|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
16.8.2008 23:35:25   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Dragi Tin:

user posted image

ti želita Sisy in Sarauser posted image

Vse najboljše tudi od nas!!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
16.8.2008 23:40:49   
Antigona
Evo sem rabla dve uri da sem vse za nazaj prebrala, zdej sem pa tolk fuč, da grem sam še spat.... Še komentirat se mi ne da nič...

U glavnem, tudi mi jutri praznujemo z družino in to kar za obadva skupaj. Kaj čmo, če sta pa tolk skup rojena user posted image
Sem pa nardila tolk luštno kaj pa vem vabilo oz. zahvalo z dvema slikicama in tekstom... Mi je kumi ratal neki skup spesnt... Kako se vam zdi:

user posted image

Evo, zdej grem pa spat... Nočko...

< Sporočilo je popravil Antigona -- 16.8.2008 23:43:17 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
17.8.2008 8:28:08   
Talika19

se plazi ja...pred kratkim je začela....mal po kolenčkih,če se pa zelo mudi pa kar po trebuhuuser posted image

Danes je pa celo vstajat začela...sem tok ponosna....user posted image

Bravo Sara za plazenje in vstajanje.user posted image user posted image
Sisy, torta izgleda super, okusna je pa tudi sigurno.user posted image Sem si shranila recept, mogoče jo bom enkrat naredila.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
17.8.2008 8:32:29   
JORJA
Dobro jutro!
Sisy torta zgleda odlično!!! Vse ki ste jo same naredile .....bravo za vas!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
17.8.2008 8:49:36   
Talika19
Mi imamo pa tudi malo smole z našim naročilom torte, ker gre bratanec, ki bi nam jo naredil, ravno na morje v četrtek. Je pa rekel, da bodo vseeno nekako zrhtali, ali jo bo on prej naredil, ali pa jo bo ena druga naredila. Upam, da bo ok, da mi ne bo na koncu žal, da je nisem sama naredila.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
17.8.2008 8:54:06   
Talika19
Moja dva sta pa šla ven na sprehod, jaz grem pa kopalnici pucat. Saj se mi ne da, samo kar je treba, je pač treba, a ne?user posted image  Včeraj sem pa šla sama malo na kolo in naredila 24 km. Je ful pasalo.user posted image  

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
17.8.2008 9:15:58   
Anonimen
Antigona  zelo lepo si naredilauser posted image Jaz tudi vsako leto delam vabila.
Lenč@ kolk je lepo vidt Lino tko nasmejano.Se vidi da je uživala maksimalnouser posted image user posted image
Talika bravo za tolk kilometrovuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
17.8.2008 10:00:37   
saskija

mene pa zanima če gre mogoče katera v kratkem v Ikeo? Bi rabila 2 antilop stolčka pa eno sliko za na steno....Če katera gre naj mi pliiiz sporoči,bi bila zelo hvaležnauser posted image

sisy jaz grem ta teden ko pride, tako da ti komot prinesem, moj mož pa ti dostavi do brnika- javi če želiš in kaj bi imela. šla bom pa verjetno v torek ali sredo.

In tortica super izgleda, in user posted image user posted image  za Saro, tako sem jaz čakala pri Zoji in bila v user posted image  ko se je začela sama premikat.

Mi smo imeli zabavo za rojstni dan za oba kar na morju, s koktejli, torto kar iz mafinov, pizzo in sladoled. bom kakšno slikico pripopala v naslednjih dneh.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
17.8.2008 10:15:31   
Anonimen
Hoj bejbikeuser posted image

Jst sem tolk vesela, ker sva včeraj našla gostilnouser posted image user posted image in sicer na Kostanjevici na Krki...res je lepouser posted image

user posted image

user posted image

A ni lepo, no?user posted image Tkole naredijo, ko je poroka...v živo je seveda še bolj krasno.

Zdej pa vse za nazaj!!

Tin, vse najboljše za 1. svečko!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Sara za plazenje in vstajanjeuser posted image user posted image user posted image

Lenč@, Lina je cukerček..vedno bilauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 17.8.2008 10:16:07 >

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3159
17.8.2008 10:18:10   
Anonimen
****, meni Sisy ni pošiljala življenjepisauser posted image ...jih imam dosti svojih na zalogiuser posted image .
Če pa rabiš ti pa lahko tudi jaz kan napišem..kakor želišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
17.8.2008 10:19:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

poopsie, a fantovščno pa dekliščno bota mela? posebej al skupi?

glih prejle sem vidla ene k so se skup menil(m+ž), da gredo na skupno zadevo(deklišno+fantovščno) in so vprašanja pripravljal za oba

saj vsak po svoje , ampka taka fešta naj bi bla pa ločena za moje pojme

midva bova imela vsak zase, itakuser posted image

Simon bo imel piknik na vikendu...me punce bomo šle pa u mesto, kakšna večerja potem pa ples in žuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
17.8.2008 10:23:18   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

mene pa zanima če gre mogoče katera v kratkem v Ikeo? Bi rabila 2 antilop stolčka pa eno sliko za na steno....Če katera gre naj mi pliiiz sporoči,bi bila zelo hvaležnauser posted image

sisy jaz grem ta teden ko pride, tako da ti komot prinesem, moj mož pa ti dostavi do brnika- javi če želiš in kaj bi imela. šla bom pa verjetno v torek ali sredo.

In tortica super izgleda, in user posted image user posted image  za Saro, tako sem jaz čakala pri Zoji in bila v user posted image  ko se je začela sama premikat.

Mi smo imeli zabavo za rojstni dan za oba kar na morju, s koktejli, torto kar iz mafinov, pizzo in sladoled. bom kakšno slikico pripopala v naslednjih dneh.

oooo Saskija zlata siuser posted image user posted image user posted image user posted image  Veš da sem takoj za, do Brnika pridet ni noben problem...res si me rešila

, nate lahko pa zmeraj računamouser posted image  ful si prijazna, resuser posted image

imela bi pa tole:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70132342

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40076093

Antilop stolčka in mizici po 2 kom, sliko pa enouser posted image

Res ti hvala,stokratuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
17.8.2008 10:24:58   
Anonimen

evo moja home-made torta za jutrišnjo fešto ....ne se smejat prosimuser posted image ... ni višek lepote je pa super okusnauser posted image

user posted image

Prav lepa torticauser posted image user posted image Pa še dobra izgleda!

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
17.8.2008 10:37:19   
Anonimen
saskija, WBuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
17.8.2008 10:44:46   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika
Prav lepa torticauser posted image user posted image Pa še dobra izgleda!

škoda da jo boste zamudili.........user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
17.8.2008 10:48:35   
Sisy

, tako sem jaz čakala pri Zoji in bila v user posted image  ko se je začela sama premikat.

sem vesela...samo se mi to sedaj ne zdi nič tako "posebnega" ker večina avgustovčkov že hodi...Sara pa je šele mal plazit začela...Je pa fino ja da vidim da napreduje...In to brez izvajanja vajuser posted image  Nekaj časa sem jo tolk forsirala s telovadbo pa ni bilo nobenega bistvenega napredka...Sedaj pa že nekaj časa ne delava nič pa je sama od sebe začela....Pa tok forsirajo telovadbouser posted image

Pa odkar jo dajem v hojco vsaj ve zakaj ima nogice in jih uporablja..a ni to hecno no...pa vsi so proti hojici....

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
17.8.2008 11:59:43   
birdy
Sisy, vsen bodi ponosna da Sara plazi. Sej tud včasih pomislim, ma, večina jih že hodi, naša pa sam kobaca, sam vem da je to dobr zanjo. Pač ma mal razvojnih nepravilnosti in zanjo je vsak napredek uspeh. Tud shodila bo, mogoče kasnej kot večina sam bo.

Ne, drgač sem pa hotla rečt, da je ful dobr da tvoj tok kolesari z njo. Moj fotr je zagrizen kolesar sam veš kaj je reku? Da on pa Neli ne bo nikol v kolesu pelu, ker ve kaki norci so na cesti. Pa sem rekla zakaj gre pol sam na kolo, pa je reku, da je vsen če njega zbijejo, njegove Neli pa bognedaj. Sej greva pa zato midva kdaj na kolo, no, vsaj enkrat tedensko.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
17.8.2008 12:38:53   
mojca 32
hay najprej vse čestitke slavljenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa BIRDY tvoje nelike pa že dolgo nismo vidle.Dej si vzemi čas in uredi kak nov albumčekuser posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
17.8.2008 12:41:21   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sisy, vsen bodi ponosna da Sara plazi. Sej tud včasih pomislim, ma, večina jih že hodi, naša pa sam kobaca, sam vem da je to dobr zanjo. Pač ma mal razvojnih nepravilnosti in zanjo je vsak napredek uspeh. Tud shodila bo, mogoče kasnej kot večina sam bo.

Ne, drgač sem pa hotla rečt, da je ful dobr da tvoj tok kolesari z njo. Moj fotr je zagrizen kolesar sam veš kaj je reku? Da on pa Neli ne bo nikol v kolesu pelu, ker ve kaki norci so na cesti. Pa sem rekla zakaj gre pol sam na kolo, pa je reku, da je vsen če njega zbijejo, njegove Neli pa bognedaj. Sej greva pa zato midva kdaj na kolo, no, vsaj enkrat tedensko.

Se strinjam s teboj glede plazenja. Pa saj še ne hodijo vsi, naš tudi še ne, ok kakšen korak kar pa jaz ne jemljem za hojo. Meni se osebno zdi, da vse kar je pred enim letom, da je zelo hitro. Jaz večina otrok, ki jih poznam, je shodila kasneje, 14-15 mesecev.

Glede kolesarjenja, pa ima tvoj fotr po eni strani prav. Je kar nevarno se takole vozit. Zato je treba izbirat čimbolj varne in neprometne poti.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
17.8.2008 12:59:02   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Se strinjam s teboj glede plazenja. Pa saj še ne hodijo vsi, naš tudi še ne, ok kakšen korak kar pa jaz ne jemljem za hojo. Meni se osebno zdi, da vse kar je pred enim letom, da je zelo hitro. Jaz večina otrok, ki jih poznam, je shodila kasneje, 14-15 mesecev.

Glede kolesarjenja, pa ima tvoj fotr po eni strani prav. Je kar nevarno se takole vozit. Zato je treba izbirat čimbolj varne in neprometne poti.

tud jaz mislim da je plazenje koristno, če pa pač otrok preskoči pa pa preskoči, nimaš kaj.

jaz sicer lahko rečem, da pri nas vaje, ki jih pokaže na nfth ful pomagajo. je pa res da velikokrat pravi da nitka najbolje telovadi sama in samo pokaže kako jo je včasih treba malček popravit ali ji nekaj pokazat.

za hojo je pa na nfth meni rekla, da večina otročkov shodi med 12 in 15 mesecem, tako da je ta okvir kar širok. kar pa jih tukaj okoli poznam pa so tudi večinoma tam okoli 14. meseca.

meni se zdi da je super,ko so enkrat mobilni pa naj bo po 4 ali po 2. nitka preplazi celo ulico po vseh 4 user posted image user posted image user posted image .

zdej mam pa kosiloo - mnjami, pica

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
17.8.2008 13:01:14   
zalenka
aja še to ap res moram komentirat.

poopsika super zgleda, domače in hkrati ful uglajeno. res lepo user posted image

lina pa se tudi vidi kako uživa v čolničku user posted image

antigona krasno vabilce si naredila user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
17.8.2008 14:52:35   
Talika19
Imamo jo. user posted image  ZLATO medaljo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Kozmus!! user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
17.8.2008 15:01:30   
saskija
Jaz bi tudi pogledala albumčke pa se mi še sanja ne kakšna gesla imate, sem enkaj proskušala pa brez uspeha, verjetno so gesla na zalenkinem seznamčku, pa tudi tam ne vem s katerim geslom odpret.user posted image mi lahko katera pomaga, prosimuser posted image

Sisy naš JAka tudi še ne hodi pa se je zelo hitro obračal, plazit je začel dokaj pozno, zdaj vadi da sam stoji brez opore, drugače pa se samo po vseh 4 plazi. Je pa zato boljši jedec. Tudi ne govori kaj dosti razen am, am in ata ata za vsakega ki ga vidi, meni pa v sili reče mam mam. Njegovo področje je hrana to pa naravnost obožujeuser posted image .

Talika, **** in ostale a še dojite. Moram rečt da mi je an morju kar presedalo, ker se je hotel non stop dojit ampak se je to tudi po 4 tednih umirilo.

Antigona se malo pa gremo v Turčijo, te bom še par stvari na ZS vprašala če dovolišuser posted image

.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
17.8.2008 16:47:13   
JORJA
Evo mi smo doma...iz zabave seveda...žurka ( bolje rečeno) kosilo je bilo odlično, prav tako torta, čeprav sladoledne ne bom več naročala......se je tako hitro topila da smo se komaj uspeli slikati user posted image
Slavljenec je vmes malo zadremal.....ja praznovanja so huda reč.....user posted image
Slikice sledijo.....

user posted image user posted image Bravo Primož in seveda tudi Rajmond!!!user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
17.8.2008 17:16:07   
Talika19

Jaz bi tudi pogledala albumčke pa se mi še sanja ne kakšna gesla imate, sem enkaj proskušala pa brez uspeha, verjetno so gesla na zalenkinem seznamčku, pa tudi tam ne vem s katerim geslom odpret.user posted image mi lahko katera pomaga, prosimuser posted image

Sisy naš JAka tudi še ne hodi pa se je zelo hitro obračal, plazit je začel dokaj pozno, zdaj vadi da sam stoji brez opore, drugače pa se samo po vseh 4 plazi. Je pa zato boljši jedec. Tudi ne govori kaj dosti razen am, am in ata ata za vsakega ki ga vidi, meni pa v sili reče mam mam. Njegovo področje je hrana to pa naravnost obožujeuser posted image .

Talika, **** in ostale a še dojite. Moram rečt da mi je an morju kar presedalo, ker se je hotel non stop dojit ampak se je to tudi po 4 tednih umirilo.

Antigona se malo pa gremo v Turčijo, te bom še par stvari na ZS vprašala če dovolišuser posted image

Saskija, mi imamo tudi podobni besedni zaklad kot vi. Pri nas je tudi nonstop samo ata za vsakega, ki ga vidi, tudi za ženske po ta novem. Poleg tega pa še brrrmm, brrrmm, pa amam, amam za vsako hrano. Na mamo je pa že pozabil.user posted image user posted image

Midva se tudi še dojiva. Sicer čez dan bolj malo, včasih za uspavanje, ali pa če se dere kot jeshar pa ga ne morem drugače potolažit. Drugače pa še ponoči in to odkar hodim v službo, je tega spet ful veliko, ker se nonstop zbuja, vsaj na 2 uri ali manj.user posted image  Mogoče je to sedaj vzrok ta sprememba, čeprav v varstvu ful uživa, ampak očitno se nekje potem pozna. Mah upam, da bo čimprej minilo, ker že zdej se mi je v službi noro zehalo.user posted image

Geslo za seznamček je pa njen nick name.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?