|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
30.7.2008 14:17:27   
zarja1
Ne MISMIS, že na začetku si me narobe zapisala. Vedno sem bila v MB pri Vlaisavljeviću.
Delali bomo et brez stimulacij, ker so ciklusi ful redni, hiperstimulacija je bila pa kar huda. Malo me je sicer strahuser posted image , da ne bi bilo ovolacije.........

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
30.7.2008 14:18:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ne MISMIS, že na začetku si me narobe zapisala. Vedno sem bila v MB pri Vlaisavljeviću.
Delali bomo et brez stimulacij, ker so ciklusi ful redni, hiperstimulacija je bila pa kar huda. Malo me je sicer strahuser posted image , da ne bi bilo ovolacije.........

pa tako povej, kaj ti je nerodno. Grem hitro mojo šlamparijo popraviti user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
30.7.2008 14:20:02   
zarja1
pa ja.........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
30.7.2008 14:20:06   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image
user posted image Gita14 user posted image
user posted image Grethy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

P O Č I T N I C E

user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • Grethy (LJ, dr. Požlep, a je še kaj zamrznjenčkov)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
      user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

evo še jutri gledam moj ksiht med neuspehi, potem grem pa med izbrisane user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2604
    30.7.2008 14:24:52   
    zarja1
    Brzina pa si .....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.7.2008 14:26:00 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2605
    30.7.2008 14:34:55   
    netka34
    Helow evribadi!

Se vam javljam po vseh križih in težavah, ki pa sem jih, razen enegauser posted image , očitno kar rešila. Zato sm zej tle!!

Sočustvujem še posebej s tabo MM, in pa s SApi, za vaju sm bla pa res sto, ne vem, kaj se dogaja s tem mojim 9. čutom, zgleda, d se je neki pokvarlo!!

Naj vam povem, kot že veste, nam je postopek spet zaribal, še tista ENA!! celica, ki je ostala od 12 foliklov, ni hotela ostati pri nas.
    To sem si po prvih depresivnih dnevih začela razlagati tako, da pač mi daje še eno šanso, da se mi uresniči moja življenska želja-dvojčki!
    Zato sem se odločila, da kljub temu še enkrat, v tretje poskusim...pol pa res ne več! Je prehudo za vse!

No, in ko se končno dokopljem do telefona, da sploh dobim Leonišče, mi dajo datum sred oktobra!!!! Ampak js hočem in moram prist notr že septembra!!!!! V oktobru moram met že ET, ne pa kumi posvet pri dr. D.!!!!
    Niti na samoplačniško mi niso dal datuma prej, kukr 6.10. 
    Ampak to je prepozno!!

In zej sm posrana!

Bi poklicala dr.D., pa pravjo, d ga cel avgust ne bo....Sestra mi je rekla, d mi pa ne more kr dat sam napotnice, ampak me more videt in govort z mano!  ?????user posted image user posted image user posted image ????

Js vam povem, d če si ne zrihtam septembra, res ne bom šla, ker je brez veze.....enkrat vam bom že povedala, v čemu je finta. Zej nimam časa tipkat.

Naj vam povem še to, ampak ne okol govort, to se mi dogaja drugič v življenju in sumim uno depro, d mi meče polena pod noge in pesek v oči!! V glavnem...na živce mi grejo, ko jih vidim...nosečnice in maaaali otročički. user posted image user posted image user posted image Ne maram d se mi ti dogaja, ker je grozno, ampak kaj nej???Sej bo šlo mimo, ampak trenutno je tle!!!
    Sej vem, d me boste zej popluvale in si mislile svoje, ampak oblubm, d bo šlo mimo!!

Vas lepo pozdravlam, in želim veliko sreče!! Sej zej k bo šla ta tahuda vročina mimo, bo boljše!

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2606
    30.7.2008 14:46:43   
    mismis
    Ojla Netka

lepo te je spet brati...

glede napotnice, ti se nikar ne dogovarjaj za datum za posvet. Naredi tako kot sem jaz, ko sem šla po napotnico za ET zamrznjenčkov.

Ko pride dr. D z dopusta, pojdi en petek v leonišče in v sprejemni pisarni  reči, da si prišla samo po napotnico.
    Potem boš počakala, da prideš na vrsto, pred tabo so vse tiste, ki so naročene, potem pa prideš k Drobniču in mu rečeš, da rabiš napotnico za nov postopek. Vmes ga pa še vse prašaš kar te zanima.

Če te bodo pa v sprejemni pisarni prašale kakšno napotnico rabiš, se jim pa zlaži, da za ET zamrznjenčkov, potem ne bodo komplicirale, Drobnič te pa itak ne bo odslovil, ko boš enkrat pri njemu.

tako sem jaz naredila, vmes sem že poklicala sestro Miro in si vzela številko za postopek, da mi ne bo treba potem čakati.

Ma včasih se je treba naresti malo neumen, če hočeš čimprej priti na vrsto

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 2607
    30.7.2008 14:50:42   
    zarja1
    Netka 34, saj te razumemo.........user posted image
    Vsak ma svoj kufer, eni manjšega, drugi večjega.......Mene so prijatelji naučili, da ni druge rešitve kot ta; ko se ti napolni kufer, kupi drugega.

Sayuri je zadnjič tako lepo napisala:
    Punce, bodite vztrajne in pogumne. Na koncu vas čaka čudovito darilo user posted image
    Netka v to enostavno moram verjeti......

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 2608
    30.7.2008 15:25:33   
    Shuka
    Netka - jaz sploh nisem šla do svojega g. sem jim kar po mailu napisala da potrebujem napotnico za OBMP in sem jo dobila po pošti. Če bi jo šla iskat bi jo  dobila verjetno še prej. Verjetno moj g. ni kompliciral ker z OBMP nima nobene veze.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2609
    30.7.2008 15:35:26   
    lara light
    Hej, hoj, kako ste kaj? Koliko novih nosečkuser posted image  Bravouser posted image !!! Sonček33user posted image , pa Abricauser posted image , Zoricauser posted image in Shukauser posted image ...Shuka, superca!!user posted image  in seveda vse ostale, čestitke!user posted image
    Približuje se avgust in s tem sploh ne dopust, ampak moj prihod na igl'ce in obiski pri rešu, samo da ne bom prej opešuuser posted image ...pa me zanima, če kera ve, kako je s postopki, je še kej dinarčkov za postopke al smo že vse skurile; upam, da bo (ta bo moj drugi) brezplačen. Če kej veste, bom vesela informacij.

Ploskam nosečkam, vsem, ki na to še čakate, a ne Netka, pa v vlivam novih moči. Ne damo se, čeprav pridejo trenutki, (verjamem, da vsaki od nas, ki se že leta trudimo), ko nam gredo na živce pr'jatlce, ki imajo po tri otroke in si nimajo časa niti zob oprat, pa une k se samo v postli pogledata, pa že gre na Uz, ker nima menstruacije in tiste, ki se ponosno sprehajajo z najlepšim otrokom v najlepšem vozičku, zraven pa ponosen tatko, češ poglejte kaj sem naredil...ma kaj češ, tko to je. Kdo ve, kakšno častno mesto imamo na tem planetu, da smo tko presneto posebne. Netka, kdaj prideš na kafe?user posted image

Pišem že pol ure...skoz je neki.. grem, lep dan še naprej!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2610
    30.7.2008 17:33:14   
    sonček85
    hojla:kako ste kaj.

mišmiš tudi sama bi potrebovala podnapise.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    danes sem pa spoznala še eno prijetno punco in njenega možeka-dragega.grethy lepo te je bilo spoznati in se še kaj vidiva in poklepetama ,saj se je bilo lepo spoznati s tako prijetno osebo kot si ti.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 2611
    30.7.2008 17:57:34   
    gigi1
    Oj žabice moje

Dans je bla v službi taka norišnica, da mi ni ratalo nič načvekat.

Abrica "ma pustmo stat" user posted image . Res je bolje, da nehaš brat o teh stvareh. Hvala za recept za tzaziki user posted image

Zarja user posted image  za tečko. Zdej pa gaaas!

Gretki je net spet dol padu. Upam, da ji kmalu zrihtajo in se bo oglasila. Sem jo vprašala za štrudl.

Sonček33 evo recept samo zate user posted image
    Veliko zeleno bučo je imela, jo olupila in odstranila semena, potenstala na puterčku, precedila. Dodala zmlete albert kekse, sladkor, malo ruma in kislo smetano. Zavila v Hoferjevo testo (baje je tako že na papirčku zarolano) in VOILA!

Kako pa ti tople kumare delaš? Jaz naredim juho (včeraj smo o tem govorile, k jke tolk kumar zdej user posted image )
    Na puterčku popražim sesekljan por, dodam drobtine in naribane kumare brez pešk, zalijem z vodo. Na koncu pa kislo smetano in peteršilj.

Cvetka user posted image

Miška QL sem, pa ti? 100x hvala za recept za kebab. Zdele ga grem delat user posted image

Netka ne se pustit! Meni se je danes zgodilo kar nekaj lepih stvari povezanih z našimi deklicami iz RR. Poglej, saj trpimo in se mučimo in jokamo, če nam ne rata. Vendar nikjer ni na kupu toliko ZLATIH DEKLET, kot tukaj gor. Res moramo biti hvaležne, da smo se najdle. Otročki pa k nam vsem še pridejo user posted image

Shuka draga res ti hvala user posted image

Punčke moje rada vas imam in ja res sem danes prav raznežena.
    user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.7.2008 17:59:41 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 2612
    30.7.2008 18:01:51   
    sonček85

Gretki je net spet dol padu. Upam, da ji kmalu zrihtajo in se bo oglasila. Sem jo vprašala za štrudl.
    njami štrudl:ga je meni prinesla in je odličennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn brez besed ,slasten,sočen ..hvala grethy

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2613
    30.7.2008 18:05:01   
    gigi1
    Ti, ti Sonček85 maš protekcijo user posted image  user posted image  user posted image . Me pa samo tle iz compa vohamo tadobr štrudl user posted image

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2614
    30.7.2008 19:14:18   
    gigi1
    Miška evo fertik. Malo sem priredila. Sem v pomako nasekljala por in dodala še koperc (da mojga premami user posted image ). Nisem pa ražnjičev delala, ampak sem na trakce narezala in popražila z bučkami na čebuli. Men je njamiiiii user posted image . Evo zdej pa moj prihaja in bova pomalcala. Ti sporočim še njegov komentar.
    Hvala, hvala, hvala!!!! Men je tole res fuuul dobr!

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2615
    30.7.2008 19:29:03   
    Zvezdica
    ojla punce,

vidite kako zelo vas pogrešam:), še iz bih se vam javljamuser posted image user posted image user posted image . sem glih ujela en "vajerles brez gesla.

Smo pr enih prijateljih, ki imata vikend in zdaj jem pleskavico s kajmakomuser posted image user posted image user posted image . Itak zvezdica postaja debelaaaaaaaaaaaaaaaa zvezdauser posted image . Tako, nekaj dni bomo tukaj, potem šibamo proti trogirju. Komaj čakam, ampak tud če bi tu ostala, je fino. Ljudje so taki zabavni in prjazni:).

Tako, ker vas ne morem za nazaj brat ne vem kaj se dogaja, upam, da je vse ok in da se imate lepo.
    In prav poseben pozdravček vsem skupaj.

Pozdravček od nas treh + ilegalcauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.7.2008 19:35:44 >

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2616
    30.7.2008 19:48:07   
    gloria
    Netka user posted image user posted image user posted image
    Shuka user posted image user posted image user posted image čestitke...
    ....ostalo vas preberem zvečer...ne mi zamerit,danes sem imela pregled v lj.in sem čist of....taka gužva je bilauser posted image user posted image ....vse je bilo ok....povedala sem da želim rodit v svoji porodnišnici,tak da mi je dala navodila kaj mi morejo nardit takoj po porodu(istočasno vzeti kri men ter iz popkovine)poslat v lj.pol pa še eno čakanje na izvid da je z bebico vse ok....tak da sem za enkrat z pregledi v lj.končala HB...
    ....vse vas lepo pozdravljam novosti pa prečitam kasneje....grem mal v horizontalouser posted image ....

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2617
    30.7.2008 19:54:01   
    sonček85
    jajaj imam.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2618
    30.7.2008 21:02:16   
    gigi1
    Hoj a je kakšna za pir???
    user posted image

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2619
    30.7.2008 21:03:55   
    mismis
    Jest vedno, imam ravno Bavario pred sabo...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2620
    30.7.2008 21:05:43   
    gigi1
    Miška zakaj pa Bavario????
    Btw moj je bil čist navdušen nad kebabom. Je reku, da moram naslednjič mal več bučk not dat. user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2621
    30.7.2008 21:08:03   
    mismis
    Bavaria zato, ker čakam, pa ne vem kaj dočakam user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej ne, ampak res ne morem vsak dan alkoholen pir piti, kam me bo pa to privedlo.

Za kebab je bil pa naš tudi full zadovoljen, sicer sem jaz imela meso v paci en dan, pa še ražnjiče sem delala, tako da je bilo bučk dovolj, pa šeriž sem skuhala. Ko zmešaš riž in pomako full dobor sede skupaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2622
    30.7.2008 21:20:10   
    gigi1
    Aajajaj kam pa pridemo....user posted image
    No, sej jaz tud chiantija pijem. Je šlo boljš skup s kebabom. Rižek sem skuhala ja. Pomako sva pa mela posebi in sva meska in bučke not pomakala. Ma prav dobr user posted image
    Fuzbal je zdej, pa sploh ne morem gledat k naši že debelo zgubljajo user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2623
    30.7.2008 21:27:31   
    mismis
    Jap se strinjam, moram enkrat našega naštimat, da te ražnjiče speče na žaru na oglju, zdej sem jih pekla na plinu v žar ponvi, ampak se mi zdi, da morajo biti na žaru še boljši.

Za kakšnih 10 prstov polizat user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2624
    30.7.2008 21:34:13   
    Shuka
    A lohka nehate o hrani ker mi ni dobro  user posted image , še tisto kar pojem mi gre gor, ampak samo do grla. Sicer se vse slastno bere ampak samo do 6 ure zvečer. Bom jutri spet prebrala bolj zgodaj bo bolje user posted image user posted image

Jest bi raj Boškota, sem bolj za domače.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?