Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:12:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kje ste pa ostale borke kaj: Dakec, Daisy, Kajsica, Pika, Pikovit (ok zate vemo, da maš mašino pokvarjeno).... oj miškolinček ... wilkomen z dopusta nazaj ... sej zadn cajt, ker je blo tu res dopustniško mrtvilo ... Kako si se imela ???? Si pripravla svojo aparaturco za nove podvige ????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:12:24
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj ženske moram letet, me moj kliče, da se naš spet Sori, ampak predvsem se smejim slikici.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:14:29
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Pozdravljene punce. Takoj ko me ni par dni na RR je že takoj veliko napisanega. Grem pogledat in prebrat malo za nazaj kaj se kaj dogaja, kolikor bom uspela, ker moram še iti mal ven počistit glede na razmere ,ki so bile sinoči. Pa moj bio pridelek v vrtu je tudi šel po gobe sinoči, tako da bomo jedli pač malo manj zdravo hrano viz trgovine. Drugače pa navijam ža vse ki se špikajo. Ja mater duš a takle s_ra_nje ste imel snoč pri vas ... sej tud tukej pihal (milo rečeno), pa treskal ... ampak odkrival pa glih ne ... Mi je prav hudo zate, ker vem da se matraš in trudiš, pa tud tvoj se mi smili ... ejjjj ejjj kaj nam narava dela ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:38:31
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Joj ženske moram letet, me moj kliče, da se naš spet Sori, ampak predvsem se smejim slikici. joj zarja vidm da imate hopacupa težave z vašim ... pa pustite mu no malo veselja ... sej tud on rabi to ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:38:33
|
|
|
|
zarja1
|
Lučka smo bili s sosedi kot z posodami vode, da smo ju narazen spravli. Blanč ti kar pridi po kužke, če bodo.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:39:27
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka smo bili s sosedi kot z posodami vode, da smo ju narazen spravli. Blanč ti kar pridi po kužke, če bodo. Zarja, a imata prepoved približevanja ????????????????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:42:08
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Gretka si vidla kako so naši veslači skoz padli? Ma sranje!! Ja itak da sem vidla ... dizastr ... pa glih četrti no ... smolaaaaaaaaa ... pa se so dobri no ... sej ne more it kr vsak lolek na OI ... mora bit dober ... so pa žal tud keri boljši ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:47:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy joj zarja vidm da imate hopacupa težave z vašim ... pa pustite mu no malo veselja ... sej tud on rabi to ... da te hudič ne sliši!!!!! Veš kolk sta se zlepla skupaj. Za pop*****. Danes se mu je čist odkloplo. Slikca pa je res njima podobna .
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:49:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka smo bili s sosedi kot z posodami vode, da smo ju narazen spravli. Blanč ti kar pridi po kužke, če bodo. Zarja, a imata prepoved približevanja ???????????????? Ne pismeno še nimam nič, slutim pa da me bo počasi sosed
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:51:02
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Mismis ... dobrodošla nazaj... p.s. sm vidla, da me ni več na seznamu ... no, sedaj sva se pa odločila, da ne bova čakala, in bom jutr poklicala sestro MIro, da se spet naročava in greva v nov boj. Upam, da jo jutr dobim, drgač pa jo bom poklicala po dopustu.... lp to je lepo prebrat da sta spet v akciji ... želim vama čimprejšnji štart in veliko uspeha ... mi je hudo ob izgubi prijatelja ... oglasi se kaj ?!?!?!? lep dopust vama želim ... sproščujoč ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:52:56
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lučka smo bili s sosedi kot z posodami vode, da smo ju narazen spravli. Blanč ti kar pridi po kužke, če bodo. Zarja, a imata prepoved približevanja ???????????????? Ne pismeno še nimam nič, slutim pa da me bo počasi sosed Ja to pa neeeeeee, ti sam poklič, lej kolk nas je tukaj ... pridemo takoj zastopat naše vrste in interese tvojega , bo vidu sosed pol ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 18:56:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ne pismeno še nimam nič, slutim pa da me bo počasi sosed Ja to pa neeeeeee, ti sam poklič, lej kolk nas je tukaj ... pridemo takoj zastopat naše vrste in interese tvojega , bo vidu sosed pol ... HVALA........vas bom vse poklicala Glejte, da se zveza ne bo prekinla , je kar ogromen sosed...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:05:27
|
|
|
|
Grethy
|
Me se tud ogromnih ne bojimo !!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:07:50
|
|
|
|
mismis
|
Zarja ni panike, imam jaz tudi ogromnega psa, za boljše prepričevanje bom pa še ta najbolj jebozovno majčko oblekla, pa da vidimo soseda, če se bo še hotel pregovarjati s tabo, potem ko se jaz izprsim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:13:37
|
|
|
|
Grethy
|
no evo zarja vidiš da ni bojazni, pa še miška je spočita in takrat je jebozovna majčka sam droben detajlček k njeni privlačnosti ... sosedd bo padu v boju za zasluge pasjemu narodu
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:21:13
|
|
|
|
blanč
|
od našega peseka zarja, tako, da ne pridem po nobenega več. Tega sem uzela iz usmiljenja, zdaj se pa jaz usem smilim, ko je tak .
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:34:55
|
|
|
|
zarja1
|
MIMIS, GRETHY, BLANČ..samo za vas !!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:36:49
|
|
|
|
zarja1
|
Babe ne se smejat...samo meni se zdi, da je to mojga soseda tolk razrajcalo, da je šel in posnemal našega . Se sliši iz hiše . Pa danes je res nek čudno nabit dan
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:44:22
|
|
|
|
baci
|
najlepša hvala za vse odgovore! bom misla kako si želim biti ,pol pa nebo tako bolelo!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:46:54
|
|
|
|
baci
|
zarja-danes je polna luna pa jih meče,mojega tudi
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:51:46
|
|
|
|
blanč
|
Ajej zarja, kolk teb dogaja
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 19:58:42
|
|
|
|
zarja1
|
Blanč bo že držalo. Dans je extra čuden dan. Pičim na , je bratec nekaj na vrgel, jaz pa sem spet pekla . Se beremo malo kasneje.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 20:00:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: baci zarja-danes je polna luna pa jih meče,mojega tudi Me veseli , če ne si bo Blanč res mislila, da je samo mene vrglo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 20:07:57
|
|
|
|
blanč
|
Lepo se imej na
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 20:08:07
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Bambi75, pa ne da vam je streho zluknjal. Groza, prav smilite se mi. Na tekočem pa sem, upam da si s tem mislila RR, ker na piru sem itak skoz, ker je mismis naredil domačo nalogo in prebral vse za nazaj. Ja miška sem mislila na RR. Drugače pa lepo da si na tekočem tudi drugače, jaz sem si ga na dopustu tudi privoščila je bil hajniken najcenejši v Grčiji namreč. Streho pa nam ni preluknjal ni bila tako velika toča, samo kot rum kroglice , ampak je cigu odneslo in četrt strehe razkrilo, ampak 5 do 10 km od nas je bilo pa še huje čisto vse strehe razkrite in njive zravnane totalno. Baci jaz sem imela dipherline in me je kakšne tri dni na začetku mučil glavobol in slabost, ampak ne toliko da ne bi mogla v službo. Zarja in blanč pa kaj imate tak aktivne vsepovsod. NAš je tudi neki mešanec zlatega prinašalca ampak mislim da je menih. Še nikoli ni šel nikamor otroke delat, še premakne se ne ko vsi drugi norijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.