Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 15:32:48
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica* tejkaz a ti nisi . To vsaki pripada! Ko sem iz porodne prišla v sobo so mi potem čez 1 uro prinesli.Ne mi rečt da teb niso??? Nič nisem dobila. Res ne. Tudi cimra ni imela nič. Ona je prišla v sobo 1 uro pred mano, obe sva pa prišli sredi noči. Naty, jaz mislim da ni nič narobe da si Nejca dvignila. Jaz vsak dan Evo dvigujem. Včasih pač ne gre drugače. Če se zmisli, da jo moram jaz previti, je tudi G ne sme dvigniti. Jo moram pač jaz. Pa ni nič narobe. Naša noč je bila podobna prejšnji. Prva dva obroka je lepo nazaj zaspal, ob štirih pa ni več šlo. Nekaj se je pretegoval, godrnjal, prdkal, spat pa ne. Mi pa zdaj že spet cel dopoldan spi. Popoldan pa mogoče da 2 uri bedi. Pravi zaspanc je. Danes je bila na obisku patronažna. Je mislila da je zadnjič, vendar je pozabila čitalc za zdravstvene kartice, tako da pride še enkrat. Smo se tehtali. Tehta 3250g. 85g več od porodne in 315 g več od odpustne. Mami je vesela, ker je toliko pridobil samo z dojenjem. A še kateri fantek tako rad lula ko je odvit? Jaša mi vsaj dvakrat čisto polula kopalnico. Posledično nam pralni stroj vsak dan laufa Jošt tudi vedno lula, ko ga odvijem. Prvič, ko sem ga doma previjala, se je polulal direkt po glavi. Ravno prej mi je pa kakal 100 na uro, ko je bil odvit, pa še 2X lulal zraven. Jaz sem tudi dobila roza kartonski kovček z veliko vzorčki - revija moj malček, vzorci mustela, nivea, pampers, vishy, hipp,..... Isto sem dobila pri Nejcu, le da so bili malo drugačni vzorčki. za pridobljene kg. Mi smo bili 2 dni nazaj še 35g pod porodno, danes naj bi bili že čez.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 15:39:30
|
|
|
|
matejchi
|
tatly VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! Pri kateri porodnišnici se zberemo, da zapijemo? Pol pa akcija.... da letijo ven..
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 16:04:51
|
|
|
|
Tamy30
|
Vidim da je ena napisala da ful pazi kaj poje(zauzije), nic svezega sadja, zelenjave. Hm, jaz pa le pojem banano ali jabolko (hrusk se res izogibam pa grozdja tud), ker imam zelo rada sadje. Glede surove zelenjave, to pa samo kaka paradiznikova solata ali zelena solata. Mojega ful zvija, samo ce bi vse crtala iz seznama, pol bi bla pa jaz lacna Nam se je tamali tudi ze 2x polulal ko je bil odvit, tak je slo lepo postrani v loku . Prvic sem imela dovolj hitre reflekse, v drugo pa je slo po plenickah pa malo po tleh Zdaj je zaspal, je mel spet neke krce, boscek kako ga zvijalo, pa jokal je tak intenzivno da je slo skozi usesa. Je pa taki cukr, ga gledam, ima tak roko prek cela, kot da hoce povedati"ojoj kak z mano delajo"
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 16:34:32
|
|
|
|
bambi14
|
Vidim da je ena napisala da ful pazi kaj poje(zauzije), nic svezega sadja, zelenjave. Hm, jaz pa le pojem banano ali jabolko (hrusk se res izogibam pa grozdja tud), ker imam zelo rada sadje. Glede surove zelenjave, to pa samo kaka paradiznikova solata ali zelena solata. Mojega ful zvija, samo ce bi vse crtala iz seznama, pol bi bla pa jaz lacna saj jaz tud pazim, zato pa nimam idej kaj naj kuham* hhmmmmmmmmmm,....bi lahko sestavle kak jedilnik .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 16:39:19
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček punce! Se javljam na hitro, ker je za mano naporen dan in še me čaka...danes zjutraj okol 5.00 nam je zagorelo v kurilnici...še dobro da nas je zbudil sosed, ker sicer bi bili mi vsi zdajle angelčki. To je ena najbolj groznih stvari, ki se ti lahko pripetijo...bilo jo kot v nočni mori...še zdaj se mi zdi, kot da bi bila v filmu. Sicer smo HB vsi vredu, glede na to kaj bi lahko bilo...materialna škoda se bo že poglihala, čeprav je kr vlka... spodnji štuk neprepoznaven in ga bo treba v celoti sanirat, srednji štuk katastrofa, vsepovsod saje...obleke, posoda, pohištvo...zgornji - najin štuk - vsepovsod saje, čeprav v veliko manjših razsežnostih kot spodaj. Sem si namenoma vse prej pospravila, da bom mela zdaj mir...še rekla sem, da bom počivala...in zdej, boljš da na to niti ne pomislim, ker sem že sam zarad hormonov čist solzna. Ampak gre...počasi, sobo za sobo...zdej pač res upam, da me tamali ne prehiti...zdaj se lahk tud čez rok rodi. Žalostna sem
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 17:03:20
|
|
|
|
meeryana
|
nell ....žal mi je..... zakaj pa je zagorelo? Kak grozno, boljše da ne pomislim, midva imava stanovanje v kletnih prostorih, kar pomeni, da je samo ena predsoba do kurilnice....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 17:13:23
|
|
|
|
naty13
|
Krysia sporoča: Obdržali so me v P. Odprta sem 3 cm. Popadke imam, ampak jih ne čutim. Čakam da začne delovat klistir. Držite pesti.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 17:19:29
|
|
|
|
lana777
|
nell - groza ... ampak saj bo krysia - držimo pesti
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 17:25:34
|
|
|
|
tejkaz
|
Krysia, držimo pesti Nell, žal mi je. Glavno da ste vi ok. Tatly, vse najboljše. Dan je pa še dolg
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 17:28:52
|
|
|
|
anita goitan
|
TATLY vse najboljše, želim ti da se ti izpolni želja!!! Jaz grem pa na jurčke na žaru, v tem je moj majster, ma si bom samo mal jih privoščila, gor pa mal česna in kisle smetane, mnjami, celo sem se jih bremzala, dns bom mal grešila, ma sam mal. Krysia dejmo, držim pesti, naj ti čim lažje in hitreje mine!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 17:36:26
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Jaz grem pa na jurčke na žaru, v tem je moj majster, ma si bom samo mal jih privoščila, gor pa mal česna in kisle smetane, mnjami, celo sem se jih bremzala, dns bom mal grešila, ma sam mal. Zakaj grešila?? Saj jih lahko ješ,če ti jih želodec prenese in ti niso pretežki jih lahko. Sem se jih jaz tudi najedla malo prej preden sem rodila. Po porodu jih pa ne boš smela. Tako da ti kr po njih ,še zame malo,jaz jih mam tud ful rada,zdaj jih moram pa sam od daleč gledat
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 13.8.2008 17:41:22 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 17:39:32
|
|
|
|
miškolinček
|
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 13.8.2008 17:40:03 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 17:46:24
|
|
|
|
gajka
|
A še kateri fantek tako rad lula ko je odvit? Jaša mi vsaj dvakrat čisto polula kopalnico. Posledično nam pralni stroj vsak dan laufa Samo ne vprašaj... Ampak, ko bi samo lulal, bi še šlo... Še raje namreč kakamo! Včeraj je rekord podrl - se mu je uspelo pri enem previjanju 5× pokakat (in to vsakokrat na polno!) in 1× polulat, pa vsakič sem mislila, da je to zdaj to in mu očistila ritko, pa me je vedno znova presenetil! nell - Držite se, pa kar optimizem v roke, ker drugo vam žal ne preostane... Krysia - držim pesti, da čim prej mine in da dobiš štruco v roke!
< Sporočilo je popravil gajka -- 13.8.2008 17:48:56 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:07:47
|
|
|
|
buhtlčk
|
jah Miškolinček, očitno mora bit že zdej nekej posebnega, pa da ga čakamo vsi ko največjo zvezdo. Joj joj V vsakem primeru sem zdej na vrst, sam še ugotovim kdaj (ma kaki huda, a dej no)
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:10:20
|
|
|
|
buhtlčk
|
Pa ne mi o tem s čim ga futram, ker je bil pr vseh meritvah velik, zdej pa še zamuja. Upam, da ne misl bit pr porodni teži pa prvi. Jutr bi ga blo fajn mal na Uz pogledat, poleg CTGja.. Najboljš, da mu nč več ne dam za jest, očitno mu je vse dobr
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:13:36
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Pa ne mi o tem s čim ga futram, ker je bil pr vseh meritvah velik, zdej pa še zamuja. Upam, da ne misl bit pr porodni teži pa prvi. Jutr bi ga blo fajn mal na Uz pogledat, poleg CTGja.. Najboljš, da mu nč več ne dam za jest, očitno mu je vse dobr saj če mu bo pol tudi vse dobr zapojest ko ven pride bo to čist fajn,ne boš imela zbirčnega otroka,ni boljšega kot da ti večino stvari je.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:14:16
|
|
|
|
sandra123
|
En prelep pozdravček....evo mene in moji dve princeski iz P... kako sem vesela, da sem spet doma, sem komaj čakala, da spet malo zasedem stol za računalnikom ... Moji princeski zdajle spančkata, pa sem morala izkoristiti prosti čas.... Pojma nimam, kaj se dogaja tukaj na RR-ju, bom poskušala nadoknaditi in za nazaj počekirati, kaj se je dogajalo, ko me ni bilo.... Drugače smo pa vse tri ok....
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:39:45
|
|
|
|
matejchi
|
krmar največja ironija je, da pri nam doma nihče ne kadi, to je škatlica od babi, noter ima tamal shranjene ene storžke iz morja.... ko sta bla skupaj, šopek je pa namenjen prav njej, tako da neka povezava pa je a ne... Ej če dam brzinomer med hojo na "dvojko" me začne špikat, pa ko kamelo umivam, se mi zdi, da glavo čutim, a je to kaj? hehe
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:41:05
|
|
|
|
Tamy30
|
hehe 5 x da se je pokakal, krasno je to, jaz pa cakam ze dva dni da bo kaj od kakanja, ga cel cas zvija, prda ful, pa nic od kakekca.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:53:50
|
|
|
|
Maja T.
|
Hi! Se spet malo oglaša. Naša mala me kar pošteno okupira . Vedno bolj je budna, se dogaja da prebedi od enega do drugega obroka in potem je seveda akcija . Koliko toliko vas berem, samo nimam časa za nazaj pokomentirati. Čestitala bi novim mamicam : renatka za EVO arait za EVO nevaeva za ALJO nyna84 za LANO Astrea za TINETA Z oja Miša za KAJO LINAO PABLO za OTMARJA ANA_P za TAIJA Nell Bambi jaz bom počakala za do pregleda, ki ga imam drug teden , je pa fora, da se mi je čišča kako končala in glej ga, včeraj rdeč izcedek , ki traja še danes, zdaj pa mi ni nič jasno . Glede hrane, jaz nič kaj posebej ne pazim, razen ne jem stročnic, hrušk, grozdja. Bi pa vas vprašala, zakaj ni dobro jesti sladko in svinjskega???? Jaz rada pojem kaki štrudl, mami kar naprej nekaj peče... Lepe slikice vaših sončkov Gajka, Zvezdica, Naty
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:56:13
|
|
|
|
Maja T.
|
Sandra dobrodošla doma
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 18:59:18
|
|
|
|
andrejaboris
|
hoj! Danes pa je taka sopara da me bo pobralo! Hoj Sandra123 sem vesela, da ste ok in da ste že doma! MOj pa še me nič ni pokakal in polulal Upam, da me bo kmalu! Krysia upam, da bote čimprej cartali! Mislim na tebe! Tatly HAPPY BIRTHDAY!!!! Pa ne se ga napit, če bo slučajno treba v akcijo! Meni se zdi da še večinoma mamice čvekate tu! Kje ste pa nosečke? Kaj so že večinoma vse rodile? MIslim da je mariborčank res že dost rodilo. SEm zadnja al kaj? Anita, Tatly, Karmar... kje te so vse? Meni pa danes tak na živse na nogah pritiska, da komaj hodim. Mi kar klecne, vredu da izmenično v eni in drugi nogi, ker če ne bi padla! Pa vse mi dol pritiska! Tota sopara je ubitačna! Malo vam moram pojamrat. Grem dalje pospravljat!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 19:59:14
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček jah še dobro da me ni blo ker jaz bi bla potem predzadnja
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 13.8.2008 20:04:22
|
|
|
|
anita goitan
|
andrejaboris ku ku jaz sem tukaj čeprav špikanje ne pojenja, jutri bo kaj več oz malenkost več jasno ko grem v Kr na amnio. Ti si pa pridna da v tej sopari pospravljaš, men gre samo za jest, pit, spat, brat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?