|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
14.8.2008 9:25:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Poopsika, Lyra, tudi nama bi koristila plesna šola, moram še mojega dragega prepričat v to user posted image . Vaši dragi se vsaj zavedajo, da plesno šolo potrebujejo, moj namreč misli, da perfektno pleševa user posted image

user posted image user posted image user posted image
zimbra zdele si me tolk nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
14.8.2008 9:51:47   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Poopsika, Lyra, tudi nama bi koristila plesna šola, moram še mojega dragega prepričat v to user posted image . Vaši dragi se vsaj zavedajo, da plesno šolo potrebujejo, moj namreč misli, da perfektno pleševa user posted image

user posted image user posted image user posted image
zimbra zdele si me tolk nasmejalauser posted image user posted image

Kako bi se šele smejala, če bi naju videla user posted image
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.8.2008 9:53:04   
Anonimen
zimbra...kaj pa jstuser posted image , štit mene je lahko sram, k mojo dragi bolje pleše od meneuser posted image ..no sej znam đuskat ampak ornk plese ala valček itd, pa moj dragi obvlada u nulo jst sem pa k bukavauser posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
14.8.2008 9:59:11   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

zimbra...kaj pa jstuser posted image , štit mene je lahko sram, k mojo dragi bolje pleše od meneuser posted image ..no sej znam đuskat ampak ornk plese ala valček itd, pa moj dragi obvlada u nulo jst sem pa k bukavauser posted image

user posted image user posted image
greš pa sama na tečaj user posted image
Malo se hecam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.8.2008 10:05:16   
zimbra
Sem prepričana da ti nisi tako lesena kot moj user posted image . Tudi jaz ne briljiram, ma on bi na dunajski valček ene obrate iz ča-ča-ja delal (se jih je naučil na plesnih za maturantski - očitno je samo te obrate od takrat odnesel user posted image ) Pa vsak drugi takt spusti, da mi je še mama namignila, da kakšen osnovni tečaj ne bi škodil.. Raje ne bi govorila, kako zgleda najin angleški valček. Se bom po mojem do smrti smejala (in vsi svatje z mano) najinemu otvoritvenemu plesu, če ga ne zvlečem na plesne. Mogoče mu bom pa rekla da jaz rabim en "osvežitveni" tečajuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.8.2008 10:12:26   
majcci

Mogoče mu bom pa rekla da jaz rabim en "osvežitveni" tečajuser posted image .

to bi bilo še najbolje ja user posted image .

Nama kar gre polka, valček user posted image , fokstrot pa ne user posted image
Malo tako ne škodi ponoviti in se razgibati

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.8.2008 10:17:24   
Anonimen

Sem prepričana da ti nisi tako lesena kot moj user posted image . Tudi jaz ne briljiram, ma on bi na dunajski valček ene obrate iz ča-ča-ja delal (se jih je naučil na plesnih za maturantski - očitno je samo te obrate od takrat odnesel user posted image ) Pa vsak drugi takt spusti, da mi je še mama namignila, da kakšen osnovni tečaj ne bi škodil.. Raje ne bi govorila, kako zgleda najin angleški valček. Se bom po mojem do smrti smejala (in vsi svatje z mano) najinemu otvoritvenemu plesu, če ga ne zvlečem na plesne. Mogoče mu bom pa rekla da jaz rabim en "osvežitveni" tečajuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image ...hudo!
ne sej lesena nisem, ampak teh plesov standardnih pa ne znamuser posted image ...
Ampak men je to tolk simpatično, da simalo neroden, se malo zmotiš in ob tem nasmeješ...jst nebi hotla v nulo zaplesat...no sej tud ne bomuser posted image ...

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
14.8.2008 11:31:57   
lyra*

zimbra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh to,da misli,da plešeta prfektnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj ravno gledam vražje neveste in je ta nevesta tak slabe volje,da če bi bla jaz ženin bi jo kr pustila nekjeuser posted image user posted image  Samo tečnari nekaj pa nič ji ni všečuser posted image
No sicer pa bog ve kakšna bom jazuser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 14.8.2008 11:32:21 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
14.8.2008 11:40:42   
Anonimen
lyra, kje pa gledaš te bridezille?user posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
14.8.2008 11:44:09   
lyra*
Na kanalu A so!user posted image  Vsak dan nekje ob 10.40 ali nekaj takegauser posted image
Mi je ful fajn gledat ker so ene res vražjeuser posted image  In pol si jaz govorim,da 100% nebom nikoli takšnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.8.2008 11:44:23   
majcci
Sem že večkrat gledala te Bridezille. Se mi zdi, da so vse malo loko.
Jaz bi vsako drugo pustila, če bi bila ženin user posted image

Je pa zanimiva oddaja, ko dva para tekmujeta med seboj - prvi par drugemu paru organizira poroko in obratno. Bolj uganejo stvari (obleka, šopki,...) več točk dobijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
14.8.2008 11:53:54   
Anonimen
aja, sej to sem že enkrat gledalauser posted image ...ma men je to vse skup mal naštimanuser posted image , te američani so itak un poco locouser posted image grejo pa itak v ekstremeuser posted image .

lyra jst tud ne bom takauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
15.8.2008 18:42:07   
Anonimen
Ojla nevestice, a ve mal štrajkateuser posted image ?

No nič hudega, jst sem vam samo želela povedati , da sem tako vesela, sva spoznala fotografauser posted image sul je simpatičen, faca...pa tako lepe slike dela. Sva videla en poročni album, ki ga je ravnokar dokončaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res nimam besed...pa kako lep album, ma res sem vesela, da sva ga dobila.

Pa še za bend sem se zmenilauser posted image user posted image , tako, da imamo tudi to potrjeno...sem čisto iz sebeuser posted image .
Uglavnem vse štimauser posted image .

Jutri greva pa v lov na gostilne...sva mal po netu brskala, nekaj sva jih našla pa  greva pogledat.

Ve pa se lepo imejte in uživajte v vikenduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
15.8.2008 20:40:43   
Martina27
Heejj!
Ja zgleda da res štrajkajo danes, pa ne sam na tem forumuuser posted image
Glavno je poopsika, da midve forum gor drživauser posted image , le kaj bi bilo, če bi še midve zaštrajkaleuser posted image

Mi pa trenutno nič ne delamo okoli poroke, kr neki čakamo, da bodo člani ansambla sami prišli na vrata in vprašali, če bi jih najelauser posted image
Ne vem sam ta ansambel mi je kr neki za iskat, oz iskat sej sem jih že našla, sam poklicat jih še moram da se dogovorimo, in da jih plačamo, da si jih zazihramouser posted image

Danes je kr en dan, dežuje, čez dan pa je bilo tak čudno, da se mi danes nič ni dalouser posted image
No, ve se lepo mejte, pa uživajte, nas jutri ni, tako da če še nam poopsika kam pobegne,pa bo res tema samevala.

poopsikauser posted image user posted image user posted image  bravo za fotografa in ansambel, vidva sta pa pridna in zelo aktivna, ne pa jaz ko se mi nič ne da, za ansambel pravim.

Lepo bo, ko bom šla po vabila, pa po konfete, pa izbirat šopke ki bodo krasili najina avtomobila, pa po balone, da jih bova spustila v zrak, pa po oblekice za moje princeske in mojega princa, da pa mi je kr neki zbirat ta ansambel, pa ne vem zakajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah sej še je nekje naša lyra,ona se bo še sigurno kaj javlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
15.8.2008 20:45:11   
Anonimen
Martina, sem te čakala, kdaj boš pokukala semuser posted image user posted image ...

Ma sej pri nama se bo zdej tudi ustavilo, samo še gostilno morava zbrat pa bomo malo mirovaliuser posted image .
Jst sem ful vesela za bend, ker so res fajn, vse igrajo, ful so prijazni, imajo pravi progaram za poroke..uglavnem super. Pa ful poceni so, no saj meni s zdi tako...700€ za celo noč.
http://www.ansambelodmev.com/
tole je njihova spletna stran...v enem mesecu bo pa prenovljena in takrat bodo še posneti goruser posted image

Ja, jst se tudi veselim teh drobnarijuser posted image user posted image user posted image pa seveda obleke...imam že ene par idej oz. eno že kar izbrano!Samo sešit jo je še trebauser posted image .
Pa komaj čakam sejem Poroka!!

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
15.8.2008 20:57:50   
lyra*
Jaz sem še tut med živimiiiiiiiiiiuser posted image user posted image
Ja prej je moj lubi prišu domov in sva bla malo skupajuser posted image user posted image  Sva šla malo na sprehod in je blo tko kot,da bi se po havajih sprehajalauser posted image  

poopsika super za fotografauser posted image user posted image user posted image user posted image  A ti boš mela tako obleko,da si jo boš pol skrajšala? Kak pa bo zašita?user posted image  Kdaj pa je ta sejem Poroka?

Ja tut jz komaj čakam,da se začnejo te drobnarije. Mela pa bova ameriški stil poroke z družicamiuser posted image user posted image Tak čist po ameriškouser posted image

Zdaj pa grem mojga nahecat,če mi naredi čokolinouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
15.8.2008 21:06:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Jaz sem še tut med živimiiiiiiiiiiuser posted image user posted image
Ja prej je moj lubi prišu domov in sva bla malo skupajuser posted image user posted image  Sva šla malo na sprehod in je blo tko kot,da bi se po havajih sprehajalauser posted image  

poopsika super za fotografauser posted image user posted image user posted image user posted image  A ti boš mela tako obleko,da si jo boš pol skrajšala? Kak pa bo zašita?user posted image  Kdaj pa je ta sejem Poroka?

Ja tut jz komaj čakam,da se začnejo te drobnarije. Mela pa bova ameriški stil poroke z družicamiuser posted image user posted image Tak čist po ameriškouser posted image

Zdaj pa grem mojga nahecat,če mi naredi čokolinouser posted image

ojjjjjj lyrauser posted image user posted image user posted image

Ja, obleka se bo potem na žuru skrajšalauser posted image , da bom lahk fejst plesalauser posted image .
Nimam pojma kako bo to sešito, samo, da bouser posted image ...

Sejem poroka je bil pa lansko leto se mi zdi marcauser posted image ...letos pa ne vem kdaj bo, ampak upam, da čimprejuser posted image .

Sem danes gledala Bridezille, sem se na vas spomnilauser posted image ...pa ne v slabem smisluuser posted image ...samo fak, res so grozno, štala!!

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
15.8.2008 21:08:42   
Anonimen
pa upam, da ti je dragi naredil čokolino...mora!! Zdej vas mora razvajati, vse triuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
15.8.2008 21:24:40   
Martina27
No evo, kdo drug kot me 3user posted image user posted image user posted image
Sej pravim, da smo še sam me 3 tuki, ko tole temo gor držimouser posted image

Ta sejem poroka je nekje marca aprila, v Celju in je kar fajn it za pogledat.
Sploh kakšni prstani, sam je pa ravno tik pred zdajci, da še kaj naročiš, ker prstane bi naj nekje mesec prej oz to je najkasneje al kako to geuser posted image

Vesta kaj vidve (poopsika, lyra) jaz pa bi imela na avtu namesto registrske tablice une ko gor piše ŽENIN, NEVESTA, pa ne vem, kje se to dobi? A vidve vesta?
Drugih tak ne morem vprašat, če jih pa niuser posted image

Meni pa moj peče, no ne meni, nam palačinke, ona dva jesta  z Nutelo, jaz pa z marmeladouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 444
15.8.2008 21:26:33   
Anonimen
Ej Martina nimam pojma, kje se te tablice dobijouser posted image ...jst bi jih tud melauser posted image ...
Bo treba izkušene nevestide 2008 vprašatuser posted image

Me bomo od zdej naprej kar trio adijouser posted image !

Pa zgleda, da imamo vse tolk fajn bodoče možeka..nam kuhajouser posted image ...moj celo bolje od mene, ne vem, če je to lih za pohvaltuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
16.8.2008 8:33:48   
Martina27
Dobro jutro!
No, zame je, danes je moj sinek celo spal do osmihuser posted image  in mamica zraven.

poopsika- veš da sva včeraj z mojim šla mal pogledat na to stran od tega ansambla, ki sta ga vidva izbrala, pa imajo zlo zanimiv programuser posted image
No poslala sva jim tudi povpraševanje, da vidim kako in kaj ,pa zdaj upam, da nisi užaljena, če bi se midva tudi odločila za njihuser posted image
Sej sem že napisala, če mi je kaj muka,mi je muka iskat ansambeluser posted image

Te tablice za na avto pa ne vem kje se jih da dobit, še nikjer nisem zasledilauser posted image

No, mi gremo danes v Maribor, malo na obisk in kosilo (mamina goveja juhca)da jaz ne rabim kuhatuser posted image

lyra, poopsika- leo se mejta,pa kaj napišitauser posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
16.8.2008 8:48:32   
Anonimen
Dobro jutro, nevesticeuser posted image

Martina, ni straha, veš, da zmeraj kej napišemuser posted image ...lyra se bo pa tud oglasilauser posted image .

Ej valda, da nisem jeznauser posted image user posted image user posted image super, bova obe imele isti benduser posted image ...
Sej meni je tudi muka to iskat, za njih mi je povedala nevestica 2008 in sem kar zgrabila glede na to, da so res luštni, pa pogovarjala sem s z vodjo ansambla in so res super.
Bodo pa imeli čez en mesec prenovljeno spletno stran, kjer bodo še video posneti , tko, da komaj čakamuser posted image

Martina lepo se imejte na štajerskem, midva greva pa gostilno iskat...sva jih nekaj našla na netu zdej greva pa čekiratuser posted image

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 447
16.8.2008 8:50:21   
bt08
Ojla bodoče nevestice!

Glede tablic vam javim,men jih je šofer sam zrihtal,boste vse zvedle,mate še nekej časa pred sabotako da mate čas.

Glede sejma,vam pa priporočam da greste na poročni sejem v Ljubljani,je boljše kot v Celju!Za Celje nisem slišala še nobene pohvale,ker je zelo malo o poroki tam.V Ljubljani se pa splača pogledat in pobrat par popustov,naprimer vem da ima Kraljevi mingnon 20% popust ( če do konca februarja naročiš torto in jo plačaš ),potem mislim da ima tud Zlatarna Celje popust nap rstane,kr nekej jih je.Tako da ko bo datum ve kr pejte in peljte še bodoče možičke mal.
Midva nisva šla na noben sejem,ker sva imela vse že zrihtano,pa so mi ostale povedale kako in kaj je tam.

No vidim,da kr napredujete,res vas je lep obrat in obujat spomine.Jaz bom pa kaml že dva meseca žena!Je prav fletno ko se zjutrej zbudiš pa ti možek reče žena a boš kavico!user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 448
16.8.2008 8:52:52   
Anonimen
bt08, hvala za namiguser posted image ...
Jst sem pa mislila, da je sejem samo v Celjuuser posted image trapa...hvala bogu, da pridete kej pogledat in kaj napsiatuser posted image

Ja, Zlatarna Celje ima popustna sejmu, so mi povedali zanjič, ko sva šla tja...tko, da čakamo na sejemuser posted image !

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
16.8.2008 9:03:19   
bt08
Ve kr zberte prstančke pa pol hop na sejem in gremo naročat.

Drugač vam pa priporočam še enega zlatarja,ko ima nore prstane,samo jaz sem mela svoje že naročene,če ne bi jih ziher tam naročila.

V Mengšu je en zlatar ko dela noro lepe prstane.Se bom pozanimala kako se mu že reče in vam prilepim link da si ogledate!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brest scan
petruska

Ste že poizkusile novo metodo pregledovanja dojk?

da (5%)

še ne, imam pa namen (7%)

ne (40%)

ne poznam (47%)

ne zaupam (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!