Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 18:25:37
|
|
|
|
saskija
|
I'm back . Sem vas vmes malo brala napisala pa nisem nič je bilo vreme prekrasno in ni bilo časa za računalnik in RR. Vse najboljše vsem, ki ste že praznovali svoj 1. rojstni dan in vsem ki že samostojno hodite in se premikate. Se še kaj tipkamo. še en dan in grem v službooooooooooooooooooooooo En velik
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 19:16:56
|
|
|
|
Talika19
|
O Saskija, tebe sem pa že prav pogrešala. Kako si kaj? Ste vsi ok?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 19:59:17
|
|
|
|
saskija
|
Vsi smo ok, imeli smo se super- žal je zelo hitro minilo. Jaka je komaj po treh tednih začel plavat s fredovim obročom, zdaj pa je čisto nor na čofotanje.In MAtija se je anučil plavat, Zoja pa je prava morska deklica.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 20:02:06
|
|
|
|
Sisy
|
Dragi Tin: ti želita Sisy in Sara
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 20:07:19
|
|
|
|
saskija
|
Sisy se Sarči že plazi? sem prebrala da uživa v vožnji s kolesom, se bo po očiju vrgla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 21:17:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
Dragi Tin vse najboljše za 1. rd!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 21:38:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
o saskija, dobrodošla!! te res že dolg nisem brala no,v glavnem fotiča za jutrišnje praznovanje nisem našla in mi ga je kolegica posodilaaq poopsie, mi smo mel fešto v gostilni par metrov stran od obreda na Otočcu - poroke mislim in je blo super dobr plac, ne vem kak se reče, žal zunaj dobrodošlica s koktajli, not je bla pa fešta...pa tud zunaj si se hladil, fajn res
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 21:40:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, sem šla zdele mal slike pogledat, to je nad petrolom na Otočcu, kaj druzga velik se pa res ne vidi, sem bolj ljudi slikala, ne placa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 21:42:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
še en dan in grem v službooooooooooooooooooooooo jaz pa še en teden res je hitr šlo saj zdaj bo šlo pa še hitreje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 21:43:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
tak, da predlagam srečanje v torek ste za? jaz v pon res ne morem- dobim obiske dopoldan
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 21:46:51
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, a fantovščno pa dekliščno bota mela? posebej al skupi? glih prejle sem vidla ene k so se skup menil(m+ž), da gredo na skupno zadevo(deklišno+fantovščno) in so vprašanja pripravljal za oba saj vsak po svoje , ampka taka fešta naj bi bla pa ločena za moje pojme
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 21:51:42
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Sisy se Sarči že plazi? sem prebrala da uživa v vožnji s kolesom, se bo po očiju vrgla se plazi ja...pred kratkim je začela....mal po kolenčkih,če se pa zelo mudi pa kar po trebuhu Danes je pa celo vstajat začela...sem tok ponosna.... Ja kolo je pa itak zakon...Samo ne vem če bo po očiju ker običajno med vožnjo zaspi...očiju se kej takega ne more zgodit
< Sporočilo je popravil Sisy -- 16.8.2008 21:55:16 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 21:57:42
|
|
|
|
Sisy
|
mene pa zanima če gre mogoče katera v kratkem v Ikeo? Bi rabila 2 antilop stolčka pa eno sliko za na steno....Če katera gre naj mi pliiiz sporoči,bi bila zelo hvaležna
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:00:47
|
|
|
|
zalenka
|
čer, kolk novih novičk. sm samo na hitrco uč vrgla, smo mel bizi dan. dopolodne smo pospravljal, popoldne smo se pa v živalski vrt odpravli. je šla e moja mami zraven in je blo super. uni mali pujski so res taki cortki. no aniti pa sta nekao najbolj potegnili žirafi in kameli ter vse gosi, labodi in pernate živali. Vse kar je bolj lenarilo ni bilo zanimivo. pa proti koncu k smo bili ful pozno k je damica danes rekordno spala čez dan, so ble živali tud že malo utrujene se mi zdi , so že čakale da se ljudje spokamo in imajo malo miru . sama sem bila pa precej razočarana nad ZOO ker je pri večini živali pe vedn ista revščina kot pred 10 leti. bogi levi in tigri pa ptiči so tudi reveži v tistih kletkah in vsaj une veje k so čist posušene bi jim pa res lahko zamenjal no.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:03:10
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Glede hrane - Mark pa zdej ful veliko je in vse po vrsti kar mu daš. No mi smo imeli težave skoraj do 1 leta, očitno se je odločil, da zdej bo pa lepo jedel. Pa bohnedaj, da midva kaj jeva in mu ne dava, kar tuli. glede hrane je tudi pri nas zdej neki štrajkanja ampak se prov čist nič ne sekiram. poje kokr ji paše. če ji en dan kosilo ne gre pač ne je in dobi jogurt al pa grisin al pa kruhek ... jogurti grejo še vedno v velikih količinah. sicer pa ne mara ne gresa, ne polente ne mlečnega riža - zvečer je kriza. kravjega mleka sploh noče. ručaš ap isto kot pravite - vse kar gre v najina usta mora tud k njej sicer je jeza. najbolj me napade če jest slučajno čokolado jem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:04:07
|
|
|
|
zalenka
|
TIN tudi z naše strani VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:06:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy mene pa zanima če gre mogoče katera v kratkem v Ikeo? Bi rabila 2 antilop stolčka pa eno sliko za na steno....Če katera gre naj mi pliiiz sporoči,bi bila zelo hvaležna jaz ne in nikogar ne poznam, ki bi šel, mrbit pa predlog da to objav na forum pa zihr je kera k gre
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:06:41
|
|
|
|
zalenka
|
tikca pogledala slikce. ful ste lušni . un zaspanček je najboljši
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:06:51
|
|
|
|
*lenc@*
|
smo mel bizi dan. jaz prebrala smo bli na Ibizi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:07:33
|
|
|
|
Sisy
|
evo moja home-made torta za jutrišnjo fešto ....ne se smejat prosim ... ni višek lepote je pa super okusna
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:08:13
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* smo mel bizi dan. jaz prebrala smo bli na Ibizi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:08:17
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* smo mel bizi dan. jaz prebrala smo bli na Ibizi ne bi blo slabo, sam kje je že naš dopust. bi rabli že novga , sam do druzga leta je še dolga. me kr mal skomine k pišete kolk ste bli na morju in tko.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:09:11
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy evo moja home-made torta za jutrišnjo fešto ....ne se smejat prosim ... ni višek lepote je pa super okusna sisy prov čedna je veš. kaj si pa to za napis in okrasje uporabla????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:09:56
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka no aniti pa sta nekao najbolj potegnili žirafi in kameli ter vse gosi, labodi in pernate živali. Vse kar je bolj lenarilo ni bilo zanimivo. Pr Sari isto....tigrov pa ostalih "lenoritisov" še porajtala ni
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 22:12:00
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka sisy prov čedna je veš. kaj si pa to za napis in okrasje uporabla???? oh ja no..prot tvoji se skrije,pa vseen hvala uporabila sem tiste barvne bonbončke ki jih kupiš v kompletu za krasit torte.... ne vpraš kok dolg sem jih "zlagala"..še zdele imam v glav: zelen,moder,zelen,moder,zelen,moder
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......