa katastrofa. Sedaj sem že boljše in po nekaj zdravilih vsaj šepajoče hodim. Glavno, da je tista ubijajoča bolečina šla... Ma bo že. Verjamem, da se jutri prebudim in bo vse zopet ok.user posted image
Je pa user posted image nepričakovano prišel domov, kar je bilo odrešilno. Ga moram kar pohvaliti. Sedaj sta z malim na sprehodu, saj ga danes ni bil deležen.

V sklopu dogodkov tega dne, bi v zvezi z žolčno razpravo, kar zelo izpostavila post od Jabolka. Punce glavno, da so vaši user posted image zdravi. Se pa strinjam tudi z Posadko, Špeli, Siniško... Skratka Majček, jaz bom zelo žalostna, če boš ti manj na rr, zaradi teh dogodkov. Tvoji posti izžarevajo vedrino, so polni energije in mi polepšajo dan.user posted image

Katka jaz nimam dosti otrokuser posted image , se bom pa drznila odg na vprašanje. Saj smem? user posted image Po moje to ni odvisno od prihodkov. Bolj od tega, če si ti in tvoj partner želita veliko družino. Se pa strinjam, da verjetno ni lahko. Ampak kjer je volja je pot.user posted image

Simvir tudi naš ne zaspi sam v posteljici. Sicer me to ne bi skrbelo, ampak ker v kratkem ne bom več smela dojiti me resno skrbi. Sedaj ga prisilim k spanju tako, da ga po kosilu leže dojim in oba mrkneva. Se pa res trudim okoli tega samouspavanja. Pa je po 30- 40 min joka zaspal 2x do sedaj. user posted image Tako da na dan s predlogi. A ja dude niti ne zagrabi, jo pljune že od starosti 1 meseca. To odpade... Bom res vesela predlogov.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
18.8.2008 19:31:35   
sinskaT
Trnuljčica močno upam, da ti bo jutri bolje. Nočem biti firbčna ampak kaj te muči, kakšna bolezen? Se opravičujem, če sem spregledala in si že kdaj pisala...
Samouspavanje - nisem pravi naslov, ker izkoriščam prednost dojenja in uspavanja na zizki user posted image .  Čeprav vsake toliko tudi joška ne pali in jo probam dat kar v posteljico, če fajn joka spet nazaj v naročje, včasih pa celo zaspi, če ji dam dudo in ninico. Čez dan pomaga, če se uležem zraven nje in se ful stisne k meni.

No pa še en vic, da malo razvedrim to stran:

Pride doktor pogledat novorojenčka. Ta mu iz zibke reče: računalnik in
modem bi prosil.

Zdravnik začuden, novorojenčka takoj pošlje na operacijo, pol možganov
stran.. je prepameten.
Po operaciji ga pride pogledat. Novorojenček reče: list papirja in
svinčnik prosim, imam že program za računalnik v glavi.

Zdravnik ga takoj pošlje na odstranitev ostalega dela možganov.
Po operaciji je zdravnik previden, počasi pride do novorojenčka in ga
gleda.

Novorojenček je par minut tiho potem pa reče: Kaj gledaš? Prometno in
vozniško prosim...

user posted image user posted image user posted image

Hej Ketrin dobrodošla nazaj!user posted image Upam,da se vidimo ta teden na srečanju.

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 18.8.2008 19:34:59 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
18.8.2008 19:36:10   
JABOLKO3
Pa še k vsakdanjim temam! Včerajšnje praznovanje je za nami, torta je uspela, darila so bila ta prava, otroci so se zabavali, odrasli smo klepetali in jedli in pili. Danes smo pa še s polno vrečo sladkega obiskali Mihčevo skupino v vrtcu. Revež je imel kar tremo, ker ga že dva meseca ni bilo tam. Pa so se ga otroci zelo razveselili, pa še punčka, s katero sta zaljubljena, je pritekla in ga strastno objela, tako da je bil ves zadovoljen. Jutri se gremo pa kopat v Čateške. Tile zadnji dnevi počitnic kar drvijo mimo, pa moramo še vse plane izpolnit, ha, ha.

Srečanje - še vedno nimamo določene lokacije, torej? Do sedaj so se pofočkale Katka, NiLe, Majček, Sinska, Ketrin, U04111976, pa jaz. Kaj pa Speli, Big mamma, Simvir, Lubici, ostale...?

Posadka - na srečanju te bomo pogrešale. Pa ZS sem ti poslala.

Lubici - ej, zakaj pa ne prideš kdaj zraven na srečanje, saj si iz Ljubljane, ne? Res fajn je virtualne osebe spoznat še v živo, potem je debata čisto druga, ko imaš pred seboj resničen obraz. Daj, pridi - že ta teden!

Katka - večja družina seveda pomeni tudi več stroškov, a se vse da, pač porabiš toliko, kot imaš na voljo, kako pa češ drugače. Zase lahko rečem to - če se moram sama zaradi večje družine kdaj odpovedat kakšni materalni dobrini, dobim to še in še povrnjeno na drugih - pomembnejših - ravneh življenja.

Ketrin - fino te je spet malo slišat.

Lep večer.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
18.8.2008 19:41:17   
JABOLKO3
O, Trnuljčica, držim pesti, da je to le lažni alarm in da tvoja bolezen še malo zaspi! Če pa ne bo šlo drugače - hitro in čim manj boleče okrevanje! Glede uspavanja Svena pa - gotovo boste našli za vse najboljši način, tako da ne skrbi. Drži se.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
18.8.2008 20:41:21   
Isabellabina
Čer

Jabček---načeloma tudi jaz pridems svojo posadko

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
18.8.2008 21:06:29   
katka28
Srecanje: zaradi mene je lahko srecanje v LJ kako ste kaj v sredo zasedene? Sem ze mozu danes omenila user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
18.8.2008 21:32:00   
simvir
Najprej še glede spanja - meni skoraj nikoli ne zaspi ko dojim. Drugače pa ko zaspi, spi potem kar nekaj časa, danes je npr. spal skoraj tri ure. Samo kaj ko toliko časa traja preden se čisto umiriuser posted image .

Glede vroče teme se tudi jaz pridružujem Jabolku in njenim besedam da bodimo vesele, da so naši otročki zdravi. Nikoli ne bodo delali vsega istočasno, zato jih ne moremo primerjati med seboj.
Jaz bi včasih celo raje videla, da bi bil moj malo manj aktiven. Danes sem ga, ko je sedel v lupinici, dobila z nogo v ustihuser posted image  in presenečena kar naglas vprašala Koliko si pa ti star? No vsaj meni se zdi to zelo hitro.

Glede srečanja še nič ne obljubim, sem se pa spomnila (oziroma me je Sinska s svojim postom) da bi sem lahko dobile kdaj v botaničnem vrtu (saj to je ta ob Ižanki?). Sicer nisem bila tam že celo večnost (po mojem ko sem tam zraven hodila v OŠ), ampak je verjetno primerna lokacija. Kakšen lokalček bi pa verjetno tudi našle v bližini, ali bi pa kaj sabo prinesle. Tiste, ki ste bile zadnje čase tam lahko poveste, kakšna je situacija.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
18.8.2008 21:48:13   
trnuljčica
Simvir naj te pomirim. Tudi meni nikoli ne zaspi, ko ga dojim. Le po kosilu, ko rabim malo počitkauser posted image , ga vzamem s sabo, priklopim in potem zaspim, on pa verjetno nima druge izbire. user posted image Zbudi me nato on čez ca 1 do 2 uri, ko se zopet priklopi. To je celotno njegovo dnevno spanje. Sicer ne spi pri nama v postelji, ampak v svoji posteljici v svoji sobi.
Sem ga pred dvema dnevoma hotela ukaniti, da bi se navadil zaspati z dudo. Ko je spal sem mu dojko zamenjala za dudo, ampak mali vragec je takoj spoznal ukano. In takoj šobica pa jok.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.8.2008 22:49:07   
NiLe
DAN SREČANJA: A se potem zmenimo za SREDO??? Ura pa med 10h in 11h ... vreme bo lepo in najbrž že kar vroče.

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Srečanje - še vedno nimamo določene lokacije, torej? Do sedaj so se pofočkale Katka, NiLe, Majček, Sinska, Ketrin, U04111976, pa jaz. Kaj pa Speli, Big mamma, Simvir, Lubici, ostale...?
Torej se nas je kar nekaj pofočkalo user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Glede srečanja še nič ne obljubim, sem se pa spomnila (oziroma me je Sinska s svojim postom) da bi sem lahko dobile kdaj v botaničnem vrtu (saj to je ta ob Ižanki?). Sicer nisem bila tam že celo večnost (po mojem ko sem tam zraven hodila v OŠ), ampak je verjetno primerna lokacija. Kakšen lokalček bi pa verjetno tudi našle v bližini, ali bi pa kaj sabo prinesle. Tiste, ki ste bile zadnje čase tam lahko poveste, kakšna je situacija.

Jaz sem ZA. Sinska, a je v bližini kakšen lokalček ali nas bodo čudno gledali, eč se bomo posedle kar tam v vrtu user posted image ?

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.8.2008 22:54:11   
Isabellabina
Čer

Nile---jaz se v Lj ne znajdem najboljeuser posted image ,mi lahko poveš kje ta kraj ,ki smo ga izbrale za srečanje je?!user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.8.2008 22:56:02   
Majček28
čer, vidim, da se je žolčna debata kar razvila. Sama nisem hotela dajati komentarjev, ker se mi je zdelo vse skupaj pretirano, ampak ker sem začela naj še končam (da ne boste rekle, da sem podžgala potem pa ušla user posted image  ):
1. glede mojga 'svizca': v tem izrazu ne vidim nič žaljivega in v moji družbi ga uporabljamo kot smešno frazo. Potem je tudi reklama za Milko žaljiva
2. da razčistim pojme, kako jih jaz razumem: puzati= plaziti se= po dlaneh in kolenih premikati se naokoli (no, vojaško puzanje vključuje še, da se trebuh dotika tal, kar je še malo težje )
3. enostavno ne verjamen, da dojenčki to lahko počnejo (puzjo) že pri 3 mesecih, saj njihov živčni sistem v hrbtenjači tega še ne dopušča, ne glede na to ali z dojenčkom 24 ur na dan telovadiš, velja tudi za indigo otroke
4. enako, kot sem napisala v postu: ja seveda, potem pa svizec zavije čokolado...bi rekla vsakomur (mami, teti, bratu, najboljši prijateljici, vam.... ), ki bi mi rekel, da njen/njegov dojenček pri 3 mesecih puza (puza= moja razlaga tega izraza! )
5. v postu nisem nikogar opravljala, saj sem to javno napisala (se tudi podpisala) in nikogar nisem želela užalit (še največkrat se sarkastično pošalim na svoj račun, kar lahko izberete iz mojih mailov ), enako pričakujem tudi od drugih
6. seveda, da se na srečanjih pogovarjamo kaj je kdo napisal in kako je s tem in onim, saj je to rdeča nit tega foruma in tudi srečanj

Upam, da so se strasti umirile in, da bomo spet lahko naprej pozitivne aprilčice, ki smo srečne s svojimi popolnimi srčki. Forum je javen in v njem lahko sodeluje vsak. Jaz osebo sem, kot sem tudi že napisala, srečna, da vas imam in tako bo tudi ostalo. Sodelovala ne bom nič manj in to da me zdaj 2 dni ni bilo toliko gor ni razlog v debati, ampak je moj možek prišel domov pa smo se crkljali.

.....pa moj svizec res ni hotu nč slabga, je prav fleten pa še bolj fletno službo ima...in seveda, da obstaja...kdo pa Božičku vse čokolade zavije user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.8.2008 22:56:11   
Isabellabina
No evo ,ko se pa jaz prklopim na net pa nobene čveke gor!!
Eh jaz pa u user posted image pa na drevo pa use igrače sabo!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.8.2008 22:57:10   
Isabellabina
Ohhoho,pa so se čvekice zbudileeezdej pa kašno rečteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.8.2008 23:05:11   
NiLe
Punce, ve kar udarite debato user posted image ... jst biti zaspana in utrujena, zato iti v ležeči položaj user posted image

Big mamma; botanični vrt ni težko najti, tule je link kako priti do njega.
http://http://www.botanicni-vrt.si/content/view/12/25/
Lahko pa se tiste, ki ne poznate poti, lahko dobimo ob Roški cesti (to poznamo vsi, ki smo delali izpit za avto user posted image ) pri izptinem centru in skupaj krenemo do BV.

Nočko user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.8.2008 23:08:55   
Isabellabina
No Majček sem vedla ,da nouš repa med noge stisnla ,ker si dala eno fajn kost za obglodat in je fino ,da je tale stvar prišla v našo debato ,da se enkrat za vselej razčisti pojme in vse ostale stvari ,ki mislim ,da nobeni od aprilčic ni bilo jasno ,da bubek že pri treh mesecih toolk zna,kajti jaz imam pet otrok pa nobeden ni počel tega,pri treh mesecih in sedaj ni nobeden kakorkoli zaostal ker tega ni znal tako kmalu.Ja vse stvari ,ki so bile napisane so bile tudi meni malo čudne ,še posebej ,ker sem bubka vidla in si nikoli nisem misla ,da ta otrok pa res tako napreden od naših.No sej HB da je, nimam nič proti ,ga bodo naši kmalu dohiteli.No pa sem se še jaz razpisala!Pa brez zamere,ker potem lahko samo poslušamo katera bo kaj rekla in si lahko začnemo vse po vrsti metat pod nos.!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.8.2008 23:11:12   
Majček28
zdaj pa k bolj prijetnim zadevam

Botanični vrt: jaz sem zraven doma in vem da so imel neke probleme s financiranjem vzdrževanja, tko da je bil zaprt in ves zaraščen. Bom šla jaz jutri prečekirat pa sporočim. Lokalček je pa tud kar blizu, ima mize tudi zunaj, prostor je mal problematičen, ampak se bi dalo uredit (imam veze user posted image  )
Drugače je pa ta vrt na začetku Ižanske ceste. Ko jutri preverim, dam nadaljnje napotke, če bomo šle tja.

Popoldansko spanje: mi nimamo problema s tem (HB in upam, da ga tudi ne bomo imel user posted image  ). Naša že od prvega dne spi v svoji posteljici, ne mara se nosit po rokah in ne vem če mi je 2x zaspala v naročju. Hoče svoj mir, svojo duduko in ninico, ki si jo navleče na glavo in zaspi. Tko je tudi zvečer in to natančno ob 20.30, ko urca user posted image . Ne vem kako nam je to uspel, če smo sploh imel kaj pri tem, ker počel nismo nič kar ne počnete ve user posted image

Trnjulčica, upam da ni prehudo in da čimprej mine za čimdalj časa

Ketrin, dobrodošla nazaj in nič bistvenega nisi zamudila user posted image

Simvir, tud naša je že odkrila, da bi nogica lahko šla v usta. Najbližje ust pride zjutraj, ko je še prazen trebušček, ali pa med kopanjem, ko ji mal pomagam, pa če ima kakšne copatke z vezalkami so le te super pripomoček (sem hotla spet eno hecno sarkastično napisat na moj računa pa rajš ne bom!!! )

Lubici, super ti gojiš svojega sončka. Imaš tko kot srečka 'turbo mleko' (to ni mišljeno kot žalitev!!! )

Katka, upam, da pikica mine brez zapletov za oba in sploh ne dvomim, da ne bosta prenesla po moško user posted image

...sem še neki hotla pa sem pozabila

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.8.2008 23:15:05   
Isabellabina
Eh Majček ,če boš sedaj pazila na vsako napisano besedo ne boš več ti.Pozabi na vse skupaj in piši ,kot ti znaš in te je potem zabavno bratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.8.2008 23:15:11   
trnuljčica
Siniska,  ja, ena revmatološka bolezen (RA). Žal ni samo pri starejših...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.8.2008 23:17:16   
Majček28
a ja....

Sinska, super vic, ga moram bratrancu prodat. Ugan kaj je po poklicuuser posted image user posted image user posted image

Jabček, kje je pa slikica torte, men se že tko sline cedijo user posted image  Super, da je praznovanje uspelo in da so darila prava..

uf alarem

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.8.2008 23:18:22   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Eh Majček ,če boš sedaj pazila na vsako napisano besedo ne boš več ti.Pozabi na vse skupaj in piši ,kot ti znaš in te je potem zabavno bratiuser posted image user posted image user posted image

Si mi snedla z jezika Big mamma.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.8.2008 23:22:17   
Isabellabina
Jao zdele sem se spomnila ,štiri mesece nazaj me je ravno tak čes začelo nekaj zvijat in kmalu smo pestvali.Ja pa povedat moram ,da sem imela to noč sanje ,ki so bile že skoraj resničnost.Ko sem se zbudila sem najprej pogledala ,kje sem.No in ....bila sem v porodnišnici ,kjer smo rodili punčko in okrog nas so bile babice ,in nama pomagale izbirati ime,namreč imela sva ali Iza ,ali Tara--kje sm takšna imena slišala ne vem(no razen Ize)in najboljše sem izgubila ,ne vem kako smo dali ime ,ker sem se zbudilauser posted image user posted image jao meni da bi se res kaj takega zgodilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......