|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
18.8.2008 17:49:21   
majcci
Lyra - lepa imena. Meni sta od teh najbolj všeč Zala in Zarja. Midva bi svoji punčki (če bi jo imela kdaj) dala ima Zala, vendar ima od mojega sestrična hčerko Zalo, tako da to ime odpade.
Bi se pa na tvojem (oz. mojem, če bom kdaj noseča) mestu odločila za naraven porod. Seveda, če je možen (lega otroka,...). Me je namreč groza popolne narkoze. Sem jo imela enkrat zaradi oprecaije in mi je bilo zelo slabo. Pa tudi spinalnega bloka me je malo groza, saj ne čutiš nog, zgornji del telesa pa. Kaj pa vem, upam da ne bom kdaj v takšni situaciji, da bi bilo potrebno izbirati.
Boš videla, vse bo tako kot je prav. Samo da bosta punčki zdravi.
A pa sta jih po naravni poti spočela? (če smem vprašati seveda)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.8.2008 19:29:28   
Anonimen
Lyra, ful lepa imenauser posted image Meni sta najbolj všeč Zarja in Zalauser posted image ...res krasna imenauser posted image

Veš,, da ti močno držim pesti, ko bo pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede poroda pa nič ne skrbi..vse bo tko kot mora bitiuser posted image . Mi je ful všeč , da si tako samozavestna, krasnouser posted image user posted image user posted image
Jst se tud nisem nič obremenjevala s porodom in tudi strah me ni bilo, pa je bilo superuser posted image ...

Martina, ojlauser posted image user posted image user posted image ...končno si se prikazalauser posted image .
Ma, sej vem,d a je tko vsaki mamici...ampak še zmeraj je to moja pupa in me kar trga...ma sej bo. Tolaži me to, da je tolk rada med ljudmi in se bo ziher lepo vneslauser posted image .
Hvala za lepe besedeuser posted image

FLASK_A, hvalauser posted image . Sej nisem žalostna...jst sem bila itak dokončno vesela, ko sem izvedela, da sem nosečna in da je eden otroček, ampak včasih se spomnim na drugi zarodek..ful mi je grdo reči zarodek...jst rečem kr pikica, no hotla sem rečt, da se včasih spomnim da tadrugo pikico in pomislim kako bi bilo, če bi bili dveuser posted image

majjci, živjouser posted image
Glede spinalnega bloka...jst sem ga imela pri eni operaciji in je super zadeva, no vsaj meni.
Vse so bile čist konec od narkoze v moji sobi, ful do bruhale...jst sem se pa tako dobro počutila, da ti sploh ne znam povedat, kot, da ne bi  bila sploh operirana, tisti trenutek, ko so me pripeljali iz operacijske sem reševala križanke, čvekala na telefonu, poslušala mo3, mesegirala...uglavnem men je ta zadeva super.
Je pa hecno ja k ne čutiš noguser posted image ...ampak jih občutiš po parih urah!

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
18.8.2008 19:30:40   
Anonimen
Martina, v vrtec Miškolin bo hodila Tjašauser posted image

Pa še to: pojdi kdaj pogledat v ZARO, ne bo ti žaluser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
18.8.2008 20:07:18   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

flask_a jaz sem se z zdravniki pogovarjala in so rekli,da je od vsake ženske drugače. Kar je res! Jaz pa sem prvič noseča in mi je vse to novo tako,da lahko bi rojevala 2uri ali pa 20ur! Razlika je samo,da bi mogla dva na svet spravituser posted image
Ampak,če jaz tak gledam mi je vseeno enega ali dvauser posted image Rodit bom v vsakem primeru moglauser posted image
Zapleti so pa takšni kot so lahko pri enojčkih. Ni nič posebnega. Največkrat je narobna lega ali pa težave glede popkovine. Razen,če je cela nosečnost rizična je pa druga zgodba.

Aha, tako je to. Sej pol ni dost razlike kot pri nas, ki smo imele enega. Ne vemo, kolk časa bo porod trajal, zapleti so lahko enaki... No, upam, da se boš odločila tako, da se boš poroda vedno rada spominjala z velikim nasmeškomuser posted image Boš vidla, kolk je fino imet tako malo bitje v naročju takoj ko se rodiuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.8.2008 20:28:12   
Martina27
HEJ HOJ HEJ!!!

Jaz pa sem se dogovorila z članom od ansambla, da prideva z mojim v soboto na eno poroko poslušat njihov program in pesmiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sam da se tega rešim, pa sem srečna.

poopsika- sem jih klicala in so mi rekli, da imajo na noč ne glede kolk igrajo 700€. To je ful malo  glede na ostale ansamble a ne?
Hvala ti za inf. Sem pa jih vprašal glede zasedenosti za naslednje leto in mi je rekel, da so še ful prosti edino eno poroko že imajo maja, tako da je to verjetno mislil vajinouser posted image user posted image
Kako pa to da jo boš dala v vrtec? A ni dobena babica na razpolago? Ja mamica sej bo, boš vidla, ko boš prišla po njo v vrtec, ko tako prletijo in so tako srečni da smo prišle po njih, si tudi ti sama potem srečna.
Moj Žan je imel pa ne dva tedne krizo, sam ne na začtku nekje čez par mesce, to pa je groza za nas, ko ti ga morajo trgat iz objema, to pa ti ne privoščim in bodi vesela, da je tako, da je rada v družbiuser posted image

V soboto greva z mojim bodočim možekom na Galerijo Repanšek probavat hranouser posted image
Da vidiva in okusiva kako bomo na najini poroki jedliuser posted image

Še malo pa gremo v Egiptuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.8.2008 20:31:58   
Anonimen
Martina, super, da si se zmenila za banduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, res so poceni, aneuser posted image ...ja, verjetno so mislili najino porokouser posted image .

A eš kako bi jo rada dala v varstvo, sploh tašči, ki je svetovna, ob nejej bi se tamala toliko naučila...je imela že prvega vnuka pri sebi in je tamau tako brihten, prijazen..uglavnem, moja tašča je svetovna in tamala jo obožuje ampak kaj ko 40 km stran in to je čisto preveč za vozit vsak dan gor in dol in spet gor in doluser posted image .
Se zmeraj pogovarjava kako to ni fer in da bi dala vse, da bi jo lahko imela on.
Pa moja mami je to fajna ampak je pa še dlje doma...user posted image

Jutri se pa fino napapcajtauser posted image user posted image

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
18.8.2008 20:32:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image kdaj pa greste v Egipt?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
18.8.2008 20:44:46   
Martina27
poopsika- ne greva jutri v soboto greva probavat hranouser posted image
Ja res so poceni band, pa še za harmonikaša da te spremlja so rekli da ni treba nič plačat če pride kar tja v najinem primeru v Galerijo.
Ta Miškolin vrtec je v Lj?
Moja nesojena tašča je tudi zelo zelo fajni in se z njo razumem kot z svojo mamo mogoče še bolj, pa tudi povem ji lahko vse jo vprašam za nasvet in vse. Pa tudi na poroko ju bom z dedijem povabila.
Moja mama je tudi daleč on pa je sam 15km iz Lj, pa sem tudi dala Žana v vrtec, sam če je pa bolan ga pa ona čuva da nimam jaz tolk bolniške.
A greš delat da gre pupi v vrtec? Sem radovedna ne?
Moj pa hodi v vrtec Ledina. Res izjemen vrtec, jaz sem zelo zadovoljna!

lyra- kje si pa ti?  Nič se ne javiš od popoldne. Kako sta tvoj pikici v trebuščku?

V Egipt pa gremo šele čez 1 mesec natančneje 27.9.user posted image  Jaz se tolažim, da še malo čeprav se meni vleče in vleče.
Upam, da nebomo tako razočarani kot smo bili zdaj na Djerbiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.8.2008 20:55:54   
Anonimen
Martina, ja Miškolin je v Ljubljaniuser posted image .

Aja, pa sorči za pomoto, sem prebrala, da imata jutri pokušnjouser posted image .

Iščem službo, ker mi pri tazadnji, kjer sem delala pogodbe niso podaljšali, ko so zvedeli za nosečnost.
Še bolje tako, sem uživala celo nosečnost domauser posted image user posted image Prav fino je bilo, pa tudi nič nama ni manjkalo in se sploh nisem sekriala.
Pa tudi službe me ni strah iskati...mi je to kar fin izziv in že komaj čakam, da grem spet malo med ljudiuser posted image .

Ja, sem brala glede Djerbe...ma mene sploh ne vleče v ta konc...V Egipt ja ampak bi šla pogledat samo piramide, ker neznasko obožujem Stari Egipt in vse v zvezi z njim, tko, da naglej se še zameuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
18.8.2008 20:56:56   
Anonimen
Mi2 imava pa res vse podobno, Martinauser posted image .
Super bodočega možeka, super tašči, čudovita otročka...sva pa res srečnici, ane?user posted image

Pa seveda vse ostale nevestice tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
18.8.2008 21:12:07   
Martina27
To pa res, sam da ta tvoj možek bodoči je oči tvoji pupiki, moj bodoči pa ni od Tajčija ati.
Z mamo od bodočega moža se jaz ne razumem,ker me ne mara, pa me še niti vidla ni, razumem se z uno bivšo, babico od Žanija, torej mamo od bivšega. Sam sva ostali v stikih, vsak dan se slišiva, za vsak nasvet jo vprašam, zelo mi pomaga, sploh če je Žan Tai bolan. Škoda, ampak kaj hočmo, tko mi je bilo usojeno in treba je it naprej v življenju.
Sam Žan Tai se mi smili.

poopsika- kje pa bosta naročila vabila in konfete? Al jih boš sama naredila?
Aja, meni v Zari nimajo nič kaj lepeaga za fantke, za punčke ja, ampak za fantke pa redkokdaj. Jaz mu najraje kupujem nekje drugje, pa ne bom zdaj o tem klele gor, ker potem ene kr neki govorijo.
Sem bolj malenkostna kar se tiče oblačenja, in hočem, da je tipi top. Sem mu pa kupovala na Zari ko je bil še dojenček, takrat pa so imeli za dojenčke za fantke zelo lepe stvari.
Za punčke pa itak imajo povsod lepe stvari, sam mal idej moraš imet, pa je punčka lahko tako lepo oblečena.

Jaz ne gerem gledat piramide, ker je zelo naporen izlet in moj Žan Tai nebi vzdržal, plus tega je katastrofalna vročin in ne upam. Gre pa moj bodoči možek pa od moje sestrične fant, midve pa bova tisti dan v hotelu. Mene to tudi vleče, sam jpač letos ne grem, upam pa, da 1x bom tudi jaz to videla.

Kam pa greste kaj na poročno potovanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
18.8.2008 21:21:36   
Anonimen
Ojej, oprosti, ker sem narobe razumelauser posted image .
Sploh nima veze, samo, da imaš ti krasnega partnerja, zdravega in čudovitega sineka...vse ostalo ni pomembnouser posted image .

Jst bom vse naročila v poročnem kotičku, ker nimam neke umetniške želice, želim pa si da bo vse lepo in krasno, tko, da raje da dam delatuser posted image .

Ja gelde Egipta imaš prav, valda z otrokom ne moreš v uni vročini vandratuser posted image ...boste pa lepo ritke namakaliin uživali, superuser posted image

Glede poročnega se nisva kaj veliko pogovarjala...šla bova v London k sorodnikom od mojega, ker sva hotela že letos pa potem nisva...kakšno leto kasneje, ko bo Tjaša večja bomo šli pa skupaj nekam dalečuser posted image ...kam pa nimam pojma, me pa vleče v Avstralijo ali Novo Zelandijo!

< Sporočilo je popravil poopsika -- 18.8.2008 21:22:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 487
18.8.2008 23:36:05   
lyra*
Dober večeruser posted image

martina jz sem spala in sploh nevem kaj bom zdaj delalauser posted image  Malo mi je slabo ampak bo..... pikici sta se zdaj umirili! Čez nekaj časa pa bosta spet ponoreliuser posted image
Ej,če bom jz rodila,ko boš ti v Egiptu pa neboš zvedla..user posted image  Bog ve kak bom jz pol mela čas,da kaj poklepetamo...user posted image

majcci ja blo je čist spontano in niti malo načrtovano! Sva mela še 1000 drugih načrtov pred otrokom samo,se je zgodilo in zdaj sva srečnauser posted image

Uff....poročno potovanje! Neverjetno kak si spet želim tja! Ampak bo zdaj to še malo počakalo..mogoče sploh nebom šla več tjauser posted image  Jooj bluzim nekajuser posted image user posted image  Ne me resno jemat mi hormoni nagajajouser posted image
Drugač pa najverjetno kam blizu ker bomo imeli dva dojenčkauser posted image

Šibam jaz...se ju3 slišimouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.8.2008 6:49:08   
Martina27
Dobro jutro!

Danes moram poklicat za balone, ki jih bova imela na proki, da jih po končanem civilnem obredu spustivauser posted image  Niti ne vem koliko jih naj naročim, niti v kakšni barvi, al naj bodo sam beli al naj bodo takšni, kot bo nit poroke, nič še ne vemuser posted image
Mroam sploh videt, kakšne imajo cene, kako oni to naredijo, oz kako se prilagajajo željamuser posted image
Ker, golobov, da jih spustiva jaz nebi imela, ker me je strah goloba prijet v roke, tako da je bolje če imava tako varianto, pa še meni osebno je lepšauser posted image

Še spite a? Jaz pa moram počasi že peketat v službo, sam še prej imam celo zmešnjavo doma, ker preden se jaz porihtam, trajauser posted image

lyra- potem ko pa boš imela pikici, bo pa res bolj malo časa za nas, te bom prav pogrešala. Ampak malo boš pa prišla pokukat, pa nam kaj povedat kako in kajuser posted image
Malo bo drugače, ampak lepšeuser posted image

poopsika- sem včeraj tako razmišljala o tebi in tvoji pupiki. Jaz sem tudi taka glede Žana in mi je tako vse hudo ob takih prelomnicah, pol se pa vprašam, kaj bom pa delala potem, ko bo že toliko odrasel in se bo sam odločal o vsem in si zaželel tujine ali pa kaj jaz vem česa še? To smo preveč navezane na njih, kar ni dobro.
Jaz si včasih mislim, da nobena mamica nima rada tako svojega otročka kakor jaz, pa itak da ima,ampak jaz imam to v sebi neko čudno razmišljanje. Pa zadnjič vprašam svojo mamo, če lahko imaš oba otroka isto rad, ker meni se zdi, da tako kot imam Žana, nebom nikogar več imela, da mi bodo vsi odveč,zato si niti ne želim še otroka. Sem čudna ne. In mamo je skoraj kap, ko sem jo to vprašal, je rekla, ti moraš še imet otroka, ker to je že posesivnost nad Žanom, moraš presekat.user posted image
Kako sem zdaj zabluzila, ja da se mi zdaj zgodaj zjutraj.

V glavnem se slišimo, bom kaj pokukala med službo gor.

Lep začetek dneva!
čao čao, Martina

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 489
19.8.2008 7:13:06   
majcci
Jaz sem tudi že pšridna v službi.
Ste pa res že vse pridne glede organizacije.
Martina in Poopsika - res imata poceni bend.
Lyra - tvoji pikici sta te pa res vredu presenetili, kar dve . Jaz si tudi včasih želim kar dva hkrati. Kaj bo pa v resnici bomo pa videli. Naju do zdaj še ni noben presenetil. Načrtujeva jih pa drugo leto enkrat (da začneva konkretno delati na tem user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 490
19.8.2008 8:11:06   
Martina27
Evo zdaj šibam v službo, jo imam na nosu, tako da ni panike!

majcci- imava z poopsiko isti band, sej ga od nje kopiralauser posted image  Sej se itak poročiva ena za drugo,tako da ni panike, panika bi bila, če bi jo imele na isti dan.
Otročkov pa nič načrtno delat, takrat ponavadi ne rata, drugo leto, kar brez skrbi pa bo iz prve, boš vidlauser posted image
Bom držala pesti zate, da te pikica čimprej razveseli drugo letouser posted image

Midva sva Žana prvo začela načrtno, pač želela sva si n ni hotelo uspet,da sem bila tretji mesec ko sem spet dobila M že tako nervozna, da sem si rekla, zdaj pa STOP! No in potem sva rekla, da  bova na dopustu, ker sva hotela it junija v Bolgarijo, ampak jaz sem maja zanosiluser posted image  Ej tolk sem bila šokirana takrat, da še zdaj ne zanm opisat občutko. No, in zdaj ima svojga malega princa kot ga kličemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res moram it!!!!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 491
19.8.2008 8:35:09   
majcci
Martina - Verjetno je res tako, manj planiraš prej rata. Jaz sem bolj mislila v tem smislu, da konec leta neham jesti tabletke, potem počakam tri mesece, potem pa ko bo bo. Mudi se nama ne preveč, upava pa seveda da bo čimprej ratalo in ne bova imela kakšnih problemov.
No najprej je treba poroko izpeljati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
19.8.2008 8:43:10   
Anonimen
Jutro nevesticeuser posted image .

Martina, jaz te razumem in mislim, da te vsaka mamica...Ljubezen do otroka je nekaj neverjetnega, tako kot lahko imaš rad otroka ne moreš imeti nikogar in se ne da primerjati.user posted image
Verjetno pa res ni dobro če ga ljubiš posesivno, in mislim, da je to samo faza skozi katero gre vsak starš, potem pa se že naučiš, da moraš otroka "spustiti na prostost" in ga ne omejevati, lahko ga samo neizmerno ljubišuser posted image .

Sej z leti bomo to dosegle...user posted image ...Jst si ne želim, da bi mi kdaj Tjaša očitala, da pa zaradi mene ni mogla tega, pa ni smela tja in tko...želim, da živi svoje sanje in da ji jst pri tem kar se da pomagam .

Sva zafilozofirale, aneuser posted image .

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
19.8.2008 12:16:16   
poli*
ojla nevestice. da se vam po zelooo dolgem času malo javim. Sicer se nama je malo ustavilo s pripravami, ker čakamo na malega pikija/pikico (no, zdej je že cela zverinica not v trebuhu user posted image ), tko da se pred oktobrom oz. novembrom glede poroke ne bo nič premaknilo... no ja, razen na priprave bova začela hoditi septembra in bodo trajale (6x) do 18.10...... če me že prej ne bodo odpeljali v p.
Zadnji teden se tolko vrtim okoli teh papirjev ki jih je potrebno urediti pred rojstvom, da se mi kar meša in se bojim da ne bom na katerega pozabila.
Lyra, si že uredila priznanje očetovstva??

Lepo načrtujte,papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
19.8.2008 12:27:42   
Martina27
Na hitrco sem vas pokukala!
Sam ko berem svoje poste, ma kako jaz pišem, če bi bila v službi tako površna, bi naša banka že propadlauser posted image

poopsika- ne sej tok posesivna še nisem, sam sej veš kako nas skrbi za njih. Kar se pa tiče njegovega življenja in želja, pa ge tudi jaz ne mislim omejevat v kakršnih koli odločitvah, lahko mu sam svetujem in mu stojim ob strani, ga 100% podpiram. Sej nikoli ne vemo, kakšni bodo naši otroci, itak, da ga vzgajaš na svoj najboljši način,mu razložiš stvari, ki pač niso primerne, sam nikjer pa ne piše, da se ga bo to dejansko prijelo.
Pač to je naš otrok in mi kot starši, se moramo odločit ali ga bomo sprejli dejansko takšnega al ga bomo pa v tisith najtemnejših trenutkih zapustili. Jaz zase vem, da bom Žanu stala ob strani, pa tud če mi ne bo všeč kar bo ali kar bo počel.

Mah, kako bluzim, res jauser posted image

Mislim, da bi se že morala skoraj na drugo temo preselit, ker še sam o otrocih pišem.

Nič nevestice, se kaj še tipkamo, konec malce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
19.8.2008 13:06:16   
majcci
A imate že vse otroke oz. jih pričakujete?
Koliko pa ste stare oz. kdaj ste imele prvega otroka?
Jaz bom stara 27, pa še nimam nobenega.

Neposredna povezava do sporočila: 496
19.8.2008 13:38:43   
Anonimen
Martina se strinjam s teboj o vsemuser posted image .

majjci, jst bom oktobra stara 28 let in imam 1 leto staro Tjašouser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
19.8.2008 14:45:19   
majcci
Poopsika - potem si pa skoraj toliko stara kot jaz, no eno leto starejša. Skoraj nič.
Kako dolgo pa sta skupaj s tvojim?
Midva sva 8,5 let. Z otrokom pa sva do zdaj odlašala, ker sva prej oba študirala, potem pa služba, na svoje pa sva šla letos - kar se mi je pa zdelo najbolj pomembno, da sva nekje sama. Tako da ko bo dojenček, bomo lahko uživali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
19.8.2008 16:08:12   
Martina27
Živjo!
No, jaz sem tudi bila stara 27 ko sem dobila Žana, tako da sem zdaj 30 stara.
Jaz sem imela še 3 izpite na faksu in sem vse naredila in še diplomo napisal ko sem imela Žana.
Tako da, vse se da, če le imaš voljo. Pa še moj Žan Tai je tak otroček, ki ne rad spi, in ne spi odkar se je rodil, pa še zdaj ne. No, ni tak aktivno zbujanje, sam pač on bi pil, pa lulal, pa potem kaj sanja, pa zmeri hoče da ga jaz pokrijem in me kliče pa tako.

Jaz mislim, da je zmeraj pravi čas za otroka, pač se moaš potem prilagajat, ampak, nikoli ni tako, da nebi zmogel.
Meni ni žal ni stotinke, da ga imama, sem prav ponosna mamica. Še službo sem takoj po enem letu dobila, in to zelo dobro službo, tako da se je potem vse povrnilo, ves trud, ki sem ga vložila v to, da sem končala šolo.

Me je zadnjič božal in mi je rekel, mamica ti si taka moja lepotička, Žan Tai te ima raduser posted image
Res so zlati ti otročki.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 499
19.8.2008 17:08:07   
majcci
Martina - saj vem da se vse da in če bi tako nanaeslo da bi dojenček prišel ne bi bilo nobene panike. ko pa se moraš fiksno odločiti, pa malo bolj dolgo odlašaš. Sva včaih prevelika ziheraša. Midva sva drugače isto stara in sva isto časno hodila v srednjo in potem na faks, ter istočasno tudi zaključila študij. Če bi moj prej šel v službo, potem bi dojenček tudi verjetno prej bil, tako pa nisva imela nobenih financ, sva bila še 2 leti nazaj odvisna od staršev. Ne moreš kaj. Bi imela pa takoj enega malegauser posted image .
Od kod pa sta s Poopsiko, da imata isti bend oz. kje so tako ugodni. Tu na Koroškem poznam tri bende in vsi isto pridejo, to je 1000€.

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.