|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
16.8.2008 9:23:00   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Vesta kaj vidve (poopsika, lyra) jaz pa bi imela na avtu namesto registrske tablice une ko gor piše ŽENIN, NEVESTA, pa ne vem, kje se to dobi? A vidve vesta?
Drugih tak ne morem vprašat, če jih pa niuser posted image

da se spet mal uštulm...... men jih je naredil moj mož...Naredil je ženin, nevesta in poročena...user posted image  imam jih v Corelll programu in jih lahk kateri pošljem na mail... tko, da če katera hoče naj piše na ZS... potem jih pa plastificirate in imate...simpl ku pasulj...user posted image

evo slikica kako je zgledal;

user posted image

user posted image

user posted image

luštno vas je brat nevestice 2009...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 451
16.8.2008 9:35:11   
Martina27
Moj že tulo GREMMMOOO!!!!!!!!, ma jaz sem pa morala še malo prečekirat in vidim,tole kar iščemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi to melauser posted image
A mi lahko pošlješ, pa še enkrat razložiš, kako sta to vidva naredilauser posted image
Ma nisem blont, sam rabim pa bolj dolgo da stvar dojamemuser posted image user posted image

Hvala ti res, za koristne nasvete, pa še kdajuser posted image

Zdaj pa moram šibat, mislim ej, kot da gremo na letalo, tak se ravno mudi nekomuuser posted image
Pa pa

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 452
16.8.2008 9:38:58   
lyra*
jutrouser posted image

bubamaraa a,veš,da sem jaz takoj na tebe pomislila za te tabliceuser posted image  Včasih pridm na vašo temo kaj pogledat pa sm vidla,da si neki omenjala to. Sm ti hotla že ZS poslat.

Pol grem k tašči ma rojstni dan ji morm še neki it kupituser posted image

Glede ansambla sploh nevem kaj iskat,kje iskat,na kaj moram bit pozorna...tko,da še nevem kdaj si bom vzela čas za touser posted image

martina uživaj v Mb...drugač,ko pa naslednjič prediše pa tak veš kaj bo,ne?user posted image user posted image

poopsika ja mi je naredu čokolino moj dragiuser posted image  Moram rečt,da me zlo razvaja oz. nas zelo razvaja...mi je danes rožice prnesu,čeprav nevem kje jih je dobuuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 453
16.8.2008 9:50:10   
lyra*
martina pri nam je čist istouser posted image  On se hitro vstane in je pol celi živčen...pred se pa jaz oblečem pa namažem pa itak trajauser posted image  In pol še vmes kaj pozabim pa že gleda z ubijalskim pogledomuser posted image

A ste mele fejst neurje včeraj? Pri nama je začelo ful pihat in naenkrat toča in sva oba stala pred balkonom in gledla kak toča pada po rožah itd.
Na cesti je bla prava poplavauser posted image
Pol pa se je malo umirlo pa sva šla vn nekaj gledat pa je bliskalo tak,ko,da bi nas nekdo nonstop slikaluser posted image user posted image
Pa zaspat nism mogla kr ko je bliskalo je bla cela spalnica razsvetljena....
Prav srhljivo je blouser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 454
16.8.2008 10:42:56   
majcci
Vidim da ste vse pridne glede poroke. Midva nimava še nič. Mojega skoraj ni doma, tako da ne moreva kaj urediti. Še danes je odsoten, tako da sem si privoščil dolg spanec - do 10h.
Je pa prav zoperno vreme.
Poopsika - vidva sta pa ful poceni dobila ansambel. Tu na našem koncu so vsi okoli 1000€ ali pa še več.
Lyra - upam da te tašča ne bo preveč zamorila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 455
16.8.2008 18:47:36   
Anonimen
Čau bejbike!

Naj vam povem,d a sva ibrala gostilno in je fenomenalna...sva se ravno pravi čas pripeljala, ko so pripravljali za poroki in je bilo tako lepo, da sva se kar odločila za njih., vse sva se pogovorila, na mejl dobiva še podrobnosti in jst sem u iber happy, happyuser posted image user posted image

Vam bom zvečer pripopala slikce da boste videle kako je lepouser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
16.8.2008 19:32:54   
lyra*
poopsika user posted image user posted image user posted image  za gostilnouser posted image  Pa le pokaži nam slikice.
Kakšne pa boste imele kaj menije? A bo kr tak navadno al kaj special?

Danes je blo pri meni vse bolj tak na easy...Sem bla pri tašči na pikniku sem se taaaak najedlauser posted image user posted image  Sva rekla,da ji bova darilo prinesla v ponedeljek ker se nama res ni dalo v trgovino...in je kr kul sprejela!

Pol pa me je vlekla okol in govorila ljudem kakšno lepo nosečnico mauser posted image user posted image Ko da sm njena last!!! Ko pa ni ljudi pa je čist drugačnauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 16.8.2008 19:37:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.8.2008 10:10:22   
Anonimen
Hojuser posted image

Lyra. jst si sploh ne morem predstavljati kakšno taščo imašuser posted image ...moja jemeni kot mami, resnično!
Tako se dobra razumeva. ona je nasploh tako dober človek..ma meni je zakon.
Zdej bi lahko v nedogled pisala kako je svetovna, ni da ni no...vsakič, ko greva od je ji dam lubčka, potem si lahko mislišuser posted image ...ma res si želim, da bi vse punce imele take tašče..res smo prava družina in jst sem ful srečna zarad tegauser posted image .

Ti si pa nič k srcu ne jemlji in se ne sekiraj preveč zaradi nje...sedaj si ti in tvoja dva pikeca najbolj pomembnauser posted image .

Evo malo slikc od najine gostilne..prekrasno je...Kostanjevica na Krki!

user posted image

user posted image

user posted image

Lyra, meni bo  mejčkeno poseben..ne preveč fensi ampak tko za vsakega malo.
Sva včeraj videla meni, ker so se pripravljali ma poroko in je ful dober..mi bo pa gospod, ki je zadolžen za to poslal po melju različne menije in vam bom potem točno povedala kako in kaj.
Ceni menijev so od 25-45 € brez pijače seveda...midva bova vzela meni za 30€, je ravno tapravuser posted image
Pa všeč mi je da aperativ sam prineseš oni pa pripravijo šampanjec in jagodeuser posted image

Tko zdej se grem pa malo stiskatuser posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
17.8.2008 11:12:05   
lyra*
poopsika ful dobra gostilnauser posted image user posted image user posted image user posted image A aperitiv morš sam prinest?
Pa jz bom tut mela šampanjec pa jagode zravenuser posted image
Glede tašče pa ni vredo zgubljat besed...če je ona pač taka je js ne moram spremenit in se sploh več ne sekiram za to!! Maš pa ful dobro taščo...user posted image user posted image Je to ful lepo,če imate tak odnos..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.8.2008 15:31:56   
lyra*
Ajde babe kje ste??????

Vikenda je konecuser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.8.2008 15:42:39   
Anonimen
lyra, evo meneuser posted image .

Sem bila danes v šopingu za tamalo..je bilo treba malo jesenske robe kupituser posted image . Jst ne smem it v Zaro, ker me tam čist popade šopingmanije, sem vlekla dve vreči cunj za tamalo, pa malo v H&M, pa Tape Oeiluser posted image ...uglavnem ne morem se upret tem luškanim kjuti cuncam, pa tolažm se, da jih Tjaša itak rabiuser posted image .

Glede aperativ, lahko sam prineseš, lahko oni poskrbijo za to.

Jst imam kar malo krize...moja tamala, moja sončica gre drug teden na uvajanje v vrtecuser posted image user posted image user posted image ...mi je tolk hudo...Pa vem, da ona se bo super znašla, ker je ful družabna, se nikogar ne boji, ful ima rada otroke, nikoli ne joka, če midva kam greva in jo dava babici...ful je faca tamala, ampak v meni je problem...tolk jo bom pogrešala, da se mi bo snelouser posted image ...Ma, sej vem, da je smešno ampak meni gre vse takooooo prehitro...

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
18.8.2008 15:52:52   
lyra*
Sem vedla,da moram samo kaj napisat pa se boš že prikazala. Ali pa martinauser posted image  Vidve sta vedno blizuuser posted image

Uf...ne mi o Zari...Vse bi mela od tam! Sem ravno zadnjič gledla oblekice za user posted image ! Pa sem rekla,da bomo mogli mi še malo počakat za to...
Bom šla danes spet malo pogledat...(pol pa bom šla z 3vrečkami ven)user posted image user posted image

Za vrtec pa ma itak vsaka mama na začetku krizo! Sam,ko boš vidla,da ona tam uživa....Itak,da jo boš pogrešala ampak bo pol tolko bolj sladko,ko boš prišla po njo in ti bo tekla v objemuser posted image

Čas pa itak tak beži,da se sploh ne zavedam!! Jaz sm že v 30tuser posted image  Tak,da še 6tednov moram zdržatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.8.2008 15:56:45   
Anonimen
lyra, ja sej sem že jst hotla neki napisat, pa mi ni zneslouser posted image
Sem Tjašince cunjce dajala na kup, vse od rojstva pa do enega leta in zraven sem obujala spomine, ko e bila še čisto majhnauser posted image . Pa tako lepe stvari je imela...sedaj jih bom posodila ženi od bratranca mojega bodočega možauser posted image ...dobr sem tole napisalauser posted image .

lyra, kje boš pa rodila? a bo CR? Če so vprašanja preveč osebna, ne rabiš odgovortuser posted image , se mi je pa tolk fajn pogovarjat o tem...user posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
18.8.2008 15:58:09   
Anonimen
6 tednov bosta pa tvoja dva mulčka ali mulkiuser posted image že držaliuser posted image user posted image user posted image Bomo navijali in držali pestiuser posted image user posted image .
Ti res želim, da bi  čim dlje nosila svoja pikeca...no ne dlje od 40 tednovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
18.8.2008 16:03:48   
lyra*
A no to tak posebn občutek,ko gledaš tista mala oblačilca in vidiš kok je bla mala zdj pa je že tko velkauser posted image user posted image  A že govori kaj?

Rodila bom v MB. Glede CR pa nevemuser posted image  G. je rekla,da glede na to,da mam user posted image user posted image  mi takoj naredijo CR. Sam jaz bi še vseeno rada normalno rodila..pa vsi mi govorijo naj se odločim za CR...samo nevem! Moram še malo premislituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.8.2008 16:05:41   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika
6 tednov bosta pa tvoja dva mulčka ali mulkiuser posted image že držaliuser posted image user posted image user posted image Bomo navijali in držali pestiuser posted image user posted image .
Ti res želim, da bi  čim dlje nosila svoja pikeca...no ne dlje od 40 tednovuser posted image

HVALA!user posted image
Dve pupiki bostauser posted image user posted image user posted image  
Ja drugač pa itak,da bomo počakali dokler bo šlouser posted image  Naslednji teden mam UZ tak,da bomo vidli kaj bodo rekli....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.8.2008 16:08:44   
Anonimen
Govori bolj malo oz. po svojeuser posted image ...edino kar non stop trobi je babiuser posted image ...vsi smo babi, no maček je pa papiuser posted image .
Pa če rečem, da nekaj smrdi reče ekuser posted image user posted image ...žrvgoli non stop, vriska, čeblja ampak zaenkrat še niso tiste prave besede, sicer ima pa še časuser posted image .

Ja ma jst bi tudi pomoje raje poskusila naprej naravno...jst se namreč bojim narkoze in je ne prenašam preveč dobrouser posted image ...razen, če ti naredijo CR v spinalni analgeziji. To je pa kul, samo, da sem ves čas budnauser posted image ...ampak, če bi lahko izbirala bi def. naravno.

Jst sem rodila z EA in je bilo res super!user posted image user posted image V dveh urah je bila Tjaška na svetuuser posted image .
Res imam porod v lepem spominu in me sploh ni strah it še enkrat rodit.

A imena že imata?user posted image user posted image ...sem ferbčna, ane?user posted image ...upam, da ne zameriš.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 18.8.2008 16:10:28 >

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
18.8.2008 16:08:58   
FLASK_A
lyra, sestra od mojega je rodila dvojčke po naravni poti. Tako lepo jo je poslušat, ko govori o tej izkušnji...
Zakaj pa takoj lahko naredijo CR? A lahko preveč zapletov nastane ob navadnem porodu dvojčkov? Pa so ti zapleti res tako zelo pogosti, da vsaki svetujejo CR? Oprosti, da te tako sprašujem... Saj je itak to tvoja osebna odločitev in tvoje osebno mišljenje, če ne želiš, ti ni treba odgovarjati.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.8.2008 16:09:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

HVALA!user posted image
Dve pupiki bostauser posted image user posted image user posted image  
Ja drugač pa itak,da bomo počakali dokler bo šlouser posted image  Naslednji teden mam UZ tak,da bomo vidli kaj bodo rekli....

A res??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...noro...ma sem kar brez besed...čestitamuser posted image user posted image
Dve lepi žabici...the bestuser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
18.8.2008 16:10:41   
FLASK_A

6 tednov bosta pa tvoja dva mulčka ali mulkiuser posted image

Ravno pri sestri mojega moža sta bila fantek in punčkauser posted image user posted image Se mi zdi, da dvojajčnauser posted image Ne bi točno vedla, sam ful špicauser posted image user posted image user posted image Dvojčka in parček. Zelo lepa sta bilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.8.2008 16:12:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ravno pri sestri mojega moža sta bila fantek in punčkauser posted image user posted image Se mi zdi, da dvojajčnauser posted image Ne bi točno vedla, sam ful špicauser posted image user posted image user posted image Dvojčka in parček. Zelo lepa sta bilauser posted image

Jst bi lahko imela dvojčkeuser posted image ...pa se je samo en zarodek prijeluser posted image .
No je že bilo tako namenjeno...samo, da imam mojo Tjašikouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
18.8.2008 16:25:54   
Martina27
Čao!
No, pa sem se še jaz malo prikazalauser posted image
Danes sem šla po službi dvignit pošto, sva sobila iz UE Kamnik, ko sva dala prošnjo za sklenitev zakonske zveze izven uradnih prostorovuser posted image

Tako da zdaj pa morma samo še odnest najine podatke in od najinih prič, pa je to touser posted image

Kako sta kaj vidve forumašiciuser posted image

poopsika-jaz sem tudi imela krizo ko je moj mali princ šel v vrtec- uh pa še kakšno, ampak z časom, boš tudi to dojela, da je pač v vrtcu in vsak dan boš videla, kako ti kaj novega zapoje, pove, marsikah osvoji, prinese kakšne super besede- po naše kletvice in tako.
Sej bo. Jaz sem jokala kot dež, ko sem ga morala tam pustit prvič za pol ure, zdaj pa mi je že čist ok, pa še moj Žan Tai tako rad gre v vrtec.
Jaz te čist razumem, ker sem jaz tudi takšna. To so pač naši sončki.
Zara že ima toliko nove kolekcije? Ker jaz tuki ne nakupujem pa ne vemuser posted image
Aja, kje pa bo hodila tvoja pupi v vrtec?

lyra- kako si? Sem že doma. Kako se kaj ti počutiš?
Kdaj imaš un pregled za pikici?

Lepo se mejte pa se kaj javiteuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.8.2008 16:35:10   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jst bi lahko imela dvojčkeuser posted image ...pa se je samo en zarodek prijeluser posted image .
No je že bilo tako namenjeno...samo, da imam mojo Tjašikouser posted image

user posted image Sigurno je tako zato, ker mora biti in je prav. Imaš tako lepo pupiko, da ti sploh ni treba biti žalostnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.8.2008 16:38:37   
majcci
Se še jaz malo prikažem.
Glede otrok pa se ne morem pridružiti temi, nimam še nobenegauser posted image . Počasi bo treba katerega naštimati user posted image .

Mene pa zanima nekaj glede prič. Če se poročiš cerkveno ali mora imeti priča vse zakramente? Verjetno že.
Imam namreč problem koga imeti za pričo - na izbiro imam krstno botro (nad čemer nisem najbolj navdušena), sestrično (ima vse zakramente) in bratranca (ima samo krst).

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.8.2008 17:02:02   
lyra*
flask_a jaz sem se z zdravniki pogovarjala in so rekli,da je od vsake ženske drugače. Kar je res! Jaz pa sem prvič noseča in mi je vse to novo tako,da lahko bi rojevala 2uri ali pa 20ur! Razlika je samo,da bi mogla dva na svet spravituser posted image
Ampak,če jaz tak gledam mi je vseeno enega ali dvauser posted image Rodit bom v vsakem primeru moglauser posted image
Zapleti so pa takšni kot so lahko pri enojčkih. Ni nič posebnega. Največkrat je narobna lega ali pa težave glede popkovine. Razen,če je cela nosečnost rizična je pa druga zgodba.
Ja,če je parček ne more bit enojajčen.user posted image Jaz imam dve punčki in še zdaj niso prepričani ali sta eno ali dvojajčni. Baje se to komaj pri porodu vidi...

poopsika imena imava izbrana
user posted image  Iza
user posted image  Lia
user posted image  Zala
user posted image  Zara
user posted image  Zarja
user posted image  Zoja

Odločila pa se boma...nevem kdajuser posted image  Najbrž,ko ju boma videla.
Drugač se pa še najbolj nagibam k Zari&Zoji.

martina sem celi čas hodila na gledat,če si se mi javla ker sm ti hotla nekaj povedat samo sem zdaj že pozablauser posted image user posted image Saj mi je oproščeno ker sem noseča,ane?user posted image   
Počutim sem pa bolj tak...me user posted image user posted image  že celi dan brcata v želodecuser posted image  Pri Japlu pa mam pregled 26. tako,da moraš držat pesti!user posted image  Oziroma jih morate vse!!!!user posted image

Sem še kaj pozabila? Nevem....

Zdaj pa samo upam,da me ven ne vrže...

< Sporočilo je popravil lyra* -- 18.8.2008 17:05:55 >

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.