Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:51:58
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Nič babe, grem pod tuš in spat A sem vam že povedala kako mi hodimo po novem spat? Ko je Eva ful zaspana odide v svojo sobo in hoče dudo. Ko dudo dobi hoče še zaspankota (zajec, ki vedno pri njej spi) in nazadnje še želi sama v posteljo. Men to ful tako dobro zgleda-kot da ima vsega poln kufer in hoče mir. Jo dam noter, se obrne na bok in zelo hitro zaspi...... Zaenkrat to velja samo za večerni odhod v posteljo O madonca, saj je naš tut kar priden za spat no, ampak tole se sliši pa sanjsko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:54:16
|
|
|
|
birdy
|
Aja, ko govorite o tem da ste otročke preselile v svojo sobo... Neli je tud zdej že od prejšnega četrtka v svoji sobi. Je lepo sprejela, res pa je da je ona ostala v isti sobi in sva se midva preselila v spalnico. Pa me je ful skrbel če jo bom slišala če bo jokala, zdej pa ne vem, al res celo noč prespi, al pa jst tok spim da je ne slišm
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjaša še spi z nama, ker morava še njeno sobo zrihtat...bova šla v Ikeo kupt otroško sobico, imajo tako lepe Zaenkrat je pa še kar ne morem dati stran...
< Sporočilo je popravil poopsika -- 15.8.2008 21:58:07 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:04:33
|
|
|
|
April
|
moj pa kar sam kraljuje v saplnici. jaz pa v otroški sobi. zaspi pa tud lepo. najrajši ima, da ga položim in grem. včas mi pa tud že v naročju zaspi. Priden je.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:08:11
|
|
|
|
JORJA
|
Dober večer! Se vidi da je slabo vreme in ste se razgovorile.... sem imela kaj za brat... Tikca, super slikce!!! Glede hrane....naš ga že od vsega začetka "sračka", je res slab jedec.....on bi bil skoz najrajši na zizi.... Glede poroke...hb da se nama ni treba ukvarjati še s tem....ampak Poopsika to ti dam pa prav, jaz bi tudi samo slovence najela. Sam v nečem se ne ujemama...to je harmonika . Drugače te je pa tako lepo nrati kako vse skupaj načrtuješ, urejaš....se veseliš in me vse avgustovke s tabo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Se vidi da je slabo vreme in ste se razgovorile.... sem imela kaj za brat... Tikca, super slikce!!! Glede hrane....naš ga že od vsega začetka "sračka", je res slab jedec.....on bi bil skoz najrajši na zizi.... Glede poroke...hb da se nama ni treba ukvarjati še s tem....ampak Poopsika to ti dam pa prav, jaz bi tudi samo slovence najela. Sam v nečem se ne ujemama...to je harmonika . Drugače te je pa tako lepo nrati kako vse skupaj načrtuješ, urejaš....se veseliš in me vse avgustovke s tabo. hvala JORJA ....sem vesela, da se vse veselite z menoj .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:12:26
|
|
|
|
JORJA
|
Joj, midva ga še pa kar ne morema dati v otroško sobo......ker bosta z Valentinom skupaj in mi ravno ni da bi ga ponoči zbujal. Sicer sedaj že kar nekaj časa lepo spi, vendar ga včasih kaj prime in kakšno noč tudi po 4x na noč nekaj jamra, pa malo zajoče....pa malo bi še pozizal.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:15:10
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tjaša še spi z nama, ker morava še njeno sobo zrihtat...bova šla v Ikeo kupt otroško sobico, imajo tako lepe Zaenkrat je pa še kar ne morem dati stran... Valentin ima tudi Ikeino sobo!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:16:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tjaša še spi z nama, ker morava še njeno sobo zrihtat...bova šla v Ikeo kupt otroško sobico, imajo tako lepe Zaenkrat je pa še kar ne morem dati stran... Valentin ima tudi Ikeino sobo!!! A res? Meni so tako lepe ...sva jih gledala, ko sem bila še in sem rekla, da bom otroško kupila pri njih .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:19:14
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Joj, midva ga še pa kar ne morema dati v otroško sobo......ker bosta z Valentinom skupaj in mi ravno ni da bi ga ponoči zbujal. Sicer sedaj že kar nekaj časa lepo spi, vendar ga včasih kaj prime in kakšno noč tudi po 4x na noč nekaj jamra, pa malo zajoče....pa malo bi še pozizal..... Ja, jst sem pa Neli dala ven iz iste sobe da se tud navadi. Bi bil problem če bi februarja vsi štirje skupaj spali Pa tud da se navadi, ne da odhod iz iste sobe kot sva midva poveže z prihodom dojenčka, kar bi blo slabo. Sej bi lohk počakala sam pol pride pa vrtec, pa še kej vmes pa bi bil prec februar. Pa raj to nardim mal prej pa za ziher.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:21:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Se vidi da je slabo vreme in ste se razgovorile.... sem imela kaj za brat... Tikca, super slikce!!! Glede hrane....naš ga že od vsega začetka "sračka", je res slab jedec.....on bi bil skoz najrajši na zizi.... Glede poroke...hb da se nama ni treba ukvarjati še s tem....ampak Poopsika to ti dam pa prav, jaz bi tudi samo slovence najela. Sam v nečem se ne ujemama...to je harmonika . Drugače te je pa tako lepo nrati kako vse skupaj načrtuješ, urejaš....se veseliš in me vse avgustovke s tabo. hvala JORJA ....sem vesela, da se vse veselite z menoj . Poopsi, še jst čestitam ob zaroki Mi je že Lady sicer prej povedala tko da sem že vedla. Želim ti da bi bil to eden tvojih najlepših dnevov (poleg seveda rojstva Tjaške)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dober večer! Se vidi da je slabo vreme in ste se razgovorile.... sem imela kaj za brat... Tikca, super slikce!!! Glede hrane....naš ga že od vsega začetka "sračka", je res slab jedec.....on bi bil skoz najrajši na zizi.... Glede poroke...hb da se nama ni treba ukvarjati še s tem....ampak Poopsika to ti dam pa prav, jaz bi tudi samo slovence najela. Sam v nečem se ne ujemama...to je harmonika . Drugače te je pa tako lepo nrati kako vse skupaj načrtuješ, urejaš....se veseliš in me vse avgustovke s tabo. hvala JORJA ....sem vesela, da se vse veselite z menoj . Poopsi, še jst čestitam ob zaroki Mi je že Lady sicer prej povedala tko da sem že vedla. Želim ti da bi bil to eden tvojih najlepših dnevov (poleg seveda rojstva Tjaške) hvala birdy ...sej vidva se pa letos poročita ane?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:25:12
|
|
|
|
April
|
Birdy, s kom si se potem zmenila, da te poroči?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:26:13
|
|
|
|
JORJA
|
Birdy kaj pa tvoja poroka?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:28:57
|
|
|
|
JORJA
|
No vidiš tudi tvoje priprave na poroko bomo avgustovke skrbno spremljale!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je to ful fino, da lahko z vami delim to razburljivo obdobje in da ste vesele zame, iskreno vesele
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
-Midva se ne bova poročila. -otrok ne bova dala v svojo sobo(jo ni ) - - - - Men ga tud Tisa Lana štrajka pri hrani.Pa tako lepo je jedla,,,ampak vidim da je kar precej takih.Mogoče je pa trema pred enim letom
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:37:39
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Nič babe, grem pod tuš in spat Jaz tudi......lahko noč!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:38:54
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Birdy, s kom si se potem zmenila, da te poroči? Oh, s tole najino cerkveno poroko je šlo pa vse narobe in sva rekla da se bova cerkveno kasnej poročila v NAJOŽJEM družinskem krogu. Hotla sva mejhno poroko, zdej bo pa 50 ljudi Od tega jih jst kar en par komadov sploh ne poznam Ampak sej veste kako to gre, a tete pa unga strica pa ne boš... To je bla pa moja ljuba tašča. Ma ajde, sej bo. Pr nas bo pa bolj revno kot pri Poopsi, nobenga ansambla, poročila se bova v domžalah, pol bomo nekam šli z pričami, pol pa ohcet v Preserjah. Zaenkrat še ne veva a bova sploh mela fotografa, upam da, sam so dragi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: April Birdy, s kom si se potem zmenila, da te poroči? Oh, s tole najino cerkveno poroko je šlo pa vse narobe in sva rekla da se bova cerkveno kasnej poročila v NAJOŽJEM družinskem krogu. Hotla sva mejhno poroko, zdej bo pa 50 ljudi Od tega jih jst kar en par komadov sploh ne poznam Ampak sej veste kako to gre, a tete pa unga strica pa ne boš... To je bla pa moja ljuba tašča. Ma ajde, sej bo. Pr nas bo pa bolj revno kot pri Poopsi, nobenga ansambla, poročila se bova v domžalah, pol bomo nekam šli z pričami, pol pa ohcet v Preserjah. Zaenkrat še ne veva a bova sploh mela fotografa, upam da, sam so dragi birdy važen je namen...band gor al dol, pa ne vem kak bogatija...to so postranske stvari Če ne gre pač ne gre in iz tistega kar imaš lahko narediš najboljše...važno, da bo vama lepo!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
sej midva ne bova imela bogatije in ne mislim se zarad poroke zapufat..imava en buđet in v okviru tega bova poskupala narediti najlepše in najboljše in to se mi zdi je najbolj važno.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:48:26
|
|
|
|
April
|
Joj birdy, to je pa šit, ko ne veš koga povabit. Ampak to bo vajin dan, zato se ne pusti preveč motit in poroko načrtuj samo po vajinih željah. Seveda v okviru razpoložljivih stroškov. Pa če bo že ohcet, je tud fino neko muziko imet. Pa enga da mal poslika. Saj niso vsi tok dragi. Jaz bi od Lady brat vprašala. sem vidla njegovo stran, pa on men tok fajn slike dela.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:48:52
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sej midva ne bova imela bogatije in ne mislim se zarad poroke zapufat..imava en buđet in v okviru tega bova poskupala narediti najlepše in najboljše in to se mi zdi je najbolj važno. Vidva mata buđet, midva ga sploh nimava Sej nisem mislila, da bo pr vama ful bogat, bolj sem misnla kok bo pri nama revno Ampak važn je da bo lepo, kdo pa prav da morš met glih tako poroko kot naj bi bla tradicionalno?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:51:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Joj birdy, to je pa šit, ko ne veš koga povabit. Ampak to bo vajin dan, zato se ne pusti preveč motit in poroko načrtuj samo po vajinih željah. Seveda v okviru razpoložljivih stroškov. Pa če bo že ohcet, je tud fino neko muziko imet. Pa enga da mal poslika. Saj niso vsi tok dragi. Jaz bi od Lady brat vprašala. sem vidla njegovo stran, pa on men tok fajn slike dela. Ja, sej to sem tud mal razmišljala... Morm mal Lady poklicat... Kok pa res tvoj računa, ko sta že s Poopsi govorle, men moja mami sanja da bi jst povabila enga njenga strica ki igra prov na ohcetih... Sem rekla, če se ji je sklompal, sej človeka sploh poznam ne, pa nej ga povabim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 22:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsika a kdaj gledaš VRAŽJE NEVESTE?Šit a ne,res so obupne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......