|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
14.8.2008 10:08:25   
meta21
Oj!

Da se še jaz malo oglasim. Včeraj so nam nekaj rihtali z elektra in nisem mogla bit na računalniku, zvečer pred nevihto je pa še elektrike zmanjkovalo tak da sem vas komaj malo prebrala.

Ko berem kak se vam vsem že nekaj dogaja se mi zdi kot da jaz ne pašem med vas, ker meni se zdi, da še pol leta ne bom šla rodit (pa sem v 37. tednu). Pa saj me kaj matra sem pa tja ampak drugače pa nisem še čisto dojela, da bom mogla RES rodit!

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
14.8.2008 10:10:43   
meta21
Glede gibov pa jaz samo spremljam, da so čez cel dan. Nič jih ne štejem. Sem pa nekje brala, da če dolgo ne čutiš nobenega giba, moraš nekaj sladkega pojest, naredit nekaj počepov in se uležt, umirit. Potem naj bi začel brcat.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
14.8.2008 10:55:29   
arabela*
oila babikeuser posted image
Jaz tud nisem ponoči spala.Mi j ekomaj ob treh uspelo.Trebuh mi je nonstop otrjeval,pauser posted image tako brcal,da sem raje kar bila v sedečem položaju in čitala.
Zdaj pa pijem kavico.Nato pa imam spet opravke na občino moram,pa na pošto,pa trgovino.Bom pa popoldan malo počivala,ko bom sama.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
14.8.2008 10:55:48   
amor real
Ciao!

Prej napišem cel roman in mi ga ne pošlje, ker imam tako slabo povezavo danes, nekaj dni pa je naš internet crknil (uh, ta siol user posted image )

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in user posted image user posted image  za vse, ki se jim že kaj konkretnega dogaja.

Moj pritisk je doma normalen, noge zatekajo od vročine, to je definitivno, ker čim je hladneje sem kot gospodična user posted image

V ponedeljek imam ctg, pa me zanima ali v porodnišnici naredijo ctg al jemljejo spet kri, urin, teža, pritiskuser posted image .

Punce moje, počasi gre zares user posted image . Verjetno tudi vas dajejo mešani občutki user posted image  Meni se včasih zdi, kot, da bi šla najraje takoj rodit, spet čez čas se bojim, kako bo, ali bom znala negovati in vzgajati user posted image . Pač bom prvič mamica, ne user posted image user posted image

Upam, da mi ta post objavi drugače, fentam koga user posted image

Aja, danes sem dobila bonus od baby centra 100,20 EUR user posted image , superca, do 31/12-08 ga moram porabiti - to pa sploh ne bo težko user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
14.8.2008 11:02:20   
*bubi*
Daaaan!

Jaz imam tako brcavko, da ponavadi že ob dvanajstih, enih čutim desetih gibov. Jaz sem kar resno vzela to in sproti izpolnjujem. Meni ta list na CTG v porodnišnici tudi pregledajo.

Ja, saj za to je šlo včeraj, da do zdaj ni bilo problema do treh popoldan gibov naštet, včeraj pa do sedmih komaj 10. Se je pa user posted image  malo več čez noč oglašal in danes na CTG je tudi lepo sodeloval user posted image

Drugače pa moji jetrni testi ne kažejo najboljše, danes sem takoj po pregledu morala it še v P (v PDC ali pa rizično ambulanto), pa so me kar po hitrem postopku skenslali user posted image  Dali so mi na izbiro, al ostanem čez vikend not al pa pridem v ponedeljek zjutraj v PDC. In mi hkrati dali vedet, da je praznik in vikend in da itak nič ne delajo user posted image  Pa točno vem, kateri G je dal to izjavo, posredovala pa jo je seveda administratorka user posted image

Tako da grem v ponedeljek v P, pa bom videla, kaj bodo naredili....

user posted image  pa pridno počiva, se mi je oglasila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
14.8.2008 11:06:13   
*bubi*
Ko berem kak se vam vsem že nekaj dogaja se mi zdi kot da jaz ne pašem med vas, ker meni se zdi, da še pol leta ne bom šla rodit (pa sem v 37. tednu). Pa saj me kaj matra sem pa tja

meta, jaz recimo tudi nimam nobenih problemov - otrdevanje res izjemoma, nobenega tiščanja dol,.... ti povišani jetrni encimi se tudi bolj notri dogajajo, navzven sploh ne bi vedela, da je kaj narobe.

Edino tista blazna utrujenost včeraj, ampak ko sem prebrala, da vas je večina "trpela", sem se potolažila, da je očitno res bilo nekaj v zraku. user posted image

Edino danes v čakalnici me je tak pot oblil, komaj sem dihala, sem res mislila, da bom kar skup zlezla user posted image . FUL imam nizek tlak user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
14.8.2008 11:07:25   
Tejchy
pa pridno počiva, se mi je oglasila

superca user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
14.8.2008 11:09:33   
Tejchy
Verjetno tudi vas dajejo mešani občutki Meni se včasih zdi, kot, da bi šla najraje takoj rodit, spet čez čas se bojim, kako bo, ali bom znala negovati in vzgajati . Pač bom prvič mamica, ne

to so čist normalni občutki........... ne se sekiraj... itak, da bo vse ok...
mene po drugi strani sploh ni strah......... komaj čakam.... user posted image  user posted image  user posted image  
tolk materinskega nagona pa že premorem, da bom znala skrbet za user posted image  ....... po moje ga bom itak še preveč scartala user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
14.8.2008 11:37:11   
alysa
Edino tista blazna utrujenost včeraj, ampak ko sem prebrala, da vas je večina "trpela", sem se potolažila, da je očitno res bilo nekaj v zraku.

Pri meni to še dans traja, tk sm utrujena že sedaj, da sploh ne vem, kako bom zdržala do večera ... user posted image user posted image

Pa še neki sm mogla lektorirat, na srečo je blo sam 12 strani, ker drugač bi bla pa kriza.

Mam pa tut js nizek pritisk, prej sm imela skoz normalnega, zdej pa že dva pregleda zaporedoma vedno nižji ... pa še vreme zelo vpliva name ...

pa sej bomo zdržale še teh par tednov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
14.8.2008 11:39:29   
pf
Bubi upam, da bo vse vredu z vama. Potem je res bolje, da greš v ponedeljek v porodnišnico,  če kao nič ne delajo čez praznike. Samo kako si res lahko to privoščijo, mislim to izjavo, v bolnišnici in tudi drugih ustanovah naj ne bi bilo praznikov, ali pač. Torej moremo tudi paziti, da ne bi katera šla jutri roditi, ker je praznik. Kako lahko to sploh izusti kdo, sploh tako visoko noseči ženski kot si ti, ki verjetno ne skačeš do plafona, da sploh greš noter in da ni vse dobro. Jaz držim pesti zate, da se ti zadeve čimbolje uredijo. A misliš, da bi morala ostati noter do poroda? Pozdravi Gold fish in ji reci, da naj pridno počiva.
Saraya ti si še tudi kar skozi aktivna? Pridna, samo malo pa le počivaj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
14.8.2008 11:59:06   
amor real
Punce, na spletni strani od porodnišnice Postojna sem zasledila, kaj zahtevajo, da prinesemo za user posted image  ob odhodu domov in sicer:

Za dojenčka: ( v času bivanja ne potrebujete ničesar)

Za odhod domov, pa potrebujete:
• eno pleničko za enkratno uporabo
• štiri tetra pleničke in povijalno pl.
• dve jopici   -TUKAJ ME ZANIMA, ČE LAHKO RECIMO 2 bodya? al 2 mako majici al 2 majic, ko imajo za odpet pri ramenih, da gre glavica čez, KAJ BOSTE VZELE VI?
• en komplet
• eno kapico
• odejico

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
14.8.2008 12:01:20   
amor real
Bubi, držim pesti, da bo vse OK, če pa ostaneš v porodnišnici, pa naj čim hitreje mine. Vem, da ni ravno prijetno viset po bolnišnicah, ampak, če ni vse b.p. je pa res bolje, da si pri njih, kot doma in se sprašuješ kako in kaj user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.8.2008 12:30:56   
*bubi*
Hvala vam, saj bo vse OK. V bistvu sem pri bubiju bila od 30t naprej na rizični, ampak nisem rabila bolniške in nisem rabila not bit. Samo vsak teden sem te jetrne teste delala.

Ravno zato nisem danes tam ostala, ker mi v bistvu navzven nič ni. CTG mi je že moja G delala in je bil OK, danes mi krvi ne bi mogli vzet, ker nisem bila več tešča,.... Res bi bilo čisto BZV v P ostat.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
14.8.2008 12:32:13   
*bubi*
user posted image  vas vse lepo pozdravlja, zadnjič je šla ponoči na kontrolo in je ostala v P. Zdaj lepo počiva in se boljše počuti, za naprej pa še ne ve, kako in kaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
14.8.2008 12:55:08   
arabela*
nič pupe,jaz šibam po opravkih,se beremo popoldan,ko se vrnem.
Pa fajn se razpišite tačasuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.8.2008 12:55:54   
arabela*
bubi,ti mi samo reči,kolikokrat na dan je priporočljivo tisti naš čaj pit??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
14.8.2008 12:56:35   
arabela*
zdaj pa res grem.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
14.8.2008 13:17:13   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  vas vse lepo pozdravlja, zadnjič je šla ponoči na kontrolo in je ostala v P. Zdaj lepo počiva in se boljše počuti, za naprej pa še ne ve, kako in kaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti za goldfish user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.8.2008 13:29:22   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

držim pesti za goldfish user posted image user posted image

Tudi jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
14.8.2008 13:32:36   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ko berem kak se vam vsem že nekaj dogaja se mi zdi kot da jaz ne pašem med vas, ker meni se zdi, da še pol leta ne bom šla rodit (pa sem v 37. tednu). Pa saj me kaj matra sem pa tja ampak drugače pa nisem še čisto dojela, da bom mogla RES rodit!

Meta21 sej men se zdi da je najboljš tko, da te sam pobaše in gremo v P na mizo in amen, ne pa da cinca levo desno, pol se pa iz dneva v dan treseš kaj bo, kdaj bo ali sploh bo,... pa ugotavljaš kva se dogaja,... ctg nemiren,... kar ne veš kaj bo. Nazadnje pa mali vragec še ven ne bo hotu ko bo rok za to, zdej pa cela akcija (pri men že od 24 tedna naprej) user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
14.8.2008 13:35:16   
*zoe*
Bubi vso srečo pol v ponedeljek na pregledu user posted image , pa itak da je brez veze, da bi noter ostala, če noben ne bi nič delal.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
14.8.2008 13:35:51   
gloria
vas vse lepo pozdravlja, zadnjič je šla ponoči na kontrolo in je ostala v P. Zdaj lepo počiva in se boljše počuti, za naprej pa še ne ve, kako in kaj.

...držim pesti user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
14.8.2008 13:36:26   
*zoe*
No, zdej imam pa jaz monologe user posted image  user posted image  user posted image , malo preberem, pol pa na hitro vse pokomentiram, pol pa je tko ko je user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
14.8.2008 13:37:15   
gloria
Drugače pa moji jetrni testi ne kažejo najboljše, danes sem takoj po pregledu morala it še v P (v PDC ali pa rizično ambulanto), pa so me kar po hitrem postopku skenslali Dali so mi na izbiro, al ostanem čez vikend not al pa pridem v ponedeljek zjutraj v PDC. In mi hkrati dali vedet, da je praznik in vikend in da itak nič ne delajo Pa točno vem, kateri G je dal to izjavo, posredovala pa jo je seveda administratorka

Tako da grem v ponedeljek v P, pa bom videla, kaj bodo naredili....

...bubi drži se user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
14.8.2008 13:50:15   
Lara Croft
Lara povsem te razumem,ker imam čist istiproblem kot ti.

Bark.... matr je zoprno, noooo.... user posted image

Aja, danes sem dobila bonus od baby centra 100,20 EUR , superca, do 31/12-08 ga moram porabiti - to pa sploh ne bo težko

Jaz bi tudi... user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?