|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
11.8.2008 8:16:55   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

je sam očija gledala kje jeuser posted image  da ne bo spet kam ušeluser posted image

Poznam ja, tudi naša je taka ko od kje pride. Zadnjič sem jo vprašala, koga bova vzeli sabo na morje (mislila sem na pliškote, ker je bilo ravno govora o njenih igračkah) pa je izstrelila kot iz topa OČIJA! user posted image

Lep dan!

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.8.2008 12:03:57   
*zvezdica*
HEJ HEJ!

Marelica, upam da je z možekom že kaj bolje. Vas pa prav občudjuem, da obdelujete tolk zemlje, pa živali, vinograd....user posted image . Pa da ti zraven še energije ne zmanjka in si vedno dobre volje. Res svaka čast!

ČebelicaMaja, a že odštevašuser posted image . Boš vidla kako bo hitro. En, dva, tri boš crkljala svojo štruco. Glede blazine, je pa tud jaz nimam...pa če sem poštena sploh pomislila nisem na to. Včasih teli forumi naredijo ljudi prav prestrašene in paranoične. Mislim, da te nima kaj skrbet. Če se bo pa izkazalo, da ima mala kake probleme, jo pa lahko naknadno nabaviš.

Eya, upam da bo selitev uspešna in da bo Žiga zadevo dobro prenesel.user posted image
Ja, počutim se pa super...kot da ne bi rodilauser posted image . Tud tistih črnih misli in skrbi ni več. Hvala bogu! Očitno so bili res hormoni na delu. No, po drugi strani je pa res, da imam zaenkrat ful pomoči. Mami je e doma, tako da i Marcela večkrat vzamejo, pa še Zarja je res ful ful pridna...nič ne jokca, tako da je zaenkrat res vse super.

Ja, moja barva lasuser posted image . A mi verjamete, da se mi je 2dni pred porodom totalno spremenilauser posted image . 1 mesec nazaj sem se pobarvala na tako oranžno-rdečo...sedaj sem pa kot bi me en s peroksidom poliluser posted image . Sploh mi ni nič jasno. Mi je pa teta rekla, da so njej po porodu lasje čist barvo spremeni...očitno so jo men tuduser posted image . Ampak na tole oranžno čez izpade naravrnost grozno.

Glede spanja...pri nas je ob 12h mali za umret utrujen in sploh ni šans, da bi kaj ukinjali. Tud če kam gremo za cel dan nujno rabi vmes spanec, drugač je sitoba na višku.

Smo pa sedaj res cel dan že brez plence. Tud če kam gremo. Zadnjič smo mu med vožnjo mogli ustavit, ker ga je lulat. To sem pa res vesela!
Za ponoči jo bomo pa najbž še kar en čas imeli.

Alička, zdaj se pa vam dopust tudi bliža. Super! Da še ti dobiš svojo dozo počitka in morja. A se že veseliš?

Močika, teb se pa končuje...vem, ker mi je hudo ker gre moja mami tud nazaj v službouser posted image . Se mi zdi, da so šle tele počitnice 123.

Matr, že cel dopoldan čakam patronažno. Zdej bo pa glih pršla k bo šel Marcel spat...pa previjalno mam v njegovi sobiuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.8.2008 13:32:32   
alička
Zvezdica super da se takole fino rihrate. user posted image Pa čestitke Marcelu za odvajanje od pleničke. user posted image Pri nas je enako, kdaj bo pa ponoči suha pa nimam pojma. Zvečer predno zaspi gre lulat, planica čisto prelulana čez noč, ko pa vstane gre pa tudi takoj na kahlo (edino zjutraj, drgače samo na stranišče). Res pa je da zelo veliko pije. Mah enkrat bo že.

Ja dopust se približuje, malo že odštevam, ampak je še kar nekaj časa, zadnjega avgusta gremo.
Moram priznat da sem ful utrujena, se mi je malo nabralo, selitev, pa faks, pa veliko časa sama s tamalo...

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.8.2008 13:34:13   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Ja, moja barva lasuser posted image . A mi verjamete, da se mi je 2dni pred porodom totalno spremenilauser posted image . 1 mesec nazaj sem se pobarvala na tako oranžno-rdečo...sedaj sem pa kot bi me en s peroksidom poliluser posted image . Sploh mi ni nič jasno. Mi je pa teta rekla, da so njej po porodu lasje čist barvo spremeni...očitno so jo men tuduser posted image . Ampak na tole oranžno čez izpade naravrnost grozno.

Meni pa ne zgleda grozno, ja pa res taka malo nenavadna barva.
Meni so se pa po porodu lasje orenk skravžljali, ampak na žalost niso dolgo ostali taki.

Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.8.2008 13:58:54   
Marelica
user posted image

HEJ HEJ!

Marelica, upam da je z možekom že kaj bolje. Vas pa prav občudjuem, da obdelujete tolk zemlje, pa živali, vinograd....user posted image . Pa da ti zraven še energije ne zmanjka in si vedno dobre volje. Res svaka čast!

Neeee, Zvezdica, se zelo motiš. Pogosto mi zmanka energije in veliko preveč sem slabe volje.  user posted image  Zato mi nič ne ploskaj. Jaz moram nujno spremenit kaj na bolje, ker grem včasih že presneto na živce sama sebi. In nočem biti tečna mama, ker nimam skoz časa, niti volje za maladva. Težko priznam, ampak je vse res. Sem se resno zamislila, ko sem gledala svojo taščo med igro z vnučkoma. Res se jima je 100% posvetila. Jaz bi pa kar rada en gumbek za pavzo na popku in imam zaradi tega še slabo vest. Tako da ponavadi komaj čakam, da pride možek iz službe in grem lahko jaz kaj zunaj delat, maladva pa njemu prepustim. Mi je pa že tudi sam priznal, da je včasih dosti lažje v službi kot biti skoz malima na razpolago.
Drugače pa hvala za vprašanje, možek je nekako boljše. Vsaj mislim, ker se je zjutraj odpeljal v službo. Nisem ga pa videla, ker se je kar odtihotapil iz postelje.user posted image

Ej, Zvezdica, ampak ti pa res privoščim, da imaš tako pridno in tiho dojenčico. Jaz se še dobro spomnim našega srečanja enoletnikov v Tivoliju, kjer sta vidva skoz drvela za Marcelom. Zdaj ti pa Zarja še z jokom prizanaša. Meni se je pri našem malem že mešalo, toliko je jokal.

ČebelicaMaja, hvala za komplimente tudi tebi. Ampak se grem stavit, da je vaše stanovanje bolj popucano kot naše. Tako da ni vse v kvantiteti...
Ostalim pa tudi hvala za lepe želje za možeka.

Maladva še spita, moram biti bolj tiho, ampak grem še perilo obesit pa kaj tišjega. Bi se pa tako najraje kar malo vlegla. Danes sem imela ful krateno noč. Sta se oba otroka zbujala in bila skoz odkrita, v sobici pa kar hladno. Bo treba začet spalne vreče oblačit. Se mi zdi, da je tistega tavročega poletja skoraj konec, pri nas kar en tak hladen (jesenski) veterc piha. user posted image

Aja pa še odgovor za zadnjič. Naša Katarina ima samo eno 5kico v ustih, ostale 3 še čakamo.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.8.2008 22:30:54   
ČebelicaMaja
Še en kratek pozdravček od mene... mi smo danes preživeli en skupen dan... vendar smo kar veliko spali - Hana in možek sta zaspala okoli pol enih in spala do 16.30- se je obema poznalo, da sta morala nadoknadit...jaz sem se pa končno lahko v miru malo skopala, glavo umila, pripravila torbo za v P do konca in tako...

Me je pa popoldne spet nekaj špikat začelo in se že cel večer bolj slabo počutim...no, ampak do petka ne mse bit akcije, ker gre mož spet na teren in v petek konča, potem ima pa malo frej...ah no, upam... sicer bo pa prihajal domov spat, tako, da ne bo take krize kot prejšni teden...

Jutri imam pregled... upam, da bodo še kak UZ naredili, da mi kaj povejo, ampak imam spet pri nekem G, ki ga ne poznam...res bom kmalu celo P poznalauser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.8.2008 23:12:24   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Neeee, Zvezdica, se zelo motiš. Pogosto mi zmanka energije in veliko preveč sem slabe volje.  user posted image  Zato mi nič ne ploskaj. Jaz moram nujno spremenit kaj na bolje, ker grem včasih že presneto na živce sama sebi. In nočem biti tečna mama, ker nimam skoz časa, niti volje za maladva. Težko priznam, ampak je vse res. Sem se resno zamislila, ko sem gledala svojo taščo med igro z vnučkoma. Res se jima je 100% posvetila. Jaz bi pa kar rada en gumbek za pavzo na popku in imam zaradi tega še slabo vest. Tako da ponavadi komaj čakam, da pride možek iz službe in grem lahko jaz kaj zunaj delat, maladva pa njemu prepustim. Mi je pa že tudi sam priznal, da je včasih dosti lažje v službi kot biti skoz malima na razpolago.
Drugače pa hvala za vprašanje, možek je nekako boljše. Vsaj mislim, ker se je zjutraj odpeljal v službo. Nisem ga pa videla, ker se je kar odtihotapil iz postelje.user posted image

ahhhh kako mi je to znano. zato pa naša tia skor vedno, ko se mami po službi oglasi hoče kar z njo iti in jo mami pol res vzame in jo mormo it zvečer iskat (tko kot danes) in vsako petek in soboto tam prespi (in me je sram priznati, da mi paše...sem vsaj ob 8h že frej in ne ob desetih, pa tudi zjutraj je manj dela samo z eno)...mi paše, čeprav imam vedno slabo vest. ampak njej pa se totalno dogaja, ker se ji 2 posvetita 200% in skačeta kot ona žvižga.

kaj je dons prjavla. je atiju navidezne škornje obula za po blatu skakat (kot pujsa pepa) in jo je vprašal če mu pašejo pa tia prijavi "ja ti pašejo kt pes laže"...halo, kje je to pobrala nimam pojma. ma sva se smejala. res ma take fore da crkneš. ali pa ko jemo pa ona tko z rokco pokaže kao ustavi se malo in pol reče: počas papaj, se nč ne mudi... pa neliki je dala za pit zadnjič pa neli pije in pije in pije...pa reče tia: dobr je, žolna... user posted image user posted image user posted image

uau čebelica maja, so ti pa res prizanesli danes kaj. paše aneda...

hja...čebelica maja...špikanje kaj...naša neli se je rodila 17 dni pred rokom. nikoli ne veš. no ampak ti kar ostani v enem kosu do konca.

nič, grem še malo trebušnjakov narest, pol pa spat, spat, spat...sem zadnje čase tolk utrujena...se mi mož smeji, pravi da ga žagam kot ne vem kaj. bomo mogli imeti kurjavo na drva v hiši in bomo za celo zimo preskrbljeni...hi hi hi

lepo bodite

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.8.2008 23:26:42   
eya
Maychika, kake fore ima res Tia! Noro dobre! Po komu ima humor-itak, da po tebi, ti si meni s svojimi posti vedno zabavna...Tia je pa čisto ista...no, saj mogoče je tudi kaj po možu, samo njega ne poznamuser posted image  Mora še on kdaj kaj napisat-saj res, kje so pa možovi od aprilk, od Marelice in od Nenye sta se parkrat oglasila, zdaj pa že dolgo ne...user posted image  Še dobr, da Tia ni rekla, da mu pašejo škornji kot kravi modrcuser posted image  To sem zadnjič slišala od ene punčke, ampak precej starejše kot so naši otroci.

lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
12.8.2008 8:25:09   
Krista28
Dobro jutro punce,

Kolk je spet lepo, ko prideš na rr in vidiš da so tvoje aprilke kar nekaj pisale in ni vedno treba na drugi strani iskatuser posted image user posted image

Smo pa sedaj res cel dan že brez plence. Tud če kam gremo. Zadnjič smo mu med vožnjo mogli ustavit, ker ga je lulat. To sem pa res vesela!
Za ponoči jo bomo pa najbž še kar en čas imeli. user posted image user posted image za Marcela, pa za MMin Živo tud. Pri nas zaenkrat še ni šans...

Matr, že cel dopoldan čakam patronažno. Zdej bo pa glih pršla k bo šel Marcel spat...pa previjalno mam v njegovi sobiuser posted image Tudi zaradi takih razlogov smo pri nas kupili stensko zložljivo in jo namontirali v kopalnici nad bede in se super obnese - močna, velika, ima žepe na steni pa še na izi se odpira in zapira...user posted image

Jst sm pa dons že tolk user posted image user posted image . Ko sem nadjo dojila, sem zraven zadremala in mala se že tko obrača, da mi je čofnila s pojstle. Je takoj ful zajokala tud pogledala, ni bruhala niti polivala....sam molim da ne bo kaj narobeuser posted image user posted image Zdaj spi in tud členke (roke, noge) čist lepo premika, rokice je prej gledala....a moram bit še na kaj pozorna???

Marelica, tud jaz te občudujem in normalno je da ne zmoreš vsega, saj nisi čarovnica...boš vidla da bo drugače ko bo Katarina v vrtcu.....men je prav fajn da je K. v vrtcu in sem popoldne zdaj brez slabe vesti več z njim, Nadjo pa mojmu dam....
.glede ukvarjanja z otroci je pa res tako, da babice in dedki jih imajo malo in takrat skoz za ritjo malim hodjo in jim kimajo pa ploskajo, me pa tega ne moremo in potem še slaba vest, ko grejo rajš k babi pa dediju. Isto je pri nas, pa se mi zdi to normno, normalno mi ni to, da potem ta stara reče, da nismo vredu starši, ko pa gre kuhat kosilo mi ga pa prinese, ker ne more z njim kuhatuser posted image , valjda če mu ne upa rečt da naj nekaj pusti.....je res tko, da mali otroci in stari starši so tko da nardijo ne veliko za zgago so pa dobriuser posted image user posted image . Jst sm se odločla da se bom sam še norca delala pa rugala, čeprav mi bo še vedno živce skurl....pa mal bolj k otroc.....Za življenje morajo otroci tud spoznat in videt, da ni vse samo tralalal, tralili in da se je potrebno včasih tud drgač obrnt pa potrpet....tud mi smo bli tko vzgojeni...

Zvezdica, a je mala že v trebuhu vidla, da je boljš da je pridna, da ima doma že naspidiranga bratca pa da 2 taka.....no go! user posted image user posted image user posted image

Eya, ti si OK? Vidt si čist kul....

Fajn bodte punce.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 1984
12.8.2008 8:47:32   
mojčika
Dobro jutro punce...

Ja debata o tem, da nas vest peče zaradi kdaj, ko bi pritisnila na off, je tudi pri nas. Moje slabosti so kar hude, želodec sem si res pokvarila, boli, če ne pazim, kaj jem. Od bolezni to poletje kar ne pridem k sebi, zraven pa sem še noseča. MM je zlata, a jaz naše male ne morem dovolj utruditi. Včeraj je šla teči z atijem in verjeli ali ne, tekla je 2km, nakar se je mož ustavil ne ona. Jaz pa nimam toliko energije in posledično ji z mano ni tako zanimivo.
Sicer je pa tako pridna, da upam, da bo tudi drugi tak, samo upam na nedirkača, malo mojih in ne moževih genovuser posted image user posted image

Še par dni, pa grem drug teden v službo, ta teden pa sem pridna že s letnimi pripravami.

ČebelicaMaja, hmmmm bliža seuser posted image

V nedeljo pa me je možek presenetil z izletom v neznano. Mislila sem, da gremo k tašči, sem šla ven v trenirki in upanju, da si kar tam umijem glavo, ker ni bilo časa. No na koncu sem takšna pristala v živalskem vrtu. Sem mu skoraj glavo odtrgala, ker me je bilo sram.user posted image  Je pa MM zelo uživala, a fotkiča nismo imeli s seboj, bomo morali ponoviti.

LP

< Sporočilo je popravil mojčika -- 12.8.2008 8:48:51 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
12.8.2008 9:04:19   
Krista28
user posted image user posted image za moža. Za izgled se pa ne sekiraj. Bistvo je itak drugjeuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
12.8.2008 13:12:07   
Marelica
user posted image user posted image  Tia, jaz tudi pravim, da je od mamice humor pobrala!!!!user posted image

ČebelicaMaja, zdaj se pa kar pridno javljaj, da bomo vedele, kdaj gre zares. Špikanje, huh, že mene metuljčki po trebuhu žgečkejo. Jaz res ne vem, zakaj se tako vživim v vsako nosečko, ki jo poznam (saj za vas že skoraj lahko tako rečem, res smo postale kote ena velika družina s svojimi izpovedmi). Že kr voham te vaše male dojenčke, kako dišijo.user posted image  Zdaj si si že spakirala, pa če že mora bit pred rokom, naj te sredi noči prime, ko bo tvoj doma. Ti za vsak slučaj že kar zaželim srečno in čim hitrejši in čim manj boleč porod! user posted image

Krista, saj veš, kaj bom rekla... ne se preveč sekirat za Nadjo. Očitno je dobro prestala padec kot veliiiiiko dojenčkov, ki res v momentu dol čofnejo. Ni ne prva pa ne zadnja, ki je tako padla, čeprav vem, kako je grozno videt. Ampak ok, postelja še vseeno ni tak huda višina kot previjalna. Pa enega poznam, ki je dol zletel (ne moj) in ni bilo posledic. Taglavne simptome si pogledala, pač opazuj dalje. Ampak mislim, da bi se že zelo hitro moralo kaj pokazat, če bi se resno poškodovala.

Mojčika, ti šment ti, kaj te še vedno tako želodec jezi. user posted image  Jaz imam pa kar pred očmi  tvojo zdravo kuho, se mi zdi, da si vedno tako gledala na sestavine že zaradi možeka. A veš slučajno, kaj je bilo sploh krivo? MM pa je neverjetna, če je 2 km pretekla in še ni imela dovolj? user posted image Kako pa kaj naslednji dan, nima nič muskulfibra? Naši se ful pozna, če kak dan preveč prehodi v hrib, ima drug dan vedno krizo. Pa je drugače vajena klancev, ker imamo bolj malo ravnega okoli hiše.  
Ja pa super za izlet v neznano! No, meni trenirka in živalski vrt čisto dobro gresta skupaj, hujše bi bilo, če bi te v kako fensi restavracijo peljal.user posted image  Sicer pa ženske itak preveč kompliciramo z izgledom.

Joj, kako ste ve srečnice, ko vam malčki že brez pleničke okoli skačejo. Jaz z našo vsake toliko probam, potem pa raje spet kak teden ne gnjavim. Včeraj sem ji spet hlačke oblekla, predtem dala na WC in ji potem že 100-ič lepo mirno objasnila, da mora zdaj povedat, ko jo bo lulat ali kakat, ker nima pleničke. In sem potem tudi vsake toliko spraševala, če gre lulat. Vsakič, ko je probala na WC ali v travico ni šlo, potem pa se je na lepem kar šla skrit in prišla nazaj polulana v hlačke. In ji je šlo kar na smeh, ko sem se žalostno naredila in ji rekla, da bi morala povedat, ne pa hlačke polulat... Popoldne smo vajo ponovili in spet ista pesem!!!!user posted image  Kaj mislite, naj vztrajam vsak dan, ali še res ni zrela za odvajanje? Ker ona VE zakaj gre, še celo ponovi, da ne sme lulat v hlačke, potem se pa prav zavestno v hlačke polula (in ji je še smešno). Pa sem jo zmeraj tudi za 3 kapljice v školjko ful pohvalila, kako je pridna. Sem pa opazila, da zavestno na školjki tišči na kakanje (ker samo malo poprdka) in ne na lulanje. Mogoče pa se sploh ne zna pripravit na lulanje, čeprav je pred časom lepo znala. Ne vem, res nisem več dovolj pametna, da bi vedela, kako naprej.user posted image

Joj, vam moram povedat, da gremo jutri k Kseniji na obisk. user posted image  Da bi le ne prišlo spet kaj vmes, ker zdaj je pa že ene parkrat Murphy vse načrte pokvaril.

Možek je pa tak-tak. Zdaj se je v bistvu pokazala za bolj problematično tapravo poškodovana noga (ko mu je poleno gor padlo), je moral danes ponovno na slikanje. Ono drugo, od ovna, ima pa še kar otečeno, ampak je baje normalno. Samo počivat bi moral, to se pa bolj malo drži.user posted image   Da bi se pa kaj javil, ga pa ne morem prepričat. Že za svoje klasične strani, ki jih preglejuje preveč časa porabi, zadnje čase pa sploh raje neke oddaje gleda o vesolju, ko mene ne zanimajo. Sicer mu pa tako jaz sproti poročam, kaj je novega pri aprilkah, tako da je na tekočem. In najbolj se vedno razveseli rojstev in novih nosečk.user posted image

Joj, zdaj sem se pa razčvekala. Se vidi, da mi otroka pridno spita. Jaz na čase sploh verjet ne morem, da nam Dominika uspe tako lepo uspavat čez dan, še pred dobrim mesecem pa take borbe. Pa mislim, da ga je malo minila tista pretirana navezanost name. Če se kdo z njim ukvarja, name tudi zlahka pozabi, tako da imam kar prijetnejši občutek za vrtec. Če ga bomo dobili, se razume. Zdaj ko so kolektivni dopusti itak ne pričakujem odgovora na pritožbo, drug teden bom pa že zagnjavila.

Lepo se imejte! 

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
12.8.2008 13:12:47   
Marelica
Joooj, kakšen roman je nastal.user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
12.8.2008 14:41:31   
*zvezdica*
Marelica, prav pasal je tale tvoj romančičuser posted image . Jaz sem tud vedno ful vesela, ko vidim da ste se spet mal razpisale. Nekaj časa nazaj je pa res že tako zgledalo, kot da bo z našo debato konec. To bi mi blo pa noro žal, saj ste mi v tem času postale prav prijateljice in bi mi blo zelo hudo, da ne bi blo več naših zgodbic.

Se pridružujem klubu "slabe vesti"! Moji starši živijo pod nami, tako da gre mali vsak dan dol k njima. Pa ne za cel dan (al sva skupaj dol, al gre pa parkrat za npr pol urce)..pa imam vedno kar slabo vest. Pa sploh ne vem zakaj. Jaz sem ogromno časa preživela pri stari mami in mi je bilo super fajn, ampak zase pa potem kar mislim, da nisem dobra mama..pa vem, da to ni res. Joj, al pa ko gre čez dan marcel spat...pa ko vstane, si mislim jooj a že...pa mam potem tud slabo vest kao, da nisem vesela da je že pokonciuser posted image . Sam res tko paše met mal časa zase. Jaz res nimam energije ves čas motivirat pa vzpobujat.

Maychika ampak vaša Ta jih pa res poka. Prava humoristka. To pa imate pestrouser posted image .
Joj, naš tud včasih kako prjav da krepamo. Včeraj, preden je patronažna pršla sem ga prosila če bi šel lahko spat v najino spalnico, ker bomo v njegovi sobi kopali Zarjo. Pa pravi da ja, samo da bo nesel sabo radio, da bo poslušal pravljice. Ok. Pa neseva radio po hodniku..pa se ustavi in reče...ja mami a pa imata z očijem elektriko v spalniciuser posted image
Joj pa zadnjič je bil z mojima staršema na obisku pri mamični sodelavki. In ko so odhajal in se basal v avto je rekel...ah, smo bli na obisku pa nismo nič pekliuser posted image . Mojadva sta se kar pogreznila.

Krista kako je z Nadjo. Saj najbrž je vse OK, če si jo pazovala pa ni bilo sprememb.

Marelica user posted image za tvojega user posted image

Mojčika pazi nase!

Alička kar počas začni pokatuser posted image . Zdaj nam boš pa ti lušte delelauser posted image

ČebelicaMaja glej da nam kdo sporoči ko bo dete privekalo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
12.8.2008 14:41:43   
mojčika
MM pa je neverjetna, če je 2 km pretekla in še ni imela dovolj? Kako pa kaj naslednji dan, nima nič muskulfibra?

He he, popolnoma nič, jaz ji pa tako zavidam čvrste noge, sama kita in mišica, tudi drugi opazijo. Če jo primem za stegna, je popolnoma trdo. To ima po atiju, ni kaj. Itak pa jemo same OH, makarončke na sto in en način. Ravno zdaj maže makarončke s svežim paradižnikom in nabranimi lisičkamiuser posted image , zraven pa cel lonec kumaric v solati, jih obožujeuser posted image

Ja pri nas je hrana še vedno zelenjavna in zdrava, a jem lahko tako malo, da na koncu pojem manj kot MM, no upam, da po tretjem mesecu, ko minejo slabosti, mine tudi to.

Tia ima pa res pravi besedni zaklad, bo ljubljenka učiteljice za slovenščinouser posted image

Marelica še nasvet za lulanje, sem malo pomislila, kako smo to mi. Čeprav čudno, a ko sem šla sama lulat, je bila zraven in sem ji povedala, da se to dela v WC. Ene parkrat, po sem jo vprašala, če bo tudi ona probala, pa smo probal in je bila tako vesela, ko je naredilo ššššššš. Potem je nisem veliko spraševala, ampak sem jo pred popoldanskim spancem kar posedla na kahlico ali školko, pa sva knjigico gledale, pele pesmice, pa še jaz sem naredila svoje in ji je bilo zanimivo.
Mogoče čudaško, a pri nas se je obneslo, zdaj bo že več kot dva meseca brezuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 12.8.2008 14:43:45 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
12.8.2008 15:03:24   
Marelica
Danes mi nita kaj dosti spala. Ravno kuhamo - makarone user posted image  in imam maladva tu poleg. Katarina je rekla "dol mama!", ampak sem jo raje vzela na krilo in sva skupaj prebrali oba posta. Pa pokazala sem ji par slikic od Marcela, da ji je bilo bolj zanimivo. Zvezdica, a veš, kaj je izjavila? Marcel všeč veš.user posted image  Hehe, prvič, da je izrazila simpatijo, je nisem čisto nič vprašala. Jaz sem se pa narežala Marcelovim fintam, sploh oni o elektriki. Kje se jim jemlje, res!

Mojčika, hvala za nasvet, ampak pri nas je tudi včasih skupaj z mano na WC-ju in posluša, kako teče. In seveda mora obvezno ona takrat tudi lulat. Samo pri njej nič ne priteče takrat in zelo hitro že sili dol iz školjke. Pravi da ne gre.user posted image  

Ja, nič, makaroni so se skuhali, bučkina omakica tudi, mi gremo jest.user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
12.8.2008 15:27:41   
*zvezdica*
Ravn urejam fotkice, pa vam 2 prilepim

Tole zibko sta pa moj oče in možek sama nardila (da ju mal pohvalim)

user posted image
pa še naša Zarja

user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
12.8.2008 15:29:26   
*zvezdica*
Ojoj, mal prevelko....mah če me brišejo naj me pa...zdele nimam časa popravlat

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1993
12.8.2008 15:52:18   
mojčika
vauuuu, kako lepa zibka in kako lepa Zarjauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
12.8.2008 16:13:11   
Krista28
Zvezdica, vaša pupa je pa prava frajla, pa nič kaj fantovsko oblečena user posted image ...boš vidla, kar vse bo roza...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
12.8.2008 17:19:31   
mojčika
user posted image

*zvezdica* sem morala to prilepit, ker moram primerjat, se mi zdita tako podobni. MM ima tu 4 dniuser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
12.8.2008 19:04:37   
Marelica
Ja evo, saj sem rekla, da sta Zarja in MM iz istega kataloga!user posted image  Kaki cuker imate doma, zvezdica!!!user posted image  Ona zibka pa res super izvedba. A to sta kje kopirala, al je kar iz glave narejena?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
12.8.2008 21:53:07   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Eya, ti si OK? Vidt si čist kul....

Mah, bolj tko, nočem se glih tu gor pritoževat. Ful sem že utrujena od vsega tega letanja, komaj čakam, da je vse tole za mano, ker je stresno in naporno!

Super, da je z Nadjo vse v redu, otročki so res bolj odporni, kot si mislimo user posted image

Mojčika, mi smo bili tudi v nedeljo v ZOOju, okoli 11ih smo prišli...aja, še to...sva malega izgubila za kaki dve minuti, ravno v ZOOju...se je dvakrat peljal z vlakcem, potem je šel pa v tiste votle kocke, ki so zraven...vsaj šel je v tisto smer, midva sva se nekaj pogovarjala, potem po kaki slabi minuti pogledam v kocke in vidim, da ga ni not...sem jaz letela proti toboganom, Martin pa v kontra smer...Žiga nikjer! Sva že skoraj paniko zagnala, ko ga zagledam...on se je mirno spet peljal na vlakcu...joj, kako mi je odleglo.

ČebelicaMaja, si še z nami?

Vau, super zibka, res vredna pohvale! Pa mala je tudi tak cukrček, kako so otročki luštni, ko spijo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
12.8.2008 22:10:38   
maychika
hi hi zvezdica, tud vaš marcel ima dobre fore...hi hi

aja, če kero zanima...Backyardigansi imajo novo sezono...čeprav sem videla na muli, da imajo kao že tri sezone, sam je bla tretja samo v španščini. js drugo zdej mam...sm dons dobila. morm videt če je za kej...

aja, krista...sej verjetno je vse ok, bolj si se ti prestrašila ane. se spomnim ko sem jaz tio leže dojila me je velikokrat zmanjkalo zraven. sicer sem bolj kinkala kot spala, ampak če je človek utrujen se tudi to zgodi. sej zdej je verjetno že po starem živahna ane?

hi hi mojčika...ne samo pri slovenščini, po moje jo bo še anglistka oboževala. ko gleda angl. risanke tudi marsikaj pobere...samo gledamo ko kaj prijavi...sicer če bo po mamici kaj jezikovec bo kar dobro...

joj zvezdica...kaka huda zibka!!!!! res pohvalno...super. pa tale vaša zarja je pa kar ornk punca videt. kolk je pa tehtala oz. tehta?

nič grem malo revije prelistat pol pa verjetno kar vodoravno...

lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 1999
12.8.2008 22:12:48   
maychika
eya, ti pa nam kar potoži...saj me tudi za vsako stvar potožimo, ker preverjeno vsaj malo odleže. ti želim, da se res čim prej zrihtate in ustalite ter navadite na nov režim . evo samo zate in za Žiga 1000xuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.