|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
15.8.2008 19:44:14   
tikca
Geslo je skor skos lovro, sam ne okol govortuser posted image user posted image user posted image

Talika v Stellamarisu je plaža ja. Nazadnje (20 let nazaj) se spomnim tam samo ene male mlakužeuser posted image

Pa hvala za pohvaleuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.8.2008 19:55:33   
Anonimen
Kako je luškan, pa tak faconar zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sper ste...una fotka je ful dobra, k je cel popackan v stolčku in zaspan, hudauser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.8.2008 19:58:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

JEEEEEEEEe imamo novo kolajno user posted image user posted image user posted image  Jaz sem tok vesela in čist vsakemu našemu športniku privoščim.

Ker če mene vprašate, je to največja reklama za našo malo državo.........Si funkcionarji v našem športu  mastne denarce delijo-pa mamo po pet različnih direktorjev, športniki pa na žalost mnogokrat nimajo pogojev za trening, nimajo fizioterapevta...........

ja se strinjam s teboj SŽ.

Je pa sramota, da je nagrada  za medaljo cca. 30.000 evrov( govorim za Slovenijo), pa ni važno ali je ekipni šport ali pa pa če je samo en dobitnik medalje...
kakeuser posted image ...treba jih je nagradit za trud ne pa da imajo mizerne plače, potem pa vsa Sovenija od njih pričakuje, da bodo najboljši..me zanima , če bi se kdo odrekal vsemu,  treniral non stop za ničuser posted image

v prvi vrsti najbrž zase trenirajose jim na splošno kar dobro godi. Sicer pa čestitke za medaljo.user posted image

kokr komu, ne vsem, veš.

Če si fuzbaler, košarkaš , rokometaš , smučar...ti gre dobro ja...ma, ne da se mi razglabljat...user posted image

Še enrkat bravo za medaljouser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.8.2008 20:28:41   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: janana

kolk sta si bili  pred enim letom  Petja in Eva podobni....zdaj pa nič več. Sončni žarek...a eve niste še nič  postrigli.

Smo jo strigli že 2xuser posted image   Prvič ful po celi glavi, ta drugič pa samo zadaj.......Pa ej še vedno mala čupavka user posted image user posted image user posted image

Janana- dobre kopalke...imaš sedaj 2v1 . A si rdeče kupila?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.8.2008 20:35:16   
Sončni žarek
Tikca ful lepe slikce in Lovro pa je itak  fejst fant user posted image user posted image user posted image

Pa hval za pohvale moje pupe user posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 15.8.2008 20:36:16 >

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.8.2008 20:35:19   
tikca

Kako je luškan, pa tak faconar zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sper ste...una fotka je ful dobra, k je cel popackan v stolčku in zaspan, hudauser posted image

Pa hvala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Story of my life user posted image user posted image user posted image   Ko je treba jest je on fuuul zaspan, pa čeprav je glihkar vstal, lump user posted image

Sončni žarek tvoja pupa pa zgleda že ful "odrasla", luškanauser posted image

< Sporočilo je popravil tikca -- 15.8.2008 20:37:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.8.2008 20:39:12   
Sončni žarek
Sem šla sedaj pogledat, kdaj sem naredila zadnji album- ko je bila Eva stara 6M user posted image   Bom mogla sedaj enga čez vikend ustvarit

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.8.2008 20:41:17   
Anonimen
SŽ, šele zdele sem opazila nov avatar..mi pozni prideuser posted image ...Krasna je Evica, ful ji paše tale palmica na glavi, cukruser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.8.2008 20:43:37   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Mi2 sva ga kupila trgovini Veb company...
http://www.veb-company.si/otroska_oprema_hamax.php

Sisy moj user posted image  se ti tudi zahvaljuje za spletno stran.......je namreč tako kot tvoj ( no mogoče malo manj) navdušen kolesar......

ni za kaj, z veseljemuser posted image  Vse v zvezi s kolesom ima moj v nulo naštudirano tko da če vas kaj zanima kar vprašteuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.8.2008 20:43:43   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ful ti hvala za ves opis. A Sari potem glava ni dol padla ko je zaspala?
Sem brala na enem forumu glede tega in so vsi pisali, da jim glava dol pade, mislim, pa da so vsi imeli Sleepy-ja.
Jaz bi ful rada, da bi se lahko kaj več vozili, samo, če mu glava tako dol visi, to nikakor ne gre.user posted image

Ko je zaspala ji je naprej padla ja...Ampak se je ustavil,sedež poležal in ji je šla glava avtomatično nazaj in tako je spala naprej....Po mojem se da sedež poležat tudi med vožnjo, sam potem ko si že mal bolj spreten...(ima namreč sam en tak gumb-zadaj ki ga zavijaš in odvijaš)

< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 20:46:45 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
15.8.2008 20:43:51   
Sisy

SISY- hvala za informacije glede sedeža za kolo user posted image user posted image user posted image  Sem kar stran shranila in ga bomo nabavili......to pa je prednost foruma-več galv več veuser posted image user posted image user posted image

fajn da lahko tudi jaz kdaj pomagamuser posted image

res je,več glav več ve...Jaz se pa učim od mamic z več otrokiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.8.2008 20:46:20   
Sisy
Tikca-lepe slikceuser posted image  Lovro ima pa kulski šotoruser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.8.2008 20:49:12   
Sončni žarek

SŽ, šele zdele sem opazila nov avatar..mi pozni prideuser posted image ...Krasna je Evica, ful ji paše tale palmica na glavi, cukruser posted image !

Hvala za pohvale user posted image  Sej mogoče je ta palmica že davno iz mode, sam toje edian rešitev če želimo dolge laske-špange v sekundi vse ven populi in mi jih prinese user posted image  Kaj češ-lumpa mala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
15.8.2008 20:50:52   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

No da nas mal dvignem. Imamo nov albumček, če koga zanima.

Moje dete pa že nekaj dni prav štrajka s hranjenjemuser posted image  Pa ne, da nebi mogel pojest, samo tolk se afna, da nič ne pojeuser posted image  Ena žlica gre v usta, 3 izpljune in se afna, pa mogoče spet ena v usta....grrrr. Tole pa znervira, pa nimam kaj. Pa tut skoraj ničesar ne mara poskusit. On bi samo keksolino in podobno, jogurte, skutke. OK še najraje ima govejo juho s ful gosto zakuho, pa kak korenček speštam notr. Mesa noče, zelenjave tut ne, kruha tut ne....no mogoče še kak kos sira, pol se pa že nehauser posted image
Sicer pa...še vsak je zrasel aneuser posted image

Tole sem pa lih hotla vprašat če še keri štrajkajo s hrano.Naša zadnje čase tud mal je, tud takih stvari ki jih je jedla noče. Ubistvu je sam še kruh, kako zelenjavo,sadje. Mesa noče, pa jogurtov pa tega tud ne, keksolino, čokolino noče. Je tok mal, ma več je jedla k smo dobr začel z uvajanjem gh.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.8.2008 20:51:21   
Anonimen

Hvala za pohvale user posted image  Sej mogoče je ta palmica že davno iz mode, sam toje edian rešitev če želimo dolge laske-špange v sekundi vse ven populi in mi jih prinese user posted image  Kaj češ-lumpa mala user posted image user posted image user posted image

klinc gleda modouser posted image ...ful ji paše nouser posted image , pa še zelo praktična je , tko kot si opisala.

Ja ampak zdej pa so lumpi...Tjaša ga vsak dan tolk pokauser posted image ...ful je dobra, če ji rečeš kako je močna....user posted image user posted image user posted image kakšno faco nardiuser posted image ..

Zdjle je pa res najboljše, se mi zdi, da že res ful razumejo!

Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.8.2008 20:52:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Moje dete pa že nekaj dni prav štrajka s hranjenjemuser posted image  Pa ne, da nebi mogel pojest, samo tolk se afna, da nič ne pojeuser posted image  Ena žlica gre v usta, 3 izpljune in se afna, pa mogoče spet ena v usta....grrrr. Tole pa znervira, pa nimam kaj. Pa tut skoraj ničesar ne mara poskusit. On bi samo keksolino in podobno, jogurte, skutke. OK še najraje ima govejo juho s ful gosto zakuho, pa kak korenček speštam notr. Mesa noče, zelenjave tut ne, kruha tut ne....no mogoče še kak kos sira, pol se pa že nehauser posted image

Tole sem pa lih hotla vprašat če še keri štrajkajo s hrano.Naša zadnje čase tud mal je, tud takih stvari ki jih je jedla noče. Ubistvu je sam še kruh, kako zelenjavo,sadje. Mesa noče, pa jogurtov pa tega tud ne, keksolino, čokolino noče. Je tok mal, ma več je jedla k smo dobr začel z uvajanjem gh.user posted image

naš otrok ima tak apetit, poje vse kar vidi in sploh ne smeš jest, da te vidi,ker takoj začne cmokat in potem je cela štalauser posted image ...je čisto po mamiciuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.8.2008 20:53:59   
Sončni žarek
Birdy- ti s i se preselila v Smlednik? Če sem si prav zapomnila, potem te bo obiskala patronažna Mateja, ki je od Bojanovega bratranca žena........Takak ful vredu.......

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 15.8.2008 20:55:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.8.2008 20:54:13   
Sisy
okej pa še mal mojga monologauser posted image

Mi smo se nagaral...Sta prišla tast in tašča, sem ju povabila na kosilo, smo pojedli potem pa se je začela akcija...da ne govorim koliko je bilo dela z prenašanjem stvari iz ene v drugo sobo...grozauser posted image  Vsi štirje smo delali polnih 5 uruser posted image  V glavnem, Sara ima od danes naprej svojo sobo,midva pa tudiuser posted image  Vse je izpadlo super,le prefarbat je treba še tisto rdečo barvo ki se je za povrh začela še lupit in zdej izgleda katastrofalno...user posted image

Povsod pa je ful prostora in kar naenkrat izgleda kot da imamo 3 sobno stanovanjeuser posted image user posted image

odločila sem se za nežno marelično barvo...Zgoraj bo svetlo marelična,spodaj temno marelična,vmes pa imam namen nalimat borduro....Pa me zanima kje prodajajo najbolj ugodne in kje je največja izbira?

No ju3 me pa čaka še "izdelava" torte za nedeljsko žurko...Jah mi še kar pranujemo jauser posted image  Pride ene 5 družinic tko da bo kar gužvauser posted image  , bomo pa pač jedli "po obrokih"user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.8.2008 20:56:12   
Anonimen
sisy, super , da ste se preselil, zdej bo pa Sara uživalauser posted image , vidva se bosta pa bolj stiskalauser posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.8.2008 20:56:15   
Sisy

tut Sara zadnje čase štrajkauser posted image  Ampak se ne sekiram preveč,ima dosti zalogeuser posted image  in jo sploh ne silim več,ko se obrne stran ji ne dam več...Edino kadar se afna in okoli firbca (tako kot pravi Tikca za Lovra), no takrat pa vztrajam.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.8.2008 20:57:49   
Sisy

vidva se bosta pa bolj stiskalauser posted image .

itakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.8.2008 20:58:54   
Sončni žarek
Sisy- jaz sem borduro kupila v BC in sicer 5,5m stane cca. 10€ (če se prav spomnim in se čist preprosto nalima)- drugje nisem gledala....... Sem pa jaz vzela medvedka Puja. Sedaj ko bo šla v večjo sobo pa bo dobila nekaj drugega-sam še ne vem točno kaj......

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
15.8.2008 21:00:16   
April
poopsika, sem šla gledat kaj na poroki delašuser posted image

čestitkeuser posted image  mi je všeč ko tako zavzeto pišeš...se prav čuti, da se ful veselišuser posted image

da bi se jaz poročila in imela ohcet, bi najbrž kar organizatorja porok najela, ker se mi ne bi dalo z vsem tem ubadat..
pa bend sem vidla..fak, men se strga, da moram cel večer frajtonarco poslušat.user posted image  so pa res pocen. upam, da bosta zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
15.8.2008 21:00:53   
Anonimen
Jst sem pa danes eksperimentiralauser posted image ...oz. je Simon...me je kr on pobarval, sem imela tak narastek, moja frizerka pa na dopustu pa nisem zdržala in sem kupila eno barvo, ful lepo tako srebrno blond in zdej nisem več tolk rumenkasta in imam ful lepo barvouser posted image ....no, naslednjič grem pa spet frizerju, to je bla bolj silauser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.8.2008 21:01:03   
Sončni žarek

naš otrok ima tak apetit, poje vse kar vidi in sploh ne smeš jest, da te vidi,ker takoj začne cmokat in potem je cela štalauser posted image ...je čisto po mamiciuser posted image

Pri nas  čist enako user posted image user posted image user posted image  Edino frutolino in čokolino ji ne dišita-kar ven spljuva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......