|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
19.8.2008 10:10:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarja kako je v službici? Si pospravila mizo user posted image

Pa ne, mislim, da jo bom, ko pridem s porodniškeuser posted image user posted image user posted image . Naj drugi malo delajo. Zdaj sem ravno sredi sestanka in tak pridno klofam po tipkovnici, da vsi mislijo kolk sem pridna!!!!!user posted image user posted image user posted image  Če pa en stric neki kvasi v tri dni.......

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
19.8.2008 10:11:46   
Anonimen
Ledenka user posted image , hvala za hiter odgovor. Mislim, da se bom kar danes odpravila v shopping.

A se kdaj zgodi, da inekcij nimajo na zalogi?

Hvala in lp.

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
19.8.2008 10:15:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ledenka user posted image , hvala za hiter odgovor. Mislim, da se bom kar danes odpravila v shopping.

A se kdaj zgodi, da inekcij nimajo na zalogi?

Hvala in lp.

zato raje prej pokliči, da bo imela vse tam. vem, da če rabiš večjo količino prometriuma, je dobro poklicat. za injekcije pa (še) ne vem, s tem se bom jutri ukvarjala

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
19.8.2008 10:31:46   
lara light
Ja, mismis, gremo v nove boje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
19.8.2008 10:34:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ja, mismis, gremo v nove boje!user posted image

točno tako, user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
19.8.2008 10:35:07   
sonček33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nove boje!!!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
19.8.2008 10:36:55   
Grethy
Daaannn,

en lep dan se je naredu, jz pa tko crknjena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sem komej uspela motorčke zalaufatin zafunkcionirat ... pismo rosno, ne vem kaj mi je ... bo treba še dodaten agregat prklopit... ker tole pa ni nč ....

Gigi, Mismis, Blanč, Zarja Lučka, Ledenka,Larica, Pikovitek, Dajamaja, pa vse ki popkate črke tu gor, štrudlc bo za vse, sam buče moram najt .... jaz nimam vrta, ampak jih bom najdla nekje, pa magari jih nabirala z užganim avtom in posranimi gatkami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa ne bo več štrudl, ampak bo po novem Nosečniška bučkitauser posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem u akcijo, še par stvari podelat in se "doterat" pa v službo ... pa pa

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
19.8.2008 10:38:20   
sonček33
Gretka s tvojim štrudlom do otročka! Jupi! Naj pomaga tudi tebi!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
19.8.2008 10:42:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Daaannn,

en lep dan se je naredu, jz pa tko crknjena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da sem komej uspela motorčke zalaufatin zafunkcionirat ... pismo rosno, ne vem kaj mi je ... bo treba še dodaten agregat prklopit... ker tole pa ni nč ....

Gigi, Mismis, Blanč, Zarja Lučka, Ledenka,Larica, Pikovitek, Dajamaja, pa vse ki popkate črke tu gor, štrudlc bo za vse, sam buče moram najt .... jaz nimam vrta, ampak jih bom najdla nekje, pa magari jih nabirala z užganim avtom in posranimi gatkami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa ne bo več štrudl, ampak bo po novem Nosečniška bučkitauser posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem u akcijo, še par stvari podelat in se "doterat" pa v službo ... pa pa

Stara bom jaz dala material. Jaz mam vrtek poln bučk, hokaido (oranžke za tako fino krem juhco), špagetarke, malancane in tiste majhne šikane bučke za vse živo....njami njami....Samo jaz očitno ne naredim pravega štrudla, ker še nisem nosečka srečka......

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
19.8.2008 10:50:47   
obayifo
no, za štrudla pa nism vedla :)
ga je pa mami mela v nedeljo, je bil fantastičen, pa klomifenček... danes smo našl par folikelčkov, ki so sicer še malo majhni, ampak v petek je IUI, menda bo še zraslo...
če ne bo ratalo, bomo še buče papaluser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
19.8.2008 10:56:50   
ledenka
obayifo, ti greš v Graz na IUI, kajne user posted image  sem si te z MONa zapomnila user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
19.8.2008 10:57:27   
sonček33
Nova slikica trebuščka je v albumu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
19.8.2008 10:57:37   
obayifo
ja, končno smo vse zrihtal in petek je dan D 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
19.8.2008 11:12:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ja, končno smo vse zrihtal in petek je dan D 

Pozdravljena Obayifo

želim ti  veliko uspeha v petek v Grazu user posted image . Ali želiš, da te dodamo na naš seznam, da bomo ostale navijale tudi zate?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
19.8.2008 11:16:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kolk maš lepega bušija!!! user posted image user posted image user posted image  za pojest!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
19.8.2008 11:20:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla Sonček, slikica trebuščka je res prekrasna, razen v bušija se mi zdi, da se ti sploh nikjer ne pozna.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
19.8.2008 11:21:08   
dobrovoljčica
Ola vsem tu gor.
No pa grejemo najine fižolčke.
Od 10 celic, se jih je oplodilo 8, 4 pa so v fazi blastocist. Tako, da sva se odločila za vnos dveh, dve blastocistice pa sta šli malo v mrzle kraje.
Test 02.09.2008. Čakanje bo dolgo, a upam da do testa hitro mine. Malo je strahu, kaj bo če zopet rata in nato ss, a poizkušam vse to odmislit.
Na srečo bo drugi teden pester saj bom  pekla za poroko, v soboto malo požurat, nedelja počivanje in spanje v ponedeljek bom pa že probala, če me slučajno ne preseneti tetka.
Pa pa bejbe.
Hitim kuhat kosilo.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
19.8.2008 11:22:22   
gigi1
IIIIII Sonček kolk lep buši user posted image  user posted image  user posted image . Pa kolk je zrasu v dobrem mesecu user posted image . Otroček pa tud user posted image  jupiiii.

Zarjica hitro bučke Gretki, pol pa bučkitaparty user posted image  user posted image  user posted image

Obayifo dobrodošla in veliko sreče user posted image user posted image user posted image  da bo ja ratalo user posted image  user posted image  user posted image

Ajsika ma pa v izi dons v službici, a ne?

Jaz pa šibam garat

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
19.8.2008 11:23:51   
mismis
Dobrovoljčica, čestitke za dve user posted image user posted image .

Lepo ju grej, da bo 02.09.2008 ja plusek

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
19.8.2008 11:24:51   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 19.08.
Dobrovoljčica - ET

Sreda, 20.08.
Lucka25 - UZ
Oktavija - IUI

Četrtek, 21.08.
Zarja1- UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS
Jadrnica - UZ

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, Dipherline)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3770
    19.8.2008 11:25:26   
    dajamaja
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Grem s tabo rabutat ..... enga tko rabiš, da bo vozu user posted image  Kaj Blanch, a bomo kr ekipo sestavli, pa lokalne kmete osrečli?

Kje so naše dečve z rezultati!? Jst moram na malco, ne zdržim več. Ko pridem nazaj, pa da šampanjc odpremo!

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3771
    19.8.2008 11:34:11   
    oktavija
    Drage moje pozdravljene!!!!!

Sem v hudi gužvi in sama v pisarni pa ne utegnem nič prebrat...user posted image

NO na hitro MOJ RAPORT:
    Včeraj bila v MB kot že veste, včeraj sem se prvič pičila samauser posted image  da sem si dala STOPKO in jutri grem na IUIuser posted image ... Zaenkarta je vse ok... zanima me če je katera imela kake težave po stopki, saj jih jaz imam sem nevem ali je od pikice ali kaj druga ( slabost in boleč trebuh...).... 
    Zdaj grem pa na WC mogoče bom pa res izbruhala in mi bo lažje...user posted image user posted image

Lep dan vam želim!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3772
    19.8.2008 11:41:47   
    blanč
    Grem s tabo rabutat ..... enga tko rabiš, da bo vozu Kaj Blanch, a bomo kr ekipo sestavli, pa lokalne kmete osrečli?

bomo šle k zarji, bomo mogoče buče imele nabrane in kako pivo bi lahko zraven padlo, midve ga zdej brez greha kak kozarčekuser posted image

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 3773
    19.8.2008 11:54:06   
    gigi1
    Dobrovoljčica lepo ju grej user posted image  user posted image  user posted image . Naj ostaneta pri tebi še cca 9 mesecev.

Blanč in Dajamaja pejta obirat k Zarji user posted image  user posted image  user posted image

Oktavija čisto možno, da imaš reakcijo. Mene je precej bolelo mesto uboda po stopki. Drugega pa nič.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3774
    19.8.2008 11:58:42   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
    Zarja kako je v službici? Si pospravila mizo user posted image

Pa ne, mislim, da jo bom, ko pridem s porodniškeuser posted image user posted image user posted image . Naj drugi malo delajo. Zdaj sem ravno sredi sestanka in tak pridno klofam po tipkovnici, da vsi mislijo kolk sem pridna!!!!!user posted image user posted image user posted image  Če pa en stric neki kvasi v tri dni.......
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3775
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?