ČebelicaMaja
|
Ojla! samo na hitro se javim, da sem še doma, se je pa včeraj skoraj zgodila katastrofa... na pregledu namreč, ko sem lezla na tisto mizo, da bi me G pregledal, sem nerodno stopila na eno stran stopničke in se je spodvila, tako da sem padla na roke in noge... tko se je vse hitro dogajala, da še zdaj nisem ziher, a sem se tud kaj v trebuh udarila... mi je pritisk takoj narastel, so me poslali še enkrat na CTG, ker je bila ful mirna na prvem, pa je pokazal vse OK...zdaj sem pa čist v krču, ker ful slabo čutim gibe, ampak se mi zdi, da jo ravno moja panika blokira... ...včeraj sem bila tako fertig, da sem že ob 10h zaspala... ...potem pa še danes pridem po Hano v vrtec in mi "ta starejša" vugojiteljica tako očitajoče reče, kako Hana nič ne posluša in da je ful samosvoja...z vprašanjem:"Ja jest ne vem, a ji doma tud vse pustitte?" ...valda da ne, ampak je pač ful živ otrok, kaj pa naj, razen da ji prigovarjam, naj jo skoz tepem... mislim, sem bla jezna in najhuje je, da ta teden čist vsako jutro začne jokat, že sam ko prideva na parkirišče od vrtca, ko je bila pa ta mlajša vzgojiteljica, pa smo jo dal po 3 mes. v vrtec, pa nič... še jutri, potem pride pa njena nazaj... sem prav čutila, kako gre ta starejši Hana na živce, ko je tako živahna...pa roke so si umil in pač Hana zdaj ne ve, da je treba papirnato brisačko vzet in mi reče- jah, naši to vsi obvladajo---kot da Hana ni njihova, halo, valda da se nekje pozna, da je ni bilo 3 mes.- mi je kar olajšala odločitev, ko imamo s 1.9. zamenjavo enote, pa še ta mlada vzgojiteljica gre s 1.9. stran... mi je takoj mal lažje...sej lahko, da je imela slab dan, ampak otrok za brezveze ziher ne joka, če prej ni Zvezdica zibka je res super, čeprav mi nimamo ustreznega prostora za kaj takega, bravo sem ti poslala ZS Eya, ja selitve so pa itak zmeraj stresne, ampak k sreči se vsaka konča držim pesti, da se bo dobro izteklo. Joj, Marelica, upam, da ne bo kaj hujšega in se moževa noga hitro pozdravi...so pa moški kot otroci, lahko jih pol manjka, ampak oni ne bodo miroval nič, grem še jaz mal vodoravno, preden se naša čmrla zbudi...