Martina27
|
Dobro jutro! Danes moram poklicat za balone, ki jih bova imela na proki, da jih po končanem civilnem obredu spustiva Niti ne vem koliko jih naj naročim, niti v kakšni barvi, al naj bodo sam beli al naj bodo takšni, kot bo nit poroke, nič še ne vem Mroam sploh videt, kakšne imajo cene, kako oni to naredijo, oz kako se prilagajajo željam Ker, golobov, da jih spustiva jaz nebi imela, ker me je strah goloba prijet v roke, tako da je bolje če imava tako varianto, pa še meni osebno je lepša Še spite a? Jaz pa moram počasi že peketat v službo, sam še prej imam celo zmešnjavo doma, ker preden se jaz porihtam, traja lyra- potem ko pa boš imela pikici, bo pa res bolj malo časa za nas, te bom prav pogrešala. Ampak malo boš pa prišla pokukat, pa nam kaj povedat kako in kaj Malo bo drugače, ampak lepše poopsika- sem včeraj tako razmišljala o tebi in tvoji pupiki. Jaz sem tudi taka glede Žana in mi je tako vse hudo ob takih prelomnicah, pol se pa vprašam, kaj bom pa delala potem, ko bo že toliko odrasel in se bo sam odločal o vsem in si zaželel tujine ali pa kaj jaz vem česa še? To smo preveč navezane na njih, kar ni dobro. Jaz si včasih mislim, da nobena mamica nima rada tako svojega otročka kakor jaz, pa itak da ima,ampak jaz imam to v sebi neko čudno razmišljanje. Pa zadnjič vprašam svojo mamo, če lahko imaš oba otroka isto rad, ker meni se zdi, da tako kot imam Žana, nebom nikogar več imela, da mi bodo vsi odveč,zato si niti ne želim še otroka. Sem čudna ne. In mamo je skoraj kap, ko sem jo to vprašal, je rekla, ti moraš še imet otroka, ker to je že posesivnost nad Žanom, moraš presekat. Kako sem zdaj zabluzila, ja da se mi zdaj zgodaj zjutraj. V glavnem se slišimo, bom kaj pokukala med službo gor. Lep začetek dneva! čao čao, Martina
|