|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
15.8.2008 21:01:31   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Sisy- jaz sem borduro kupila v BC in sicer 5,5m stane cca. 10€ (če se prav spomnim in se čist preprosto nalima)- drugje nisem gledala....... Sem pa jaz vzela medvedka Puja. Sedaj ko bo šla v večjo sobo pa bo dobila nekaj drugega-sam še ne vem točno kaj......

vem da jih imajo v BC samo mi je malar danes rekel da so tam baje najdražje...Ma no saj vseeno to ni tak strošek ...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
15.8.2008 21:03:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

poopsika, sem šla gledat kaj na poroki delašuser posted image

čestitkeuser posted image  mi je všeč ko tako zavzeto pišeš...se prav čuti, da se ful veselišuser posted image

da bi se jaz poročila in imela ohcet, bi najbrž kar organizatorja porok najela, ker se mi ne bi dalo z vsem tem ubadat..
pa bend sem vidla..fak, men se strga, da moram cel večer frajtonarco poslušat.user posted image  so pa res pocen. upam, da bosta zadovoljna.

men tudiuser posted image ...ampak so ful fajn  ker sem jim povedala kakšne somoje želje in jim je kul.
Igrajo vse od Neishe do Kingstonov...mal domače more pa tud bituser posted image .

Aja, pa hvala za čestitkeuser posted image .
Sem te fuuul časa čakala, da prideš na forum, da vprašam kolk tvoj dragi kasirauser posted image .

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
15.8.2008 21:04:10   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Sisy- jaz sem borduro kupila v BC in sicer 5,5m stane cca. 10€ (če se prav spomnim in se čist preprosto nalima)- drugje nisem gledala....... Sem pa jaz vzela medvedka Puja. Sedaj ko bo šla v večjo sobo pa bo dobila nekaj drugega-sam še ne vem točno kaj......

vem da jih imajo v BC samo mi je malar danes rekel da so tam baje najdražje...Ma no saj vseeno to ni tak strošek ...

Veš Sisy če jaz hočem kaj takega kupit, dobim samo v BC ali po novem še v Pikapolonici.......Potem pa se neha izbor trgovin-živim bogu za hrbtom user posted image

Verjamem pa, da so kje cenejše in še večja izbira-sploh v LJ

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 15.8.2008 21:09:24 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
15.8.2008 21:04:11   
Anonimen

Pri nas  čist enako user posted image user posted image user posted image  Edino frutolino in čokolino ji ne dišita-kar ven spljuva user posted image

ornk punce imava Sončni žarek, ni kejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3029
15.8.2008 21:09:07   
April
nč to on men kaj konkretno ne poveuser posted image ...ko sem ga vprašala zdaj, je rekel odvisno. in res se vse na sestanku zmeni. ker je res ful odvisno od tega kako se zmenijo...pa zdaj v treh zasedbah dela, tako, da je tukaj spet različno...

evo dve, če se premislišuser posted image

www.duo-gentlemen.com

http://freeweb.siol.net/mvidrih/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
15.8.2008 21:13:31   
Anonimen

nč to on men kaj konkretno ne poveuser posted image ...ko sem ga vprašala zdaj, je rekel odvisno. in res se vse na sestanku zmeni. ker je res ful odvisno od tega kako se zmenijo...pa zdaj v treh zasedbah dela, tako, da je tukaj spet različno...

evo dve, če se premislišuser posted image

www.duo-gentlemen.com

http://freeweb.siol.net/mvidrih/

user posted image ...jst vem kako ga lahko prepričaš, da ti poveuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
15.8.2008 21:14:20   
Sisy
joj men je pa vsa ta slovenska muska čist adijo...še dobr da se ne poročimuser posted image

moj mi zmer prau: kva a mislš da ti bo na poroko pršla Beyonce pet?user posted image user posted image user posted image

ma ne vem no,jst bi po mojem kr sam svoj cd s sabo prneslauser posted image user posted image user posted image  al pa Cetinskija poklicalauser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
15.8.2008 21:16:50   
April
user posted image user posted image user posted image sigurno ne..moj je posebne vrsteuser posted image
pa saj vem kok na koncu prinese domov oz za koliko se zmeni.

ti povem na zs, če te že zanima.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
15.8.2008 21:19:30   
Anonimen
Kakorkoli bo žur do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa sanjsko in nepozabno user posted image user posted image .
Tist kar je nama všeč itak noben ne zna pet razen original, tko, da je itak vseenuser posted image .

Če bi imela pa veliko money money bi mi pa Tina Turner pelauser posted image ...kolk sem skromna.

Edino kar sem se z bendom zmenila je to,da mi ne igra hrvatije,....ala daijela, petar grašo , magazin in podobne šlagerje boh nedejuser posted image ..

< Sporočilo je popravil poopsika -- 15.8.2008 21:20:20 >

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
15.8.2008 21:19:57   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image sigurno ne..moj je posebne vrsteuser posted image
pa saj vem kok na koncu prinese domov oz za koliko se zmeni.

ti povem na zs, če te že zanima.user posted image

dej prosim, ker me res zanima!user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
15.8.2008 21:20:40   
Sončni žarek
Nič babe, grem pod tuš in spat user posted image

A sem vam že povedala kako mi hodimo po novem spat? Ko je Eva ful zaspana odide v svojo sobo in hoče dudo. Ko dudo dobi hoče še zaspankota (zajec, ki vedno pri njej spi) in nazadnje še želi sama v posteljo. Men to ful tako dobro zgleda-kot da ima vsega poln kufer in hoče mir. Jo dam noter, se obrne na bok in zelo hitro zaspi...... Zaenkrat to velja samo za večerni odhod v posteljouser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
15.8.2008 21:20:46   
April
a bosansko pa srbsko pa lahko?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
15.8.2008 21:21:45   
Anonimen

neeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Važn,d a je slovenska..smo vsi mal patriotiuser posted image ..pa domači. s kmetijeuser posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
15.8.2008 21:22:29   
Anonimen

Nič babe, grem pod tuš in spat user posted image

A sem vam že povedala kako mi hodimo po novem spat? Ko je Eva ful zaspana odide v svojo sobo in hoče dudo. Ko dudo dobi hoče še zaspankota (zajec, ki vedno pri njej spi) in nazadnje še želi sama v posteljo. Men to ful tako dobro zgleda-kot da ima vsega poln kufer in hoče mir. Jo dam noter, se obrne na bok in zelo hitro zaspi...... Zaenkrat to velja samo za večerni odhod v posteljouser posted image

kako lepouser posted image ..pridna je!user posted image

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3039
15.8.2008 21:23:15   
Sisy

itak  da ja (govorim zase)user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
15.8.2008 21:27:25   
Sisy
user posted image jst pa raj hrvaško,srbsko,bosansko...ma kar kol druzga razen slovenskeuser posted image

če me hočeš pa ubit mi pa slovensko domačo navij...in to s harmonko...umrem takojuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 21:28:52 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
15.8.2008 21:35:51   
April
sam kok je pol na ohcet smešno, ko je skup nametan vse vrste okusov...mladi bi nekaj, pol so tu še kakšne mamceuser posted image ...zato je najbolj vsega po malem, če želiš ugodit vsem. ko si pa mal nabasan, je pa itak že čist vseen sam da je nekaj hitregauser posted image

sam kakšne štorije vse men moj pove...ni da ni...kaj vse alko dela, se tud tepejo svatje pa take

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
15.8.2008 21:36:57   
Anonimen

sam kok je pol na ohcet smešno, ko je skup nametan vse vrste okusov...mladi bi nekaj, pol so tu še kakšne mamceuser posted image ...zato je najbolj vsega po malem, če želiš ugodit vsem. ko si pa mal nabasan, je pa itak že čist vseen sam da je nekaj hitregauser posted image

no točno to...vsega po mal pa smo vsi zadovolniuser posted image user posted image
itakuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
15.8.2008 21:37:28   
Sisy

sam kakšne štorije vse men moj pove...ni da ni...kaj vse alko dela, se tud tepejo svatje pa take

a resno?user posted image user posted image user posted image  ta pa je huda ej...user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
15.8.2008 21:38:32   
Anonimen

ampak to mi je pa katastrofa, resuser posted image user posted image user posted image user posted image
HB, da imava normalne super pijatelje in familijo, da ne bo nobenih štal...fak, kake gnide, da se stepejo na porokiuser posted image

Od mojega bratranec se je ženil pa se mu je pevec od benda nažrl k user posted image , to je tud gnilo jst ga tolk nagonm...
sploh ni mogu pet tolk je bil prbasan!

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
15.8.2008 21:40:00   
birdy

Birdy- ti s i se preselila v Smlednik? Če sem si prav zapomnila, potem te bo obiskala patronažna Mateja, ki je od Bojanovega bratranca žena........Takak ful vredu.......

To si moram pa zapomnit. Joj, res upam da je vredu, patronažne ti lohk zagrenijo al pa polepšajo dan.
Una v Domžalah je bla krasna, sam jst sem mal pozen dojela da je krasna. Je zagovornica dojenja in je ful gnala dojenje. Kasnej sem ji bila hvaležna da je bila taka. Ko so me vsi ostali prepričval da naj kar dam dodatek pa se naspim je ona rekla da Neli zadost raste in da ni potrebe. Pa smo prišli do polnega dojenja glih na podlagi njenega vzpodbujanja!user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3046
15.8.2008 21:41:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Birdy- ti s i se preselila v Smlednik? Če sem si prav zapomnila, potem te bo obiskala patronažna Mateja, ki je od Bojanovega bratranca žena........Takak ful vredu.......

To si moram pa zapomnit. Joj, res upam da je vredu, patronažne ti lohk zagrenijo al pa polepšajo dan.
Una v Domžalah je bla krasna, sam jst sem mal pozen dojela da je krasna. Je zagovornica dojenja in je ful gnala dojenje. Kasnej sem ji bila hvaležna da je bila taka. Ko so me vsi ostali prepričval da naj kar dam dodatek pa se naspim je ona rekla da Neli zadost raste in da ni potrebe. Pa smo prišli do polnega dojenja glih na podlagi njenega vzpodbujanja!user posted image

birdy, to je pa res super patronažnauser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
15.8.2008 21:46:33   
tikca
Ste se pa razgovorile...user posted image

Sisy kul za novo sobico, midva sva tut Lovra dala včeraj v drugo (začasno) sobo, pa je noč kar lepo prespal, upam, da bo danes tut tko!

Aja pa to me še zanima, kolk ima približno kosov kupljena torta? Okrogla verjetno 12, kaj pa ostale oblike, verjetno kakega več, ker jaz bom tudi mogla eno naročit, zdaj dokler se ne pocajtam čist, se mi ne da okol štedilnika skakat. Pa bi mi blo 12 kosov premaluser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
15.8.2008 21:48:04   
April
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ampak to mi je pa katastrofa, resuser posted image user posted image user posted image user posted image
HB, da imava normalne super pijatelje in familijo, da ne bo nobenih štal...fak, kake gnide, da se stepejo na porokiuser posted image

Od mojega bratranec se je ženil pa se mu je pevec od benda nažrl k user posted image , to je tud gnilo jst ga tolk nagonm...

user posted image user posted image user posted image  hehe, zato moj ne pije, ko dela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
15.8.2008 21:48:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

user posted image user posted image user posted image  hehe, zato moj ne pije, ko dela

tko se delauser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......