|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
15.8.2008 8:56:20   
Sisy
Talika  - Grega je kupil Hamax Siestauser posted image

Sicer je najdražji ampak je vreden tega denarja.

Aja pa v Hervisu je ta najdražji...Kjer koli drugje ga ziher dobiš 10,20 eur ceneje..Ne vem zakaj ima Hervis tako nabite ceneuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 9:04:39 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
15.8.2008 9:07:16   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: April

a Sisy, rdečo spalnico sta imela?user posted image

Jaz bi kar sama s šablono take velike bele kroge narisala. Pa bi bila potem pikčasta sobica.

ja , ja rdečo...Tako ornk rdečo...Men je sicer še zmer ful lepa, sam Sara ne more bit v rdeči sobi...Se mi nekak ne zdi okuser posted image

Bele pike? Jah bi blo kul ja...Sam za neko umetniško ustvarjanje jst glih nisem tko da se bom raj prepustila strokovnjakomuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
15.8.2008 9:08:02   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

In na konc morva še enga malarja najt da sobo iz živo rdeče na marelično prefarba...Sva mislila da bova lahko sama pa sva v Bauhausu doživela hladen tuš ko so nama razložil s kolkimi emulzijami je treba čez rdečo da lahko prideš nazaj na svetlo barvo...U glavnem imamo pestro ampak zanimivouser posted image

Hej Sisy, nečem delat reklame, sam moj bratranc dela čudeže, bi mogoče clo znav brez raznih emulzij narest. Dela pa na črno tko da mogoče bi blo kej cenej. Sam ne vem kok ma kej cajta, ampak ena soba je hoter fertig. Pa če je kej za pokitat pa to tud to dela. Je nama celo kuhno zrihtu, sam nama je to naredu za poročno darilouser posted image
Če rabiš mi piši na zs da ti dam cifro.

Birdy, imaš zsuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
15.8.2008 9:46:24   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Mojca evo ene slikce......super ste!!!

user posted image
super sam jaz sem mislila da je sam ta male zadeluser posted image user posted image jaz sem fuul nefotogeničen tipuser posted image user posted image
je pa prav lušno blo.Me je danes še moj presenetu da ni silu prej domov.Ti pa po pravici povem da sem fuuul utrujena .Me je danes moja miška zdelala, vn pa not pa spet vn pa not v bazenuser posted image Sedaj pa vsa blažena komira v sobiuser posted image user posted image user posted image jaz se ji bom pa tud kmalu pridružilauser posted image user posted image
Drugače ste pa lušna družinicauser posted image user posted image user posted image ej te morem še enkrat tukaj pohvalt; MAŠ FUUL DOBRO POSTAVCO res svaka ti čast user posted image user posted image user posted image

Mojca kakšna lušna suhica siuser posted image user posted image user posted image  Tamala je pa čist tep podobnauser posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
15.8.2008 9:49:39   
mojca 32

user posted image
super sam jaz sem mislila da je sam ta male zadeluser posted image user posted image jaz sem fuul nefotogeničen tipuser posted image user posted image
je pa prav lušno blo.Me je danes še moj presenetu da ni silu prej domov.Ti pa po pravici povem da sem fuuul utrujena .Me je danes moja miška zdelala, vn pa not pa spet vn pa not v bazenuser posted image Sedaj pa vsa blažena komira v sobiuser posted image user posted image user posted image jaz se ji bom pa tud kmalu pridružilauser posted image user posted image
Drugače ste pa lušna družinicauser posted image user posted image user posted image ej te morem še enkrat tukaj pohvalt; MAŠ FUUL DOBRO POSTAVCO res svaka ti čast user posted image user posted image user posted image

Mojca kakšna lušna suhica siuser posted image user posted image user posted image  Tamala je pa čist tep podobnauser posted image
user posted image user posted image user posted image hvalabogu se od pasu navzdol ne viduser posted image user posted image user posted image SUHICA je pa JORDAuser posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
15.8.2008 10:38:38   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: April

a Sisy, rdečo spalnico sta imela?user posted image

Jaz bi kar sama s šablono take velike bele kroge narisala. Pa bi bila potem pikčasta sobica.

ja , ja rdečo...Tako ornk rdečo...Men je sicer še zmer ful lepa, sam Sara ne more bit v rdeči sobi...Se mi nekak ne zdi okuser posted image

Bele pike? Jah bi blo kul ja...Sam za neko umetniško ustvarjanje jst glih nisem tko da se bom raj prepustila strokovnjakomuser posted image

sisy jaz mislim da če bi šla z jupol gold-om ene 2x čez da bi blo ok. ker je ful gost in zelo dobr prekrije. pa še fajn je k se ga da mal obrisat z mokro krpo.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
15.8.2008 10:39:37   
zalenka

user posted image

user posted image user posted image user posted image hvalabogu se od pasu navzdol ne viduser posted image user posted image user posted image SUHICA je pa JORDAuser posted image user posted image

obedve sta pravi manekenki. in res ste ful fletni vsi na tej slikci user posted image user posted image user posted image

ula je pa res čista mamica user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
15.8.2008 10:46:44   
Anonimen

user posted image

Super sta,resuser posted image Avgustovčka pa splohuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
15.8.2008 10:53:18   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image

Super sta,resuser posted image Avgustovčka pa splohuser posted image

joooj sej res...poglej,poglej levo je pa Jorja...sploh opazila nisemuser posted image vsi ste ful lušniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
15.8.2008 11:24:18   
Talika19

Aja pa v Hervisu je ta najdražji...Kjer koli drugje ga ziher dobiš 10,20 eur ceneje..Ne vem zakaj ima Hervis tako nabite ceneuser posted image

A kaj veš kakšen je pa Hamax Sleepy? Glede na to, da ima že tako ime, je najbrž tudi za spanje? A nima Saskija tega? Pri opisu sicer pri obeh piše, da se ga lahko ful nagne, ko zaspi.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
15.8.2008 11:35:20   
*lenc@*
Sž, imaš zsuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
15.8.2008 11:37:01   
*lenc@*
Ojla punce, kako kaj?
mi smo bli na kavici, zdaj pa mala spi.

Zdaj grem pa iskat fotiča za rd in krst, nekam sem ga skrila pred Lino k ga je raziskovala in ga NIKJER NI, prav mori me....user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
15.8.2008 12:02:04   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Sž, imaš zsuser posted image

Ti tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
15.8.2008 12:14:16   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Ojla punce, kako kaj?
mi smo bli na kavici, zdaj pa mala spi.

Zdaj grem pa iskat fotiča za rd in krst, nekam sem ga skrila pred Lino k ga je raziskovala in ga NIKJER NI, prav mori me....user posted image user posted image

user posted image user posted image to je zanimiv a ne ???? jaz tudi kaj pred ulo skrijem pol pa še pred sabo ,ker se ne spomnim kam??????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
15.8.2008 12:17:23   
mojca 32
pa še hvala za pohvaleuser posted image ste pa edine ki pravte da je men podobna,se mi kr mal dopade.Sicer pa sedaj lahko ko se je ata skril in ga ni vidit tleuser posted image
Sicer pa v Rimskih je res fuul dobr.Pa včeraj so še otrokom delili sladoled in napihljive žoge.Zares pohvalnouser posted image user posted image user posted image Punce boste mogle pridit kej v naš konc pogledatuser posted image se vsaj z nečim lahko pohvalmouser posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
15.8.2008 12:19:26   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

A kaj veš kakšen je pa Hamax Sleepy? Glede na to, da ima že tako ime, je najbrž tudi za spanje? A nima Saskija tega? Pri opisu sicer pri obeh piše, da se ga lahko ful nagne, ko zaspi.

Razlika med Hamax Sleepy in Hamax Siesta je v tem da je Siesta novi model...redko kateri prodajalec ti pa zna povedat v čem je bistvena razlika med njima...In sicer (oba sta za poležat) vendar: Sleepy se poleže le za 12 stopinj, Siesta pa kar za 22 stopinj zato priporočam Siesto...

Mi2 sva ga kupila trgovini Veb company...
http://www.veb-company.si/otroska_oprema_hamax.php

< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 12:26:49 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
15.8.2008 12:25:52   
Sisy
aja pa še glede čelade...mi2 sva ji kupila uno,navadno iz hervisa pa si jo je skos dol vlekla ker je v notranjosti tko čudno na ježke narejena, zato sva jo nazaj nesla in ji eno ornk kupila (priporočam) ker se res veliko bolje fiksira...Mi2 sva kupila tisto roza spodaj, na zalogi imajo pa še modre...

http://www.extremevital.com/bikes/product_info.php/cPath/31_35/products_id/1421

< Sporočilo je popravil Sisy -- 15.8.2008 12:27:07 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
15.8.2008 12:57:25   
JORJA
Hojla!

Mojca, saj si ti tudi suhica....veš mene moj sonček čisto izpije....pa še gene imam takšne...user posted image
Mi smo ravno prišli iz mesta .....je ful ljudi....se vidi da je praznik.....smo šli naročit torto za nedeljsko slavje...pri nas stane samo 20 €.

user posted image user posted image user posted image Super imamo že drugo medaljo!!!!! Bravo Lucija!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
15.8.2008 12:57:34   
Anonimen
Živjouser posted image !

Ful sta lušni obe, Mojca in JORJAuser posted image user posted image user posted image ...no to itak že vemuser posted image , pa vajina avgustovčka, pa itakuser posted image user posted image .
Ja Rimske so zakonuser posted image

Ste videle...imamo še eno medaljo v Juduuser posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Lucijauser posted image user posted image user posted image ...kako je to lepo gledatuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
15.8.2008 12:57:55   
Anonimen
JORJA midve sva pa usklajeniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
15.8.2008 13:03:05   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

JORJA midve sva pa usklajeniuser posted image

Ja to pa res!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
15.8.2008 13:03:26   
Sončni žarek
SISY- hvala za informacije glede sedeža za kolo user posted image user posted image user posted image  Sem kar stran shranila in ga bomo nabavili......to pa je prednost foruma-več galv več veuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
15.8.2008 13:05:36   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Razlika med Hamax Sleepy in Hamax Siesta je v tem da je Siesta novi model...redko kateri prodajalec ti pa zna povedat v čem je bistvena razlika med njima...In sicer (oba sta za poležat) vendar: Sleepy se poleže le za 12 stopinj, Siesta pa kar za 22 stopinj zato priporočam Siesto...

Ful ti hvala za ves opis. A Sari potem glava ni dol padla ko je zaspala?
Sem brala na enem forumu glede tega in so vsi pisali, da jim glava dol pade, mislim, pa da so vsi imeli Sleepy-ja.
Jaz bi ful rada, da bi se lahko kaj več vozili, samo, če mu glava tako dol visi, to nikakor ne gre.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
15.8.2008 13:07:02   
Sončni žarek
JEEEEEEEEe imamo novo kolajno user posted image user posted image user posted image  Jaz sem tok vesela in čist vsakemu našemu športniku privoščim.

Ker če mene vprašate, je to največja reklama za našo malo državo.........Si funkcionarji v našem športu  mastne denarce delijo-pa mamo po pet različnih direktorjev, športniki pa na žalost mnogokrat nimajo pogojev za trening, nimajo fizioterapevta...........

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
15.8.2008 13:08:00   
JORJA

Sisy moj user posted image  se ti tudi zahvaljuje za spletno stran.......je namreč tako kot tvoj ( no mogoče malo manj) navdušen kolesar......

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......