|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
16.8.2008 15:39:03   
Shuka
Ojla pupe user posted image

dons je malo bolj znosno dihat, kaj user posted image

bambi - žal mi je za tvoj vrt in ves pridelek, da je šel v ničuser posted image Narava zna bit huda ja user posted image

drogerašice, kako kaj špikice, kaj rita buba user posted image Naj bojo čimmanj boleče user posted image

žiži moja a ti je ratal kej zlikat user posted image

lučka - vse smo šle skozi to fazo bojazni pred injekcijami ampak pol k si daš dve tri sploh ni tak baubau. user posted image

mismis - WB smo te kr pogrešale, pa se mi zdi, da si z gigi nista lih dolgega dopusta privoščile al je sam men čas tolk odbrzeluser posted image

Kje so moje nosečke? Abrica, dej povej kaj dela tvoja pikica user posted image ? Nokes, zvezdica, linda 2x, hedviga - nč se ne javljate, pa sonček33, a že kar 19 t. Kolk gre čas hitro, še malo pa bo morfologija, kaj?

No, moj dragi kuha kosilo, grem mal pofirbcat kaj bo dobrega pa se vidimo kasneje user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.8.2008 15:40:10   
baci
pozdravljene,

v ponedeljek 18.8. začnem z inekcijami dipherelinom. Zanima me, kam te pičijo in če so bolečine? ali se počutiš po tem vredu in si zmožen za službo ali najbolje, da počivaš? Strah me je tudi, da si nebom znala sama pičit inekcijo....tiste, ki ste dale to vse že skozi, mi prosim napišite kako je s tem in mi malo opišite vaš postopek?! Hvala za vaše odgovore...

javite se tudi tiste, ki začnete približno v enakem času kot jaz... da si bomo izmenjavale izkušnje in se draga drugo bodrileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.8.2008 15:43:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

lučka - vse smo šle skozi to fazo bojazni pred injekcijami ampak pol k si daš dve tri sploh ni tak baubau. user posted image

In prav to, da vem, da ste ve že dale to skozi in vse ostale žive, me je prepričalo, da se to da preživeti.user posted image  Pa vse moš malo na hec obrnit, pa je. Moj se je vedno smejal zraven in dajal razne smešne pripombe ali komentarje, da je špikanje postalo tudi zabavno. user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.8.2008 15:49:46   
lučka 25
baci, dobrodošla. nas je kar nekaj, ki smo sedaj v postopku in bomo trepetale. o smo: lara light, Zarja1, Ozone, Blanč, Ledenka, Dobrovoljcica, Oktavija, Stijan, Dajamaja in jaz.

Glede dipherelina pa ti ne vem pomagat. jaz imam sprej superfact in inekcije menogon.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.8.2008 15:49:50   
Shuka
Hmmm baci - je kar nekaj drogerašic k ti lahko povejo kako je z injeciranjem k se s tem prvič ukvarjajo, me k smo dale to skozi ti pa lahko povemo le to, da je strah povsem odveč, boli če misliš, da bo bolelo, kdaj pa kdaj zapeče ampak v primerjavi z ostalim postopkom je to zanemarjlivo. Vsega se človek navadi in to je malenkost. Po injekciji si povsem zmožna za delo, včasih pri teh hormonih občutiš čez dan utrujenost ali zaspanost, vendar ne v tolikšni meri, da ne bi bila zmožna za delo. Seveda pa vse odreagiramo drugače.

Sama misel, da se pikamo z iglami je sicer grozljiv a potem, ko s tem začneš je preprosto. Probaš marsikaj, da ti jih daje partner ali pa sama. Meni osebno je bolj pasalo, da sem si jih dajala sama saj sem vbod pričakovala in točno vedela kako se moram pičiti, pa da ne bo pomote, to se ni zgodilo že prvič, probaš 2x, 3x pol si že profi.

Bodi brez skrbi vse smo zmogle in boš tudi ti le strah pusti v omari, ker ga tu res ne potrebuješ.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.8.2008 15:52:13   
lučka 25

Hmmm baci - je kar nekaj drogerašic k ti lahko povejo kako je z injeciranjem k se s tem prvič ukvarjajo, me k smo dale to skozi ti pa lahko povemo le to, da je strah povsem odveč, boli če misliš, da bo bolelo, kdaj pa kdaj zapeče ampak v primerjavi z ostalim postopkom je to zanemarjlivo. Vsega se človek navadi in to je malenkost. Po injekciji si povsem zmožna za delo, včasih pri teh hormonih občutiš čez dan utrujenost ali zaspanost, vendar ne v tolikšni meri, da ne bi bila zmožna za delo. Seveda pa vse odreagiramo drugače.

Sama misel, da se pikamo z iglami je sicer grozljiv a potem, ko s tem začneš je preprosto. Probaš marsikaj, da ti jih daje partner ali pa sama. Meni osebno je bolj pasalo, da sem si jih dajala sama saj sem vbod pričakovala in točno vedela kako se moram pičiti, pa da ne bo pomote, to se ni zgodilo že prvič, probaš 2x, 3x pol si že profi.

Bodi brez skrbi vse smo zmogle in boš tudi ti le strah pusti v omari, ker ga tu res ne potrebuješ.

Nimam kaj dodati, ker ti je Shuka napisala točno tako kot se dogaja. Predvsem pa upoštevaj njen zadnji stavek: "Bodi brez skrbi vse smo zmogle in boš tudi ti le strah pusti v omari, ker ga tu res ne potrebuješ."

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.8.2008 15:52:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

In prav to, da vem, da ste ve že dale to skozi in vse ostale žive, me je prepričalo, da se to da preživeti.user posted image  Pa vse moš malo na hec obrnit, pa je. Moj se je vedno smejal zraven in dajal razne smešne pripombe ali komentarje, da je špikanje postalo tudi zabavno. user posted image
Tud moj se je zabaval ob tem, da sem pika ritkovička, pa vsake toliko, če sem imela kako modrico je poskušal ugotoviti kaj predstavlja, smeha nikoli ni dovolj in prav je tako. Življenje si včasih čist preveč resno zastavimo, sploh takrat ko je to najmanj potrebno.
Pri vsaki stvari je potrebno najti kako smešno stvar in življenje je lepše.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.8.2008 15:55:36   
lučka 25

Tud moj se je zabaval ob tem, da sem pika ritkovička, pa vsake toliko, če sem imela kako modrico je poskušal ugotoviti kaj predstavlja, smeha nikoli ni dovolj in prav je tako. Življenje si včasih čist preveč resno zastavimo, sploh takrat ko je to najmanj potrebno.
Pri vsaki stvari je potrebno najti kako smešno stvar in življenje je lepše.user posted image

To je čisto res. Če je smeh, je sproščenost, lahkotnost.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.8.2008 15:56:10   
Shuka

baci, dobrodošla. nas je kar nekaj, ki smo sedaj v postopku in bomo trepetale. o smo: lara light, Zarja1, Ozone, Blanč, Ledenka, Dobrovoljcica, Oktavija, Stijan, Dajamaja in jaz.

Glede dipherelina pa ti ne vem pomagat. jaz imam sprej superfact in inekcije menogon.

Diphereline je v ampulah kot Menogon ali Menopur, pol se ta terapija z Menopur-jem začne mešati, ko pride M.

Sam mate pa ve k mate Suprefact spraj malo prednostuser posted image , ve še snifate poleg drogiranja v rituser posted image , z Dipherelinom se sam pikaš, ponavadi v trebuh mate dvojno dozo skozi nos in rit user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.8.2008 16:10:59   
mismis
Dajamaja, jaz grem sedaj konec avgusta po zamrznjenčke. Samo počakam, da user posted image pride, pa kličem sestro Miro, sva že zmenjene, da grem avgusta, pa napotnico imam tudi že.

Žiži, če bo vse posreči, bo morda polovni padel že ta teden. Je najin skupni prijatelj rekel, da bi šli po mojem dopustu spet malo skupaj ven.

Bambi75, pa ne da vam je streho zluknjal. Groza, prav smilite se mi. Na tekočem pa sem, upam da si s tem mislila RR, ker na piru sem itak skoz, ker je mismis naredil domačo nalogo in prebral vse za nazaj.

Ajsi, pejt gola, če bo začel padati dež, bo najmanj škodeuser posted image

Shuka, moj dopust je trajal celih 10 dni, sprva je bil plan, da bi prišla šele danes domov, pa sem preveč pogrešala mojega kužona, zato sva se tudi prej domov pobrala. Kako si ti?

Sonček33, devetnajstko že tolčeš, super, kar tako naprej

Baci, pozdravljena med nami, vidim pa da ti je tudi Shuka že odgovorila. Kar se tiče inekcij, pa ni problema, 100% greš lahko v službo, sicer jaz nisem imela Dipherline (ali nekaj tacga), itak so si pa te inekcije vse podobne med sabo. Uglavnom seveda boli, ko se pičiš, ampak se da preživeti, še sploh če imaš dober cilj. Pa veliko sreče.

Lučka25, si še vedno samopik? Kdaj se pa tvoj vrne?

Kje ste pa ostale borke kaj: Dakec, Daisy, Kajsica, Pika, Pikovit (ok zate vemo, da maš mašino pokvarjeno)....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.8.2008 16:14:45   
zarja1
Jaz sem po vsakem Diperelinu lahko šla na user posted image  (totalni fast food). To je bila samo moja nagrada, ker sem bila tako hrabra za pikece. Tak sma se zmenle s prijateljico in po resnici......blo je fajn!!!! Zdaj je celo ostal pregovor (samo najin) KAK JE LUŠTNO KO JE FAJN!!!
Tak, da Baci sam nagrado oz. fokus si morš najt.

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.8.2008 16:17:53   
zarja1
no tud Visa user posted image pomagauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.8.2008 16:25:15   
blanč
user posted image  tole bom mojmu pokazala, da bo vedel kar se nag4ade tičeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.8.2008 16:33:20   
blanč
Grethen??? a kr pančaš??? kje siiiiiiiiiiiiiiii????????????????????

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.8.2008 16:43:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image  tole bom mojmu pokazala, da bo vedel kar se nag4ade tičeuser posted image user posted image user posted image

samo malo prej se moraš še malo poštulituser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.8.2008 16:45:31   
zarja1
Joj ženske moram letet, me moj kliče, da se naš spetuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.8.2008 16:48:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Joj ženske moram letet, me moj kliče, da se naš spetuser posted image
user posted image user posted image user posted image to bo mladičkovuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.8.2008 16:49:08   
blanč
Ej, kje pa mate tolk aktivne

user posted image
da še jaz mojga prpelem

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.8.2008 16:52:22   
blanč
Jaz resno razmišljam o nakupu pasje ančke, da bodo pasje sosedice končno imele mir
Zgleda pa takole:
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.8.2008 17:07:31   
Shuka
Sej že kak medvedek plišast je dovolj pa morda je še bolj udoben user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.8.2008 17:18:04   
kajsica

user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra. Sem jo morala takoj mojemu pokazat, pa mi je rekel da se morava še zmenit user posted image user posted image , ampak miško moj je pozabil da imam svojo kartico na njegov račun in nagrada sledi user posted image user posted image user posted image . No pa se je samo vdal v usodo in rekel, po pameti?! Kaj je že to, ko te spustijo v trgovino in kartico????user posted image

Miška, dobrodošla nazaj!!! Ma sedaj samo malo preletim, da vidim kaj se dogaja, pišem pa ne kaj prida, se bolj z dragim cartam, še en teden. Potem pa bom visela tukaj, pa jokala pa tarnala, pa paniko zganjala, pa.....vse pol pa bo gigi spet huda name user posted image  (šala). Miška sedaj pa resno: Kdaj greš do svojega dr.D, oziroma kdaj greš po pingvinčke????

Gigi, kaj smo istih misli? Tudi jaz grem v ponedeljek k zobozdravniku (no en zob me je pošteno zafrknil na morju), ampak da mi poštima kar je pač potrebno preden grem v postopek, kar pa predvidevam da bo zelo zelo kmalu (po mojih izračunih, bi nekako prva špika morala pasti 4.9., ker grem v dolg postopek). Kdaj pa ti začneš?

Grethy, pa kje si ti? Sem te čakala, pa nič od tebe!!! Packa!user posted image

Meni je pa danes malo dolgcajt! Presnete Olimpijske!!!! Se bom morala nekam dati! Pa še user posted image  mam na obisku. Bemti!

Pa lep pozdrav vsem ostalim! Se opravičujem, ker vas nisem po imenu imenovala ampak, punce saj veste.....navijamo za vse!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.8.2008 17:57:50   
Grethy

Grethen??? a kr pančaš??? kje siiiiiiiiiiiiiiii????????????????????

Ojlaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

dons sem na OFF ... hehehehheeee ... vremensko umorna ... vsi v bajti smo mal kaput user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.8.2008 18:00:42   
Grethy
Grethy, pa kje si ti? Sem te čakala, pa nič od tebe!!! Packa!

Meni je pa danes malo dolgcajt! Presnete Olimpijske!!!! Se bom morala nekam dati! Pa še mam na obisku. Bemti!

Opa, opa ... zdej pa neki ne klapa meni ... kaj sem to zamdila ?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.8.2008 18:07:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Lučka25, si še vedno samopik? Kdaj se pa tvoj vrne?

Nič več. Je pred 2 urama prišel nazaj. Zdaj je šel pa h "kavčič" mal odspat, ker prejšnje dni ni. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.8.2008 18:09:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

samo malo prej se moraš še malo poštulituser posted image

Hvala za nasvet. Je dober. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.