bella02
|
Odette, čestitke ob rojstvu sinčka Višnja, moja Tjaša je stara dobra 4 leta in sva se celo pogovarjali o . Stokrat sem ji povedala, da je z očitom zdaj ne bova imela nič manj rada, da imava v srčku dovolj prostora zanjo in še za veliko dojenčkov. Povedala sem ji, kaj mi bo lahko pomagala in kaj naj od pričakuje. Pustila sem, da je izbrala zanj dudo, igračo in pajaca, v katerem sva prišli domov iz P. Sicer so mi napovedali , ker je pa Tjaša celo nosečnost govorila, da bo , sem ji razložila, da je lahko tudi in da na to ne morem vplivat. Ko smo se odločali za ime, sem jo vprašala, če ji je všeč in je tako sodelovala. Imeli smo tudi ime za , kajti se zgodi, da se G zmotijo v napovedi in nisem hotela, da bi mala potem doživela šok ob morebitnem bratcu. Tako je bila sestrice še bolj vesela. Dudo in igračo je ona prinesla v P, pa ji je prinesel krtačo za lase in knjigo (bolj simbolično). Tjaša je nad Tejo navdušena. Rada bi jo skoz pestovala in crkljala. Vem, da sem v prednosti s tem, da je stara že dobra 4 leta in se da z njo pogovorit. Zaenkrat nimamo težav z ljubosumjem, kaj pa še bo, pa ne vem. Upam, da bo zmerej tako razumna. Je pa res, kar pravi Sandra, da je fajn, da obiski ne vidijo samo , ampak tudi njo. Naša je dobila že dosti daril in čestitk za sestrico, zato se ne počuti zapostavleno. Kaj posebnega ti ne morem svetovat. Rene je le tolk mlajši, da ne vem, koliko razume. Upam, da ne bo panike. Srečno!!! miškolinček, tudi meni kaže, da sem v 40. tednu, pa bo mala stara kmalu 14 dni . Ne vem, kdaj to zbrišejo naty, naša bejba podnevi spi, da sem jo budila. Danes jo je patronažna vagala in smo že na porodni teži, tako da je čez dan ne bom budila za jest. Danes ponoči sva jedli ob 3h in ob 6h, pa je kar hitro zaspala nazaj. Prej 2 noči je pa 2, obrok raztegnila na tri ure . Kot bi miškolinček opisovala mojo. Pa duda stokrat ven, itd . Upam, da jo kmalu navadimo spanja celo noč, kot je to Tjaša počela od 2. meseca Je pa Tjaša imela danes smolo, saj si je v vrtcu izbila 2 zobka, 1 in 2 desno zgoraj. Sicer si jih je načela že pri 2-eh letih, je ravnotako v vrtcu priletela v lijak, samo sta ostala notri in niti nista potemnela. Danes pa sta šla ven . Sem še jaz tako žalostna zanjo . Upam, da ne bo prehudo. Lepo se imejte! In HB za copy, se mi ne bi dalo še enkrat pisat
< Sporočilo je popravil bella02 -- 12.8.2008 16:16:16 >
|