|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
13.8.2008 22:06:24   
ključek
Lara, bova midve kakšno rekli??

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
13.8.2008 22:08:04   
Lara Croft
ŽENSKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! KAJ NEJ NARDIM????  MAM tku živčne noge, da bom kr znorela.... če hodim po stanovanju gor in dol je OK... ku se dam na kavč pa kriza za krepat.... 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
13.8.2008 22:09:20   
ključek
MAM tku živčne noge, da bom kr znorela..

kako to mislš?? maš zatečene, te pečejo????

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
13.8.2008 22:09:45   
gloria
..................zdej pa eno (mogoče kateri butasto) vprašanje.....................če ti na CTG-ju ne pokaže ničesar, je možno, da se npr. v enem tednu to čist obrne, in dobiš popadke??? verjetno ja, ne............... .........joj, kake pišem.............

...moja prijateljca je imela dopoldan ctg...ob 18 je pa že pestvalauser posted image ....tak da je vse možno...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
13.8.2008 22:12:54   
ključek
...moja prijateljca je imela dopoldan ctg...ob 18 je pa že pestvala

ja, kaj ji je pa CTG pokazal?? ker meni je pokazal čisto nulo. zdej, če so popadki, pol štekam, da se akcija začenja..............če pa ni nič od ničesar...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.8.2008 22:13:28   
gloria
gibi tko.... jaz dok ih nisem začela štet sem se skoz sekirala.....na to me je opozoril moj gin.da naj ih štejem in povedal za ene dva primera ki so se zgodila(ne bom omenjala ker nočem nobeno strašit)....tak da mi zdej sploh ni to odveč...je pa res da se dan od dneva razlikuje.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.8.2008 22:14:44   
gloria
ja, kaj ji je pa CTG pokazal??

...nič....poslali so jo domov češ da ne bo še kmal in naročil za ponedeljek(vse se je dogajalo pa v petek)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.8.2008 22:15:16   
ključek
nič....poslali so jo domov češ da ne bo še kmal in naročil za ponedeljek(vse se je dogajalo pa v petek)

ojej................................user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.8.2008 22:16:33   
ključek
gibi tko.... jaz dok ih nisem začela štet sem se skoz sekirala.....na to me je opozoril moj gin.da naj ih štejem in povedal za ene dva primera ki so se zgodila(ne bom omenjala ker nočem nobeno strašit)....tak da mi zdej sploh ni to odveč...je pa res da se dan od dneva razlikuje.....

meni pa ni še nič rekel...............sej user posted image  čutim, ampak ne vem, če jih je deset..............kako pa šteješ sploh??

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.8.2008 22:22:52   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

MAM tku živčne noge, da bom kr znorela..

kako to mislš?? maš zatečene, te pečejo????

Ma so zatečene malo, ja.... so mi ble superge prej kr malo tesne.... Pa pečejo me za krepat.... Na miru jih ne morem imet.... matr, kr kričala bi.... Matr, nikoli več se ne bom pritoževala nad mrzlimi nogami..... Zdej sem se vsedla na banjo in jih močila z mrzlo vodo.... ma tri minutke in že žarijo....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.8.2008 22:23:00   
ključek
joj no...............zdle sem pojedla celo vrečko leibniz minis choco in spila že 0,6 dl mleka..................pol pa jokam, k stopim na vago..........................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.8.2008 22:24:46   
ključek
Zdej sem se vsedla na banjo in jih močila z mrzlo vodo.... ma tri minutke in že žarijo....

ojej...............pol je pa hudo....................najbolj, da naliješ vodo v lavor in imaš noge noter.............pa bolj mlačno vodo...........pol te nej pa možek še fajn z kremo namaže, pa ko boš šla spat, si jih podloži................meni to pomaga..........

Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.8.2008 22:25:14   
gloria
meni pa ni še nič rekel...............sej čutim, ampak ne vem, če jih je deset..............kako pa šteješ sploh??

...povedal mi je da do 18 naj bi bilo 10 gibov....probaj siguren ih boš naštela....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.8.2008 22:26:00   
ključek
so mi ble superge prej kr malo tesne....

dobra si, da maš superge gor.................jz sam japonke furam, tud ko greva na sprehod...............no, zato pa greva na sprehod samo po ravnini.................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.8.2008 22:26:55   
gloria
....grem zdej pod tuš...morem juter zjutraj spet dati kri za sladkor....sem dobila danes po pošti.... zdej mi pa ni nič jasen ker je v ponedeljek rekla da so izvidi ok...kaj čmo...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.8.2008 22:27:00   
ključek
povedal mi je da do 18 naj bi bilo 10 gibov....probaj siguren ih boš naštela....

kako naj štejem?? včasih v zaporedju po 5x brcne oz. se premakne. to štejem kot 1x ali kot 5x????

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.8.2008 22:27:36   
ključek
....grem zdej pod tuš...morem juter zjutraj spet dati kri za sladkor....sem dobila danes po pošti.... zdej mi pa ni nič jasen ker je v ponedeljek rekla da so izvidi ok...kaj čmo...

fajn uštimi.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.8.2008 22:32:07   
gloria
kako naj štejem?? včasih v zaporedju po 5x brcne oz. se premakne. to štejem kot 1x ali kot 5x????

...to šteješ kot en gib.....vsak naslednji naj bi imel nekaj minut premora...tak mi je on razložil....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.8.2008 22:32:19   
Lara Croft
obra si, da maš superge gor.................jz sam japonke furam, tud ko greva na sprehod...............no, zato pa greva na sprehod samo po ravnini.................

Ja, v japonkah ne morem po gozdu in makadamu.... tudi lažje hodim in manj mi otrdeva trebuh med hojo.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.8.2008 22:33:51   
Lara Croft
ko boš šla spat, si jih podloži................meni to pomaga..........

Kako si jih podložiš.... mene začne ful motit, da jih imam gor.... morda bi mogla tudi v kolenih podložit...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.8.2008 22:35:15   
ključek
Kako si jih podložiš.... mene začne ful motit, da jih imam gor.... morda bi mogla tudi v kolenih podložit...

jaz si jih podložim z blazino za dojenje................

Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.8.2008 22:39:29   
arabela*
Babeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
13.8.2008 22:41:43   
tia
Čer,

sam na hitrico sporočim,da sem pregled opravila kolko tolko v redu,imam nevem neki povišan ali streptokok ( če sem kaj narobe napisala mi oprostite,ker nisem točno razumela moje G. ).Dobila sem ospen 1500 tako da bom sedaj to papcala,saj ne more škoditi moji user posted image ,kaj ne?

Pa slabokrvna sem tako da še tabletke za to sem dobila ,pa zgaga me peče še to bomo pa malce tabletke papcali.

Drugače je vse OK,le spet sem se načakala 3 ure sem bluzila po P.,se vidi da so dopusti,naj že enkrat minejo.
29.8. imam CTG in pregled.

Lepo spančkajte, grem tudi jaz ti pregledi in čakanja me izmučijo do konca.

Nočko

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 2973
13.8.2008 22:42:35   
arabela*
me to you,pa saj meni je ctg tud popadke zabeležil.Oni te sami itak ne priklopijo na napravo za zaznavanje popadkov.Če veš,da jih imaš(da ti ful trebuh otrdeva),pol pač poveš.Meni je rekla sestra,da naj malo štejem,ker če je več ko deset ni vredu.Jaz pa jih spet lahko štejem nonstop,ker mi trebuh čez cel dan otrdevauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
13.8.2008 22:45:45   
arabela*
glede spanja:ja po novem spim,če se le da.
Mislim,da je bila kriva ena vrsta nespečnosti.To komaj zdaj vem,takrat pa so mi noge drevenele,pa vse me je srbelo,utrujena ko user posted image ,zaspat pa nikakor.Zdaj če sila nastane si pomagam z čajem,ampak dokler bo tako,je vredu.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Znaki spontanega splava
MioBambino

Kateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?

ni bilo znakov (40%)

krvavitev (49%)

bolečine (6%)

slabo počutje (1%)

drugo (dopišite spodaj) (4%)

Število vseh glasov: 141

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!