|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
18.8.2008 20:50:15   
lučka 25
BEBIII, ko bi ti le znala pomagat. Upam, da bo katera, ki hodi na GK vedela povedat. V četrtek pa več sreče. user posted image

lara light, poznam to, kako jo zna user posted image  zagodit pred postopko. Sem imela enake težave kot ti. Mi je tudi malo zamijala. Upam, da prej pride in ti ne bo treba po dodatno municijo.

zarja, saj vem kako je, ko je res težko upati glede na trenutne rezultate. Ampak dokler g upa, moraš tudi ti. Bodi user posted image , če ne ti pa vseeno ostane, da se prerinešuser posted image   med septemberke.

gigi, super za dobre izvide tvojega in za ev.št. Kmalu bo čas za postopek. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

želvica, hvala za lepe želje.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.8.2008 20:50:43   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

žiži :bravo jeeeeeeeeeeeeeee ,sem tako vesela ,da je z decom vse super,sedaj pa le v akcijo in za dvema črticama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiži, se kar pod tole podpišem. Jap, taki so naš moški, ko jih nekam pošlješ vse vedo, potem pa itak čukast gledajo, ker pol stvari ne nardijo pravuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.8.2008 20:53:51   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz sem danes klicarila in klicarila za se naročit za konsilij in dve ure sem klicarila in na koncu že zgubila živce, ma mislim kaj takegauser posted image
V četrtek grem osebno gor se naročit, ker drugače jih ne dobim do naslednjega letauser posted image
Do koga naj se obrnem ko pridem goruser posted image

BEBIII, ali si to klicala sestro Miro, ker če si klicala njo, lahko probaš tudi preko mejla. 100% ti odgovori v roku 24 ur.
Mejl pa je: narocanje.reprodukcija@kclj.si

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.8.2008 20:55:17   
mismis
Evo mene na hitro, sem ravno s sprehoda. Sva z mojim user posted image danes naredila cca 7 km, potem pa še ponovila vse vaje iz male šole, da ga malo pripravim na začetni tečaj, ki se nama zažne septembra.  Sedaj pa hitro hrano za kužona naštimat, potem pa še kakšne 5 km peglanja.

Zarja
, meni je čisto super, če se boš borila z mano. več nas bo, bolj bo veselo.
Žižek, ti boš pa po moje šele oktobra med trepetalkami, če se ne motim, glede na tvojo zadnjo user posted image .

Abra, lepo  da si spet z nami.

Kajsica, a je tvoj že odšel v Afganistan, ali ga še cartaš?

Vsem ostalim pa želim en prav lep večer in se tipkamo jutri

p.s. morda vas v pavzah pri peglanju še kaj preberem

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.8.2008 21:07:36   
sonček85
sedaj se pa tudi midve s pikico poslavljava in želiva vsem lahko noč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.8.2008 21:21:09   
gloria
gloria, tudi jaz komaj čakam slike! kako trebušček?

....mene je pa glih neki digitalec začel zauser posted image ....tak da če slučajen ne bom mogla poslikat bom z telefonom....je pa en problem da tuki sem pa mal blond kok gor slikce dat pa če katera ve prosim za št. na zs pa ji pošljem da ona to urediuser posted image ....trebušček je pa že kr velik....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.8.2008 21:22:35   
gloria
Jaz pridrvela iz MB in imam folikel 19 mm in sluznico 6,5 mm kar je zdravnik rekel da je SUPER!!!! Danes ob 18.00 uri pade štopka in v sredo IUI!

...čestitke user posted image user posted image user posted image ...držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.8.2008 21:24:29   
gloria
poglejte moj album koda je pikica

tooooooooooooooo user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.8.2008 21:26:36   
gloria
V četrtek mam UZ. Ne vem kak delajo, samo mislim, da v vsakem primeru morš dobit stopko, pa tud oni verjetno rabijo cajt da ta dva moja odmznejo, al ne?
Pa tudi prav, ne bi rada da si dva zamrznjenčka zapravim zaradi svoje ihte. Bo ko bo. Bojo pa tak kot mama JUNIJSKI DVOJČKI

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.8.2008 21:29:39   
gloria
Oj punčke same dobre novičke dans, pa še nisem utegnila povedat svojih
Sem klicala sestro Miro in dobila ev. št. . Moram poklicat, ko dobin naslednjo M in se naprej naročit.
Moj je bil dans pri dr. Zornu in mu je rekel, da je za njegova leta vse super . Da so visoki levkociti znak, da mu prostata dobr dela. Mislm, a je šel prostato gledat
Pol mu je pa še rekel naj k njemu pridem drug teden po napotnico
Moj se pomojem nč ni znal zment. Še tega ne ve kater je moj IVF G.
Desci . Sej ne vem, če bi ga še kdaj pustila samega k dr.
HMMM zdej pa ne bo hotel vitaminov pit

....super gigi ful sem vesela za te...praviš ti naši deci ha....

Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.8.2008 21:31:39   
gloria
da je naša zlata ribica že rodila čestitke!!! Sploh se mi ni zdelo, da je že na vrsti, zdaj bo pa res že Gloria!

...ja 3.9. je imela rok...sam je imela dogovorjen CR zaradi tega ker je prvič tudi rodila z CR.....ja zdej sem pa jaz na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.8.2008 21:34:42   
gloria
Evo mene na hitro, sem ravno s sprehoda. Sva z mojim danes naredila cca 7 km, potem pa še ponovila vse vaje iz male šole, da ga malo pripravim na začetni tečaj, ki se nama zažne septembra. Sedaj pa hitro hrano za kužona naštimat, potem pa še kakšne 5 km peglanja.

....ti si pa res pridna....user posted image user posted image user posted image ....aha še to da povem da se mi user posted image ni danes še nič javila(sam včeri mi je še enkrat poslala da je rodilauser posted image )....ko bo kaj novega sporočim.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.8.2008 21:36:57   
gloria
dobrovoljčica
hedvika
jadrnica

....juter držimo pesti za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.8.2008 21:43:47   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

dobrovoljčica
hedvika
jadrnica

....juter držimo pesti za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

se pridružujem! user posted image
LNuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.8.2008 21:55:20   
kajsica
Oj dečve, kako!

Kaj je lepo brati lepe novičke.

Jadrnica, ti si me pa pošteno presenetila, sem se kar nasmejala ko sem videla tvojo novičko!!!user posted image user posted image user posted image

Miška, jaz dragega še cartam, oddam ga v soboto ob 11.00 dopoldne v MB pred vojašnico in si pritisnema še zadnjega lubčka za naslednjih par mesecev.

BEBIII, na konzilij se ne naročaš, ampak te predlaga tvoj zdravnik v Leonišču in ti more sestra izpolnit papirje, ki gredo na konzilij. Le-ti ti odobrijo postopke (preučijo ali je potrbna medicinska pomoč) in ko dobiš od njih pismo, ti v njem piše tudi kdaj se moraš javit v stari porodnišnici in nadaljna navodila.

Gigi, a ti si pa šintarja preložila. No ja, jaz sem danes šla slikat, jutri ob 11.00 imam pa zmenek z njo. Upam da ma pase da me priveže, da ji ne bom iz stola ušla (to mi moja zobozdravnica dela, ker drugače ji kar iz stola lezem)user posted image user posted image user posted image

Imam pa še eno novičko, kot sem predvidevala.....danes klicala sestro Miro in grem na zmenek s sestro Blanko 4.9. in ta dan začnem tudi s prvo pikico......jao meni....sedaj pa že zbiram pogum, da se bom igrala junakinjo in si sama dajala inekcije. Noben user posted image  se me noče usmilit in mi zarit tiste igle pod kožo, ampak bo že nekako.

Hedi, jutri se bom cel dan potepala, ti pa glej da čimprej sporočiš dobre novičke in ali imaš 2Franci ali 2Francija ali imaš kombinacijo.

Sonček 85, tudi tebi čestitke!!!!

Abra, kako si kaj ti drugače? Pa Ščukica? Dajte malo pojamrat o nosečniških težavah!!! Tako lepo vas je brati!!!

Pikovit, je je že kaj "rajze fibra"!!!!

Mačkice, lep večer vsem skupaj želim. Jaz se grem še naprej cartat! Pridne bodite!!!!

< Sporočilo je popravil kajsica -- 18.8.2008 21:56:42 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
18.8.2008 22:11:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

dobrovoljčica
hedvika
jadrnica

LNuser posted image

še jaz še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.8.2008 22:17:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

dobrovoljčica
hedvika
jadrnica

LNuser posted image

še jaz še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.8.2008 22:17:21   
zarja1
bodite pridne, se beremo jutri iz službenega LT.user posted image  lepo sanjajte......

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.8.2008 22:18:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

bodite pridne, se beremo jutri iz službenega LT.user posted image  lepo sanjajte......

Hvala enako. Nočko. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.8.2008 22:35:54   
gigi1
Hojla žabice

Evo mene končno doma. Sem dans kar do 7ih delala, pol pa še s sodelavci na pijačko,...Dans je pa moj user posted image  večerjico skuhal(a). Je reku, da je užaljen(a), ker sem tolk pozen iz službe prišla user posted image  user posted image  user posted image .
Me heca (ker sem stalno neki žnarla, ko sem bila noseča) , pa na žensko govori, če kakšno gospodinjsko delo opravi.

Ja Abra res je, da skup držijo. Sam, da je spermiogram kao OK za ta leta pol pa nič ne rabmo. Se bo kar a. Gabrijel prkazal in bom čudežno zanosila user posted image  . Je pol moj še neki komentiral, da mu z enimi tableti neki kao težim user posted image pa mu je dr.Z. reku, da nuca to nč, škodva pa tud ne... Pa je šlo skor en mesec prepričevanjauser posted image . No na konc sem mu mogla spet vse znova prezentirat (da ga nam slučajno kej zastrupla user posted image )

No zdej bo....upam.
Je bil pa moj ful vesel, da je bil dr. dans zlo zadovoljen, ko je videl, da sem pridelala 9 celic, pa da je že v prvo ratal. Zadnjič mu je rekel, da bom pri mojih letih največ 2 pridelala in da je zelo skeptičen.

Dobrovoljčica user posted image user posted image user posted image  za ET

Hedika draga jutri boš pa že spet lažje dihala  user posted image

Jadrnica jutri lepo pozdravi svojo pikico še od nas user posted image

Miška prav si zračunala. Oktobra se bom tresla user posted image . Bom pa septembra med špikanjem vse trepetalke spodbujalauser posted image

Kajši še malo pa nizki štart user posted image  user posted image  user posted image

Bejbike moje nočko. Dans bo moj res še hud name, k se še v pojstlo ne spravim
user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.8.2008 23:37:01   
Grethy

miška:hvala in nisem pozabila vas obvestitiuser posted image user posted image

poglejte moj album user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koda je pikica

sončkica moja
... ti sploh ne veš kako sem jaz zdaj vesela ... juhuhuuuuuuuuuuuuuu ... si mi polepšala ta teden ... če ne bi bla tolko ura zdaj, bi tako zavpila od veselja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.8.2008 23:58:56   
pikovit
Ku ku evo meneuser posted image ja jutri zjutraj zopet odhajam na morje in pridem v petek domov.V soboto pa dekliščina punce moje.Matr gre cajtuser posted image

Hvala vsem,ki mislite name in ste vabljene na praznovanje dekliščineuser posted image

Abra,Kajsica,Gigi,Mismis,LaraL,Hedi,Grethy,Dajamaja in še vse oatale,da vas ne naštevam.LOVE YOU ALL in veliko sreče vam želi vaša Pikovitka.

Zarja full lepe slikeuser posted image
Sonček čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.8.2008 0:01:13   
Grethy

Gretki je net spet dol padu. Upam, da ji kmalu zrihtajo in se bo oglasila. Sem jo vprašala za štrudl.
njami štrudl:ga je meni prinesla in je odličennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn brez besed ,slasten,sočen ..hvala grethy

30.07.2008 si jedla bučkotov štrudl ... ekola na ... zdej si pa nosečka ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... priznam svoj del krivde, pa magari en sam % ... z veseljem

Kaj mi je zdej za nardit ... al odpret bučkotov butik izvrstnih štrudlov za vse RR-ovke al kaj?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če res pali ... ga bom nardila za v uno knjigo rekordov, sam da bomo tle vse nosečke

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.8.2008 0:03:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ku ku evo meneuser posted image ja jutri zjutraj zopet odhajam na morje in pridem v petek domov.V soboto pa dekliščina punce moje.Matr gre cajtuser posted image

Hvala vsem,ki mislite name in ste vabljene na praznovanje dekliščineuser posted image

Abra,Kajsica,Gigi,Mismis,LaraL,Hedi,Grethy,Dajamaja in še vse oatale,da vas ne naštevam.LOVE YOU ALL in veliko sreče vam želi vaša Pikovitka.

Zarja full lepe slikeuser posted image
Sonček čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tja do dneva D boš dobila en tak lep stih za mladoporočenko ... zdaj pa le uživaj na morju te dekliške dneve ... en velik baccin !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.8.2008 0:05:35   
Grethy
Žižek si pa prava kokljica ... le tako naprej ... držim pesti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?