|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
13.8.2008 20:08:11   
ČebelicaMaja
Tejkaz hvala za tole...ker si me kar malo pomirila... sej mi je vseeno če jutri rodim, samo da bo s pikico vse OK...

Anita sem se potolkla po rokah in po kolenih kar fejst, ker sem gledala samo kako trebuh ne bo kaj pokasiral...ampak tisto je že pozabljeno... je pa res ironija...ker vem, da smo nosečke bolj nagnene h padcem in res ful pazim, potem se mi pa zgodi nekaj tako butastega, da padem pred ginekološko mizouser posted image  no ja, zgodi se pač...

Nell... joj, mi je kar hudo za vas...ampak kar najhitreje si povrnite vsaj nekako prejšne stanje... nesreča pa res ne počivauser posted image   sicer pa...samo, da je z vami vse OK, ostalo se že porihta...

je pa res ta sopara grozna...jaz tud apetita nimam tapravga...cel dan že nekaj grizljam- ampak same nezdrave zadeve...da bi pa toplo jedla, mi pa sploh ne paše...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.8.2008 20:18:36   
anita goitan
jah nič punce, šibam še mal na teraso, potem pa nočkouser posted image ,mirno noč vsem mamicam in čakajočim na user posted image .
Jutri se vam oglasim mal več ksno ker bom v Kr, če pa notr ostanem pa  naty obvestim, pa pa

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
13.8.2008 20:49:35   
košuta
Drage punce!
Nisem nič brala od včeraj...
Zdajle samo sporočam, da bova z dragim šla v P, ker mi je začela odtekati voda. Popadkov ni.
Držite pesti, punce!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.8.2008 20:59:02   
andrejaboris
KOšuta drži se!!! Pa čimkrajši in čim manj boleč porod in seveda zdravega otročička!!!

AnitaG. fajn zrihtaj jutri! Mogoče pa bo že kaj akcije!

Nell upam, da bote čimprej vse v red spravli, pa probaj bit optimistična! Glavno konc koncev je da ste vi vsi ok!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno pomila balkonska vrata in okno v kuhinji, zdaj pa sem kar malo zmatrana! Zdaj pa še pod pobrišem in mislim, da imam dovolj za danes!

Lepo bodite mamice in nosečke! SE beremo jutri!

Nočko!!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.8.2008 21:00:00   
anita goitan
košuta drži se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.8.2008 21:04:19   
pajac
Kot lanska avgustovka, vam s sinkotom iz srca želiva hiter, čimmanj boleč porod in neskončno crklanje s svojimi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Lp

Pajac

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.8.2008 21:17:44   
matejchi
V soboto je pa lunca, moj pravi da bo to to..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.8.2008 22:04:04   
m_m
ninaa user posted image  ja, jst sem tut gledala, kdo je kdaj rojen. Včerja pa je mel Fidel Castro. No, jaz grem jutri na CTG, če me ne bo nazaj, potem je akcija že blizu. Želim ti, da ti hitro mine, pa da se vse v redu konča. Glede onih stvari, ki pa sledijo, se ne sekiraj, nekako stečejo same od sebe.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.8.2008 22:05:22   
naty13
Čer.

Najina otroka spita že nekaj časa. user posted image  Jaz izpod tuša. user posted image  Sem že en stroj cunj obesila, da se čimprej posuši, da do konca Nejca napokam za na morje. user posted image

Anita dobro opravi jutri.

Nell user posted image user posted image user posted image . Vem, kako to zgleda, ker sem sama to doživela pri svakinji, pa še mene je v ogenj poslala, ker je bila ona tri tedene pred PDPjem, jaz pa tudi že v drugem mesecu nosečnosti. K sreči sem v enem šusu vode pogasila ogenj.

Košuta drži se. Naj bo čimhitreje in čim manj boleče.

Kaj pa Aradej? Miškolinček je kaj sporočilauser posted image

Nič grem še jaz počasi v vodoravno.

Se beremo jutri. Nočko.

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.8.2008 22:18:18   
matejchi
Lahko nooooč... če že mora kakšna v akcijo pa naj bo 1A.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.8.2008 22:47:15   
Višnja
Živijo!!!! (sem jezna ker sem napisala cel roman in sem si ga sama zbrisala)

ČESTITKE VSEM MAMICAM, OČKOM, BRATCEM IN SESTRICAM!!!!!!!!

Včeraj sem imela cel dan prebavne motnje in sem mislila, da bom mogla it amapk sem še tu. Očitno sem kaj takega pojedla. Včeraj sem imela pregled. Je poslušal srček in ker ga je slabo slišal je naredil še UZ. Vse ok amapk mi ni povedal koliko je velik - verjetno mi ni hotel restrašit...samo rekel, da sej je bil tudi prvi velik - v smislu pripravi se na to!!!!!!

Punce koliko dni čez rok vas pošljejo v bolnico?????? Mene itak ni poslal nič ptrej na CTG, je pa rekel, da naj grem v bolnico 5 dni po roku in sem mu rekla, dabom šla prej, ker se mi zdi to fulll pozno. Kaj pravite??????? Kaj vam je napisal kaj posebnega za v bolnico na ctg (kakšne papirje)??????

Kaj pa tiste, ki ste rodile in bile šivane, kako ste????? Jaz vem, da sem bila boga ma prav boga še 14 dni potem. In prav tega se zdaj fulllllll bojim.

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.8.2008 22:55:43   
andrejaboris
Višnja pr nas je tak da se na rok moraš it pokazat v porodnišnico, če ni prej akcije! POl pa te v porodnišnici naročujejo na 2-4 dni in obvezno morš štet gibe. Vedno imam CTG in UZ in vaginalni pregled po potrebi! Če pa vidijo al sumijo da je kaj narobe pa kar zadržijo! Tak je pri nas v MB!

SE mi še ne da it spat!

Jutri pa po Lana! JOj komaj čakam, da ga vidim. Se mi zdi da ga 100 let nisem vidla! Pa z user posted image sem se zmenla, da se jutri spoznama, zdajpa bomo vidli, če bo ubogal!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi to tak šlo ha?!

NIč grem počivat!

Še enkrat nočko!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.8.2008 4:07:48   
gajka
košuta - drži se in upam, da čimprej dobiš svojo štručko v naročje! user posted image

sandra123 - dobrodošle doma! user posted image  Zdaj pa lahko ženske polno okupirate vašega Janeza. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.8.2008 6:36:56   
bambi14
Jutro,

vsemuser posted image , mi imamo črveke na obisku in jokaaaaaaaaaaaaamoo. Hvala drgemu, ker on prevzame izmeno od cca 22- 1 zjutraj, ko začne jamrat jo previje, obleče za spat in mi jo prinese na jošk,...jaz pa grem ajčat za te urce in ponoči vstanem,ker itak moj nima joška. Smo danes spali do 5.30 in zdaj akcijaaa.

Ej babika,
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Pozdravček punce!

Se javljam na hitro, ker je za mano naporen dan in še me čaka...danes zjutraj okol 5.00 nam je zagorelo v kurilnici...še dobro da nas je zbudil sosed, ker sicer bi bili mi vsi zdajle angelčki. To je ena najbolj groznih stvari, ki se ti lahko pripetijo...bilo jo kot v nočni mori...še zdaj se mi zdi, kot da bi bila v filmu.

Sicer smo HB vsi vredu, glede na to kaj bi lahko bilo...materialna škoda se bo že poglihala, čeprav je kr vlka... spodnji štuk neprepoznaven in ga bo treba v celoti sanirat, srednji štuk katastrofa, vsepovsod saje...obleke, posoda, pohištvo...zgornji - najin štuk - vsepovsod saje, čeprav v veliko manjših razsežnostih kot spodaj.

Sem si namenoma vse prej pospravila, da bom mela zdaj mir...še rekla sem, da bom počivala...in zdej, boljš da na to niti ne pomislim, ker sem že sam zarad hormonov čist solzna.

Ampak gre...počasi, sobo za sobo...zdej pač res upam, da me tamali ne prehiti...zdaj se lahk tud čez rok rodi.

Žalostna sem

ali lahko kako pomagamo? Pojma sicer nimam kako ampak.....če bi časovno šlo skoz bi ti prišla pomagat pucat.Ej drži se....

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.8.2008 6:43:59   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

Tejkaz hvala za tole...ker si me kar malo pomirila... sej mi je vseeno če jutri rodim, samo da bo s pikico vse OK...

Anita sem se potolkla po rokah in po kolenih kar fejst, ker sem gledala samo kako trebuh ne bo kaj pokasiral...ampak tisto je že pozabljeno... je pa res ironija...ker vem, da smo nosečke bolj nagnene h padcem in res ful pazim, potem se mi pa zgodi nekaj tako butastega, da padem pred ginekološko mizouser posted image  no ja, zgodi se pač...

Nell... joj, mi je kar hudo za vas...ampak kar najhitreje si povrnite vsaj nekako prejšne stanje... nesreča pa res ne počivauser posted image   sicer pa...samo, da je z vami vse OK, ostalo se že porihta...

je pa res ta sopara grozna...jaz tud apetita nimam tapravga...cel dan že nekaj grizljam- ampak same nezdrave zadeve...da bi pa toplo jedla, mi pa sploh ne paše...

---------ne bi se smelo zgodit, pa če bi šla gor ne vem kako nerodno!!!!!!,,,,morajo poskrbet za varost.user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.8.2008 6:56:53   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Drage punce!
Nisem nič brala od včeraj...
Zdajle samo sporočam, da bova z dragim šla v P, ker mi je začela odtekati voda. Popadkov ni.
Držite pesti, punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da se že cartlate.

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 14.8.2008 6:58:11 >

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.8.2008 8:12:21   
maartinca
Dobro jutro,

a danes pa še kar pančkate, sej prav privoščite si ...
no jaz še kar tuki bingljam, rok je bil 10.8., po CTG in UZ, pa še nič ne kaže, da bom kam šla ... plodovnice je še dovolj, pretok tudi o.k. tko da če do ponedeljka 18. na bo nič moram v ponedeljek v porodnišnico ...
A mislite, da mi bodo sprožili al kaj ?? Mamice koliko ste bile čez rok user posted image  in kaj se je potem dogajalo ? Tko sem že neučakana pa take krče imam v dimljah, običajno samo popoldan in zvečer danes pa že zdele, nevem a me vreme muči al kaj. Je rekla G naj mal donata vsak dan spijem pa ni nič boljš. Kak nasvet ?

No lepo cartajte tiste ki že cartate, ostalim nam pa tko ne ostane drugega kot, da čakamo kdaj nas bodo tile naši sončki presenetili...lep dan ...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.8.2008 8:17:50   
naty13
Krysia sporoča:

Ob 1.04 se je rodil Rok - 52cm, 3380g. Oba sva ok, vsi trije pa smo srečni. Pozdravček vsem. Krysia

Čestitke mamici, atiju in Roku. Pa veliko cartanja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.8.2008 8:20:44   
naty13
Jutro.

Bambi hvala za user posted image .

Košuta upam, da že cartaš in da nam kmalu kaj sporočiš. user posted image

Naša noč jebila pa 1A. user posted image  Jošt je spal od 21h do 5h zjutraj. Pojedel in spal do 7.30. user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jošta. Še takih noči. user posted image  Sem tako naspana, spočita kot user posted image . Buhtlčk danes sem ti pa konkurenca. user posted image user posted image user posted image

Zdej se bom pa Nejcu in user posted image  pri zajtrku pridružila. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.8.2008 8:57:15   
gajka
Krysia - čestitke ob rojstvu fantka Roka! user posted image  Radi se imejte! Ste pa lepo ime izbrali. user posted image

naty13 - spali ste od 21h do 5h zjutraj brez ''pavze''? user posted image  Jaz bi tudi! Pri nas je še vedno nočni ritem na 3 - 3,5 ure.

Midva imava pa danes 1. posvetovalnico pri pediatru. Me prav zanima, kakšne so Rokove nove mere, ker domača vaga ga ne potegne več user posted image , patronažna pa je imela pri nas zadnji obisk že prejšnji ponedeljek. Mi je pa to, da moram biti točno na uro nekje z user posted image  malo sitno, ker je treba potem že vnaprej malo planirat, kdaj bo jedel, da bo pol sit in ne bodo sirene tulile. user posted image  Potem pa so priprave na odhod dolge vsaj 1 uro... Kako pa druge to zorganizirate z user posted image  pri odhodih?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.8.2008 8:58:56   
naty13
Matejchi, a ti še kar tukaj strašiš.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste vse ostaleuser posted image

Anita dobro opravi na amnijiuser posted image user posted image user posted image , če pa notr ostaneš, se pa tako slišiva. Ma da je akcija. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam še mal fore s časom, potem pa Jošta previjem in preoblečem in mu dam še za popapat, pa gremo po opravkih. Moram darilo kupit za nečaka od user posted image , ki je bil 3 leta star (beri od Nejca in Jošta bratranček)user posted image , pa pleničke za Jošta, pa nekaj stvari še za Nejca za na morje.

Uffffffffff jutri gre Nejc za 14 dni, me že kar stiska.user posted image

Grem, da ne bom mela samogovorov tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.8.2008 9:01:57   
sayuri
Jutro. Na hitro se vam malce javim. user posted image  Mi smo imeli dobro noč. Zara je včeraj že ob 19h zaspala kar umazana user posted image  in spala do dveh ponoči, pojedla in spala do petih, pojedla in še vedno spi. Lovro je pa ob desetih zaspal in do štirih, pojedel in še zdaj spi. S tem da sta bila tam ob petih oba čisto budna in pripravljena na zabavo user posted image . Sem ju previla in kar k sebi vzela, pa smo vsi zaspali user posted image .

Košuta, sedaj je zagotovo že vse za teboj. Upam, da je bila prijetna izkušnja. Ptav tako aradej.user posted image

sandra123, dobrodošla doma. Kako je bila kaj prva noč? Sta princeski začutili, da sta prišli domov? PA Tina? Zihr je prava starejša sestrica user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krysia, čestitke ob rojstvu korenjaka Roka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.8.2008 9:04:33   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

naty13 - spali ste od 21h do 5h zjutraj brez ''pavze''? user posted image  Jaz bi tudi! Pri nas je še vedno nočni ritem na 3 - 3,5 ure.

Midva imava pa danes 1. posvetovalnico pri pediatru. Me prav zanima, kakšne so Rokove nove mere, ker domača vaga ga ne potegne več user posted image , patronažna pa je imela pri nas zadnji obisk že prejšnji ponedeljek. Mi je pa to, da moram biti točno na uro nekje z user posted image  malo sitno, ker je treba potem že vnaprej malo planirat, kdaj bo jedel, da bo pol sit in ne bodo sirene tulile. user posted image  Potem pa so priprave na odhod dolge vsaj 1 uro... Kako pa druge to zorganizirate z user posted image  pri odhodih?

Prva posvetovalnicauser posted image  A pri vas je pri 4tuser posted image  Pri nas je pri 6t. Pri nas bo tudi smotano, ker mamo uro ob 8h, pa še oba jo imata, ima še Nejc cepljenje. Pa tam nekje do 7.30 oba povprečno spita. Jih bo treba prej zbudit, nafutrat in oblečt. Jaz ponavadi vse že zvečer pripravim, da smo potem v maksimalno pol urce zrihtani. user posted image  Ti pa itak dojiš in ne bo panike, če bo lačen. pri nas v KR sem že parkrat videla, da so dojile v čakalnici. Saj ni nič nenavadnega, ker smo samo mamice na kupu. user posted image

Ja spal mi je v kosu brez hranjenja. Pa še ob 5h, ko je nekaj godel in se obračal, je očke odprl šele, ko ga je user posted image  vzel iz postelje. Pojedel je pa tudi v cca. 7in minutah. user posted image  Vem zato, ker imava zvezdico z muziko na 10min naštimano. Pa je še igrala, ko je šel nazaj ajat. user posted image  drugače je pa pri na okoli 1h ali 2h tudi budnica za jest. Danes je bil praznik, ki pa upam, da se bo večkrat ponovil. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.8.2008 9:05:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Uffffffffff jutri gre Nejc za 14 dni, me že kar stiska.user posted image

NAty, s kom pa gre? Z babi in dedijem? JAz sem pa tko mislila, da bosta naša dva vzela Filipa s seboj na morje. Celo dedi je ves čas o tem govoril. Potem pa prideta in rečeta, da se ga ne upata vzet user posted image  PA bi bilo samo za 5 dni. Sem bla žalostna in jezna. Kaj hudiča potem sploh obljubljajo.user posted image  Še dobro, da nisem Filipu nič govorila o tem. In ni mi jasno, kako ga ne upajo s seboj vzet user posted image . Bi rekla, da je kakšen problematičen hiperaktiven otrok user posted image . Tko je pa čisto povprečen štiriletnik. No ja...sem se sprijaznila. MA tudi doma mu je luštno user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.8.2008 9:07:00   
sayuri
Pri nas je tudi prva posvetovalnica pri 6t. Drug teden jo imamo user posted image . Komaj že čakam, da vidim, kako napredujeta naša dva žabca. Se mi zdi, da ful rasteta. Imamo pa hvala Bogu popoldne ob 18h. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?