Anonimen
|
hojla! hvala punce za lepe besede - zlate ste no, saj vem, da je hudo za vsakega, pa so vsi šli skoz to, pa bo tudi naša... danes sem jo zjutraj peljala tja, da je imela skupaj z njimi zajtrk, potem pa ko se je zamotila s hrano, odšla. je bil seveda takoj grozen jok, še preden sem odšla z zgradbe... srce se mi je paralo... sma potem s ta starejšo šle v trgovino, pa domov, da sem si pripravila za kuhanje, pa sem bila tak zmešana, da se mi je čebula prismodila. po eni uri pa sma se vrnile v vrtec. so bili zunaj v ograjici, ona pa je stala tam in hlipala - groza... no, se je pa potem kar zamotila, tako da smo ostali do njihovega kosila (10.45), je pridno z njimi jedla, potem pa smo odšli domov. moram pa res rečti, da so vzgojiteljice res zelo zelo prijazne. sem bila najprej žalostna, da nismo prišli v skupino "korak za korakom" - ker tam imajo isto vzgojiteljico vsa tri leta, v tej skupini pa ko je lara, pa je ena vzg. po izobrazbi med.sestra, in ne more napredovati, tako da naslednjo leto grejo ti malčki dalje.... ampak je ta vzg. ena starejša gospa, ki se ful ukvarja z otročki, jim poje, jih vspodbuja k igri, itd... v oni drugi skupini pa so same mlade vzgojiteljice, in ko pridejo ven v ograjo, potem one tam čvekajo, otroci pa vsak po svoje. sem videla da se sploh ne ukvarjajo z otročki. se je enemu zadnjič zamotala ena vrvica okoli nogice, je mali se jokcal, in se spotikal, in se mučil s tisto zanko, one pa nič. no po enih 5 minutah pa mu je le uspelo.... eh, pa še marsikaj.... tako da vsaj glede vzgojiteljice sem vesela, da ima tole.... sem pa danes ko en zombi - zadnje noči tako slabo spim. me daje vse, in vrtec in nova služba, tako da me samo nekje šraufa - bom vsaj še malo shujšala saj ne vem, kaj sem mislila še napisati, sem neka cela zmedena. v glavnem lepo se imejte, lep deloven dan , tiste ki ste pa na morju, obilo sončka, tisti ki ste bolani (predvsem zalbi) pa čim prejšnje okrevanje
|