Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:01:31
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Sisy- jaz sem borduro kupila v BC in sicer 5,5m stane cca. 10€ (če se prav spomnim in se čist preprosto nalima)- drugje nisem gledala....... Sem pa jaz vzela medvedka Puja. Sedaj ko bo šla v večjo sobo pa bo dobila nekaj drugega-sam še ne vem točno kaj...... vem da jih imajo v BC samo mi je malar danes rekel da so tam baje najdražje...Ma no saj vseeno to ni tak strošek ...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, sem šla gledat kaj na poroki delaš čestitke mi je všeč ko tako zavzeto pišeš...se prav čuti, da se ful veseliš da bi se jaz poročila in imela ohcet, bi najbrž kar organizatorja porok najela, ker se mi ne bi dalo z vsem tem ubadat.. pa bend sem vidla..fak, men se strga, da moram cel večer frajtonarco poslušat. so pa res pocen. upam, da bosta zadovoljna. men tudi ...ampak so ful fajn ker sem jim povedala kakšne somoje želje in jim je kul. Igrajo vse od Neishe do Kingstonov...mal domače more pa tud bit . Aja, pa hvala za čestitke . Sem te fuuul časa čakala, da prideš na forum, da vprašam kolk tvoj dragi kasira .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:04:10
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Sisy- jaz sem borduro kupila v BC in sicer 5,5m stane cca. 10€ (če se prav spomnim in se čist preprosto nalima)- drugje nisem gledala....... Sem pa jaz vzela medvedka Puja. Sedaj ko bo šla v večjo sobo pa bo dobila nekaj drugega-sam še ne vem točno kaj...... vem da jih imajo v BC samo mi je malar danes rekel da so tam baje najdražje...Ma no saj vseeno to ni tak strošek ... Veš Sisy če jaz hočem kaj takega kupit, dobim samo v BC ali po novem še v Pikapolonici.......Potem pa se neha izbor trgovin-živim bogu za hrbtom Verjamem pa, da so kje cenejše in še večja izbira-sploh v LJ
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 15.8.2008 21:09:24 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Pri nas čist enako Edino frutolino in čokolino ji ne dišita-kar ven spljuva ornk punce imava Sončni žarek, ni kej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:09:07
|
|
|
|
April
|
nč to on men kaj konkretno ne pove ...ko sem ga vprašala zdaj, je rekel odvisno. in res se vse na sestanku zmeni. ker je res ful odvisno od tega kako se zmenijo...pa zdaj v treh zasedbah dela, tako, da je tukaj spet različno... evo dve, če se premisliš www.duo-gentlemen.com http://freeweb.siol.net/mvidrih/
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April nč to on men kaj konkretno ne pove ...ko sem ga vprašala zdaj, je rekel odvisno. in res se vse na sestanku zmeni. ker je res ful odvisno od tega kako se zmenijo...pa zdaj v treh zasedbah dela, tako, da je tukaj spet različno... evo dve, če se premisliš www.duo-gentlemen.com http://freeweb.siol.net/mvidrih/ ...jst vem kako ga lahko prepričaš, da ti pove
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:14:20
|
|
|
|
Sisy
|
joj men je pa vsa ta slovenska muska čist adijo...še dobr da se ne poročim moj mi zmer prau: kva a mislš da ti bo na poroko pršla Beyonce pet? ma ne vem no,jst bi po mojem kr sam svoj cd s sabo prnesla al pa Cetinskija poklicala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:16:50
|
|
|
|
April
|
sigurno ne..moj je posebne vrste pa saj vem kok na koncu prinese domov oz za koliko se zmeni. ti povem na zs, če te že zanima.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakorkoli bo žur do konca Pa sanjsko in nepozabno . Tist kar je nama všeč itak noben ne zna pet razen original, tko, da je itak vseen . Če bi imela pa veliko money money bi mi pa Tina Turner pela ...kolk sem skromna. Edino kar sem se z bendom zmenila je to,da mi ne igra hrvatije,....ala daijela, petar grašo , magazin in podobne šlagerje boh nedej ..
< Sporočilo je popravil poopsika -- 15.8.2008 21:20:20 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:19:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April sigurno ne..moj je posebne vrste pa saj vem kok na koncu prinese domov oz za koliko se zmeni. ti povem na zs, če te že zanima. dej prosim, ker me res zanima!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:20:40
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Nič babe, grem pod tuš in spat A sem vam že povedala kako mi hodimo po novem spat? Ko je Eva ful zaspana odide v svojo sobo in hoče dudo. Ko dudo dobi hoče še zaspankota (zajec, ki vedno pri njej spi) in nazadnje še želi sama v posteljo. Men to ful tako dobro zgleda-kot da ima vsega poln kufer in hoče mir. Jo dam noter, se obrne na bok in zelo hitro zaspi...... Zaenkrat to velja samo za večerni odhod v posteljo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:20:46
|
|
|
|
April
|
a bosansko pa srbsko pa lahko?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a bosansko pa srbsko pa lahko? neeeeeeeeeeeeeeeee Važn,d a je slovenska..smo vsi mal patrioti ..pa domači. s kmetije
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Nič babe, grem pod tuš in spat A sem vam že povedala kako mi hodimo po novem spat? Ko je Eva ful zaspana odide v svojo sobo in hoče dudo. Ko dudo dobi hoče še zaspankota (zajec, ki vedno pri njej spi) in nazadnje še želi sama v posteljo. Men to ful tako dobro zgleda-kot da ima vsega poln kufer in hoče mir. Jo dam noter, se obrne na bok in zelo hitro zaspi...... Zaenkrat to velja samo za večerni odhod v posteljo kako lepo ..pridna je! Nočko!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:23:15
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a bosansko pa srbsko pa lahko? itak da ja (govorim zase)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:27:25
|
|
|
|
Sisy
|
jst pa raj hrvaško,srbsko,bosansko...ma kar kol druzga razen slovenske če me hočeš pa ubit mi pa slovensko domačo navij...in to s harmonko...umrem takoj
< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 21:28:52 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:35:51
|
|
|
|
April
|
sam kok je pol na ohcet smešno, ko je skup nametan vse vrste okusov...mladi bi nekaj, pol so tu še kakšne mamce ...zato je najbolj vsega po malem, če želiš ugodit vsem. ko si pa mal nabasan, je pa itak že čist vseen sam da je nekaj hitrega sam kakšne štorije vse men moj pove...ni da ni...kaj vse alko dela, se tud tepejo svatje pa take
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April sam kok je pol na ohcet smešno, ko je skup nametan vse vrste okusov...mladi bi nekaj, pol so tu še kakšne mamce ...zato je najbolj vsega po malem, če želiš ugodit vsem. ko si pa mal nabasan, je pa itak že čist vseen sam da je nekaj hitrega no točno to...vsega po mal pa smo vsi zadovolni itak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:37:28
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April sam kakšne štorije vse men moj pove...ni da ni...kaj vse alko dela, se tud tepejo svatje pa take a resno? ta pa je huda ej...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April sam kakšne štorije vse men moj pove...ni da ni...kaj vse alko dela, se tud tepejo svatje pa take ampak to mi je pa katastrofa, res HB, da imava normalne super pijatelje in familijo, da ne bo nobenih štal...fak, kake gnide, da se stepejo na poroki Od mojega bratranec se je ženil pa se mu je pevec od benda nažrl k , to je tud gnilo jst ga tolk nagonm... sploh ni mogu pet tolk je bil prbasan!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:40:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Birdy- ti s i se preselila v Smlednik? Če sem si prav zapomnila, potem te bo obiskala patronažna Mateja, ki je od Bojanovega bratranca žena........Takak ful vredu....... To si moram pa zapomnit. Joj, res upam da je vredu, patronažne ti lohk zagrenijo al pa polepšajo dan. Una v Domžalah je bla krasna, sam jst sem mal pozen dojela da je krasna. Je zagovornica dojenja in je ful gnala dojenje. Kasnej sem ji bila hvaležna da je bila taka. Ko so me vsi ostali prepričval da naj kar dam dodatek pa se naspim je ona rekla da Neli zadost raste in da ni potrebe. Pa smo prišli do polnega dojenja glih na podlagi njenega vzpodbujanja!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Birdy- ti s i se preselila v Smlednik? Če sem si prav zapomnila, potem te bo obiskala patronažna Mateja, ki je od Bojanovega bratranca žena........Takak ful vredu....... To si moram pa zapomnit. Joj, res upam da je vredu, patronažne ti lohk zagrenijo al pa polepšajo dan. Una v Domžalah je bla krasna, sam jst sem mal pozen dojela da je krasna. Je zagovornica dojenja in je ful gnala dojenje. Kasnej sem ji bila hvaležna da je bila taka. Ko so me vsi ostali prepričval da naj kar dam dodatek pa se naspim je ona rekla da Neli zadost raste in da ni potrebe. Pa smo prišli do polnega dojenja glih na podlagi njenega vzpodbujanja! birdy, to je pa res super patronažna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:46:33
|
|
|
|
tikca
|
Ste se pa razgovorile... Sisy kul za novo sobico, midva sva tut Lovra dala včeraj v drugo (začasno) sobo, pa je noč kar lepo prespal, upam, da bo danes tut tko! Aja pa to me še zanima, kolk ima približno kosov kupljena torta? Okrogla verjetno 12, kaj pa ostale oblike, verjetno kakega več, ker jaz bom tudi mogla eno naročit, zdaj dokler se ne pocajtam čist, se mi ne da okol štedilnika skakat. Pa bi mi blo 12 kosov premal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:48:04
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April sam kakšne štorije vse men moj pove...ni da ni...kaj vse alko dela, se tud tepejo svatje pa take ampak to mi je pa katastrofa, res HB, da imava normalne super pijatelje in familijo, da ne bo nobenih štal...fak, kake gnide, da se stepejo na poroki Od mojega bratranec se je ženil pa se mu je pevec od benda nažrl k , to je tud gnilo jst ga tolk nagonm... sploh ni mogu pet tolk je bil prbasan! hehe, zato moj ne pije, ko dela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 21:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April sam kakšne štorije vse men moj pove...ni da ni...kaj vse alko dela, se tud tepejo svatje pa take ampak to mi je pa katastrofa, res HB, da imava normalne super pijatelje in familijo, da ne bo nobenih štal...fak, kake gnide, da se stepejo na poroki Od mojega bratranec se je ženil pa se mu je pevec od benda nažrl k , to je tud gnilo jst ga tolk nagonm... sploh ni mogu pet tolk je bil prbasan! hehe, zato moj ne pije, ko dela tko se dela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......