Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:57:29
|
|
|
|
April
|
zakaj pa ne strica povabila?. Saj bi špilal Birdy, ti maš zmeraj podobne s temi ceremonijami. Se spomnim, da ti je že pri krstu mami nekaj pamet solila. Pa kakšni bensi so tud že ful pocen. Sam včas je bolj met nič kot pa neki slabga. Je pa odvisno, al boste imel samo večerjo al prov žur načrtujeta tja vsaj do polnoči. Ker v takem primeru je pa fajn nekoga imet, da vse povezuje, vodi...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 23:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Poopsika a kdaj gledaš VRAŽJE NEVESTE?Šit a ne,res so obupne ja, katastrofa ...ma jst itak ne verjamem v te ameriške kvazi reality show-e, meni je vse to zaigrano... Danes se m jih gledala..kako si lahko iz najlepših , vzburljivih trenutkov naredijo celo štalo, res se jim smejem, kere.. pihičke ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 23:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no,una Milena.Fak katastrofa.Res jih je žalila pa napsihirana je bla do konca.Dobr desc da jo je prenašal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 23:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja no,una Milena.Fak katastrofa.Res jih je žalila pa napsihirana je bla do konca.Dobr desc da jo je prenašal ja ta je pa res boga u glavo ...šit ej..enga stavka ni znala povedat brez f.u.c.k. besede...ogabna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:19:17
|
|
|
|
Talika19
|
Dobro jutro! Jaz sem pa včeraj ob 20:30 malega popokala v svojo posteljo, ker se je spet zbudil, pa ful je bliskalo in grmelo. Spali smo pa kar do 7:30, edino Mark se je ponoči vsake 2 uri zbujal. Kako je pa deževalo ponoči, dobro, da spet ni bilo pri nas kaj hujšega. Glede hrane - Mark pa zdej ful veliko je in vse po vrsti kar mu daš. No mi smo imeli težave skoraj do 1 leta, očitno se je odločil, da zdej bo pa lepo jedel. Pa bohnedaj, da midva kaj jeva in mu ne dava, kar tuli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 . Pa bohnedaj, da midva kaj jeva in mu ne dava, kar tuli. pri nas isto ...no tuli glih ne, te pa gleda kot en sestradan vrabček in tolk cmoka zraven, da te čist namede in ji je treba mal dat Pa dobro jutro! Mdva čakava, da gre Tjaša prvi spanec spat potem jo pa peljeva k tašči, midva greva pa gostilno iskat za poroko.
< Sporočilo je popravil poopsika -- 16.8.2008 8:29:12 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Kakšno je vzunaj,jest moram pa na pošto najemnino plačat.Sej ne vem a nej grem kar s čolnom
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Kakšno je vzunaj,jest moram pa na pošto najemnino plačat.Sej ne vem a nej grem kar s čolnom A res? Uuu..šit. pri nas v Lj ni bilo nič hudega.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:39:04
|
|
|
|
April
|
Dobro jutro, Jaša že spi prvo dopoldansko spanje. Ponoči je priden, se pa zato jaz tok bolj zbujam. Tako sem danes sred noči radar brala, enkrat komarje lovila...paa zadnji teden imam probleme z dihanjem, zato še ponoč zdravila jemljem. Tole vreme tukaj mi res nč ne odgovarja. Danes bomo pa kar bolj notri. Popoldan gre pa moj k mojemu dedku v dom na obisk, da ga nafotra, ker sam noče kaj dost jest. Moja mami je šla za dva dni na morje, potem pa midva to skrb prevzameva. Če se bo zjasnil bom šla pa s fanti v živalski vrt mal tamale pujske preganjat.
< Sporočilo je popravil April -- 16.8.2008 8:41:41 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Če se bo zjasnil bom šla pa s fanti v živalski vrt mal tamale pujske preganjat. Mi smo jih včeraj ...je bilo ful fino
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:45:39
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April Če se bo zjasnil bom šla pa s fanti v živalski vrt mal tamale pujske preganjat. Mi smo jih včeraj ...je bilo ful fino a niso luštni no...sam beno se jih boji. jaša pa kar zagrabi, moram kar pazit. Imam pa letno karto, tko ga gremo kar pogosto.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:46:57
|
|
|
|
April
|
poopsika na ker konc pa gresta pogledat?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April Če se bo zjasnil bom šla pa s fanti v živalski vrt mal tamale pujske preganjat. Mi smo jih včeraj ...je bilo ful fino a niso luštni no...sam beno se jih boji. jaša pa kar zagrabi, moram kar pazit. Imam pa letno karto, tko ga gremo kar pogosto. kolk pa stane letna karta?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika na ker konc pa gresta pogledat? okolica Otočca, Novo mesto, Šmarješke toplice ... Na Otočcu se bova poročila in iščeva eno luškano gostilnco v bližini. A tvoj kej pozna?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:55:05
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April Če se bo zjasnil bom šla pa s fanti v živalski vrt mal tamale pujske preganjat. Mi smo jih včeraj ...je bilo ful fino a niso luštni no...sam beno se jih boji. jaša pa kar zagrabi, moram kar pazit. Imam pa letno karto, tko ga gremo kar pogosto. kolk pa stane letna karta? poletna karta je 18 evrov.tko kot tri redne karte.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:56:15
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika na ker konc pa gresta pogledat? okolica Otočca, Novo mesto, Šmarješke toplice ... Na Otočcu se bova poročila in iščeva eno luškano gostilnco v bližini. A tvoj kej pozna? ja vež da. če te ktera zanima bom vprašala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 8:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika na ker konc pa gresta pogledat? okolica Otočca, Novo mesto, Šmarješke toplice ... Na Otočcu se bova poročila in iščeva eno luškano gostilnco v bližini. A tvoj kej pozna? ja vež da. če te ktera zanima bom vprašala. Sej me samo zanima, če je katera res fajna...enih par bova itak danes pogledala pol bova pa videla.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 9:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poletna karta je 18 evrov.tko kot tri redne karte. kok je poceni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 9:56:09
|
|
|
|
tikca
|
Ajaaa jaz sem pa zadnjič očitno narobe razumela poopsiko. Sem mislila, da je tist šotor potem tudi za gostijo in žurko, zato sem vprašala koliko ljudi gre notr Blizu Otočca je gostilna Vovko, samo ne vem, če imajo dovolj prostora. Pa nobena mi ni uspela povedat kolk kosov torte pride, če jo naročiš druge oblike kot okroglo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 10:11:50
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April Če se bo zjasnil bom šla pa s fanti v živalski vrt mal tamale pujske preganjat. Mi smo jih včeraj ...je bilo ful fino naša se jih pa boji in male kužke tud.Kar je pa velikega naprimer lev tam pa ona uživa in bi mučkala isto pri kužkih ,večji je raj ga ima
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 15:35:24
|
|
|
|
tikca
|
[/quote]naša se jih pa boji in male kužke tud.Kar je pa velikega naprimer lev tam pa ona uživa in bi mučkala isto pri kužkih ,večji je raj ga ima [/quote] Ta prava "baba" No sem se pozanimala v Perli za torto in nisem vedla, da je kar na kilo, ne na kose, le kje živim 13.75e pride 1 kg, nekje za 20 ljudi je rekla da je od 2.5 do 3 kg. Tut prov, ona že ve Pol pa moraš izbrat slikco, pa obliko, pa okus, za katerega pa se še ne morem odločit. Vleče me k nougatu, je to dobr??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 16:53:57
|
|
|
|
JORJA
|
Hojla! Ja pri nas je bilo včeraj zvečer tudi kar pestro...bliskanje in grmenje Avgustinu ravno niso všeč.... , dežvalo je kot noro, na srečo pa ni bilo neurja in toče!!! Danes pa praznuje Tin! TIN VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!! ti želima z Avgustinom!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 16:59:42
|
|
|
|
JORJA
|
Mi smo pa za jutrišnje praznovanje naročili sladoledno torto z okusom piškotka. Na Valentinovo željo...ja kot da ima on rojstni dan , pa naj mu bo .......letos še lahko izbira namesto Avgustina, drugo leto to ne bo več možno.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.8.2008 17:17:26
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA TIN VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!! ti želima z Avgustinom!! Tudi od naju lepe čestitke!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?