|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
13.8.2008 22:48:37   
arabela*
Je pa res nor feeling,ko ti G reče da se je že fajn začelo.
Jaz pa niti malo pažnje temu ne polagam.Mi je že cel tedn tak fajn,se super počutim,še vedno lepo pridno telovadim,skratka upam da še nebo pred prvim,čeprav je dejstvo,da lahko vsak čas grem v Rim.
Moj je prej reko,da ima tak nor feeling,da bom v nedeljo 17.8 zvečer šla rodit(na njegov rojstni dan).user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
13.8.2008 23:00:16   
arabela*
ma kam ste šle čveke??
Bom imela monologe al kako??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
13.8.2008 23:31:04   
ključek
me to you,pa saj meni je ctg tud popadke zabeležil.Oni te sami itak ne priklopijo na napravo za zaznavanje popadkov.Če veš,da jih imaš(da ti ful trebuh otrdeva),pol pač poveš.

ne razumem glih.............zakaj pa grem pol jaz jutri že 2. na CTG?? pa nimam popadkov pa nič?? G sam je rekel, da me bo dal na CTG.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
13.8.2008 23:31:29   
ključek
ma kam ste šle čveke??
Bom imela monologe al kako??

jz sm tuki. da ne bom zdej jaz mela monologe.....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
13.8.2008 23:32:21   
ključek
jz pa tok težko diham.............zgleda sem prejle pretiravala z piškoti in mlekom...........mi je malo slabo, pa še diham težko....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
13.8.2008 23:37:24   
ključek
Je pa res nor feeling,ko ti G reče da se je že fajn začelo.

verjamem........................user posted image ................tuhtam v glavi kako bo to kej zgledalo.............da bom sploh vedela, da se je začelo, prevoz do P, potem pa akcija..........................user posted image user posted image user posted image user posted image ................amapk bo itak čist drgač, kot pa zdej mislm................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
13.8.2008 23:40:37   
ključek
ni nobene..............grm ležat nazaj, mi je slabo......................user posted image user posted image user posted image

nočko........................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
13.8.2008 23:46:44   
arabela*
oila,sem tukajuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
13.8.2008 23:56:20   
arabela*
me to you,jaz ti od prvega poroda lahko rečem,da sploh ni tak ,kot se sliši.Mogoče sem samo jaz imela tak fajn poštimano,nevem.
Me je 2 dni po roku začelo nekaj špikat,pa mi je moj user posted image  na list papirja beležil,na kolk min so popadki.To je trajalo cela dva dni.Tak da sem se tud znala psihično pripravit na vse.Ko pa so bili zvečer že na 5 min in kar lepo intenzivni,pa sem se mirno odpravila v P.Brez kakršnekoli panike.
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
13.8.2008 23:58:14   
tasha23
Čer, sam na hitro, berem, da se vsem že dogaja user posted image user posted image user posted image
Punce mene tako popadki matrajo, da včasih komaj hodim, ampak vseeno bi rada vidla, da povlečem vsaj še 10 dni... čeprav sem vsak dan bolj v dvomih... Gael pa je vsak dan bolj priklopljen na mamo user posted image , božček čuti in meni je vsak dan bolj hudo, ko pomislim, da bova daleč cel teden (zaradi CR)...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
13.8.2008 23:59:25   
arabela*
Glede CTG,to pa delajo preventivno zarad otročka.Nimajo veze popadki.Jaz sem pač sama izrazla željo,da mi priklopi.pač,da se prepričam,da je res.
Meni je sestra rekla,če se vredu mamica počuti,ni panike,da bi ji popadke merli,če tud sama nič ne zazna.
Je pa fajn ta ctg,res,ker si v povezavi z user posted image .Jaz sem bila uro in pol danes notri,so me že sestre skoraj pozable tamuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
14.8.2008 0:01:43   
arabela*
tasha23,kolk let pa ima tvoj malečki??
Mene je tud groza,da bom brez Aneje,ko še nikoli čez noč nisva bile narazenuser posted image
Kaj prave popadke imaš al kako??Mene je danes tak zbadalo od sramnih kosti dol po bedrih,taki krči,da sem stokala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
14.8.2008 0:03:46   
arabela*
Nič punce,grem počivat.
Se beremo jutri.
Nočkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
14.8.2008 3:17:08   
ključek
evo, zdej sem pa jaz nočna ptica..................sploh ne morem dihati................se premetavam po postelji, 3x sem šla že na wc, 2x sem že pila.....................user posted image user posted image user posted image ....................in res težko diham..................malo zaspim, pa me kr pokonc vrže, ker ne morem dihati....................in raje gledam tv pa mal RR čekiram.............sam ker ni nobene tle gor.....................user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
14.8.2008 3:23:11   
ključek
grem malo travel gledat, je glih reportaža o Indiji.................za jutranje čvekice pa ena sveža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........naj vam tekne..............glede na to, da morm ob 7 vstati, jo bom jaz tudi potrebovala.............škoda, k jo ne pijem....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
14.8.2008 7:31:00   
ključek
jutro..............................user posted image user posted image user posted image user posted image ....................zelo zaspano jutro...............

grem počasi k G, fajn bodte....................ko pridem domov pa verjetno samo padem v posteljo.................upam, da bom lahko dihala....................user posted image

čaoooooooooooooooooooooo.......................................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
14.8.2008 7:31:04   
pf
Dobro jutro babike.
Bubi mogoče je bil tvoj user posted image bolj zaspan včeraj in je spančkal, pa si zato bolj težko naštela gibe. Lepo opravi danes pri G in boš videla, da je vse vredu.
Me to you deset gibov že mora biti, drugače ne bi to govorili G in pa tudi v porodnišnici na CTG te opozorijo na to. Meni so rekli, da 9 še gre, drugače pa se je treba oglasiti v porodnišnici. Jaz imam tako brcavko, da ponavadi že ob dvanajstih, enih čutim desetih gibov. Jaz sem kar resno vzela to in sproti izpolnjujem. Meni ta list na CTG v porodnišnici tudi pregledajo.
Saraya a ni za CTG mašina za pregled bitja otročkovega srčka, spodaj pa so kao intervali za popadke izrisani. Nisem vedela, da te za popadke še na eno mašino priklopijo.
Punce kje je pa kaj Gold fish? Nič se ni oglasila včeraj, predvčerajšnjim jo je pa nekaj matralo. Upam, da je vse vredu z njo in da samo počiva doma.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
14.8.2008 8:18:34   
Tejchy
Jutro čveke!

Evo.......... pred mano je še zadnji delovni dan user posted image  user posted image  user posted image  ............. dans bo bolj na easy vse skupi.......... bo mal pospravla za sabo........... pa še tako fajno vreme je..... mi prav paše, da se je mal ohladilo......

gibi, brce - js jih ne štejem, ampak jih bom zdj začela...... tko iz fore........ drugače pa me to you - to ne gre več za konkretne brce, ampak bolj za to, da čutiš user posted image  kak se premika... ker za brcanje itak nima več placa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........ moj user posted image  zadnje čase ful miga, ko se voziva v avtu.... po moje mu glih ne paše tisto premetavanje pa rukanje.... pa men je ful nor feeling, ko tko ležim na boku in ga ob straneh čutim, ko neki vn tiši... bi ga lahko gr zagrabla user posted image  user posted image  user posted image  ........ komaj čakam ....user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
14.8.2008 8:20:23   
Tejchy
Tiste, ki imate danes preglede, CTGje... fajn opravite user posted image  user posted image  ...

ja, kje je pa user posted image  ? upam, da je vse ok z njo......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
14.8.2008 8:26:26   
maruškaŠ
Jutro vsem!

Zoe v album sem dodala skenirano slikico o velikostih in starostih - to sem dobila na enem pajacku v Avstriji in se mi  zdi fuuul praktično..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
14.8.2008 8:31:26   
pf
Tejchy naj ti lepo mine zadnji delovni dan pred porodniško.  Danes se pusti malo razvajati, ne delat s polno paro. Lep dan.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
14.8.2008 9:18:25   
Lara Croft
Sem si namazala moje tačkice z enim cooling gelom iz rožmarina.... sej ne morem verjet, takoj je blo boljše... ponoči sem potem mogla še enkrat, ma sem vsaj lahko zaspala.... user posted image

Se nisem prej spomnila, da bi si noge kulilara.... moje je blo treba ponavadi vedno gret, ne hladit..... user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem k frizerki.... pramenčke si naredit....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
14.8.2008 9:23:05   
Tejchy
Sem si namazala moje tačkice z enim cooling gelom iz rožmarina.... sej ne morem verjet, takoj je blo boljše... ponoči sem potem mogla še enkrat, ma sem vsaj lahko zaspala....

Zdej pa grem k frizerki.... pramenčke si naredit....

super, da ti je pomagalo user posted image  user posted image  user posted image  

fajn se pobarvaj....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
14.8.2008 9:37:29   
*zoe*
Jutro, ej prav smilite se mi tiste, ki ne morete ponoči spat. Jaz spim ko top. Sploh ne vem od kaj sem tko zmatrana user posted image   user posted image   user posted image  Zjutraj se komaj ob 8ih ven iz postelje poberem, ker bi še kar lahko spala. Ja sej, zdej lahko spim, pol ko bo pa user posted image  zunaj, boste pa ve spale, jaz pa ko en zombi, ker mi user posted image  ne bo hotel spat (sploh če bo po meni, bo celo noč imel žur user posted image  user posted image  user posted image ).

Me to you in MaruškaŠ ful hvala za tabelco - res prav pride, ima človek vsaj mal občutka.

Tejchy uživaj na svoj zadnji delovni dan user posted image  pol pa 1 leto z user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
14.8.2008 9:47:12   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
MAM tku živčne noge, da bom kr znorela.... če hodim po stanovanju gor in dol je OK... ku se dam na kavč pa kriza za krepat....

Lara povsem te razumem,ker imam čist istiproblem kot ti.Jaz imam to vsak večer.Se vležem na sedežno in ne morem bit pri miru 2minuti.Pa mencam z nogami,pa polivam z mrzlo vodo,še najboljš mi pomaga,ko mi moj zdej vsak večer podplate zmasira.Sam pol moram it takoj spat,ker če še mal počakam,se spet vrne.Isto je,če že ležim in vstanem,pa si grem spirat pod mrzel tuš.Pol moram direkt v postlo in v roku 5minut zaspat,če ne ni nič.
Mi je pa zadnjič pomagalo,ko sem si na noge-od prstov do mednožja-polagala hladilno blazinico.Zavila sem jo sicer v eno pleničko,da ni blo mrzlo direkt na golo kožo.
Jst bi ful rada vedla od česa je to,pa zakaj to pride.user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Katero ime?
qloq

Katero ime paše zraven za punčko?

Amadej in Aneja (41%)

Amadej in Amadeja (7%)

Amadej in Alina (31%)

Amadej in Adrijana (9%)

ali drugo ime ( kakšno) (12%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!