ČebelicaMaja
|
O Alička, kakšen fensi avatar imaš po novem moja čmrla pa zdajle spi, meni je pa tašča prinesla narejeno svežo špinačko, marinirana telečja zrezka, samo še paradižnik naredim in krompirček, pa bo... ja, taščo mam pa res zlato, pa je že kar v letih- ampak ne vem, če ženska nima več energije kot jaz...neverjetna je... ob 5h vstaja, telovadi, psa pelje na sprehod, skrbi za teto in za nas, zvečer ima telovadbo ali kako predavanje, pa z delnicami se ukvarja, tai chijem, nordijsko hojo... mislim, ni da ni...upam, da bom tudi jaz tako energična pri teh letih...pa kaj je že hudega skoz dala, pa še neozdravljivo kožno bolezen ima, ampak se ne da- res, enim ljudem je pa prav za čestitat... marelica pri nas je ista situacija, če jo zbudim, ko jo prenesem iz avta v posteljo-no dans mi je uspelo...sva bli s Hano mal po trgovinah...sem iskala tiste špiralne cevi v katere spraviš računalniške kable, pa so me pošiljal od poncija do pilata, nazadnje v BTC, kamor se mi pa ni dalo... meni je kar Rudnik k srcu prirasel, BTC je edino fajn, ker ima City park garažno hišo kadar dežuje. A katera ve, kje bi tega vraga lahko dobila, sem bila že kar jezna... Drugač sem pa kupila še nove šalčke, pa nov tekaž za v kuhinjo, pa pregrinjalo za kavč... očitno je res gnezditveni sindrom na višku Sem pa mislila, da imam vse zadeve za dojenčka, zdaj so me pa ful nosećke spravile v dilemo s to Angel care blazino- prvič je nisem imela, je pa res, da sem skoz (kadar nisem bila prehuda koma) hodila gledat, če miška diha, zdaj sem par postov tu na RR prebrala, ki jih je ta blazina rešila, ampak vseeno... ni poceni, toda če reši življenje... in seveda zdaj kolebam- je res nepogrešljiva ali je spet kos opreme, ki jo pač morajo prodati...stane ena varianta 90€, ena 160€ in ena 200€...kaj ve mislite? (pa ti Zvezdica, si jo kupila?)