|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
13.8.2008 12:53:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Anita, jaz ti napovdujem da boš danes ponoči rodila. Ista zgodba je bila pri meni. En dan prej sem šla v P zaradi popadkov, odprta 1 cm, pa še nič dogajalo...naslednjo noč me je pa ornk zvilo. Je blo pa tud men ful smotano, ker sem zagnala lažni alarm...sam kaj, saj zato so pa tam! Kako se pa sedaj počutiš?

*zvezdica* bom spet rekla: iz tvojih ust v božja ušesa!user posted image ma skoz me mal ščipa kot pred ta rdečo, sam baje to ni nič, zadeva se mehča, babca mi je rekla da uni ta pravi popadki noro bolijo user posted image user posted image user posted image , in je blo tako pri tebi, a bolečine mela še kod drugod al samo spodi? Jutri imam pa spet tole kurčuser posted image   amnioskopijo, sam če me bo ponovno dala bom rekla da jaz ne bi se več šla.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.8.2008 13:02:28 >

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
13.8.2008 13:03:25   
andrejaboris
AnitaG. kaj ti dela na amnioskopiji?

Aja nove mamice čestitke!user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
13.8.2008 13:08:48   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Gre s takim tulcem (velikost razpolaga glede na to kolk si odprta) notr in ti odvzame plodovnico da jo prečekira kašna je (še bistra, že mlečna, mogoče zelena,..), na to te še mal ročno prešlata in to je to.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
13.8.2008 13:17:11   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Jaz sem bila oz. sem se vedno rpavi zaspancek, mislim da ima vsacih tud Martin neki po meni. Ponoci vcasih prespi 5-6 ur, kar meni seveda ugajauser posted image  Si mislim ce bo lacen bo ze povedaluser posted image
Nazadnje mi je patronazna rekla, da bi ga morala zbujati na 2 uri iin pol, samo veste jaz enostavno nimam srca, da bi ga prebudila iz spanca, kaj ve mislite?? Poleg hranjenja poje tudi obilo zraka, od tega ga potem tud zvija.

Ponoči ga nikar ne budi,kr naj spi,pa če ti sto patronažnih reče da ga moraš. MU boš samo ritem podrla in ti bo zamenjal noč za dan. Kaj bi jaz dala,da bi mi spal ponoči,tako mi pa spi podnevi in ga budim podnevi za jesti,ponoči se pa sam še prevečkrat zbudi.
Če ga boš budila,ga budi rajši podnevi,drugače imaš pa prav,če bo lačen se bo sigurno oglasil,še vsak se je.
Pa saj veš kaj pravijo stare mame in to 100% drži: Spanec je boljši kot žganec.

user posted image Midve sva pa na isti dan rodileuser posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 13.8.2008 13:21:47 >

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
13.8.2008 13:20:50   
andrejaboris
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Gre s takim tulcem (velikost razpolaga glede na to kolk si odprta) notr in ti odvzame plodovnico da jo prečekira kašna je (še bistra, že mlečna, mogoče zelena,..), na to te še mal ročno prešlata in to je to.

Kaj pa na izvidu piše? Amniocheck negativen?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.8.2008 13:25:09   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Kaj pa na izvidu piše? Amniocheck negativen?

ma kašnem izviduuser posted image jaz nisem nič dobila, en list A4 format ma zdravnica in tam vpisuje, tist list sm dns ponoči v porodni vidla ko me je babca pregledovala pa je še ta podatek prečitala.

Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.8.2008 13:27:10   
matejchi
Tamy30 tampone moreš po porodu vstavljat počez in ne po dolgem... kamela nardi svoje... hecam se. Kokr jaz vem jih lahko uporabljaš, samo itak ne boš mela takoj user posted image .

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.8.2008 13:27:38   
matejchi
Grem po šopek za babi (taščo), če že user posted image ne bo... danes ima 50. let.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.8.2008 13:28:03   
*zvezdica*
Anita, mene je samo spodaj bolelo (kot menstrualni krči), nič v križu. Se mi je pa potem v soboto čez dan še čep odluščil, pa ves čas me je nekaj ščipalo. Je pa res, da so potem "nedeljski" popadki bolj boleli in sem jih že doma mogla na easy predihavat. Ni pa blo neke krize.

Držim pesti, da res čim prej dočakaš!

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.8.2008 13:31:05   
anita goitan

Anita, mene je samo spodaj bolelo (kot menstrualni krči), nič v križu. Se mi je pa potem v soboto čez dan še čep odluščil, pa ves čas me je nekaj ščipalo. Je pa res, da so potem "nedeljski" popadki bolj boleli in sem jih že doma mogla na easy predihavat. Ni pa blo neke krize.

Držim pesti, da res čim prej dočakaš!

Uf jaz kar podpišem tvojo izkušnjo!!! Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.8.2008 13:41:25   
anita goitan
Vse katere ste rodila v Kranju,naty&tejkaz,... zanima me a ste dobile kaj kozmetike-reklamne narave, moja sestra je v Šempetru dobila eno knjigico, pa cel "kovče" od Bubchena kozmetikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.8.2008 13:41:45   
bella02
user posted image user posted image user posted image Arait in očka, čestitke za pupiko Evouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ana_P in oči, čestitke za malega korenjaka Taiauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Astrea in oči, čestitke ob rojstvu sineta Tineta user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 13.8.2008 13:42:16 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.8.2008 14:19:24   
matejchi
http://shrani.si/?s/ci/knr6zWs/p8130084.jpg
šopek za babi.... kako mi je dolgčas..

RD RR

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.8.2008 14:23:41   
anita goitan
matejchi krasen šopek Še lepše učke zadi user posted image ! Dolgčas tud meni, zato sem pa ravno kosilo pojedla, moj je reku da si bo gobe naredu, meni zdehj glih ni do gob. Potem grem pa mal v horizontalo.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 13.8.2008 14:24:05 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
13.8.2008 14:31:26   
*zvezdica*
Ja Anita tudi v KR dobiš tak roza kovček iz kartona, kjer je en kup reklam in reklamne kozmetike...men osebno luštna zadevca. Aja pa še en CD za otroke, vzorčna plenička, revija Moj malček....

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1240
13.8.2008 14:32:30   
anita goitan
No fino, da bo bejba dišalauser posted image .
punce kje je pa dns košutauser posted image user posted image user posted image hm al sem kaj spregledala..

Neposredna povezava do sporočila: 1241
13.8.2008 14:34:39   
tejkaz
Anita, jaz v Kranju nisem nič dobila, v Ljubljani pred 2 letoma sem pa dobila celo škatlo polno enih vzorčkov. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1242
13.8.2008 14:35:09   
tejkaz

Ja Anita tudi v KR dobiš tak roza kovček iz kartona, kjer je en kup reklam in reklamne kozmetike...men osebno luštna zadevca. Aja pa še en CD za otroke, vzorčna plenička, revija Moj malček....

Kje si pa ti to dobila??

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1243
13.8.2008 14:36:27   
*zvezdica*
tejkaz a ti nisiuser posted image . To vsaki pripada! Ko sem iz porodne prišla v sobo so mi potem čez 1 uro prinesli.Ne mi rečt da teb niso???

Marcel in Zarja

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.8.2008 14:36:52   
bambi14
oj babike,
vidim, da že komaj čakate, da se začne dogajat al.?

Mene pa nekaj zanima, tiste ki ste že rodile in dojite svoje user posted image .
A kaj pazite na prehrano, da ne bi vaših user posted image zvijalo?,.....jaz ne vem kaj naj kuham in ne upam vsega jest, ker je tako hudo gledat kako Elonino zvija in ji ne morem pomagat.user posted image

No jaz sem rud dobila nekaj reklamnega materiala ampak ne morem rečt, da je zdaj to fullllllll., več je papirja kot pa vzorčkov.

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 13.8.2008 14:38:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.8.2008 14:37:58   
ČebelicaMaja
najprej čestitke:

Arait za Evouser posted image user posted image user posted image  
Ana_P čestitke za Taiauser posted image user posted image user posted image  
Astrea čestitke za Tineta user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem imela včeraj pregled, na katerem pa se mi je spodvila stopnička oz. pručka, ko sem lezla na g.mizo in sem padlauser posted image user posted image  nisem vedla al naj se smejem al jokam, totalno v šoku... sicer sem samo na to mislila, da ne bom s trebuhom na pručko padla, ki se mi je motala pod nogami, tako, da sem pristala na rokah in kolenih na tleh, ampak vseen nisem sigurna, da trebuh ni nič pokasiral...še danes sem v krču... seveda, me je takoj še enkrat poslal na CTG, ki je pokazal vse OK, ampak jaz jo danes ful malo čutim, pa tud včeraj je bila kriza...zdaj pa ne vem, al jo moj strah blokira, al je kaj narobe, skoz poslušam srček na AS, pa je vse bp., ampak vseeno ne vem...če ne bo boljš, se bom šla pokazat v P popoldne ali pa zvečer, pa naj težijo kolikor hočejo...user posted image

Drugače pa nič novega, odprta sem 1 cm, kot prejšnič, nič hribčkov, nič posebnosti...naslednji pregled 19.8.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.8.2008 14:40:09   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

najprej čestitke:

Arait za Evouser posted image user posted image user posted image  
Ana_P čestitke za Taiauser posted image user posted image user posted image  
Astrea čestitke za Tineta user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem imela včeraj pregled, na katerem pa se mi je spodvila stopnička oz. pručka, ko sem lezla na g.mizo in sem padlauser posted image user posted image  nisem vedla al naj se smejem al jokam, totalno v šoku... sicer sem samo na to mislila, da ne bom s trebuhom na pručko padla, ki se mi je motala pod nogami, tako, da sem pristala na rokah in kolenih na tleh, ampak vseen nisem sigurna, da trebuh ni nič pokasiral...še danes sem v krču... seveda, me je takoj še enkrat poslal na CTG, ki je pokazal vse OK, ampak jaz jo danes ful malo čutim, pa tud včeraj je bila kriza...zdaj pa ne vem, al jo moj strah blokira, al je kaj narobe, skoz poslušam srček na AS, pa je vse bp., ampak vseeno ne vem...če ne bo boljš, se bom šla pokazat v P popoldne ali pa zvečer, pa naj težijo kolikor hočejo...user posted image

Drugače pa nič novega, odprta sem 1 cm, kot prejšnič, nič hribčkov, nič posebnosti...naslednji pregled 19.8.

O jebeliš, padla na pregledu, v bistvu sreča v nesreči ker si bila vsaj v varnih rokahuser posted image user posted image te tud kaj boli, udarila se nisi nikamor neuser posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.8.2008 15:01:40   
*zvezdica*
Bambi jaz lahko rečem da kar pazim na prehrano. Ne jem svinjine, konzerviranih zadev, svežega sadja in zelenjave, čokolade, raznih oreščkov, gaziranih zadev, hrane ki napenja, preveč začinjenih zadev....pa malo vseeno malo krčki dajejo. Kaj bi bilo šele če bi vse jedlauser posted image

ČebelicaMaja samo da je vse OK. Je bila pa res sreča v nesreči!

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.8.2008 15:21:32   
tejkaz

tejkaz a ti nisiuser posted image . To vsaki pripada! Ko sem iz porodne prišla v sobo so mi potem čez 1 uro prinesli.Ne mi rečt da teb niso???

Nič nisem dobila. Res ne. Tudi cimra ni imela nič. Ona je prišla v sobo 1 uro pred mano, obe sva pa prišli sredi noči.

Jaz tudi pazim kaj jem. Ne jem sveže zelenjave in sadja, gaziranih pijač ne pijem, ocvrtih jedi ne jem, svinjine, Včeraj sem jedla mineštrico na čebuli, pa ga je zvijalo, tako da ukinjam še to. Stročnic ne jem. Pa še kaj. Zdaj kuham posebaj za G in Evo in posebej zame.

Pri Evi mi je čišča trajala točno 6 tednov. Zdaj še malo krvavim malo je pa že rjav izcedek. Sem pa porabila ogromno paketov vir80. Zdaj imam pa že ene iz lidla, so kar v redu. S user posted image bova pa počakala do 22.9. ko imam prvi pregled pri G. Si bom dala mireno vstavit, da bomo potem lahko brez skrbi slončkali.

ČebelicaMaja, si imela pa srečo. Jaz sem padla tisto nedeljo ko smo rodili. Dopoldan se mi je Eva na stopnišču strmala in sem jo nesla do stanovanja. Zadnjo stopnjico se mi je japonka strgala in sem padla naprej. Z eno roko sem Evo obvarovala, da ni preveč padla, z eno sem se pa poskušala zaustavit. Pa mi ni najbolj ratalo. Padla sem ravno na trebuh. Bolel me je še pol ure, potem je bilo pa vse ok. Mali je pa živahno brcal. Zvečer smo pa rodili user posted image

Naty, jaz mislim da ni nič narobe da si Nejca dvignila. Jaz vsak dan Evo dvigujem. Včasih pač ne gre drugače. Če se zmisli, da jo moram jaz previti, je tudi G ne sme dvigniti. Jo moram pač jaz. Pa ni nič narobe.

Tamy, jaz ti tudi svetujem da ga ponoči ne zbujaš če ni treba. Jaz Jaša zbujam, ker sem bila eno noč na robu mastitisa. Nočem da se to ponovi. Ima pa tvoj fant lepo kilažo.

Naša noč je bila podobna prejšnji. Prva dva obroka je lepo nazaj zaspal, ob štirih pa ni več šlo. Nekaj se je pretegoval, godrnjal, prdkal, spat pa ne. Mi pa zdaj že spet cel dopoldan spi. Popoldan pa mogoče da 2 uri bedi. Pravi zaspanc je.

Danes je bila na obisku patronažna. Je mislila da je zadnjič, vendar je pozabila čitalc za zdravstvene kartice, tako da pride še enkrat. Smo se tehtali. Tehta 3250g. 85g več od porodne in 315 g več od odpustne. Mami je vesela, ker je toliko pridobil samo z dojenjem.

Čestitke še vsem novim mamicam.

A še kateri fantek tako rad lula ko je odvit?
Jaša mi vsaj dvakrat čisto polula kopalnico. Posledično nam pralni stroj vsak dan laufa user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.8.2008 15:32:22   
tatly
kak sem nesrecna....sem htela na svoj roj.dan rodit pa moja baba noce venuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?