Majček28
|
čerrrrr ni ni, nobenga ni no, jaz se ne morem bunit, ker sem tud sama uspela šele zdele gor pridet, da celo kaj napišem- sva z Brino že od zjutri neki leteče, tko da je danes že ob 20h mrknila. Vidm pa, da se je včeri kar debata nardila...ja sej, glih tekrat ko se jaz odločim, da za spremembo ne bom do polnoči na rr-ju Srečka, fulll se imejte lepo na morčiju in upam, da bodo tokrat komarji kaj bolj usmiljeni. Glede na teme, ki si nam jih dala za obirat pa mislim, da boš imela kar neki za prebrat ko prideš nazaj...hi hi Nile, tud vi uživajte na morčiju in upam, da postanete od Ketrin sosedje (baj d vej, lepo pozdravi tudi Ketrin in Kajo ). Tramontane pa upam, da ne srečate. Joan, pazi na Brininga fanta in seveda tudi vam lep dopust Upam, da bo J lahko kaj plaval- a imata zdaj obroč? No v glavnem, tiste ki vas drug teden ne bo maksimalno uživajte in se vidmo čez 3 tedne, ker gremo naslednji petek pa mi za 14 dni. Upam, da nam ne boste ponucal vsega lepga vremena Posadka, tvoja zgodbica me je pa prov v smeh spravla še dobr da nisi rekla, da boš ti na tleh sedela... a bi tebe tud vzuni pustu? Big mamma; upam, da bo zobek kmalu zunaj in da naslednji pride brez vročine Zdej pa teme: 1: rajš poslušam kakšno izkušeno mamico (Jabček, Big mamma, Posadka ), ki imajo osebne izkušnje svojih otrok, ki so si med sabo sigurno različni in so tudi različno napredoval v razvoju...pa kot vidmo so vsi izpadel perfektno 2: moški, ah lari fari....hi hi....pri nas je treba tud na vsajko stvar spomnit, drugač se zelo redko nardi sama od sebe (beri: jo nardi ) Vedno pa to zavijem v celofan tako, da izpade, da sem jaz nemočna in da je on tisti, ki je TAKO MOČAN, TAKO PAMETEN, TAKO NAJ NAJ, da lahko to naredi. Še vseeno mi gre pa to na živce in ja, res sem na porodniški da skrbim za otroka...torej odpade likanje, pranje, kuhanje....in potem svizec zavije čokolado, a ne srečka Ne, sej ni tko hudo, je tko kot je Posadka napisala, da že avtomatsko pove kaj bi rada da nardi....mi pa kljub temu kdaj dvigne okrov 3: jaz pa že kar vidm mojga možeka kako kliče: ženka, ženka, prid pomagat, to je neki pokvarjen.....in potem pridem jaz pa zrihtam Boljš, da ne začnem pisat naših dogodivščin, jih je preveč in na koncu je skor vedno ženka junak