Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 22:48:37
|
|
|
|
arabela*
|
Je pa res nor feeling,ko ti G reče da se je že fajn začelo. Jaz pa niti malo pažnje temu ne polagam.Mi je že cel tedn tak fajn,se super počutim,še vedno lepo pridno telovadim,skratka upam da še nebo pred prvim,čeprav je dejstvo,da lahko vsak čas grem v Rim. Moj je prej reko,da ima tak nor feeling,da bom v nedeljo 17.8 zvečer šla rodit(na njegov rojstni dan).
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:00:16
|
|
|
|
arabela*
|
ma kam ste šle čveke?? Bom imela monologe al kako??
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:31:04
|
|
|
|
ključek
|
me to you,pa saj meni je ctg tud popadke zabeležil.Oni te sami itak ne priklopijo na napravo za zaznavanje popadkov.Če veš,da jih imaš(da ti ful trebuh otrdeva),pol pač poveš. ne razumem glih.............zakaj pa grem pol jaz jutri že 2. na CTG?? pa nimam popadkov pa nič?? G sam je rekel, da me bo dal na CTG.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:31:29
|
|
|
|
ključek
|
ma kam ste šle čveke?? Bom imela monologe al kako?? jz sm tuki. da ne bom zdej jaz mela monologe.....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:32:21
|
|
|
|
ključek
|
jz pa tok težko diham.............zgleda sem prejle pretiravala z piškoti in mlekom...........mi je malo slabo, pa še diham težko....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:37:24
|
|
|
|
ključek
|
Je pa res nor feeling,ko ti G reče da se je že fajn začelo. verjamem........................ ................tuhtam v glavi kako bo to kej zgledalo.............da bom sploh vedela, da se je začelo, prevoz do P, potem pa akcija.......................... ................amapk bo itak čist drgač, kot pa zdej mislm................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:40:37
|
|
|
|
ključek
|
ni nobene..............grm ležat nazaj, mi je slabo...................... nočko........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
oila,sem tukaj
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:56:20
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,jaz ti od prvega poroda lahko rečem,da sploh ni tak ,kot se sliši.Mogoče sem samo jaz imela tak fajn poštimano,nevem. Me je 2 dni po roku začelo nekaj špikat,pa mi je moj na list papirja beležil,na kolk min so popadki.To je trajalo cela dva dni.Tak da sem se tud znala psihično pripravit na vse.Ko pa so bili zvečer že na 5 min in kar lepo intenzivni,pa sem se mirno odpravila v P.Brez kakršnekoli panike.
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:58:14
|
|
|
|
tasha23
|
Čer, sam na hitro, berem, da se vsem že dogaja Punce mene tako popadki matrajo, da včasih komaj hodim, ampak vseeno bi rada vidla, da povlečem vsaj še 10 dni... čeprav sem vsak dan bolj v dvomih... Gael pa je vsak dan bolj priklopljen na mamo , božček čuti in meni je vsak dan bolj hudo, ko pomislim, da bova daleč cel teden (zaradi CR)...
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 23:59:25
|
|
|
|
arabela*
|
Glede CTG,to pa delajo preventivno zarad otročka.Nimajo veze popadki.Jaz sem pač sama izrazla željo,da mi priklopi.pač,da se prepričam,da je res. Meni je sestra rekla,če se vredu mamica počuti,ni panike,da bi ji popadke merli,če tud sama nič ne zazna. Je pa fajn ta ctg,res,ker si v povezavi z .Jaz sem bila uro in pol danes notri,so me že sestre skoraj pozable tam
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 0:01:43
|
|
|
|
arabela*
|
tasha23,kolk let pa ima tvoj malečki?? Mene je tud groza,da bom brez Aneje,ko še nikoli čez noč nisva bile narazen Kaj prave popadke imaš al kako??Mene je danes tak zbadalo od sramnih kosti dol po bedrih,taki krči,da sem stokala.
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 0:03:46
|
|
|
|
arabela*
|
Nič punce,grem počivat. Se beremo jutri. Nočka
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 3:17:08
|
|
|
|
ključek
|
evo, zdej sem pa jaz nočna ptica..................sploh ne morem dihati................se premetavam po postelji, 3x sem šla že na wc, 2x sem že pila..................... ....................in res težko diham..................malo zaspim, pa me kr pokonc vrže, ker ne morem dihati....................in raje gledam tv pa mal RR čekiram.............sam ker ni nobene tle gor.....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 3:23:11
|
|
|
|
ključek
|
grem malo travel gledat, je glih reportaža o Indiji.................za jutranje čvekice pa ena sveža ..........naj vam tekne..............glede na to, da morm ob 7 vstati, jo bom jaz tudi potrebovala.............škoda, k jo ne pijem....................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 7:31:00
|
|
|
|
ključek
|
jutro.............................. ....................zelo zaspano jutro............... grem počasi k G, fajn bodte....................ko pridem domov pa verjetno samo padem v posteljo.................upam, da bom lahko dihala.................... čaoooooooooooooooooooooo.......................................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 7:31:04
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Bubi mogoče je bil tvoj bolj zaspan včeraj in je spančkal, pa si zato bolj težko naštela gibe. Lepo opravi danes pri G in boš videla, da je vse vredu. Me to you deset gibov že mora biti, drugače ne bi to govorili G in pa tudi v porodnišnici na CTG te opozorijo na to. Meni so rekli, da 9 še gre, drugače pa se je treba oglasiti v porodnišnici. Jaz imam tako brcavko, da ponavadi že ob dvanajstih, enih čutim desetih gibov. Jaz sem kar resno vzela to in sproti izpolnjujem. Meni ta list na CTG v porodnišnici tudi pregledajo. Saraya a ni za CTG mašina za pregled bitja otročkovega srčka, spodaj pa so kao intervali za popadke izrisani. Nisem vedela, da te za popadke še na eno mašino priklopijo. Punce kje je pa kaj Gold fish? Nič se ni oglasila včeraj, predvčerajšnjim jo je pa nekaj matralo. Upam, da je vse vredu z njo in da samo počiva doma.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 8:18:34
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro čveke! Evo.......... pred mano je še zadnji delovni dan ............. dans bo bolj na easy vse skupi.......... bo mal pospravla za sabo........... pa še tako fajno vreme je..... mi prav paše, da se je mal ohladilo...... gibi, brce - js jih ne štejem, ampak jih bom zdj začela...... tko iz fore........ drugače pa me to you - to ne gre več za konkretne brce, ampak bolj za to, da čutiš kak se premika... ker za brcanje itak nima več placa ........ moj zadnje čase ful miga, ko se voziva v avtu.... po moje mu glih ne paše tisto premetavanje pa rukanje.... pa men je ful nor feeling, ko tko ležim na boku in ga ob straneh čutim, ko neki vn tiši... bi ga lahko gr zagrabla ........ komaj čakam ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 8:20:23
|
|
|
|
Tejchy
|
Tiste, ki imate danes preglede, CTGje... fajn opravite ... ja, kje je pa ? upam, da je vse ok z njo......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 8:26:26
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Jutro vsem! Zoe v album sem dodala skenirano slikico o velikostih in starostih - to sem dobila na enem pajacku v Avstriji in se mi zdi fuuul praktično..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 8:31:26
|
|
|
|
pf
|
Tejchy naj ti lepo mine zadnji delovni dan pred porodniško. Danes se pusti malo razvajati, ne delat s polno paro. Lep dan.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 9:18:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem si namazala moje tačkice z enim cooling gelom iz rožmarina.... sej ne morem verjet, takoj je blo boljše... ponoči sem potem mogla še enkrat, ma sem vsaj lahko zaspala.... Se nisem prej spomnila, da bi si noge kulilara.... moje je blo treba ponavadi vedno gret, ne hladit..... Zdej pa grem k frizerki.... pramenčke si naredit....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 9:23:05
|
|
|
|
Tejchy
|
Sem si namazala moje tačkice z enim cooling gelom iz rožmarina.... sej ne morem verjet, takoj je blo boljše... ponoči sem potem mogla še enkrat, ma sem vsaj lahko zaspala.... Zdej pa grem k frizerki.... pramenčke si naredit.... super, da ti je pomagalo fajn se pobarvaj....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 9:37:29
|
|
|
|
*zoe*
|
Jutro, ej prav smilite se mi tiste, ki ne morete ponoči spat. Jaz spim ko top. Sploh ne vem od kaj sem tko zmatrana Zjutraj se komaj ob 8ih ven iz postelje poberem, ker bi še kar lahko spala. Ja sej, zdej lahko spim, pol ko bo pa zunaj, boste pa ve spale, jaz pa ko en zombi, ker mi ne bo hotel spat (sploh če bo po meni, bo celo noč imel žur ). Me to you in MaruškaŠ ful hvala za tabelco - res prav pride, ima človek vsaj mal občutka. Tejchy uživaj na svoj zadnji delovni dan pol pa 1 leto z
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 14.8.2008 9:47:12
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft MAM tku živčne noge, da bom kr znorela.... če hodim po stanovanju gor in dol je OK... ku se dam na kavč pa kriza za krepat.... Lara povsem te razumem,ker imam čist istiproblem kot ti.Jaz imam to vsak večer.Se vležem na sedežno in ne morem bit pri miru 2minuti.Pa mencam z nogami,pa polivam z mrzlo vodo,še najboljš mi pomaga,ko mi moj zdej vsak večer podplate zmasira.Sam pol moram it takoj spat,ker če še mal počakam,se spet vrne.Isto je,če že ležim in vstanem,pa si grem spirat pod mrzel tuš.Pol moram direkt v postlo in v roku 5minut zaspat,če ne ni nič. Mi je pa zadnjič pomagalo,ko sem si na noge-od prstov do mednožja-polagala hladilno blazinico.Zavila sem jo sicer v eno pleničko,da ni blo mrzlo direkt na golo kožo. Jst bi ful rada vedla od česa je to,pa zakaj to pride.
|
|
|
Katero ime?qloqKatero ime paše zraven za punčko?Amadej in Aneja (
41%)
Amadej in Amadeja (
7%)
Amadej in Alina (
31%)
Amadej in Adrijana (
9%)
ali drugo ime ( kakšno) (
12%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!