Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 8:56:20
|
|
|
|
Sisy
|
Talika - Grega je kupil Hamax Siesta Sicer je najdražji ampak je vreden tega denarja. Aja pa v Hervisu je ta najdražji...Kjer koli drugje ga ziher dobiš 10,20 eur ceneje..Ne vem zakaj ima Hervis tako nabite cene
< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 9:04:39 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 9:07:16
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a Sisy, rdečo spalnico sta imela? Jaz bi kar sama s šablono take velike bele kroge narisala. Pa bi bila potem pikčasta sobica. ja , ja rdečo...Tako ornk rdečo...Men je sicer še zmer ful lepa, sam Sara ne more bit v rdeči sobi...Se mi nekak ne zdi ok Bele pike? Jah bi blo kul ja...Sam za neko umetniško ustvarjanje jst glih nisem tko da se bom raj prepustila strokovnjakom
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 9:08:02
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Sisy In na konc morva še enga malarja najt da sobo iz živo rdeče na marelično prefarba...Sva mislila da bova lahko sama pa sva v Bauhausu doživela hladen tuš ko so nama razložil s kolkimi emulzijami je treba čez rdečo da lahko prideš nazaj na svetlo barvo...U glavnem imamo pestro ampak zanimivo Hej Sisy, nečem delat reklame, sam moj bratranc dela čudeže, bi mogoče clo znav brez raznih emulzij narest. Dela pa na črno tko da mogoče bi blo kej cenej. Sam ne vem kok ma kej cajta, ampak ena soba je hoter fertig. Pa če je kej za pokitat pa to tud to dela. Je nama celo kuhno zrihtu, sam nama je to naredu za poročno darilo Če rabiš mi piši na zs da ti dam cifro. Birdy, imaš zs
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 9:46:24
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Mojca evo ene slikce......super ste!!! super sam jaz sem mislila da je sam ta male zadel jaz sem fuul nefotogeničen tip je pa prav lušno blo.Me je danes še moj presenetu da ni silu prej domov.Ti pa po pravici povem da sem fuuul utrujena .Me je danes moja miška zdelala, vn pa not pa spet vn pa not v bazen Sedaj pa vsa blažena komira v sobi jaz se ji bom pa tud kmalu pridružila Drugače ste pa lušna družinica ej te morem še enkrat tukaj pohvalt; MAŠ FUUL DOBRO POSTAVCO res svaka ti čast Mojca kakšna lušna suhica si Tamala je pa čist tep podobna
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 9:49:39
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Mojca evo ene slikce......super ste!!! super sam jaz sem mislila da je sam ta male zadel jaz sem fuul nefotogeničen tip je pa prav lušno blo.Me je danes še moj presenetu da ni silu prej domov.Ti pa po pravici povem da sem fuuul utrujena .Me je danes moja miška zdelala, vn pa not pa spet vn pa not v bazen Sedaj pa vsa blažena komira v sobi jaz se ji bom pa tud kmalu pridružila Drugače ste pa lušna družinica ej te morem še enkrat tukaj pohvalt; MAŠ FUUL DOBRO POSTAVCO res svaka ti čast Mojca kakšna lušna suhica si Tamala je pa čist tep podobna hvalabogu se od pasu navzdol ne vid SUHICA je pa JORDA
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 10:38:38
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: April a Sisy, rdečo spalnico sta imela? Jaz bi kar sama s šablono take velike bele kroge narisala. Pa bi bila potem pikčasta sobica. ja , ja rdečo...Tako ornk rdečo...Men je sicer še zmer ful lepa, sam Sara ne more bit v rdeči sobi...Se mi nekak ne zdi ok Bele pike? Jah bi blo kul ja...Sam za neko umetniško ustvarjanje jst glih nisem tko da se bom raj prepustila strokovnjakom sisy jaz mislim da če bi šla z jupol gold-om ene 2x čez da bi blo ok. ker je ful gost in zelo dobr prekrije. pa še fajn je k se ga da mal obrisat z mokro krpo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 10:39:37
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Mojca evo ene slikce......super ste!!! super sam jaz sem mislila da je sam ta male zadel jaz sem fuul nefotogeničen tip je pa prav lušno blo.Me je danes še moj presenetu da ni silu prej domov.Ti pa po pravici povem da sem fuuul utrujena .Me je danes moja miška zdelala, vn pa not pa spet vn pa not v bazen Sedaj pa vsa blažena komira v sobi jaz se ji bom pa tud kmalu pridružila Drugače ste pa lušna družinica ej te morem še enkrat tukaj pohvalt; MAŠ FUUL DOBRO POSTAVCO res svaka ti čast Mojca kakšna lušna suhica si Tamala je pa čist tep podobna hvalabogu se od pasu navzdol ne vid SUHICA je pa JORDA obedve sta pravi manekenki. in res ste ful fletni vsi na tej slikci ula je pa res čista mamica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 10:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Mojca evo ene slikce......super ste!!! Super sta,res Avgustovčka pa sploh
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 10:53:18
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Mojca evo ene slikce......super ste!!! Super sta,res Avgustovčka pa sploh joooj sej res...poglej,poglej levo je pa Jorja...sploh opazila nisem vsi ste ful lušni
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 11:24:18
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Talika - Grega je kupil Hamax Siesta Sicer je najdražji ampak je vreden tega denarja. Aja pa v Hervisu je ta najdražji...Kjer koli drugje ga ziher dobiš 10,20 eur ceneje..Ne vem zakaj ima Hervis tako nabite cene A kaj veš kakšen je pa Hamax Sleepy? Glede na to, da ima že tako ime, je najbrž tudi za spanje? A nima Saskija tega? Pri opisu sicer pri obeh piše, da se ga lahko ful nagne, ko zaspi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 11:35:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
Sž, imaš zs
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 11:37:01
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ojla punce, kako kaj? mi smo bli na kavici, zdaj pa mala spi. Zdaj grem pa iskat fotiča za rd in krst, nekam sem ga skrila pred Lino k ga je raziskovala in ga NIKJER NI, prav mori me....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 12:02:04
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Sž, imaš zs Ti tudi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 12:14:16
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ojla punce, kako kaj? mi smo bli na kavici, zdaj pa mala spi. Zdaj grem pa iskat fotiča za rd in krst, nekam sem ga skrila pred Lino k ga je raziskovala in ga NIKJER NI, prav mori me.... to je zanimiv a ne ???? jaz tudi kaj pred ulo skrijem pol pa še pred sabo ,ker se ne spomnim kam??????
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 12:17:23
|
|
|
|
mojca 32
|
pa še hvala za pohvale ste pa edine ki pravte da je men podobna,se mi kr mal dopade.Sicer pa sedaj lahko ko se je ata skril in ga ni vidit tle Sicer pa v Rimskih je res fuul dobr.Pa včeraj so še otrokom delili sladoled in napihljive žoge.Zares pohvalno Punce boste mogle pridit kej v naš konc pogledat se vsaj z nečim lahko pohvalmo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 12:19:26
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Talika - Grega je kupil Hamax Siesta Sicer je najdražji ampak je vreden tega denarja. Aja pa v Hervisu je ta najdražji...Kjer koli drugje ga ziher dobiš 10,20 eur ceneje..Ne vem zakaj ima Hervis tako nabite cene A kaj veš kakšen je pa Hamax Sleepy? Glede na to, da ima že tako ime, je najbrž tudi za spanje? A nima Saskija tega? Pri opisu sicer pri obeh piše, da se ga lahko ful nagne, ko zaspi. Razlika med Hamax Sleepy in Hamax Siesta je v tem da je Siesta novi model...redko kateri prodajalec ti pa zna povedat v čem je bistvena razlika med njima...In sicer (oba sta za poležat) vendar: Sleepy se poleže le za 12 stopinj, Siesta pa kar za 22 stopinj zato priporočam Siesto... Mi2 sva ga kupila trgovini Veb company... http://www.veb-company.si/otroska_oprema_hamax.php
< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 12:26:49 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 12:25:52
|
|
|
|
Sisy
|
aja pa še glede čelade...mi2 sva ji kupila uno,navadno iz hervisa pa si jo je skos dol vlekla ker je v notranjosti tko čudno na ježke narejena, zato sva jo nazaj nesla in ji eno ornk kupila (priporočam) ker se res veliko bolje fiksira...Mi2 sva kupila tisto roza spodaj, na zalogi imajo pa še modre... http://www.extremevital.com/bikes/product_info.php/cPath/31_35/products_id/1421
< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 12:27:07 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 12:57:25
|
|
|
|
JORJA
|
Hojla! Mojca, saj si ti tudi suhica....veš mene moj sonček čisto izpije....pa še gene imam takšne... Mi smo ravno prišli iz mesta .....je ful ljudi....se vidi da je praznik.....smo šli naročit torto za nedeljsko slavje...pri nas stane samo 20 €. Super imamo že drugo medaljo!!!!! Bravo Lucija!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 12:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo ! Ful sta lušni obe, Mojca in JORJA ...no to itak že vem , pa vajina avgustovčka, pa itak . Ja Rimske so zakon Ste videle...imamo še eno medaljo v Judu Bravo Lucija ...kako je to lepo gledat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 12:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
JORJA midve sva pa usklajeni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 13:03:05
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika JORJA midve sva pa usklajeni Ja to pa res!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 13:03:26
|
|
|
|
Sončni žarek
|
SISY- hvala za informacije glede sedeža za kolo Sem kar stran shranila in ga bomo nabavili......to pa je prednost foruma-več galv več ve
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 13:05:36
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Talika - Grega je kupil Hamax Siesta Sicer je najdražji ampak je vreden tega denarja. Aja pa v Hervisu je ta najdražji...Kjer koli drugje ga ziher dobiš 10,20 eur ceneje..Ne vem zakaj ima Hervis tako nabite cene A kaj veš kakšen je pa Hamax Sleepy? Glede na to, da ima že tako ime, je najbrž tudi za spanje? A nima Saskija tega? Pri opisu sicer pri obeh piše, da se ga lahko ful nagne, ko zaspi. Razlika med Hamax Sleepy in Hamax Siesta je v tem da je Siesta novi model...redko kateri prodajalec ti pa zna povedat v čem je bistvena razlika med njima...In sicer (oba sta za poležat) vendar: Sleepy se poleže le za 12 stopinj, Siesta pa kar za 22 stopinj zato priporočam Siesto... Mi2 sva ga kupila trgovini Veb company... http://www.veb-company.si/otroska_oprema_hamax.php Ful ti hvala za ves opis. A Sari potem glava ni dol padla ko je zaspala? Sem brala na enem forumu glede tega in so vsi pisali, da jim glava dol pade, mislim, pa da so vsi imeli Sleepy-ja. Jaz bi ful rada, da bi se lahko kaj več vozili, samo, če mu glava tako dol visi, to nikakor ne gre.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 13:07:02
|
|
|
|
Sončni žarek
|
JEEEEEEEEe imamo novo kolajno Jaz sem tok vesela in čist vsakemu našemu športniku privoščim. Ker če mene vprašate, je to največja reklama za našo malo državo.........Si funkcionarji v našem športu mastne denarce delijo-pa mamo po pet različnih direktorjev, športniki pa na žalost mnogokrat nimajo pogojev za trening, nimajo fizioterapevta...........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.8.2008 13:08:00
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Mi2 sva ga kupila trgovini Veb company... http://www.veb-company.si/otroska_oprema_hamax.php Sisy moj se ti tudi zahvaljuje za spletno stran.......je namreč tako kot tvoj ( no mogoče malo manj) navdušen kolesar......
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......