ČebelicaMaja
|
najprej čestitke: Arait za Evo Ana_P čestitke za Taia Astrea čestitke za Tineta jaz sem imela včeraj pregled, na katerem pa se mi je spodvila stopnička oz. pručka, ko sem lezla na g.mizo in sem padla nisem vedla al naj se smejem al jokam, totalno v šoku... sicer sem samo na to mislila, da ne bom s trebuhom na pručko padla, ki se mi je motala pod nogami, tako, da sem pristala na rokah in kolenih na tleh, ampak vseen nisem sigurna, da trebuh ni nič pokasiral...še danes sem v krču... seveda, me je takoj še enkrat poslal na CTG, ki je pokazal vse OK, ampak jaz jo danes ful malo čutim, pa tud včeraj je bila kriza...zdaj pa ne vem, al jo moj strah blokira, al je kaj narobe, skoz poslušam srček na AS, pa je vse bp., ampak vseeno ne vem...če ne bo boljš, se bom šla pokazat v P popoldne ali pa zvečer, pa naj težijo kolikor hočejo... Drugače pa nič novega, odprta sem 1 cm, kot prejšnič, nič hribčkov, nič posebnosti...naslednji pregled 19.8.