|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
16.8.2008 8:32:20   
mojčika
Še eno vprašanje.

Danes sem se spomnila na subvencije iz stanovanjskega sklada, kaj katera ve, kadj se bodo pa izplačevale, lani vem, da so se malo pred novim letom. Kaj pa letos, na odločbi mi namreč nič ne pišeuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
16.8.2008 17:12:23   
Anonimen
Ojla!

Štajerke, kako ste? Ste uredu preživeli neurja? Upam, da ste jo odnesli brez škode.

Mojčika, žal ne vem, kdaj bodo nakazovali, mogoče piše kaj na traneh stanovanjskega sklada.

Uf, mene je pa prejšna dva dneva zadela ena viroza, sem dva dneva samo spala in občasno objemala wc školjko user posted image , zbolela je najprej moja mami, potem jaz, potem ata, zdaj čakam, če bo še kdo pri nas, ena trebušna viroza, zgleda. No, danes sem pa kot prenovljena.

Sicer pa, ko je ena spraševala o ukinjanju dnevnega spanja: mi ga verjetno bomo. Kristina ima zadnji mesec kar problem zaspati čez dan, sicer ko le zaspi, spi tudi dve, tri ure, potem pa je spet problem zvečer zaspat. In zdaj je že drugi dan čez dan pokonci, ob 4. začne malo zehat, ampak nič konkretnega, zdrži do večera brez problema, ob kake sedmih pa le omaga. Tako da, verjetno bomo ukinili, ja.

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
16.8.2008 17:26:47   
barba
Ojla,
mi smo ponoči bolj slabo spali ker je tako grmelo in se bliskalo, da se je Meta zbudila in naselila v najino posteljo. Vragec mali je lepo do jutra spal, midva z možem sva pa čist polomljena in zoprna. user posted image user posted image

Popoldansko spanje je pri nas že nekaj časa znanstvena fantastika. Enostavno ne zaspi, če je dost zmatrana jo zmanka ob risanki al pa v avtu. Je pa zaspala že tud na poti iz sprehoda na svojem triciklu. Sej ni problem, če je mož zraven, da jo potem nese do doma, jst je lih ne morem več nosit oz. je ne upam.
Nevem pa kako bo z dnevnim spanjem v vrtcu. V pon. Meta začne spet hodit v vrtec in upam, da bo tud tam lapo suha in brez plenice.

Dons se je tolk zaigrala, da se je pokakala v hlače. Prej je bla 2 dni čist suha, še ponoči je klicala, da jo lulat. Drgač pa hodi sam na stranišče, kahlice še pogleda ne več.

Mene je začelo moje malo dete že kar pošteno opozarjat nase. Sem kar težko čakala brcike, take bolj konkretne. user posted image Mi je blo kar čudno, ker sploh ni blo tistih metulčkov in so se začele že v 15t nežne brce. user posted image user posted image user posted image Je res drugačna ta druga nosečnost.

Se spomnim, da je enkrat ena napisala, da se z user posted image v drugi nosečnosti kar nč ni pogovarjala, pa da se na slošno niso kej preveč pogovarjal o drugem otroku. Pri nas pa Meta tako težko čaka na dojenčka, da nas kar naprej opozarja in sprašuje v zvezi z njim. Tako, da se skoraj vse vrti že sedaj okrog user posted image . user posted image user posted image user posted image

Gremo še malo ven ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
16.8.2008 17:41:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Mene je začelo moje malo dete že kar pošteno opozarjat nase. Sem kar težko čakala brcike, take bolj konkretne. user posted image Mi je blo kar čudno, ker sploh ni blo tistih metulčkov in so se začele že v 15t nežne brce. user posted image user posted image user posted image Je res drugačna ta druga nosečnost.

Uf, ej, to pa tudi jaz komaj čakam, na brcike user posted image . Sicer pa je Kristina tudi čisto notri padla, kaže na moja prsa in pravi, da bo dojenček tam mleko pil (pa sploh ne vem, a se ona spomni ali kje je to videla, da je povezala?), vsak večer dojenčku razloži, kaj je delal čez dan in se dere v trebušček user posted image . Prav fajn.

Barba, a te lahko prosim za tisti home made recept za ajvar?

Krista, hvala glede paradižnikov, bom tako naredila, zgleda, da mi drugega ne bo preostalo. Škoda.

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
16.8.2008 18:25:09   
Marelica
Ankica, mi smo jo srečno odnesli sinoči, čeprav je šlo le za par km mimo. Pri Kseniji, še bolj pa pri njeni žlahti je bilo pa hudo, mi je sms-ala. user posted image  Ja, ni kaj, vsakič vdari na enem koncu, tako da bo počasi cela SLO dobila svoje delež.

Barba, jaz sem verjetno pisala kaj o neukvarjanju/nepogovarjanju... je pa razlika veš, Katarina je bila takrat še manjša in manj dojemljiva. In vse preveč se je bilo treba z njo ukvarjat, potem mi je pa za trebušček že res zmanjkovalo energije. user posted image

Danes me pa tudi že vreme nekaj matra. Možek mora še vedno veliko počivat, jaz pa bi tudi najraje šla v ležeče. Komaj čakam, da gresta maladva spat, ker danes sta čez dan kar premalo spala. Pa pri takem vremenu... Mene pa kljub kavi skupaj vleče.

Nosečke, lepo vas je brat, ko imate kake nosečniške pogovore.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
16.8.2008 21:33:10   
mojčika
Sicer pa, ko je ena spraševala o ukinjanju dnevnega spanja: mi ga verjetno bomo. Kristina ima zadnji mesec kar problem zaspati čez dan, sicer ko le zaspi, spi tudi dve, tri ure, potem pa je spet problem zvečer zaspat. In zdaj je že drugi dan čez dan pokonci, ob 4. začne malo zehat, ampak nič konkretnega, zdrži do večera brez problema, ob kake sedmih pa le omaga. Tako da, verjetno bomo ukinili, ja.

uf, popolnoma enako, zdaj je še čist sveža, kaka sem pa jaz, pa ne biuser posted image

Kar se moje nosečnosti tiče, je pa dokaj ista kot prva, trebuh imam že neverjeten, mi je prav čudno povedat, da štatratmo šele skozi 3 mesec. Drugače je pa res to, da časa za počitek ni.

Počasi tudi naša dojema, da čakamo, me, ko ležim na kavču, pride božat, danes je pa celo poslušala, če dojenček jokauser posted image , potem letela po svojega dojenčka in mu zamenjala plenicouser posted image

lahko noč

< Sporočilo je popravil mojčika -- 16.8.2008 21:38:44 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
16.8.2008 22:27:51   
alička
user posted image user posted image user posted image  ven me je vrglo, to se mi ne zgodlo mogoče  drugič ali tretjič in nimam ŠE navade copy/paste.

Obnova:

Potep po Ljubljani, ki se je kljub slabemu vremenu zjutraj sprevrgel v lep dan popoldan. Živa je bila pri babici, jaz pa sem šla v City park malo v šoping. Sem ji nabavila nekaj jesenskih cunjic, saj bo ko se mi vrnemo z dopusta že jesen.

Kupila sem ji magnetno tablo piši-briši, ki se je izkazala za hit. A se je še spomnite?

Lepo vas je brat z nosečniškimi pogovori user posted image .

Tole s točo je bila spet grozljivka, sem videla posnetke po televiziji user posted image .

Tudi Živa je ponoči "vedrila" v najini postelji.

Sva pa obe precej prehlajeni.user posted image

To je na hitro, se mi ni dalo spet cele klobase napisat, ker prej sem se res razpisala user posted image , zdaj se mi pa res ni dalo še enkrat  pisat vsega.

Mirno noč!

< Sporočilo je popravil alička -- 16.8.2008 22:29:26 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
16.8.2008 22:40:08   
eya
Oj!

Midva z malim sva bila v Mojčikinih koncih danes- v Idrijskem Logu na enem luštnem pikniku, pa še vreme je bilo super, edino malo hladno. Mali se je res naletal, pa še dosti otrok je imel okoli sebe. Saj res, Mojčika, kaj je s tisto tablo za konec Godoviča nad tablo za Hotedrščico, če se prišelješ v H. iz Kalcuser posted image  Nas je kar malo zmedlauser posted image

Joj, tale toča je pa letos res grozna, kaj se dogajauser posted image

Ja, piši-briši tablo ima pa Žiga tudi, celo dve (je dobil drugo za darilo), pa je kar fajn...prišparamo na papirjuuser posted image

lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
17.8.2008 14:44:16   
alička
No pejmo na prvo stran!

Živa spi, dragi spi po nočni. Kosilo je samo še za sfiniširat, če ne bosta hitro vstala, grem jest sama user posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
17.8.2008 14:56:01   
ČebelicaMaja
Ojla...
no mi smo bili včeraj zvečer na dežurni- je tako jokala, da jo boli ušesek, pa učke je imela čisto vnete...pa smo se šli pokazat- seveda je vnetje levega usesa in smo spet dobili AB, ampak svaa izrecno vprašala, če je nujno, da ji takoj damo AB in je rekla takole: (je bila ena fajn zdravnica in vam prav moram povedat, če boste kdaj v podobni situaciji): da je 90% vnetij ušse virusnega izvora, potemtakem ne potrebujejo AB- in da se v tujini čaka nekako 2-3 dni in če je vnetje res hudo se da AB, pri nas smo pa še malo zadaj s tem- in res, vzamemo AB in se dogovorimo, da ga bomo vzeli čez 2 dni, če se pojavi vročina oz. se poslabša- naročila je pač spiranje s fiziološko, operil pršilnik in paracetamol proti bolečini- evo in je spala miška celo noč danes je 70% bolje, tako da UPAM, res upam, da nam ne bo treba na AB... me je pa prejšna izkušnja kar izučila, ker nam je pri virusni pljučnici napisal en zdravnik Sumamed za brezveze, potem pa še Flexotide ena druga zdravnica, čeprav astme mala sploh nim ugotovljene... potem nam je pa en mlad zdravnik na Pediatrični povedal, da naj teh zdravil otroci ne bi jedli kar tako vsepovprek, kot jih sicer predpisujejo in ji res nismo dal in se je stanje, tako kot je napovedal, popravilo samo v 2 dnehuser posted image

Mi je pa sper tudi ta dr. rekla, da bi bilo bolje, da je Hana to leto doma in ne v vrtcu, če je toliko bolna, zaradi novorojenčka, ampak jaz sploh ne vem kako to izvest- ker vrtec dobesedno potrebuje- je tolk živahna, da bi se ji doma strgal, babic nimam kar naprej na razpolago, možek tudi dela, jaz pa z dvema doma- no go... razen, če privat varstvo iščem v skupini otrok, samo potem ne vidim razlike z vrtcem...mah, samo razmišljam, kako bi oba zaščitila, ampak sploh ne vem, kaj naredit. Kak nasvet?

Mojčika- mi smo že dobili subvencijo, nakazano junija, tako, kot je pisalo v odločbi.

Ankica tale viroza je tudi mene spravila za 2 dni vposteljo pred dobrim tednom...user posted image

barba- ja brcike so res fin občutek, jaz sem jih sedaj še posebej vesela, da vem, da je vse OK, sicer pa našo Hano novdojenček prav nič ne zanima, pove že, da bo in da je v trebuščku, pa da dojenčki jokajo in pijejo mleko, to je pa tud vse...nobenga pretiranega navdušenja, že itak se tudi s punčkami ne igra, ampak samo tehnične zadeve... bagri, kocke in šravfanje je veliko bolj zanimivouser posted image

Zvezdica moj možek je slikar, diplomiral je v  Nemčiji iz air brusha in hiperealizma, dela pa freske- no, tud ostale zadeve po naročilu, ampak največ pa freske za savne, domače prostore, hotele, bare ipd.. svašta se najde...zdaj ravno en avto z airbrushom noro dober porisuje, za eno diskoteko... jah ni da ni, samo ga je po celem svetu dosti in ga velikokrat ni doma...je pa res, da ko bo hiška bo drugače, ker bo lahko veliko delal tudi doma- sedaj nimamo prostora... ni tak klasično utrgan umetnik, kot so "naši" (ko sem mojim povedala da je umetnik, so se vsi ustrašli, koga/kakšnega bom domov pripeljalauser posted image )- v Nemčiji jih naučijo tudi selfmarketinga in ostalih odlik zanesljivosti in točnosti dogovorjenega, tako da se tamkajšni študij res zelo razlikuje od ALUja pri nas.

Mah no, zdej sem se pa spet razpisala...namest da bi šla vodoravno, dokler še lahkouser posted image lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
17.8.2008 15:04:58   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

razen, če privat varstvo iščem v skupini otrok, samo potem ne vidim razlike z vrtcem...mah, samo razmišljam, kako bi oba zaščitila, ampak sploh ne vem, kaj naredit. Kak nasvet?

Mogoče bi pa vseeno probala s privat varstvom? Pri Živini varuški so štirje, torej samo trije otroci, ki lahko prinesejo kaj nalezljivega, vsekakor manj kot v vrtcu. Živa do zdaj, razen 2x angine (pa še to je bila ena na morju) ni bila bolna. Ne upam si trditi, da bo tako zdrava tudi ko bo šla v vrtec, samo upam lahko (trkam na les!)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
17.8.2008 15:40:18   
mojčika
Mojčika- mi smo že dobili subvencijo, nakazano junija, tako, kot je pisalo v odločbi.

Kje pa piše, jaz ne dobim, sem šla še na bank net preverit nakazila in ga še ni bilouser posted image

Pa veliko user posted image za zdravje vaše pikice.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
17.8.2008 15:56:55   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: alička

IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

razen, če privat varstvo iščem v skupini otrok, samo potem ne vidim razlike z vrtcem...mah, samo razmišljam, kako bi oba zaščitila, ampak sploh ne vem, kaj naredit. Kak nasvet?

Mogoče bi pa vseeno probala s privat varstvom? Pri Živini varuški so štirje, torej samo trije otroci, ki lahko prinesejo kaj nalezljivega, vsekakor manj kot v vrtcu. Živa do zdaj, razen 2x angine (pa še to je bila ena na morju) ni bila bolna. Ne upam si trditi, da bo tako zdrava tudi ko bo šla v vrtec, samo upam lahko (trkam na les!)

Tudi jaz mislim tako... Če je le toliko živa kot MM in če rabi toliko gibanja, potem z obema po moje tudi ne bo šlo, ne da bi bila ti fuč. No vsaj meni se zdi tako, ker jo nameravam tudi sama dati v vrtec, ko pride nov naraščaj.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
17.8.2008 23:10:00   
eya
ČebelicaMaja, jaz bi iskala varstvo v kaki manjši skupini otrok, če bi bil Žiga toliko bolan. Če so tam nekje trije ali štirje, so sigurno manj bolni. Kakorkoli se boste odločili, upam, da bo čimmanj bolna.

Tako, sem nas spravila na prvo stran, pa lepo spiteuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.8.2008 7:34:27   
miaxxx
Pozdravljene po dolgem času...

Mi smo subvencijo že dobili nakazano. Mojčika kar pokliči na sklad, da ti pojasnijo zakaj nisi dobila. Nas so skoz obveščali ali pa če niso imeli vseh podatkov so klicali ali pisali.

ČebelicaMaja - sicer ne vem kako čistite nosek, ampak vseeno... naš je bil nekaj časa skoz bolan, vsakič isto- zamašen nosek, vročina... in vedno še vnetje ušes. Kar naprej antibiotiki, zaradi njih pa slabša kri in porušen imunski sistem. Kot začaran krog. Vsi so mi rekli naj ga vzamem iz vrtca. Pa sem na MON-u prebrala kako čistiti nosek. In nas je to rešilo. Odkar mu fiziološko dobesedno vlivam v nosek nismo imeli več vnetih ušesk, no more AB. Kupila sem DM-jevo pumpico za nosek (aspirator) ga napolnim do vrha s fiziološko in mu kolikor lahko stisnem najprej v eno nosnico in potem ponovim še za drugo nosnico. Sama nisem  mogla verjeti kaj vse se v takem malem nosku nabere. Sam pa ni mogel spihati. Poskusi to, če še nisi. Mi odkar delamo tako, ne potrebujemo niti Operila. Prej pa sem uporabljala razne Nisite in Operil in nam ni pomagalo prav nič.

Naj samo še čestitam vsem, ki ste noseče. Pa seveda čestitke Zvezdici za Zarjo.

Delo priganja... zato še samo en lep pozdravček vsem skupaj!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.8.2008 14:29:28   
Nenya
Evo, ker se je Miaxxx opogumila, vas tudi jaz spet malo pozdravljam po dooolgem času.

Ene ste tko pridne, da redno pišete, ene smo pa bolj tako.

Najprej Mojčika in Ankica čestitke za nosečnost, Zvezdici za Zarjo in Čebelici Maji pa čimbolj ugoden začetek poroda.

Sem prebrala, da ste nekateri mal bolančkani, no jaz trkam Mina in Brina sta kar trdnega zdravja, nasploh pa jima dajem le paracetamol če je res hudo z vročino, AB še v življenju (trkaaaaaaaaam) nista dobili.

Meni se počasi začne služba, 1.9., v prosveti.

Mino smo dali iz plenic in povečini je ok, ma jo le za ponoči in za popoldansko spanje. Sama pove lulat, sva ji mal nehala težit in jo skoz spraševat - mamo bolj problem da med vožnjo reče lulat, Rok ustavi, pol pa reče ne, ne in tko navihano pogleda. Popoldne zaenkrat še spi, da imam čas še malo pospravit. Smo imeli zdajle 14. dni dramo z odvzemom dude, jok, kričanje, ko je bilo za spat je skoz zahtevala lulat, pit itd - vsesplošna histerija. Po štirinajstih dneh nisva mogla več, večkrat mi je s kričanjem tudi Brino zbudila in smo kapitulirali in ima spet dudo. Kar mal me je sram user posted image , ampak tako ni šlo več naprej, vsi smo bili z živci na koncu.

Brina tudi dobro uspeva, je velik jedec in bognedaj, da bi kdo vpričo nje kaj jedel ne da bi dal tudi njej. Smo tudi tiik na tem da shodimo. Končno spi povečini vso noč, le zdajle ji po moje spet zobki ven hodijo, mamo jih osem, 4+4. je pa ravno en tak živček kot Mina, na srečo se zaenkrat še dobro razumeta. Ko sta budni človek malo ali nič ne more narediti, ker je non stop akcija.

O tem kakšne kdaj Mina ven meče, človeka kar na rit vrže, pa zlo morava pazit kaj pred njo govoriva, hitro kak bohpomagi, porkaduš ali pa še kaj hujšega z veseljem ponavlja.

Sem začela brati na 80. strani in ne vem a ste se kaj dobile, če katero zanima so 24.8 Čuki v Lučinah in mi gremo enkrat popoldne ko je, kolikor vem, program za otroke. Če katero zanima ... se vidimo tam.

Smo dobro z morja kjer je Brina uživala v plavanju, Mina pa malo manj, najprej je skoz sitnarila bazen, bazen(=morje) pol pa po desetih minutah ven, kdo bi jo razumel.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.8.2008 19:17:37   
mojčika
Izgubljenki pozdravljeni, lepo, da sta se oglasiliuser posted image in hvala za čestitke.

Miaxxx to z noskom zna biti res ok, jaz imam samo zaradi nosu ponavljajoče se pljučnice. Morala bi na punkcijo, ker se mi prehitro maši, a se še nisem opogumila.

Nanya kmalu začnemo ja, mi že v sredo s polno parouser posted image .

Midve sva imeli danes znimiv izlet z avtobusom in mm je uživalauser posted image . Jo malo razvajam še zadnje dni.

Subvencije so menda še danes nakazovali in upam, da jo sedaj res dobimo, me čaka zavarovanje avta in stanovanjauser posted image

Lepo spite

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
19.8.2008 7:27:10   
mojčika
Dobro jutro....

gluglugluglu..... in hop venuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
19.8.2008 7:56:46   
Marelica
Pridna mojčika!

Jaz sem bolj lena za pisanje, berem vas redno. Sem prišla počekirat, če je Čebelica Maja že šla v Rim.user posted image  Drugo potem pokomentiram, se odpravljamo v trgovino na Ptuj. Baje je grozno opustošen od toče, strehe preluknjane, šipe razbite, avti nabunkani in brez šipuser posted image . Tudi pri Kseniji so jo skupili.

Nič, se res oglasim kasneje, da podebatiram. 

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
19.8.2008 11:44:55   
mojčika
horuk iz globin...

Marelica, res je moralo biti hudo tam pri vasuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
19.8.2008 21:24:54   
Marelica
Evo, da nas malo potegnem nazaj na prvo stran.

Mojčika, ne, ni bilo pri nas hudo, zelo blizu pa res. Žalost v glavnem.user posted image

No, naša ima po novem tudi piši-briši tablo in z največjim veseljem briše najine umetnine.user posted image  No, sicer je pa pri risanju že začela osvajat portrete. Ful je hecna, ko riše očke, nosek, usta in ušesa kar nekje nametano po svoji elipsi, laski so pa ponavadi že pri bradi. user posted image   Ampak je potem vseeno pohvaljena in se poskušam zdaržat smeha.user posted image  Meni se zdi kar napredno. Kako pa kaj vaši, ki hodijo v vrtec? So bolj spretni?

Mojčika, ste dobili subvencijo? Daj malo povprašaj res, da ne bodo še kje pozabili na vas. Na nas pa je pozabil svet OŠ, ki bi moral že pred dobrim tednom poslati odgovor na pritožbo zaradi zavrnjenega vrtca. Pa županji sem po tem pismu še enkrat preko e-maila pisala, ampak se ji očitno zdi škoda časa za nas. Zdaj čakam samo še na kako specialno presenečenje, upanje je tako izginilo, da se bodo kaj zmigali in kakšno enoto več odprli. Sram naj jih bo!!!user posted image
Jaz samo vem, da naša Katarina nujno potrebuje družbo vrstnikov, sploh ker smo res bolj na samem doma. Zdaj sem jo že parkrat opazovala v družbi otrok in se čisto preveč drži ob strani in opazuje. Sploh tisti tahitri, spretni in glasni jo kar malo prestrašijo. Pa če se jo v kaj prehitro sili (naprimer tobogan), ful zapaničari. Upam, da ne bo zaradi tega preveč zapostavljena.

ČebelicaMaja, si še z nami v enem kosu?

Mojčika, jutri začneš? Upam, da ti bodo prizanesli, da ne boš res že s polno paro puhala. Pa nimaš zaradi večjega rizika v nosečnosti možnost iti že v porodniško?user posted image  To z avtobusom si se pa super spomnila. Mi smo zadnjič ravno o vlaku študirali, ampak zaradi malega nam še nekam ni. Z Dominikom je namreč že iti v mesto po nakupih prav nepredvidljivo. Zna tako zatečnarit, da ti kar mine.user posted image

Miaxxx in Nenya, lepo vaju je spet brat!user posted image  Nenya, pozdravi še Roka, ga že pogrešamo!

ČebelicaMaja, tvoj ima pa res super poklic in zelo kreativen. Pa še svoje delo lahko povsod občuduje.

Uf, moram končat. Je možek net tako nastavil, da se ob 22h samodejno ugasne. Po moji želji, ker sem hodila že res prepozno spat. Zdaj me še pa vleče nekaj počekirat.user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
19.8.2008 21:25:19   
Marelica
Hm, čudno... mi je dvakrat poslalo in sem zdaj duplikat zbrisala. Pardon!

< Sporočilo je popravil Marelica -- 19.8.2008 21:26:39 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
20.8.2008 0:09:01   
ČebelicaMaja
samo na hitro se javljam, da še nisem v Rimuuser posted image  je pa res, da sedaj, ko je možek doma, pospešeno urejava stanovanje... pa danes sem imela pregled- Uz bp, CTG pa bolj slab, tako, da imam ponovni pregled že v petek...dogaja se ne še nič... kaj več pa jutri napišem- če ne, mi bo glava padla v forum, tako sem zaspanauser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
20.8.2008 6:26:16   
Nenya
Pozdravljene navsezgodaj.
jaz ne morem spat ker imam že celo poletje težav s smrkanjem. Grozauser posted image , se zbudim ob 4.30 in ne morem več zaspat ker samo kiham pa iz nosa mi teče. Ne vem kaj je to, mava prevleko proti pršicam na novih jogijih pa na povštru itd. Sem kar na Operilu, ki mi pa ful nos izsuši. Mi je zdravnica dala nekaj močnejšega a je Rok rekel, da dokler dojim B ni preveč fajn - so eni hormoni noter al neki tacga. Je pa to samo doma problem ko smo bili na dopusto je bilo vse tip topuser posted image

Mojčika, mi začnemo 25., mamo uvodno konferenco. Sej me po eni strani kar vleče nazaj mal delat, ampak bom mela kar naporno leto, se bom morala vozit še v dve podružnici, 3x na teden. Pa še samo za 10 mesecev je, no ampak vsaj nekaj je.

Joj, o vrtcih ne bi, mi2 sva sama zafrknila zadevo, ker sva predolgo cincala s prijavo za Mino, zdaj so sicer šanse, da odprejo še en oddelek ampak ne verjamem, da nam bo letos uspelo Mino spravit noter. Upam da bo moja tašča zdržala z obema, kot kaže bo Brina tud en živček.

Marelica pri naši Mini ni problem da se ne bi hotela uključit, še preveč rada komandira druge, tudi ona mora v vrtec, da se bo mal obrusila, pa tudi lotijo se kakšnih ustvarjalnih iger, ki meni sploh na misel ne bi padle.

Aja, ko smo že ravno pri tej temi, a majo vaši otročki kakšne zaščitne haljice ko rišete in ustvarjate in kje se to kupi. Mislim da majo v vrtcih nekaj takega, da zaščitijo obleke. Ker jaz že itak skoz perem kar sproti umažeta, če bomo še risali brez zaščite se lahko kar k stroju preselim user posted image user posted image

ČebelicaMaja vi2 pa kar s polno paro, pridniuser posted image user posted image user posted image
Roka sem pozdravila, je pa treutno s5 ful zaposlen, ker se je lotil pisanja doktorata in okrog vlači debele fascikle ...
Lepo jutro in mirno vstajanjeuser posted image

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
20.8.2008 8:36:47   
alička
Dobro jutro!

Marelica - Živa zelo veliko in rada riše in tudi pove kaj je "narisala", ampak so same krice krace in samo ona ve kaj je na sliki user posted image . Jo pa seveda pohvalim, da je lepo narisala. Tudi poje zelo rada, ampak še vedno ne obvlada besedila nobene pesmice, zapoje dve vrstici, naprej pa nekaj po svoje. Tudi jaz zaradi takih in podobnih stvari komaj čakam da gre v vrtec. Žal to jesen še ne, upam na spomladansko skupino, drugače pa čez eno leto.
Je pa veliko v družbi z drugimi otroci, tako da je ponavadi še preveč pogumna.

Mojčika in Nenya - čim manj stresen začetek šolskega leta vama želim!

Nenya, jaz živi pri ustvarjanju nič ne ogrnem/oblečem, če ji dam prstne barve jo oblečem v kakšno staro majčko, drugače pa nič posebnega.

Zadnjič sem ji kupila škarje za otroke, nekje sem prebrala da dvoletnike rezanje blazno zabava, samo jih še nisem dala v roke, malo imam še rešpakta, kaj mislite?

Trenutno je pri nas najbolj aktualna zabava pred spanjem gledanje NMK, gleda jo od prve do zadnje minute, še nobene risanke ni gledala tako dolgo user posted image . Všeč so ji pa tudi reklame!

Marelica - držim pesti, da se vseeno najde prostor v vrtcu za Katarino!

ČebelicaMaja - drži se in se poizkusi vsaj malo oddahniti predno greš rodit!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.