špelin@
|
aurora28 in Estrella*, fajn čvekajta Anitka, za masažo. ****, ne, ni se nam splačalo vozit ju včeraj tja, jutri pa spet hodit po njiju nina7, sva se z mojim odločila, da bomo šli v nedeljo v kino vsi 4 (midva + velika + mala pika), mali princ bo pa ta čas pri moji mami. Čeprav jaz bi ful šla v kino sama z mojim ... kasso, tvoja mami ima res krasen hobi Kako sem? Drugače - če odštejem taščo - zelo v redu Kako kaj tvoje počutje? eole, a imaš mogoče kakšno prijateljico, ki ji zaupaš, da bi ti za 2 urci popazila na malega? mya26, za pridno hujšanje, začetek je naravnost odličen in vem, da ti bo tole dalo zagon za vztrajanje. katy82, kako lepa gesta tvojega !!! A nam boš izdala datum? barbaw, jaz sem tudi danes dobila te potiskane pleničke - je šla moja mami zjutraj v Hofer in povedala, da ni bilo nobene gneče, se vidi, da so dopusti Aja, pleničke so takooo lepe, da sem jih ravnokar že oprala in jih moram obesit, da bodo čimprej v uporabi No, danes imam res mini počitnice in šele zdaj vidim, koliko dela imam drugače, če imam doma vse tri otroke. Danes namreč resnično počivam Zjutraj sem najprej nahranila malega, potem pa še sebi privoščila kavico v blaženem miru Z malim sva bila potem na dolgem, na "izi" sprehodu, ni mi bilo treba zijati, kam uhaja mala Potem sem še dobro uro na klopci reševala križanke. Vzela sem si celo uro časa in malega princa temeljito zmasirala, ga fino "pretelovadila", za konec pa še prežgečkala, se je smejal tako, da je kar vriskal Zdajle mali ves blažen spi v svojem ležalniku (ups ), jaz pa se spravljam zašit raztrgane hlače od male pike. hijenca, za Vidkovo spanje, odlično 5!!!
|