|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
18.8.2008 16:33:42   
sonček85
ja žiži mi je le uspelo,kar ne morm dojet,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
18.8.2008 16:37:57   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sem kar v luft skakala, ko sem prebrala. res sem te mela že neki časa na sumu.
Oj lubica res sem vesela, da ti ne bo treba v postopek. Lepo se cartite in pls obvešči nas kaj se dogaja.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
18.8.2008 16:38:09   
želvica99
Gigi jest sem šla na internet pa vpisala smajliji, no pol sem mal odpirala in ko mi je blo kaj všeč, sem pogledala, če je pisalo - hm, mislim, da download - nekj v tem smislu, če snameš zadevo dol. Morm pa priznat, da sem si mal zamučkala s tem prvo stran od interneta, tko da zdj bol po ovinkih not pridem.

Drugač pa se da na slikco desni klik - pa copy, pol greš v tvoj odgovor, ki ga pišeš za ringaraja in daš desni klik - pa paste. Jest svoj odgovor v tem času, ko iščem slikce minimaliziram, tko da je pod ekranom. Sem pa res zakomplicirala. Drugač pa Zarja je bolj strokovnjak za user posted image .

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.8.2008 16:56:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Gigi jest sem šla na internet pa vpisala smajliji, no pol sem mal odpirala in ko mi je blo kaj všeč, sem pogledala, če je pisalo - hm, mislim, da download - nekj v tem smislu, če snameš zadevo dol. Morm pa priznat, da sem si mal zamučkala s tem prvo stran od interneta, tko da zdj bol po ovinkih not pridem.

Drugač pa se da na slikco desni klik - pa copy, pol greš v tvoj odgovor, ki ga pišeš za ringaraja in daš desni klik - pa paste. Jest svoj odgovor v tem času, ko iščem slikce minimaliziram, tko da je pod ekranom. Sem pa res zakomplicirala. Drugač pa Zarja je bolj strokovnjak za user posted image .

Ja pa jauser posted image PRAVAuser posted image ........

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 18.8.2008 16:58:00 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.8.2008 17:03:37   
lučka 25
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sonček ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.8.2008 17:11:24   
lučka 25
Ja dečve, ste pa veliko naklofale sem gor. Sploh ne vem kje naj začnem. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

lučka - a kej mantraš user posted image

Ja, ja. user posted image  user posted image  user posted image

oktavija, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  super, zdaj naj pa stopka pade, v sredo pa hitro po user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zarja, a misliš da ni več možnosti. kaj pa veš, mogoče pa bodo v četrtek boljše novice.

želvica, vidim, da ti je uspelo na avatarju slikico nalepit. Je prav orginalna. user posted image  user posted image  user posted image  Te je zarja dobro naučila, tudi glede smailov. user posted image  user posted image  user posted image

Vse ostale pa, nimam kaj za rečt kot le user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.8.2008 17:56:26   
lara light
Dan, lepotičke! Kočno imam spet LT in po enem tednu ste mi pošteno manjkaleuser posted image , priznam. Nisem še prebrala novičk in nisem na tekočemuser posted image ...joj, koliko dela me čaka, šopate tele strani kot za stavo! user posted image  Dobre ste!

S špikami nekako gre, ampule še vedno ne znam odlomit kot je treba, a uspeva. Čakam na user posted image . Danes naj bi prišla, pa je ni. Če je ju3 ne bo, moram v sredo zjutraj vsekakor k Rešu, ker mi zmanjka municije, saj imam le še za en šususer posted image . Presneto, nikoli je nočem, zdaj pa bi je človek bil kar vesel.

Grem brat, lp vsem!

P.S.: Abra, si v redu?

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.8.2008 18:00:51   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

mu je ime JAKA  težek 3030g.in velik 49 cm.....

Gloria, super novica, prelepo...iskrene čestitke Ribici!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Coelho

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.8.2008 18:07:02   
lara light
Sonček85 user posted image   user posted image Prekrasno nosečnost želim!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.8.2008 18:23:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

zarja, a misliš da ni več možnosti. kaj pa veš, mogoče pa bodo v četrtek boljše novice.

Ne Lučka mislim, da je že zdaj skoraj prepozno. V četrtek bo 21. dan ciklusa, tak da moram user posted image na septembrskouser posted image ...pol pa naprej (PO MOJE). SE BOM PA BORILA SKUPAJ Z MISMIS, PIKOVITKOM,.....

Za vas vse avgustovke pa sevedauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.8.2008 18:27:33   
zarja1
user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.8.2008 18:35:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ne Lučka mislim, da je že zdaj skoraj prepozno. V četrtek bo 21. dan ciklusa,

žal mi je user posted image

tak da moram user posted image na septembrskouser posted image ...pol pa naprej (PO MOJE). SE BOM PA BORILA SKUPAJ Z MISMIS, PIKOVITKOM,.....

in z mano tudiuser posted image ...jaz bom tudi v septembru trepetalauser posted image
Same fajn babnceuser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.8.2008 18:36:45   
lara light
Pikovitek, kako grejo priprave na poroko? Že vidim, kako boš lepa...user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.8.2008 18:46:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ne Lučka mislim, da je že zdaj skoraj prepozno. V četrtek bo 21. dan ciklusa,

žal mi je user posted image

tak da moram user posted image na septembrskouser posted image ...pol pa naprej (PO MOJE). SE BOM PA BORILA SKUPAJ Z MISMIS, PIKOVITKOM,.....

in z mano tudiuser posted image ...jaz bom tudi v septembru trepetalauser posted image
Same fajn babnceuser posted image

full fajn...le na kup le na kup septembrske borkeuser posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.8.2008 18:50:39   
gigi1
Oj punčke same dobre novičke dans, pa še nisem utegnila povedat svojih user posted image
Sem klicala sestro Miro in dobila ev. št. user posted image . Moram poklicat, ko dobin naslednjo M in se naprej naročit.
Moj je bil dans pri dr. Zornu in mu je rekel, da je za njegova leta vse super user posted image  user posted image  user posted image . Da so visoki levkociti znak, da mu prostata dobr dela. Mislm, a je šel prostato gledat user posted image
Pol mu je pa še rekel naj k njemu pridem drug teden po napotnico user posted image
Moj se pomojem nč ni znal zment. Še tega ne ve kater je moj IVF G.
Desci user posted image . Sej ne vem, če bi ga še kdaj pustila samega k dr.
HMMM zdej pa ne bo hotel vitaminov pit user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.8.2008 18:51:13 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.8.2008 19:14:55   
Abra
Čvekice user posted image kolko ste spet napisale user posted image nisem vas hotla zanemarjat, čas včasih (zdej kar na srečo) ful hitro mine. Čez vikend sem imela sestrico na obisku, sem se z njo načvekala, pa še cel kup perila mi je zlikala. Upam, da kmalu spet pride.user posted image
Sem samo malo preletela, in vidla, da je naša zlata ribica že rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!! Sploh se mi ni zdelo, da je že na vrsti, zdaj bo pa res že Gloria!

Pa novo nosečko user posted image user posted image user posted image jupii Sonček2! Očitno si rabla samo datum na GK, pa je ratalo user posted image Lepo in mirno nosečnost!

Zarja, gre vseeno vse počasi user posted image res dolgo traja, a dokler dohtarji še upajo, moraš tudi ti. Drugače bo pa september res tvoj mesec. Takrat bo še večja družba tuki.

Oktavija, user posted image za stopko user posted image

Pikovit, naša nevestica, spet na morčka šibaš user posted image da ne boš pred poroko pozabila domov prit user posted image

Lara, tečka velikokrat zamuja po dipherelinu. Upam, da ti ne bo treba še enkrat k Rešu.

Gigi, sem ravno prebrala tvoj zadnji post. Moški vedno skup držijo user posted image in dokler je spermiogram ok je vedno vse z njimi ok, vsaj tko dohtarji ... me pa imamo še lepo zalogo celic, pa redne ovulacije, lepo sluznico in vse štima, pa smo vza vse krive user posted image user posted image ti tvojemu kar lepo razloži, da pol genetskega materiala on prispeva in če moraš ti vse živo jest, bo pa še on user posted image

Upam, da nisem še kake pomembne novice spustila, bom jutri spet bolj prisotna user posted image Vsem prav lep pozdrav!

Jutri pa navijam za
Dobrovoljčico, da jo čakajo lepi zarodki in uspešen transfer
in naši nosečki
Hedi in Jadrnica, ki bosta vidli svoje otročke na uz

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.8.2008 19:18:13   
zarja1
Pikovitek, sem dans slučajno ene fotke urejala in naletela na najine s poroke. Poglej pod album zarjin ohcet, geslo anina...........le nekaj utrinkov..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.8.2008 19:50:03   
dajamaja

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Sonček85 user posted image user posted image

user posted image BRAVO........

se kar pod tole podpišem !!!!! Bravo sonček!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.8.2008 19:55:08   
zarja1

Pikovitek, sem dans slučajno ene fotke urejala in naletela na najine s poroke. Poglej pod album zarjin ohcet, geslo anina...........le nekaj utrinkov..user posted image

Sem hotla še našega Jetta pripokat, pa fotke presegajo velikostuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.8.2008 19:56:59   
dajamaja
Zarja, sploh ti ne znam nič svetovat, ker do pingvinov nikol nisem prišla. Ampak s temi našimi dopingi čuda delajo. Ne obupat! Pusti se presenetit.

Želvica, hudo šikan avatar imaš!

Ostalim pozdravček, šibam cote pobrat pred večerno vlago.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.8.2008 20:13:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Zarja, sploh ti ne znam nič svetovat, ker do pingvinov nikol nisem prišla. Ampak s temi našimi dopingi čuda delajo. Ne obupat! Pusti se presenetit.

Mi že moj govori naj bom kot user posted image . Hvala. Ne bom obupala....ste me le prepričale.......

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.8.2008 20:13:47   
želvica99
Hvala dajamaja, sem se tok trudla, da je moral nekj ratat, sem stokrat vidla user posted image , no pol je pa le šlo. A že kaj komj čakaš user posted image ?

Lučka25 veliko sreče v sredo na UZ, Dobrovoljčica tebi na ET - to je bil men najleši dan, pa če se ne motim ima jutri še Ledenka pregled
user posted image . Gigi ja veš osebki moškega spola so no mal manj samostojni, če se lepo izrazimo. Tud moj se ni znal nikamor naročit, pol je bil pa jezen, ker sem ga sama brez vprašanja, kao da sj on tud sam zna
user posted image . Drugač je pa dobr, da so mu prostato pregledal, sj veš da sam nebi nikol šel, tko da zihr je zihr.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.8.2008 20:20:47   
Rakica_80
Jaz sem danes klicarila in klicarila za se naročit za konsilij in dve ure sem klicarila in na koncu že zgubila živce, ma mislim kaj takegauser posted image
V četrtek grem osebno gor se naročit, ker drugače jih ne dobim do naslednjega letauser posted image
Do koga naj se obrnem ko pridem goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.8.2008 20:34:34   
sonček85
žiži :bravo jeeeeeeeeeeeeeee ,sem tako vesela ,da je z decom vse super,sedaj pa le v akcijo in za dvema črticama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.8.2008 20:46:22   
želvica99
BEBIII, če se naročaš za konzilij se obrneš na sestro tatjano - SOBA 105 (ima pa en tak čuden priimek da ga ne vem). Ona je meni vse zlo lepo razložila, kdaj so konziliji pa tko.

veliko srečeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?