|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
11.8.2008 7:59:20   
lilka
Dobro jutro drage moje!

Ste pa kar nekaj načvekale čez vikend....

Hariba: ja boga Zoja, sej vem to zbujanje za antibiotik je tudi smotano, jaz sem napol v spanju to delala, pa včasih vse polila....upam da boste čim prej okrevaliuser posted image user posted image user posted image  in Tinka pošilja Zoji te tri metuljčke za zdravje.

valika:ja te razumem to je zelo hudo, veš kaj bi ti jaz rekla, ti se moreš najprej sama poštimat in sebe prepričat, da je vtec dobra stvar za tvojega otroka, ne le izhod v sili, ker je nimaš kam dat. Sem brala velikokrat, da mora mama imeti v sebi pozitiven odnos, če ne otroci to čutijo in so potem težave. Jaz sem to rešila tako, da jo je mož vozil, ker ona je sam delal 5 let v vrtcu in ni blo nobenih težav, jaz se pa prepričam da je vse vredu in ji veselo pomaham in rečem naj se ima lepo. Te pa zelo razumem, mene bi raztrgalo od žalosti, če bi tinka tako odklanjala, če le moreš se poskusi skulirat in ne imej slabe vesti ker jo dajše vvrtec, sej tam ji prav nič ne manjka, za otroke je dobro če so med vrstniki.Veliko sreče ti želimuser posted image

Govor:vse mogoče že ponavlja, da včasih kar debelo pogledam....
ata, mama, dedi, baba, avto, traktor, letalo, duda,ja, ne, in zdej po novem ne bom! ....ponovit zna skoraj vse, danes zjutraj je bila ful smešna, sem ji dala spomin za igrat(malo gleda kaj je narisano) in začne govorit, dve - dve in vidim, da je našla dve isti slikici. Zelo preseneča kaj vse si zapomni in v kakšnem trenutku pove pravo besedo.....

umivanje zob: kako dosledno to izvajate, mi si zjutraj in zvečer umivamo skupaj v kopalnici, s tem da si Tinka umiva sama, meni ne pusti čohat, tako da to ni nevem kako umito, samo boljše kot nič je že....

Nič zdej morem pa delat....

Želim vam lep dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.8.2008 8:16:34   
aprilčica07
Dobro jutro:),

kako ste bolančki? Ste bolše?
valika: se je stanje umirilo?
hariba: jst sem antibjotike dajala ponoči malemu kr v injekciji, sem kupla v lekarni, notri širup in mu napol v spanju brizgnila pri strani v ustka. Se je obneslo.user posted image
lilka: kako kaj ločevalna dieta, a še vztrajaš? Trenutno ima moj neke preblikse, da bi on to izvajal...

Vikend je bil pester, ma je minilo. Sem pa vesela, ker imam popravljen avto, in ni več sledu od toče. Jupi, sem res vesela, da so me vzeli naprej, ker sem imela daleč najmanj poškodb. Si ne predstavljam kaj imajo pol šele drugiuser posted image

Naš Jakob pa ne govori skoraj še nič, no. Parkrat je rekel mama, in baba, drgač pa nič. Nevem kdaj se mu bo kaj odprlo. Mi vsi pravijo, da bo že, jst sem pa še kr neučakana. Drugače je ta pravi mulčk, so ga sami avtiči in pesek in kopači in žoge:):):)

umivanje zobkov: že en cajt poteka brez težav. zvečer gremo v kopalnico, umijemo, on pridno pomaga, in pusti, da umijemo tako kot je treba. Glede tega je pridenuser posted image

Tako, zdaj   je pa cajt, da začenm kaj delat.

čau.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.8.2008 10:17:58   
katja pv
Pozdravljene!
Se javljam bolj na hitro. Brat vas še ne utegnem.

Čez vikend smo šli k mojim v Gorico in je Matija tam ostal na počitnicah, ga bova z Ano šli iskat v četrtek in še sami malo počitnikovali tam. Ati bo pa doma počival od družinskih naporov user posted image .

Ana je zadnje čase tako predrzna in pogumna, da je ne smemo spustiti z oči. Sama si stolček premakne k pultu in nato čara po pomivalnem koritu in umazani posodi. Najhujše pa je, da si potisne stol k oknu in spleza nanj pa po možnosti še na okensko polico. O plezanju na mizo ne bom niti zgubljala besed, ker jo to tako ali tako na dnevnem redu. Paziti moramo, da kakšne hrane ne pustimo kje ležati, ker je takoj zraven in si kar sama postreže.

Sta se pa prejšnji teden z Matijem lovila zunaj in je padla direktno na čelo in ima sedaj poleg podrgnjenih kolen še odrgnjeno čelo.

Pri hranjenju ji zelo težko pomagam, ker tako trmo dela, da bi jedla sama, da raje pustim in brišem okrog stola in po mizi in jo opozarjam, naj ne maha s polno žlico juhe na okrog. Je pa že zelo spretna. Najhujše pa mi je, ko ima že nekaj v ustih in to je, potem pa vidi, da ti ješ kaj drugega kar bi tudi ona hotela in to kar ima v ustih da takoj ven in zahteva svoj delež novega user posted image .

Valika: čim lepše uvajanje v vrtec. Pa vso srečo z novo službo.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.8.2008 11:03:35   
hariba
Zoji se stanje izboljšuje,je spet divja in povsod jo je polno,je danes še moj z njo doma. In me je že klical da je zlezla na pult in polila vodo po štedilniku in pultu,na srečo jo je samo natočil v lonec,da bi dal nekaj kuhat in še ni bila vroča.
antibiotik Ja jaz imam tudi tisto brizgo aprilčica,ampak če trdno spi ji steče nazaj iz ust ven. To noč je kar brez problema spila zdravilo in pograbila flašo svodo,malo pocuzala in spala dalje,flašo sem ji pa vzela.
Spala je tudi kar ok.,ob 3.30 se je sicer zbudila,a verjetno je sosednje sobe čula alarm,je imel tastarejši naštimanega,da je se zbudil in gledal OI. Za crknit,čisto nor je na šport. Aja pa lase sta si z rdečo peno pobarvala in zdaj so vse blazine rdeče. Mislim no! Tamali je postaL VEGERTIJANECuser posted image Za kako dolgo ne vemuser posted image .Skratka pri nas je zmeraj pestro, pri nas se zmeraj dogaja.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.8.2008 11:49:31   
smotka lonib
hojla!

da se vam jest zgublena duša spet malo javimuser posted image . delam s polno paro. ta vikend sem delala po 12 ur. ta teden  pa 4 dni delam ponoči. kadar sem pa frej, pa čisto po resnici povem, da grem z držužino malo v hribe. kadar je lepo vreme, tud računalnika NE PRIŽGEM. NAŠA zALA JE NON STOP ZUNAJ, SAMO KADAR GRE SPAT JE NOTRI, PA ŠE TAKRAT SPI V SVOJEM mini šotoru, da ko se zbudi lahko pride sama ven na tersa, kjer jest ponavadi počiam.

za nazaj nisem brala, ker nimam časa. sva se pa z JAPE zadnjič v BABY centru v Kranju srečale in je prov lepa nosečnica. tak lep trebušček imauser posted image , njena Klara je pa tud že prava frajlica.user posted image

zobki:
sem ugotovila, da  i ma naša Zala desno zadaj celo dva zobka. zadnjič je imela enega, pa ne vem ali je bila petica ali štirica vglavnem dva skupaj ima , pa samo na desni spodaj. je pa ponoči zaradi tega tok sitna. spi pa še vedno (po 3 urah spanja v svoji posteljici) pri namauser posted image . zjutraj sem kot zombi v službiuser posted image

zdej pa počasi neham, ker moram kosilo do konca narediti, ker gre moj popoldan v službo.

vsme bolančkom želim velik koš zdravjauser posted image user posted image user posted image

vsem, ki ste praznovali pa veliko zdravja, sreče in veseljauser posted image user posted image user posted image

lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.8.2008 12:08:11   
hariba
Imam v službi spet minutko časa,da vam še malo zatežim,napišem kar sem že prej hotela.
lonib Lepo,da si se spet javla,sem te že pogrešala.
kahla Kaj 5 minut Zoja ne zdrži na njej 5 sekund je že spodaj in jo poriva. Imam jo v kopalnici,ampak je na njo še ne dajem,parkrat smo jo dali,ko je prišla za nami na wc in sem ji hitro potegnila dol plenico in rekla:Jaz bom lulala v wc školjko,ker sem velika,ti pa daj v kahlico,ker si mala. Se je sicer vsedla,a je takoj prišla gledat do wc školke kako teče.
govor Zoja še zmeraj raje kaže kot govori. Reče ata,mama,papa,teta,am am,ko je lačna ali vidi hrano,ama,ko hoče nekaj sama. Mu je krava in račka gaga,tu se pa neha.
umivanje zob Probamo 2 na dan,umiti zares pa uspe 2-3 na teden,sicer pa drži v roki zobno ščetko jo grize in ne pusti umit,noče odpret ust.
A vaši tudi hočejo vse sami? Za kar so še premajhni. Zoja je grozna,ful trmarim,če ne pustim.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.8.2008 12:33:39   
aprilčica07
Sem tudi jst na malci pa lahko malo gor pokukamuser posted image

hariba: naš je bolj lene sorte in nima lih volje kaj sam delat. Edino z žlico obvezno poskuša si zbasat hrano v usta, zdaj smo pa tudi tolko napredovali, da pije sam (aleluja!), če se mu da, celo iz kozarčka, drugače pa prime flašo in jo lepo drži, do zdaj se mu kaj takega ni dalo delat. Obvlada sezuvanje čevljev, o obuvanju lahko samo sanjamo..
kahlica: smo jo sicer nabavli, ma trenutno smo brezuspašni v tej misiji.. ne zdrži gor niti 5 sekund, se bojo, da bo kaj zamudil, pol da tam dirka napol nag okoli mi pa tudi ni lih  pametno.. Se mi zdi, da je še premajhen za to, no..

dajte mi povedat tiste, ki imate mulčke: kako je s to kožico na lulčku? sem mu včeraj provala neki dol dajat in je začel tako glasno protestirat.. zdaj nevem ali sem bla pregroba, da ga je bolelo.. do kdaj naj bi se to poštimalo?

zobki: ima  jih 14

trma: vsak dan je hujše in vsak dan je bolj drzen.. ne boji se ničesar in nikogar, včeraj je dirkal po ulici, prometni seveda.. midva pa oba za njim ko dve moni, tamali pa v smeh.. meni lih ni blo do smeha, ker je blo preveč avtomobilov naokoli..

ma kaj čmo, važno, da so zdravi ti naši pikci, ne?

zdej pa grem, sem si zraven panina kupla  še 1 veliko vrečo čipca (njami), imam menstruacijo in imam pač nenormalen apetit. Pol pa še kosilo pr tašči:):):):)

uživajte.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.8.2008 16:06:16   
Anonimen
helou!
danes je lara ostala v vrtcu celo dopoldan - sama! je baje nekaj malo jokcala, pa jedla je kosilo, pa cele pol ure je spalauser posted image . ko pa se je zbudila, pa smo bili zmenjeni, če bo tulila, da bomo šli po njo - in tako je tudi bilo. no, se bo morala navadit - jaz sem nekako pri sebi razčistila, da pač tako mora biti!

umivanje zob - ponavadi zvečer mi pusti, lepo ji pokrtačim že zrašene zobke - tiste, ki komaj kukajo malo ven ali na pol, pa ji pustim pri miru - jo sigurno boli. podnevi, pa večkrat sama prosi za krtačko, in jo potem grize.

plezanje - joj, kakšne plezalce imate vi. moja je bolj debelušasta in je temu primerno tudi bolj nerodna. sedaj bi bila zelo vesela, če bi bila malo večji plezalec. ker sama ne ve še splezati na poganjalca ali tricikl - kar jim v vrtcu nastavijo, in potem pač vsak po svoje - kdor ve splezati gor ve, drugi pa pač samo gledajouser posted image  - to mi je tudi kar malo blo tako no, če so že vzgojiteljice tam, naj mulčkom pomagajo - one pa jih kar prepustijo. vem, da bo moja lara tam kar malo žalostna, ker se ne bo mogla vozit - ker je nora na avte, poganjalce, tricikle in vse, kar ima kolesa...

tako, mojih 5 minut je mimo...so že tečni okoli mene...

jutri je moj prvi delovni danuser posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.8.2008 16:33:10   
tejkag
Helov!
Končno se vam malo oglasim. Čez vikend smo bili v Mozirju,no prišli smo v soboto zjutraj in v nedeljo zjutraj odšli, ker zaradi hrupa bejba čez dan itak ni mogla spat. V soboto je spala samo eno uro, kar pa ni v njeni navadi. Ponoči je spala tako kot doma, jaz pa bolj slabo. Saj veste kako je,če je fajn družba, ni glih neke tišine.

trma-joj joj joj in še enkrat joj. Naša gospodična je začela s cepetanjem (se mi zdi,da se tako rečeuser posted image ). Danes sem jo dala iz vode in je ponorela, začela je ritat kot konjuser posted image ampak jo je hitro minilo, ko sva potem z vodo zalivali travo pa rožice.

lonček za pitje-imamo Aventovega,ampak toči kouser posted image ker je naša bejba potem cela mokra in ful poliva. A je Nuk-ov kaj boljši?

čevlji-Adidaske ima št. 22, sem ji pa v petek kupila nove sandale,ki so št. 23.

govor-ponovi kar ji rečeš, je prav smešna,ko reče kaj po svoje.

Lep dan

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.8.2008 16:45:29   
thumbelina
Hej, končno sem spet zbrala mal energije, da se razpišem, če me nauta prej mulca segnala z računalnik, ker itak skoz težita ko sem za računalnikom...

Magični lonček - Nuby-jev ne moči, pri nas ga valja mulc po postelji, ker iz njega pije tudi mleko in ni nikoli nič mokro. Tud simple je za pucat (fliknem v stroj in je to to).

Zobki - 9 komadov, spodaj imamo samo dve enki in eno štirico, vmes ničesaruser posted image

Kahla - mi na misel ne pride, ker ni tud sekundo pri miru... Bomo že, je še cajt. Se mi tud pod razno še ne zdi zrel za zadevo... Itak jaz najraje navadim kar direkt na wc in nastavek...

Čevlji - moram jit v akcijo, ker nam une iz interneta k sm jih naročila, total premočijo v mokri travi. Bom šla Elefantnove kupit al pa Superiftove... Joj pa hčerki je treba kupit dvojne škornje gumaste (ene za vrtec, ene za doma), jesenske čevlje, je vse prerastla... Lahk kar ene 200€ rezerviram samo za čevlje za oba otrokauser posted image user posted image user posted image

Spanje - Super!!! Spi celo noč, oba gresta spat do osme ure in potem je miiiiiiiiiiiiiir. Če ga že žilu kakšen zob, je to kakšna jamrarija ponoči in nuca samo da dam dudo in mu namenim par sfuzlanih stavkov v spanju kar iz moje postelje in ko me sliši, da nekaj kvasam, sepomiri in zaspi, jaz pa tud...

Govor - ni da ni. Naš ma kr že stavkece "Ne gre" , "Ka to - Kaj je to?". Sicer pa ponovi čist vse (pižama, ipd.). Sicer spusti pač tatežke črke, sam zastopimo ga vse. V bistvu je tamali prav faca, saj je že začel tolčt dolenjski dialekt . Namesto TOLE reče TULEuser posted image user posted image user posted image

Hoja - kot sem napisala, je shodil in zdaj skoraj nikoli ne gre nakolena, je zelo spreten, sam tud firbčen kot sto user posted image user posted image user posted image user posted image in potem non stop pada. Glih pred 2 dnevoma je padel po pesku in si presekal ustnico, da je bil potem kot en racman....

Trma - ITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK, sam mam jaz funkcijo IGNORE in jo kar pridoma uporabljam.

Umivanje zob - brez problema, sam odpre usta in počaka, da opravim...

Služba - najbrž sem med redkimi, ki še ne delajo. V glavnem še 2 tedna in potem grem na šiht. Mal se mi že toži po učilnici in učencih, sam  se mi bo pa še bolj tožilo po obema otrokoma (je bila tudi tavelika doma čez poletje). Tamalega bom pa sploh pogrešala... AMpak saj poznate občutek.. Zanimivo je tudi, da sta se mulčka prav navezala drug na drugega zdaj čez poletje in ko smo bili včeraj na pikniku, mi je Jerca prišla zatožit enega fanta, ki je jemal Matevžu igračke iz rok.... Je bla tok skrbna in ga skoz ščitila kot ena mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.8.2008 21:33:40   
*piškotek*
Pozdravljene aprilčice user posted image

Danes sem se pa odločila da si vzamem pol ure samo za vas, pa četudi me bo vse počakalo za jutri. Berem vas še kar redno, samo mi pa za pisanje potem enostavno zmanjka časa. Ful pogrešam tiste čase, ko sem imela čas viset tle z vami, pa je bilo to čez dan ali pa ponoči oz. zvečer. user posted image

Prejšnji teden sva bila doma, ker je dobil virusno bolezen rok, nog in ust. Naredili so se mu majnhni izpuščaji (kot norice), za kar ni nobenega zdravila oz. kreme. Saj drugače je bil ok, samo jedel ni pa nič, ker je imel v ustih polno pikic in ga je bolelo. V četrtek je pa dobil še vročino, tako da smo bili spet čisto sitni, neješči, .... user posted image  Ampak stanje se izboljšuje. user posted image
Ta teden pa imam dopust in sva itak spet doma user posted image , moj user posted image  še dela verjetno do srede, potem pa bo tudi on frej in bomo šli na Pokljuko in v Bohinj za podaljšani vikend user posted image . A ja, pa še sami smo (mislim brez tamalihdveh) ker sta na morju z njuno mamo, tako da se imamo kar luštno. No, saj se imamo drugače z njima tudi, da ne bo pomote, samo kaki najstniški izpadi potem vse pokvarijo user posted image

Zobki: user posted image naš ima že vse - spodaj in zgoraj - 16 zob, sicer so trojke in štirice na pol zunaj, ne še čisto cele, ampak vidijo se pa res že vsi na ful

Umivanje zob: user posted image user posted image  user posted image  user posted image   = misija nemogoče, ne odpre ust, sam sicer malo pogrize krtačko (pa še to ni vedno pri volji) drugače pa mu jih že skoraj dobesedno na silo umijem 1 x na teden, saj se mi smili, samo kaj ko pa drugače sploh ne gre, smo pa probali res že vse variante pa smo še vedno neuspešni user posted image

Govor: user posted image  - kaj je že to?????? Skratka kar slišimo iz Nejčevih ust je občasno ma-ma ali pa am-am, to je pa čisto vse. Pove še edino kako dela račka in avto oz. motor.

Trma: user posted image  ? Niti ni pretirane sile no. Občasno ga zagrabi, samo ga tudi jaz ignoriram pa gre še kar skozi. Problem je edino pri hranjenju, ker noče jest - da mu jaz dajem skoraj ni mogoče, sam pa malo paca z roko, kakšne akrobacije dela z žlico, pa rajši ne bom opisovala user posted image

Kahlica: user posted image  tudi jaz ga še ne dajem nanjo, ker ni na miru niti sekundo in mu je to potem še bolj zanimivo in v veselje kaj je zdaj to. Bomo že, ko bo prišel njegov čas za to user posted image  user posted image

Saj ne vem več, mislim da sem po večini vse napisala, če sem kaj izpustila se pa opravičujem user posted image

Tako, upam da se mi bo uspelo spet kaj prej javit, pridno čvekajte, tisti ki ste bolani pa vam želim da se čimprej pozdravite user posted image

user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 11.8.2008 21:36:56 >

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.8.2008 7:58:22   
lilka
Jutro čvekice!

Aprilčica 07: še vztrajam že 15 dan na ločevalni dieti, izgubila sem malo več kot 2 kg, s tem da sploh ni hudo in sploh nisem lačna, čudna dieta ni kajuser posted image , pravijo da gre počasi potem pa kar naenkrat hitro, čakam na tisti dan....

čevlji: moja ima opanke še vedno 18 št, res ima malo nogo, zdej ji bo počasi 19 prav. Ko gremo septembra na morje bo te sandale res totalka uničila in potem bom kupila 19.

sama: ja naša hoče vse sama, sama se obuje če jo jaz se sezuje nazaj in se sama, sama je in se ne pusti hranit, sama si zobe umije8zna že prav fino krtačit meni pa ne pusti), zdej ko ima stolčke in mizico se sama vsede in je in se potem vstane in celo pospravi stol(to pa vrtec dela)tako da je za 16M zelo samostojna....

trma:kot pravi ovenček ista kot moja mami, z glavo skozi zid, tašča pravi da ima močno voljouser posted image , razen ko vidi da res ne bom popustila takrat pa neha. Pri njej ne pomaga če vpijem(zato tudi nikoli ne) ampak, da ji mirno in razločno povem, včeraj sem ji rekla, meni ni všeč če tečeš po klancu ker potem padeš ti pa kakor hočeš in ni šla, čudo božjeuser posted image , včasih rata. drugače bom pa napisala, čeprav si ne upam, naša odkar samostojno hodi je postala ful pridna, upam da se mi ta stavek ne bo maščeval....

plezanje: nerodnost je zdej minila, ko je že bolj stabilna pri hoji in zdej spleza kamor hočeš, na avto, na poganjalca, na stolček in nazaj.....smo se pa mogli vsi skupaj skulirat ker smo jo preveč pazili in ji pomagali, pravijo da če otroka preveč paziš in mu pomagaš pri vsakem podvigu, da postane neroden, zato sem to doma odpredavala in smo jo puščali tudi, če je večkrat padla in zdej se zna pazit, mi je pa šlo enih živcev....

vrstniki: mene pa nekaj skrbi, ko greva s Tinko k prijateljici ki ima punčko 3 tedne starejšo od Tinke, ji ta vse kar Tinka prime vzame iz roke, jo nabuta po glavi, ji vzame dudo, ji vzame vodo, Tinka pa samo joka in nič ne reče in nič ne naredi, doma ima pa tako močno voljo, nam pa nič ne pusti. Pa mi je prijateljica rekla, kako pa to, ča pa Tinka hodi v vrtec, njena pa ne, kako pa Tinka tam....prijateljica ima pa še starejšo hčerko 4 leta in ko ji je tamala kaj vzela so zmeraj rekli pusti ji ker je majhna in zdej se je tamala zgleda to navadila. Ne vem no, ful me skrbi, ker se Tinka sploh ne postavi zase, kar pusti in se joka, hm, upam, da bo to minilo, menda pa ja ne bo skos taka, ali pa je še premajhna in jaz pretiravam....user posted image

Valika: sej bo šlo, kar malo dobre volje in jo spodbujaj pa bo, držim pesti, da bo vsak dan boljše....

vrtec: danes je pa Tinko pričakal v vrtcu možev bivši sodelavec(mož je delal v vrtcu), se tudi drugače poznamo, Tinka ga je že vidla na enem pikniku, in ko jo je mož pripeljal zjutraj in je bil on tam in rekel zdravo Tinka jo je blo menda ful sram se je k možu skrila, samo potem je pa šla k njemu...prav zanimivo se mi zdi kako se ji bo kaj zdelo ko jo bo moški danes čuval..user posted image

Zdej pa šibam pojest babnano in potem delat......

Lep dan, mogoče še kaj priletim...

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.8.2008 8:15:44   
aprilčica07
Jutro dečve:)

lilka: imam kolegico, ki je na takk način fino shujšala. Je še danes na lepi teži, malo se sicer čuva, ma njej se je obrestovalo. Je pa res, da je bla skoraj 6 mesecev na taki prehrani. Tako, da kr korajžno!  Glede trme: jaoj, joj, nevem več kaj naj.. Če ni po njegovo, jok in stok in vriščanje in kričanje.. Včasih se provam skulirat in mu lepo povedat, da to ne gre in včasih mi celo uspe. Ma včeraj, ko je začel sredi trgovine cvilit, me je imelo, da bi ga user posted image . Je pač bik in je trmast tolko kot mu pripada. Še dobro, da sva oba ovna, da ga bova vsaj provala krotit.
piškotek: dobrodošla spet tle gor!
valika: vidiš, da je bolše. Otročiček rabi sam cajt, pol se pa prilagodi ina navadi na novo okolje.
thumbelina: tolko sem slišala o teh Superfitovih čeveljcih, ma nimam pojma kje se jih kupi. Tle pri nas noben nič ne ve. Sploh ni izbire, je Ciciban in pika. Torej, kje jih kupuješ?
tejkag: tisti lonček je katastrofa. Smo ga hitro izločili iz uporabe. Zdaj ko je frajer že tolko velik, da se je navadil pit sam, pije včasih kr iz navadne skodelice. In glej čudo, mulo to obvlada (aleluja!) Za na sprehod, pa imamo eno tako lušno Chiccovo flaškico:)

Danes se naš varva pri tašči, pol grem še jst tja na kosilo (imam zlatoo taščouser posted image ), po večer pa počasi spet domov.

Evo, zdaj pa delat.

Lepo se mejte.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.8.2008 10:48:19   
Anonimen
helou!

evo mene nazaj iz prvega "delovnega" dneva. v bistvu smo danes obavili samo formalnosti, peljali so me po vseh pisarnah in po proizvodnji, dala vse podatke, še kavico so mi skuhali, potem pa sem lahko šla domovuser posted image  in začnem delati komaj v ponedeljek.
tako da sem nazaj grede kar šla malo zapravljat, sem si šla kupit "nekaj" novih oblačiluser posted image  - sem šla v kika - in sem si ful nakupila in dala "samo" 51€. potem sem šla še ne borzo se odjavljat.
sedaj pa sem kar malo zmedena, in ne vem, kaj naj delamuser posted image . lara je v vrtcu, ta velika gleda risanke, moj pa se je odločil, da nam bo danes skuhal on.

trma- naša je trmasta ful. ko se enkrat strma, potem ni šans, da se kmalu pomiri. sma spet imele včeraj zvečer sceno. in je zaspala spet brez cartanjauser posted image . se je potem na koncu ful jokala, in mi hotela nekaj povedati - jaz mislim, da ji gre "malo" vrtec na živčke

Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.8.2008 11:00:39   
thumbelina
Superfitove copatke sem dons kupila in čeveljčke isto in somi fuuuul všeč. Glih prou mehki, tudi terapevti priporočajo.
Jaz sem jih kupila v NM, sicer pa jih dobiš v MAssu, HUmanicu za drugo pa že ne vem.
Naš ma takele čižme
user posted image user posted image
Tili tazadnji so svetlo modri, da ne bo pomote,s am je isti model...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.8.2008 11:56:54   
aprilčica07
Thumbelina: hvala hvala... bom šla preverit v Mass, ki mi je najbližje, če imajo tam kaj ugodnega. zadnjič žal niso imeli.
Na našem koncu je z otroško opremo, oblačilci in čeveljci ponudba tako šwoh, da te prav žalost prime. Kar pa najdeš je svinsko drago.  Čakam, da se odpre ta famozna Qlandia v NG, bo mogoče tam kašna trgovina več in se bo izbira malo povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.8.2008 20:49:49   
Anonimen
Hhoj!
kako lep dan je za nami. moj je skuhal odlično kosilo, potem pa smo se vsi 4 šli kopatuser posted image . je bilo res super!!!

sedaj pa sem tako crknjena, grem pod tuš.

NOČKO VSEM!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.8.2008 23:47:16   
hariba
Zojo sem dala zdravilo in spi dalje,jaz pa sem vas prišla še malo prebrat predno grem spat. Upam,da bo ta noč bolj mirna. Včeraj je okrog 1h Zoja začela grozovito jokat,sem jo boža pestovala,sploh ne vem kaj ji je bilo,a kaki krči bolečine ne vem,potem pa je kar sredi joka naenkrat zaspala nazaj in spala do 6h. Ni bilo to takšno jamranje kot sicer..
vrstniki Zoja se kar zna postavit zase,se vidi,da je veliko v družbi otrok,čeprav se taveliki ravno ne grebejo za njene igrače,raje ima ona njihove stvariuser posted image . Sem jo opazovala na plaži,ko se je igrala v mivki in ko ji je kdo hotel kaj vzeti,je hitro zagrabila tisto in krčevito držala,pa kar stepla bi se. Je pa Lara bila in še tudi je precej takšna,da se ne zna postavit zase in to znajo nekatere sošolke zelo dobro izkoristit,se kar razjoče,če jo zafrkavajo še sedaj. Ko smo živeli pa še v bloku,pa so ji starejši otroci pol igrač na dvorišču pokradli,je kar pustila vzet. Jaz sem jih kar učila,da kar je njihovo je njihovo,lahko za krate4k čas posodijo, a potem jim morajo vrnit.
trma-sama Pri nas je tma najpogosteje povezana s tem,da hoče nekaj sama in ji ne pustim,ker pač vse pa še res ni za njo,je prenevarno. Jaz vpitje in metanje po tleh tudi ignoriram,izbruhi pa običajno niso dolgotrajni,ker kmalu zagleda kaj takegakjer mora imeti ona prste zraven in odhiti tja. Smo v nedeljo imeli prijatlje na obisku,je user posted image pekel na žaru,jaz sem rezala kruh,je hotela Zoja tudi,sem ji ga dala košček,a ker ji ga nisem dovolila odrezat sami,ga je vrgla po tleh in začela vpit,sem šla not po senf in jo pustila na malo mizico sem nastavla košček kruha,ko sem prišla nazaj čez 2 minuti je bila že pri mojem,ki je obračal čevapčiče na žaru z kruhom v rokah in hotela seveda to počet tudi ona. Je bila zadovoljna,ko sta skupaj 1 zrezek obrnila,potem je šla pa dalje. Gospodična se tudi česat hoče sama,jo moram prav na silo jaz,sicer bi hodila skuštrana v vrtec. Sok nalit v kozarec hoče sama,jogurt prav tako,ko ne pustim se dere,če dam na mizo skledo,da si mi potem vzamemo na krožnik hrano hoče to nardit tuid ona. Če jaz z brisalcem brišem tla hoče takoj še ona,tudi likala in sesala bi gospodična,me res zanima,če bo čez 10 let še imela takšno voljo do delauser posted image  Je pa itak že zelo dolgo samo sama,sicer splo jedla ne bi. Ja resnno se sprašujem,če ni tole naše dete hiperaktivno. Vsi trije moji starejši otroci so bili živi,zlasti mulca,a tako kot ona pa nihče. Ima vse simptome hiperaktivnega otroka,edino ne ješča ni. To pa ful rada,prav tako kot mamiuser posted image . Vsaj nekaj ima pomeni.
Zdaj mi pa povejte a vaši pijejo mleko. Zoja ga ne odkar sem nehala dojit,ni šans,da bi 1 požirek spila. Tudi v vrtcu noče. Jogurte in skuto pa ful rada je. Do nedavnega je pila kako,sedaj pa ima novo finto,pije le kupljeno malo čokoladno mleko obvezno na slamico,ko sem ji vlonček iz velikega tetrpaka nalila ni hotela. Jaz ji zdaj enega malega lumpija skoraj vsak dan,če pa drugače melka noče.
Zdaj grem pa spat,me jutri spet služba čaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
13.8.2008 6:02:40   
zoom zoom
Dobro jutro,

sem že pripravljena za v službo. Štartam 6.10. Sicer ponavadi vstanem kasneje, ampak se je naša mala gospodična začeala ob 5.25 nekaj premetavat, tako da sem po hitrem postopku se izmuznila iz sobe, pa pod tuš. Tako da sedaj imam čas. Popoldan ga sploh ni.
V moji službi je zaenkart vse ok, tudi rač program mi že kar gre, čeprav so nekaere stvari še vedno ovite v meglo. Ampak če ne vem itak vprašam, pa je.
Sem pa včeraj dobila plačilno listo iz prejšnje služžbe in sem še bolj vesela, da sem šla stran. Plača je bila nikakršna, je cel 170€ nižja od porodniške, pa nadur mi niso plačali (sicer ne vem koliko točno sem jih imela, ampak samo v juliju sem jih naredila čez 25, pa od prej sem jih še imela). Sem klicala v službo in so rekli, da jih itak niso nobenemu izplačali (tudi še zaposlenim ne), tako da sploh ne vem, če bom kdaj videla ta denar, težila jim pa itak da bom. user posted image privatniki. Mi je tqako žal. da sem sploh hodila v službo zadnji teden.

Naša tudi že kar precej govori, zase se občasno tudi zna postavit, če pa ne pa tako tuli. Ta starejši se pa sploh ne zna postavit zase, ampak samo joka ali pa žalostno gleda, če mu kdo kaj vzame.

Mleko naša2 oba rada pijeta, pa ni važno ali po kozarcu, po slamci, flaši,... samo da je. Je pa starejši tudi imel obdobja, ko je hotel samo čokoldano mleko pit.

Zdaj pa moram počasi it v službo.

Lp

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
13.8.2008 6:42:16   
thumbelina
Vrstniki - hm pri nas je prav hecno, da če tamali vidi kakšnega svojih vrstnikov, je ful zadržan in sploh kaj veliko ne šljivi. V bistvu prav čudno gleda, sploh zadnjič ko so bili vsi otroci brez las in jih je prav čudno gledal. Sicer pa se naš tudi zna pobrigat zase. Saj im atavečjo sestro, ki mu vse vzame ali prav nemarno sili vanj. Naš jo ali zbrca, zlasa in ji spuli konkreten šop las, ipd..... Tako da se moram karpogosto igrat mirovnega posrednika....

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
13.8.2008 7:03:04   
aprilčica07
Jutro

na hitro, ker imamo pol ene delavnice in bo pestro:):)

hariba: mleka ni šans, da bi pil. Spije kakav, to ja, ampak samo mleko... Ni govora, že ko vidi flašo ali pa lonček se začne upirat. In to od takrat ko smo začeli jesti gosto hrano! Mi je čudno, ker drugače je pravi jedec in je vse kar mu damo, ampak mleka ne.user posted image
zoom zoom: super, da si menjala službo in si zadvovoljna.  Veš, da tud jst imam precej manjšo plačo, kot sem imela porodniško.user posted image Saj pravi moj, bo treba ponovit vajouser posted image in naštimat še enga user posted image

postavljanje zase: oh ja, naš tudi zna se postavit zase. Je zadnjič bla koelgica na obisku z 1 leto starejšo pupo, in mu je bejba hotla vzet igračo. On pa tisto igračo tiščal in tiščal in tamala je vztrajala in vlekla igračo, ma naš ni popustil.user posted image Na koncu   je že rokico dvignil, da bo malo udaril.. No, takrat sem se jst vmešala in nardila red. Drgač pa ja, se zna postavit zase in pobrigat, da bo zanj ta bolše.user posted image   Tako je tramst in vztrajen, da včasih prav glava boli, ko drgne in drgne in cvili lep cajt, dokler ne popustim ali pa dokler se sam ne naveliča.

Drgač smo dobro, edino računalnik nam je šel falit. Upam, da ni kaj hudega in bo moj stvar danes rešil. Glede na to, da je iz tega foha, upam, da bomo šli poceni skozi:):):):) In ne bo spet kaj hudega.

Se nam pa obeta pestra prihodnost... En kup dogajanja se pripravlja, vključno s tem, da bomo šli oktobra na ohcet:):) Ma ne našouser posted image

Grem, da se prštimam.

lp.

Neposredna povezava do sporočila: 1696
13.8.2008 8:56:18   
hariba
aprilčica Zoja tudi sicer ni izbirčna in je karkoli dobi,samo,da je,le mleka ne. Zelo rada pa kakor vsi v naši družini pa pije tekoči jogurt,ga kar v plastenkah kupujem. Sem pa že večkrat opazila ,da ko sem ji nalila je najprej pomočila prst not in šele ko je ugotovila,da je gosto in ji nisem mleka podtaknila pilauser posted image . Ker jogurte je se ne sekiram,če noče navadnega mleka. Poje pa z veseljem iz mleka čokolladne kroglice in medvedke,mleko pa seveda pusti.
Zoja je to noč slabo spala,pol me je pa še tavelik ful razjeziluser posted image ,je naredil spet alarm,da je sredi noči gledal OI,pol pa dal tv na ful,ko je Sara plaval in še vpil dajmo,dajmo,da me je zbudil in Zojo tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1697
13.8.2008 9:12:15   
BarbaraE
Hariba - no, samo moraš pa ta velikemu oprositi, saj vidiš, da nam je Sara srebrno medaljo priplavala. Mogoče je tudi tvoj ga prispeval, ko je tako na glas navijal. user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
13.8.2008 9:24:20   
Anonimen
dobro jutro!
ta teden imam še cajt, kaj bo potem pa ne vem...

mleko - naša ga spije samo ponoči in pa zjutraj. za zvečer, pa se jaz lahko na trepalnice postavim, pa ga noče in noče -pa bi bilo najlepše ji zvečer flaško prištimat in bi bilo to to. ne, naša miss hoče zvečer svojo čežano!!!! ja, še vedno ji jo skuham - ampak dobi jo samo zvečer in nič več!!!!!
jogurt in karkoli kislega pa noče niti videti - pa je kot majhna bejba - ko smo začeli uvajat GH tako rada pojedla kak fruchtzwerg ali jogurt - sedaj pa nič od tega. tako da sem zelo vesela, da mi vsaj ponoči spije tisto mleko in pa tudi zjutraj.

postavljanje zase - no, naša je pa bolj tako. včasih se ve, včasih pa tudi ne. odvisno od nasprotnikauser posted image  in pa če je mama kje v bližini. potem pa že rokice proti meni, pa spodnja ustnica do tal in tuli maaaaamaaaa. včasih ji priskočim na pomoč, včasih pa tudi ne - saj vsega pa tudi ne more imeti, kaj si zaželi...

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.8.2008 14:42:31   
tejkag
Ojla!
Naša bejba se trenutno namaka v bazenčku na balkonu. Včeraj sem spet malo zapravljala in sem ji kupila Nuby-ev lonček za pitje, ampak ga zaenkrat še ne uporablja za pitje, ampak se samo igra z njim in zapira tisti pokrovček.
Malo hitro, ampak zdaj se splača, sem ji kupila tudi kombinezon za zimo, zdaj sem dala za njega 17 evrov pa nekaj, prej je bil 1x toliko. Sicer je svetlo modre barve in se bo pač malo prej umazal, pa o.k. po nekem dreku pa tudi ne bo hodila z njim.user posted image

postavljanje zase-ni važno kak je nasprotnik,naša se loti vsega in vsakogar,ki ji je napotiuser posted image . Smo bili čez vikend v Mozirju in je tam bila ena enako stara punčka, kot naša Lana in je naša pravi razbojnik proti njej-da o glasnosti ne govorimo.

Zdaj pa se greva počasi rihtat za drugo rundo spanja.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?