Marelica
|
Tia, jaz tudi pravim, da je od mamice humor pobrala!!!! ČebelicaMaja, zdaj se pa kar pridno javljaj, da bomo vedele, kdaj gre zares. Špikanje, huh, že mene metuljčki po trebuhu žgečkejo. Jaz res ne vem, zakaj se tako vživim v vsako nosečko, ki jo poznam (saj za vas že skoraj lahko tako rečem, res smo postale kote ena velika družina s svojimi izpovedmi). Že kr voham te vaše male dojenčke, kako dišijo. Zdaj si si že spakirala, pa če že mora bit pred rokom, naj te sredi noči prime, ko bo tvoj doma. Ti za vsak slučaj že kar zaželim srečno in čim hitrejši in čim manj boleč porod! Krista, saj veš, kaj bom rekla... ne se preveč sekirat za Nadjo. Očitno je dobro prestala padec kot veliiiiiko dojenčkov, ki res v momentu dol čofnejo. Ni ne prva pa ne zadnja, ki je tako padla, čeprav vem, kako je grozno videt. Ampak ok, postelja še vseeno ni tak huda višina kot previjalna. Pa enega poznam, ki je dol zletel (ne moj) in ni bilo posledic. Taglavne simptome si pogledala, pač opazuj dalje. Ampak mislim, da bi se že zelo hitro moralo kaj pokazat, če bi se resno poškodovala. Mojčika, ti šment ti, kaj te še vedno tako želodec jezi. Jaz imam pa kar pred očmi tvojo zdravo kuho, se mi zdi, da si vedno tako gledala na sestavine že zaradi možeka. A veš slučajno, kaj je bilo sploh krivo? MM pa je neverjetna, če je 2 km pretekla in še ni imela dovolj? Kako pa kaj naslednji dan, nima nič muskulfibra? Naši se ful pozna, če kak dan preveč prehodi v hrib, ima drug dan vedno krizo. Pa je drugače vajena klancev, ker imamo bolj malo ravnega okoli hiše. Ja pa super za izlet v neznano! No, meni trenirka in živalski vrt čisto dobro gresta skupaj, hujše bi bilo, če bi te v kako fensi restavracijo peljal. Sicer pa ženske itak preveč kompliciramo z izgledom. Joj, kako ste ve srečnice, ko vam malčki že brez pleničke okoli skačejo. Jaz z našo vsake toliko probam, potem pa raje spet kak teden ne gnjavim. Včeraj sem ji spet hlačke oblekla, predtem dala na WC in ji potem že 100-ič lepo mirno objasnila, da mora zdaj povedat, ko jo bo lulat ali kakat, ker nima pleničke. In sem potem tudi vsake toliko spraševala, če gre lulat. Vsakič, ko je probala na WC ali v travico ni šlo, potem pa se je na lepem kar šla skrit in prišla nazaj polulana v hlačke. In ji je šlo kar na smeh, ko sem se žalostno naredila in ji rekla, da bi morala povedat, ne pa hlačke polulat... Popoldne smo vajo ponovili in spet ista pesem!!!! Kaj mislite, naj vztrajam vsak dan, ali še res ni zrela za odvajanje? Ker ona VE zakaj gre, še celo ponovi, da ne sme lulat v hlačke, potem se pa prav zavestno v hlačke polula (in ji je še smešno). Pa sem jo zmeraj tudi za 3 kapljice v školjko ful pohvalila, kako je pridna. Sem pa opazila, da zavestno na školjki tišči na kakanje (ker samo malo poprdka) in ne na lulanje. Mogoče pa se sploh ne zna pripravit na lulanje, čeprav je pred časom lepo znala. Ne vem, res nisem več dovolj pametna, da bi vedela, kako naprej. Joj, vam moram povedat, da gremo jutri k Kseniji na obisk. Da bi le ne prišlo spet kaj vmes, ker zdaj je pa že ene parkrat Murphy vse načrte pokvaril. Možek je pa tak-tak. Zdaj se je v bistvu pokazala za bolj problematično tapravo poškodovana noga (ko mu je poleno gor padlo), je moral danes ponovno na slikanje. Ono drugo, od ovna, ima pa še kar otečeno, ampak je baje normalno. Samo počivat bi moral, to se pa bolj malo drži. Da bi se pa kaj javil, ga pa ne morem prepričat. Že za svoje klasične strani, ki jih preglejuje preveč časa porabi, zadnje čase pa sploh raje neke oddaje gleda o vesolju, ko mene ne zanimajo. Sicer mu pa tako jaz sproti poročam, kaj je novega pri aprilkah, tako da je na tekočem. In najbolj se vedno razveseli rojstev in novih nosečk. Joj, zdaj sem se pa razčvekala. Se vidi, da mi otroka pridno spita. Jaz na čase sploh verjet ne morem, da nam Dominika uspe tako lepo uspavat čez dan, še pred dobrim mesecem pa take borbe. Pa mislim, da ga je malo minila tista pretirana navezanost name. Če se kdo z njim ukvarja, name tudi zlahka pozabi, tako da imam kar prijetnejši občutek za vrtec. Če ga bomo dobili, se razume. Zdaj ko so kolektivni dopusti itak ne pričakujem odgovora na pritožbo, drug teden bom pa že zagnjavila. Lepo se imejte!