|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.8.2008 19:14:55
|
|
|
|
Abra
|
Čvekice kolko ste spet napisale nisem vas hotla zanemarjat, čas včasih (zdej kar na srečo) ful hitro mine. Čez vikend sem imela sestrico na obisku, sem se z njo načvekala, pa še cel kup perila mi je zlikala. Upam, da kmalu spet pride. Sem samo malo preletela, in vidla, da je naša zlata ribica že rodila čestitke!!! Sploh se mi ni zdelo, da je že na vrsti, zdaj bo pa res že Gloria! Pa novo nosečko jupii Sonček2! Očitno si rabla samo datum na GK, pa je ratalo Lepo in mirno nosečnost! Zarja, gre vseeno vse počasi res dolgo traja, a dokler dohtarji še upajo, moraš tudi ti. Drugače bo pa september res tvoj mesec. Takrat bo še večja družba tuki. Oktavija, za stopko Pikovit, naša nevestica, spet na morčka šibaš da ne boš pred poroko pozabila domov prit Lara, tečka velikokrat zamuja po dipherelinu. Upam, da ti ne bo treba še enkrat k Rešu. Gigi, sem ravno prebrala tvoj zadnji post. Moški vedno skup držijo in dokler je spermiogram ok je vedno vse z njimi ok, vsaj tko dohtarji ... me pa imamo še lepo zalogo celic, pa redne ovulacije, lepo sluznico in vse štima, pa smo vza vse krive ti tvojemu kar lepo razloži, da pol genetskega materiala on prispeva in če moraš ti vse živo jest, bo pa še on Upam, da nisem še kake pomembne novice spustila, bom jutri spet bolj prisotna Vsem prav lep pozdrav! Jutri pa navijam za Dobrovoljčico, da jo čakajo lepi zarodki in uspešen transfer in naši nosečki Hedi in Jadrnica, ki bosta vidli svoje otročke na uz
|
|
|