mismis
|
Dajamaja, jaz grem sedaj konec avgusta po zamrznjenčke. Samo počakam, da pride, pa kličem sestro Miro, sva že zmenjene, da grem avgusta, pa napotnico imam tudi že. Žiži, če bo vse posreči, bo morda polovni padel že ta teden. Je najin skupni prijatelj rekel, da bi šli po mojem dopustu spet malo skupaj ven. Bambi75, pa ne da vam je streho zluknjal. Groza, prav smilite se mi. Na tekočem pa sem, upam da si s tem mislila RR, ker na piru sem itak skoz, ker je mismis naredil domačo nalogo in prebral vse za nazaj. Ajsi, pejt gola, če bo začel padati dež, bo najmanj škode Shuka, moj dopust je trajal celih 10 dni, sprva je bil plan, da bi prišla šele danes domov, pa sem preveč pogrešala mojega kužona, zato sva se tudi prej domov pobrala. Kako si ti? Sonček33, devetnajstko že tolčeš, super, kar tako naprej Baci, pozdravljena med nami, vidim pa da ti je tudi Shuka že odgovorila. Kar se tiče inekcij, pa ni problema, 100% greš lahko v službo, sicer jaz nisem imela Dipherline (ali nekaj tacga), itak so si pa te inekcije vse podobne med sabo. Uglavnom seveda boli, ko se pičiš, ampak se da preživeti, še sploh če imaš dober cilj. Pa veliko sreče. Lučka25, si še vedno samopik? Kdaj se pa tvoj vrne? Kje ste pa ostale borke kaj: Dakec, Daisy, Kajsica, Pika, Pikovit (ok zate vemo, da maš mašino pokvarjeno)....