|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.8.2008 6:57:58   
aprilčica07
Dobro jutro,

zalbi: naj bo dopust čim dalšji in predvsem čim bolj zdrav
hariba, valika, lilka: mi pa hodimo na dopuste z prijatelji in se imamo lušno. Nevem mogoče kaj pomaga tudi to, da imajo oni malo starejše otroke in je naš bil letos ko ena igrača za vse.. Nevem no, ma imeli smo se res fino. Pa tudi smučat gremo skupaj;););) Edino v toplice, tja pa gremo sami. user posted image
tejkag: z zamudo, ma vseeno, vse najbolšeuser posted image

lilka: vsaka čast, da provaš odgovorit na vse prošnje, ki jih dobite. Imam lih eno kolegico, ki trenutno pospešeno išče službo, in za boga milega, če dobi vsaj odgovore. Je bla tako jezna, pošlje na broje  prošenj, ma odgovorov ni in ni. Je poslala tudi k nam(smo javna ustanova) in tud od tle ji niso odgovorili. Tako, da še enkrat, pridna si.

Drugače pa vse po starem. Danes se obeta spet en topel, no, vroč dan:):):). Sicer včeraj pri nas doma, ni blo panike, je malo pihljajo in se je dalo lepo dihat. Edino tamalga nisem zvečer mogla spravit nazaj v bajto. No, pol sem najdla motiv in sem rekla, da gremo pa v banjo delat čof čof in je bil v sekundi pri meniuser posted image Pol ni bil lih čof čof, je bil samo hiter tuš,  ma je bil tudi s tem zadovoljen:):)

Se moram malo pripravit, grem na en seminar:):)

lp vsem.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.8.2008 13:00:30   
Anonimen
hojla!

hvala punce za lepe besede - zlate ste user posted image
no, saj vem, da je hudo za vsakega, pa so vsi šli skoz to, pa bo tudi naša...
danes sem jo zjutraj peljala tja, da je imela skupaj z njimi zajtrk, potem pa ko se je zamotila s hrano, odšla. je bil seveda takoj grozen jok, še preden sem odšla z zgradbe...user posted image srce se mi je paralo... sma potem s ta starejšo šle v trgovino, pa domov, da sem si pripravila za kuhanje, pa sem bila tak zmešana, da se mi je čebula prismodila. po eni uri pa sma se vrnile v vrtec. so bili zunaj v ograjici, ona pa je stala tam in hlipalauser posted image  -  groza... no, se je pa potem kar zamotila, tako da smo ostali do njihovega kosila (10.45), je pridno z njimi jedla, potem pa smo odšli domov. moram pa res rečti, da so vzgojiteljice res zelo zelo prijazne. sem bila najprej žalostna, da nismo prišli v skupino "korak za korakom" - ker tam imajo isto vzgojiteljico vsa tri leta, v tej skupini pa ko je lara, pa je ena vzg. po izobrazbi med.sestra, in ne more napredovati, tako da naslednjo leto grejo ti malčki dalje.... ampak je ta vzg. ena starejša gospa, ki se ful ukvarja z otročki, jim poje, jih vspodbuja k igri, itd...
v oni drugi skupini pa so same mlade vzgojiteljice, in ko pridejo ven v ograjo, potem one tam čvekajo, otroci pa vsak po svoje. sem videla da se sploh ne ukvarjajo z otročki. se je enemu zadnjič zamotala ena vrvica okoli nogice, je mali se jokcal, in se spotikal,  in se mučil s tisto zanko, one pa nič. no po enih 5 minutah pa mu je le uspelo.... eh, pa še marsikaj....
tako da vsaj glede vzgojiteljice sem vesela, da ima tole....

sem pa danes ko en zombi - zadnje noči tako slabo spim. me daje vse, in vrtec in nova služba, tako da me samo nekje šraufa - bom vsaj še malo shujšalauser posted image

saj ne vem, kaj sem mislila še napisati, sem neka cela zmedena. v glavnem lepo se imejte, lep deloven dan , tiste ki ste pa na morju, obilo sončka, tisti ki ste bolani (predvsem zalbi) pa čim prejšnje okrevanje

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.8.2008 14:53:28   
tejkag
Oj!
Hvala za čestitke, smo preživeliuser posted image .
Na razgovoru sem tudi bila,danes naj bi me poklicali če bi se odločili zame (pa me hvala bogu niso).Delo bi bilo pa naslednje:Prodaja telefonov v Tušu, čez teden normalno 8 ur, pa vsako drugo soboto in nedeljo bi prišla na vrsto, si ne predstavljam da bi 8 ur sedela v  tisti stojnici,ker kolk vem je malo takih ,ki so pri Tušmobilu. Plača od 500-650 evrov s prevoznimi stroški in malico vred-odvisno kolk prodaš.
Tako,da iščemo naprej. Drugih odgovorov še vedno nisem dobila!
o.k . grem rit spucat, ker je bejba naredila kupček!

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
7.8.2008 19:00:15   
zoom zoom
Živjo,

se na hitro oglasim. Pri nas je tamala včeraj popoldan zakuhala na 39,7* in sem ji komaj zbijala pod 39*, danes pa je ob 14h imela kar 40,1*, se je je po svečki zbila, ampak ji je sedaj spet narasla nad 39. Ker je imela tako visoko vročino sem jo že kar danes pelajla k zdravniku, ki pa ni nič ugotovil, laboratorij pa danes ni delal, tako da upam na najboljše, ker bolniške si zaenkrat, zaradi menjave službe ne morem privoščit. Sem upala, da bosta vsaj ta 2 meseca zdrava, pa  zgleda da ne bom imela te sreče.

Uživajte.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.8.2008 8:00:54   
lilka
Jutro čveke!

Midve s Tinko sva včeraj preživeli prav lepo popoldne, sva šli k moji prijateljici, ki ima punčko 3 tedne starejšo od moje, smo se kopale v bazenu, Tinka je tako zelo uživala, ful rada ima vodo, se tako namaka tudi glavo in obraz in ful uživa, tudi ko se tušira si sama s tušem poliva glavo in si usmeri curek v usta in pije, ful je hecna...., potem sta vozili vsaka svoj voziček s pupicami, kuhale v mali kuhinji(ji morem kupit svojo ker s erada igra), jedli pri majjhni mizici, skratka super je blo.

Jutri greva pa z možem na 50 let od mojega strica, tako da gre Tinka prespat k babici in dedeku, ob 17. 00 začnemo, potem bo pa tam do nedelje do kosila, da imava midva malo časa zase, ker se od petka prejšnji teden še nisva vredu videla, kaj šele kaj drugegauser posted image .....jaz sem še vedno na ločevalni tako da jest ne bom mogla, bo verjetno hudo zdržatuser posted image

zoomzoom: ja boga tvoja pupica, upam, da ne bo kaj hujšega...

aprilčica07: jah z dopusti je pač tako, kakor si navajen in kako ti paše, meni paše da smo čsito sami, ne razumem parov, ki rečejo, da ne moreta sama it na dopust kaj bosta pa delala, midva sva uživala ko sva bla čisto sama 3 teden na morju, kaj šele zdaj ko imava še Tinko in mava skos kaj za počet...

Zdej grem pa delat....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.8.2008 8:33:01   
Anonimen
dobro jutro!
no, midve z evo sma že nazaj z vrtca, kjer sma pustile laro. joj, kako se je spet drla...user posted image  eh, bo že... sedaj pa čepima doma, in čakama, da bo 1 ura mimo, da se jim pridružima.

lilka - joj, dobra si, da se lahko tako držiš dijeteuser posted image . mene bi takoj zamikalo, celo na pikniku ali na žurki. no, ti kar vztrajaj - želim ti obilo uspehauser posted image

meni pa sedaj kar grejo gramčki dol... bi me moralo večkrat kaj tako sekirat in skrbetuser posted image

zoom-zoom - upam, da so "samo" zobki. držim pesti, da bo bolje!!! naša lara je tudi imela nad 39 vročine ob zobkih. sem tudi vedno mislila, da je kaj bolana, ampak se je vedno velikpokrat izkazalo, da so zobki.

tejka - želim ti več uspeha z iskanjem službeuser posted image

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
8.8.2008 12:54:29   
JAPE
Ojla!
Kakšne copatke imajo obuti vaši malčki za notri? Oziroma kaj boste kupile konec poletja?
Sem gledala Robeez, pa se mi  zdijo zelo dragi. A jih katera že ima, in kakšne imate izkušnje z njimi?
Kaj pa so tile drugačni od njih, razen cene...?

http://www.mojoglasnik.com/oglasnik/oglas/153617

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
8.8.2008 13:27:18   
lilka
Valika: se trudim se trudim, to je moja prva dieta v življenju.....

Jape: moja Tinka nosi izključno Ciciban, ima copatke z v vrtec(kupila botra)), copatke za doma(kupila babi), trenutno pa nosi opanke za zunaj(kupila prababica), še vedno ima 18 št,. bo imela noge po babici ne po meni in za enkrat nam kar greuser posted image , ker jih dolgo nosi ni treba kar naprej menjavat. Po čevlje za jesen se še nismo odpravili, bomo pa šli nekje septembra že na začetku in bom kupila nekaj na ježka, ker se naša sama obuva in sezuva in če je ježek potem lahko sama.

Lep vikend vsem.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.8.2008 20:30:45   
hariba
Zoja je zbolela in sicer včeraj  ko sva šla po dopustu prvi dan v službo, ona pa v vrtec. So me klicali iz vrtca, da bruha,ponoči ji je vročina narasla na 40. Je pa že 2 noči prej bila obupna,se je kar prebujala in cmerila, Upam,da bo to bolje spala,čeprav slabo kaže,ima strašno zamašen nos,čeprav ji ga sesam in zalivam z fiziološko razstopino. Aja je pa moj vzel za Zojo bolniško,ker moram jaz jutri izjemoma nujno v službo. Ob 23h ji moram dat hiconcil,sedaj se pa dragi trudi z uspavanjem, kar naj se,jaz sem tako utrujena,nisem 3 noči skoraj nič spala.
zoomzoom O imate pa res smolo,pri vas je tudi ves čas nekaj.
obutev

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
8.8.2008 20:39:23   
hariba
Sem htela še nekaj napisat pa sem po pomoti očitno kliknila potrdi.
Zoja nosi obutev ciciban soft,ker ostali so mi pretrdi. Ima pa sedaj že opanke 22 št. Ji raste noga. Copatke za vrtec ji je pa moj prinesel iz Zda in so zelo fajn in srčkani,taki da se nogica ne poti,podplat pa ne drsi,za doma ima ene iz pikapolonice,ampak si jih tako ali tako takoj sezuje,hodi kar v zoknih z bremzicami,ja pa tudi te pogosto potegne dol.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
8.8.2008 21:05:23   
Anonimen
hojla!
joj, tale vrtec je pa res obupuser posted image  - res sory, da vam težim s tem...
ampak sedaj mi je pa še lara "zamerila". se je sedaj zvečer nekaj strmala (niti sama ne vem zakaj - jaz mislim da zaradi vrtca), se ni hotela ne kopat, sem jo potem na silo dala v banjo, jo na brzino skopala, potem se ni hotela niti oblečt, niti dat pleničko gor. sem jo najprej malo cartala, tako nagico, je tulila, in brcala, in me odrivala, niti svojega spančeka (kužeka) ni hotela. pa sem ji potem hotela dati pleničko gor, pa se mi je spet metala po kavču, tako da sem se morala narediti prav malo huda. potem ni hotela niti svoje omiljene čežane (si lahko to mislite!!!!!), in sem jo dala v malo posteljico. ponavadi se pride še malo k meni na veliko pocartat, in se potem po 10 minutah same prekotne na majhno, ker ji itak postane prevroče. danes pa se je samo obrnila v drugo stran. je nisem smela niti pobožat... mislim, res se mi srce para, ko vidim, kako me zavračauser posted image

copati - sem ji zadnjič za v vrtec morala na brzino ene kupit. ker sedaj nisem hotela  imeti take čist zaprte, sem iskala, take s kakšnimi luknjicami. sem ene našla v trgovini pami, imajo ravno tako usnjeni podplat, da se ji nogica ne poti, pa na ježeka so, tako da sem kar zadovoljna z njimi. ima pa naša tudi št. 22. in so ji glih čist čist knap. tako da mislim, da boma za jesenske čeveljčke morale že kupovati čeveljčke št. 23.
jape - se mi zelo dopadejo tile copatki. ko ji bodo tile copatki premajhni, ji bom raje kupila nekaj takega za v vrtec. potem mi prosim sporoči, če jih boš kupila, kakšni so.

joj, hariba - želim vam, da ne bo kaj hujšegauser posted image

zoom-zoom - -kako pa je z vašo tajo? upam da kaj boljeuser posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.8.2008 23:40:27   
Anonimen
hoj!
sem že ležala v postelji, pa sem se začela tako jokati, da sem morala oditi ven iz sobe. živčki so mi zgleda čist popustili. še sedaj ko to pišem se jokam..... mi gre samo to po glavi, kako slaba mama sem, ter da mojih otrok nisem pripravila na "real" life... ter da jim je zaradi tega še huje. mame smo pač take, da svojim otročkom želimo le najboljše, včasih pa pozabimo, da jim s tem samo škodujemo.... prav tako moja ta večja, ki se me samo oklepa, pa noče nikamor na počitnice. no, saj sedaj, ko bo prisiljena, bo že šla, ampak ne pa prostovoljno...
je prej lara malo v spanju zajokala in poklicala mama, jaz pa sem jo pobožala in spet v jok...
joj, sory da vam težim, ampak nekomu sem morala povedati.... moj je namreč šel na muziko - imamo spet pestro tukaj v ljutomeru. spet bo žurka do poznih jutranjih ur..upam, da bom lahko zaspala....
NOČKO VSEMuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
9.8.2008 0:16:09   
juniorka
valika- se mi kar smiliš...vem, kako se počutiš, ampak veš kaj, kar se mora, se mora...bodi vztrajna!! Glej, jaz sem praktično uvajala 4 tedne ( zastonj je samo 1), zdaj 5 teden je nekako steklo! Boš videla, čez en mesec bo vse to za tabo!user posted image
Otroci pa pač reagirajo vsak po svoje, pa ne bo to zdaj življenjska zamera, no! Zdaj imaš vikend, pa jo malo požuli! Meni tudi naš lump noče lupčka dat, atiju pa...pol se pa včasih tudi mene usmili ( se nardim, da jokamuser posted image ).
Skratka, drži se! Meni so tudi vsi tam govorili, da se bo že navadil slej ko prej, pa sem si svoje mislila, zdaj pa gledam pa je hitro minilo!
copatki- naš je doma samo v nogavičkah, v vrtcu so pa obutiuser posted image  Ne vem, kako bo pozimi... Zdaj pač imajo direkt iz sobe izhod na dvorišče z igrali in ne bi bilo praktično obuvanje-sezuvanje..No, naš je samo 4 ure, za cel dan bit v čevljih je pa malo hudo!
Moram nehat, en jamra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
9.8.2008 6:59:24   
thumbelina
ej valika potolaži se. Mislim da je tole bolj povezano s karakterjem in ne s tabo. Tavelik aje očitno bolj zapečkarske sorte in ji je pač doma čist kul. Tamal ti je najbrž res zamerila, sam to je čist logičen proces, ko se otrok počasi odvezuje od mame. Pri nas je bilo pri taveliki hudo podobno....
In tudi naša dva sta kot dve pijavki, se pripopata name in cel ljubi dan ne morem NIČ,ampak res nič. Tamal samo da ugotovi, da nisem v istem prostoru, kliče 'mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii' in leti za mano. Zadnje cajte se tud us r at ne morem v miru...... je takoj za mano v skretu.

Skratka da te potolažim, meni se večkrat strga ion kar nekaj tulim, sem vsa obupana nad tem pokvarjenim svetom, meni je ful hudo ko vidim, da otroka vzgajam čist drugače kot večina. Želim da nista materialista, da sta zadovoljna z malimi stvarmi, pri nas je red, ko se gre spat, se gre spat, je se tisto kar je na krožniku. Sladkarije so spravljene pri meni in jaz odmerjam itd itd. In potem ko na kakšnem pikniku vidim, kako so otroci kot mali teroristi in starši njihove sluge, mi je taaako hudo, ko nemorem preko svoje vesti, pa vseeno vem, da jima bo težko v tem materalističnem zverinjaku....

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
9.8.2008 8:08:03   
aprilčica07
Dobro jutro,

pri nas je bla spet huda nevihta in je bil spet kažin ponoči. Tokrat je svaku sesulo avtouser posted image , toča velika ko jajce. Naš mulo se je pa kr navadil na grmenjne in bliskanje, ga tokrat sploh ni nič zbudilo. Nevem kaj je letos, no, ma saj nam je razsulo vse kar se razsut da. Jst sem pa lih včeraj peljala mojga pičipokija popravit, ker sem kasirala zadnjič porcijo toče. Joj, no, upam, da je tokrat zadnjič....

valika: po moje je to normalno kar se ti dogaja. Ma bo minilo, samo tamičkena pač rabi cajt, da se navadi na vrtec. Ti pa hkrati greš v novo službo in je že to splet okoliščin, ki je stresen. Bo bolše, samo korajžno naprej.

hariba, zoom zoom: čim prej ozdravteuser posted image
thumbelina: me je kr zvilo, ko sem prebrala kako si opisala danajšnji svet, si ga zadela v nulo.. Nevem kako dolgo se lahko še tako vrti vse skupaj. Upajmo, da bo bolše, a ne?

obutev: v glavnem imamo cicibanove čeveljce, ene copatke in ene bolj take poletne čeveljčke, na luknjice. Sem mu pa zadnjič kupila v Mass-u ene čevlje od Fisher Price, ma nismo nič zadovoljni, se mu nogica kr zvija in nič kaj lepo ne hodi v njih. Ostajamo zvesti Cicibanu.user posted image Številka je pa 22:):)

Tako, moram it, ker gremo na en piknik pol, in moram nardit še en kup stvari prej.

lp, D.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
9.8.2008 9:54:08   
zoom zoom
Samo na hitro, Taja je od včeraj brez vročine, je pa tečna za znoret. Včeraj je rabila 3 ure,d a je zaspala, pa se je čez pol ure zbudila in tulila 2 uri, spet zapala za 2 uri, se čez uro zbudila in tulila eno uro in spet malo zaspala, vstale sva pa že ob 6h. Sem ji dalala Calpol na 4 ure, če bi jo kaj bolelo pa Calgel in je bilo isto sranje. Splh ne vem kaj ji je. V glavnem meni se počasi meša. Sem se odločila, da grem danes v kino, da si vsaj malo živce sprostim.

Moram končat, ker je sitna za znoret.

Nisem brala vsega, naša ima številko čevljev 21.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.8.2008 11:46:35   
JAPE
O valika, se mi kar smiliš, ko tole berem. Najbrž bo res treba dat ta obdobje skozi.

Jaz si sploh ne predstavljam kako bo to pri nas, ker je tamal tok navezana samo name. Že na splošno je tako cmerava, samo da ni kaj po njenem se dere. Trmica mala.
Nimam več idej kaj naj počnem z njo, ko sva po cele dneve sami. Igrač in vsega je že tako naveličana, da več ne ve kaj naj počne. Jaz pa sem tudi zelo utrujena in s tem trebuhom skačem za njo.

Kaj naredite ko (če) so vaši tako cmeravi? Leze za mano, se dere mamiiiii, me vleče za hlače, zraven še vpije dudaa, dudaaaaaa,......
Jo probam na lep način, in prijazno govorim z njo ( čeprav mi vre). Predlagam da se skupaj igrava ( kocke, knjigice,....) se še vedno dere,..... Jo vzamem v naročje, jo lepo ogovarjam in kažem različne stvari, da bi jo pritegnile, se še bolj dere.....user posted image
Ne vem kaj naj še delam, sem že zelo utrujena od tega početja, da jo moram vedno spravljat v dobro voljo.

Če pridejo otroci, je takoj boljše volje. Zelo rada jih ima, in jih tudi veliko že kliče po imenu. Namreč ima zelo veliko sestričen in bratrancev. Ampak, ko se igrajo in ji kaj ni všeč, jih kar tepe in udari. Ne vem kje je to pobrala. Nje ni nihče nikoli udaril. Otroci so potem užaljeni. Sploh ne vem kaj naj naredim.
Vedno ji potem rečem, naj ga poboža, in da lahko samo boža. Včasih potem res poboža, včasih pa tudi še enkrat udari.

Dobrodošle izkušnje!

< Sporočilo je popravil JAPE -- 9.8.2008 11:50:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1667
9.8.2008 19:45:55   
Anonimen
hoj!
hvala za lepe besede, user posted image . so mi zgleda res včeraj malo živčki popustili.... še enkrat hvala in zlate ste...kaj bi jaz brez vasuser posted image
so pa včeraj opolnoči imeli potem še ognjemet, ki so ga spuščali tri bloke vstran od našega in je tako pokalo in razbijalo, kot na fronti, še enemu avtu na našem dvorišču se je vklopil alarm, tako je pokalo....sta se itak potem obe zbudile in smo se stisnili vsi 3 na veliki postelji - in sem bila potem takoj potolažena in smo vsi tako zaspali do jutra...

eh, res se mi zgrinja vse nad glavo, pa še tašča ima svoje fore spet zadnje cajte. non stop govori, da je bolana, in da ji fali to in ono, pa da ne more si niti več skuhat (pred tem pa nam ponudi pecivo, ki ga je speklauser posted image ) .... in res prav izsiljuje s tem svojim jamranjem, da bi se mi odločili in preselili tja. meni pa niti pod razno ni za selitev tja. eh ne bom težila s tem...

jape, isto je z našo laro. naveličana vseh igrač, le knjigice bi gledala, in pa za mano hodila. jaz potem popokam obe, pa gremo nekam, ali na sprehod, ali pa k našim - tam ji je super, ji naštimam veni bazen in ona se malo kopa, pa malo poliva rožice...

thumnbelina - sem se ti nasmejala - tisto z wc-jem, je pri nas namreč enako, jaz na školjki, ta mala pa meni na kolenahuser posted image . je enkrat moj rekel, da me mora tako slikat - sem ga samo nagnala venuser posted image

je že jok v kopalnici, moram končati

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
9.8.2008 20:05:18   
zoom zoom
Živjo,

sem ugotovila, zakaj je bila naša zadnje čase tako tečna in z vročino. DAnes je po celem trupu (od vrata do dimelj )dobila rdeče pike, glava in noge/roke pa so brez. Saj to je 6. bolezen, a ne? PA hkrati ji rastejo zgornji enki in zgornja dvojka in trojka na levi strani in spodaj obe dvojki. JE že videt prozorno belo črtico, ponekod pa se etudi že čuti š****. Pa ugrizne tudi že tako, da me prst, s katerim ji mažem Calgel po dlesnih že tako boli. Močno upam, da ji zobi čim prej zrastejo, da bo mir.

HAriba: ja pri nas imamo kar naprej nekaj. Pa upam, da bo Zoja hitro zdrava.

Valika: upam, da se bo vaša čim prej navadila vrtca, jo je težko pustit ko joka, ampak v vsakem primeru se bo navadila in bo potem ok. Moje mnenje je, da je vrtec ful koristen in sem ful vesela, da smo vrtec dobili (pa upam, da pri nas ne bo problemov z uvajanjem). GLede selitve pa, če ti ni do tega da bi šla k tašči obstajajo tudi servisi, ki hrano dostavijo na dom ali pa naj si omisli pomoč kakšne gospe. Zadnja sila (pa se tudi grdo sliši) pa je dom, ampak to je res zadnje. Pa ne zamerit. Jaz osebno se ne bi nikoli preselila k tašči/tastu.

Glede WC-ja sem se pa jaz odločila da se zapiram, ker je bila situacija enaka. Sicer pred vrati tuli, pa se niti sekiram ne več. Vsaj v miru vse opraivm.user posted image

Jape: če se naša dere, ko moram kaj nujno naredit jo kar pustim pri m iru, da se dere, če jo z mojimi animacijami ne morem drugače zamotit in je tui igrače ne zamotijo. JA kam bi pa prišli, če bi bilo vse po njeno. Že itak živimo v svinjaku, ker ne morem pospravit sproti, ker mi sproti vse razmečeata. Starejši že razume, da zmeraj ne more bit po njegovo, tamala pa itak ponavadi teži ravno takrat ko ni treba. Pa upam, da zaradi tega ne mislite, da sem slaba mami.

GRem zdej malo TV pogledat, potem pa spat. JE danes moj dal Tajo spat, ker sem mu rekla, da je jaz ne mislim. PA ga še kar ni iz sobe (spat sta šla pred 40 minutami). Groza, pa tole naše uspavanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.8.2008 20:06:42   
zoom zoom
Ne vem zakaj so se npisale *** za navadno besedic š p i  čk a. A je to tudi kakšna čusna beseda.

Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.8.2008 21:18:08   
hariba
Ta noč ni bila dosti boljša,Zoja dolgo ni zspala,se je ob 1h zbudila in skoraj uro ni nazaj zaspala,no potem je pa grmeti začelo in se je spet zbudila in ni spala več. Groza. Ji je okrog 19h vročina spet narasla čez 39 sem ji dala svečko in sedaj spi. Upam,da bo mirna noč in da je ne bo preveč razburilo,ko jo bom ob 23h zbudila za antibiotik.
thumbelina Zoja tudi pride za mano na wc,če se pozabim zapret ali nisem dovolj hitra. Če mi uspe se zapret pa pred vrati tuli in se zaletava z glavo v vrata in brca v njih tudi. Če pa ji uspe prit notri pa trga wc papir in mi ga daje,če pa pogledam za sekundo proč od nje,ima v rokah wc krtačouser posted image
valika Joj upam,da se bo Lara čimprej navadila na vrtec in ga vzljubila. Meni se je tudi trgalo srce kadar sem jih čula jokat še na parkirišču,samo tako hudo kot opisuješ ti pa ni bilo nikoli. Najdlje je Denis jokal,ko sem ga pustila kaka 2 mesca,vendar to le kaki 2 minuti,je takoj nehal na prigovarjanje vzgojiteljice.  So pa potem imeli kako krizo kakšno obdobje,ko so bili že večji,da ne bi šli,ampak o tem sedaj ne bi,je bilo pri vseh le pri isti vzgojiteljici.
jape Kakor valika jo tudi jaz pustim,da se dere,če je vzrok,da sem ji kaj prepovedala počet oziroma zapenila prepovedan predmet. Tudi iz iskušenj pri velikih je ignorancija najbolj učinkovita.  Pa Zoja ni ravno zelo cmerava,tako iz naveličanosti in dolgočaja,dere se najbolj iz trme. Je je pa povsod dosti,vse jo zanima,vse bi ona pogledala,probala delat kar delam jaz,povsod bi zlezla tudi na štedilnik,leze po sedežni,po škarpi,mizah,stolih,toboganu,na gugalnico in konjička....Skratka kot bi imela v riti raketo je hitra in živa.  Najlepše se zabava in zamoti z stvarmi,ki niso ravno namenjene igri. Recimo v pralni stroj znosi svoje igrače,pa metlo nosi na okrog in ven zloži vse lonce not pa kocke nadeva. Če hočem kaj nardit jo moram nekako vključi,ji dam recimo malo testa če ga delam in ga z veseljem mečka kot plastelin,pa na vrtu še njej plastično orodje,samo moram pazit,da zelenjave ne potaca in potolče. Kadar pa je res tečna in imam čas,pa ji dam prstne barve in risalni list pa paca in ful uživa,samo po nadzorom jo pa moram imeti ves čas,sicer bi bili njeni odtisi tudi na steni in pohištvu.
Zdaj grem pa pod tuš in spat. Upam,da se končno spet vsaj malo naspim.

Neposredna povezava do sporočila: 1671
9.8.2008 22:06:38   
Anonimen
hoj, na brzino, se moj namreč tušira, potem pa ne bi rada, da vidi kaj pišem...

zoom-zoom - kaj bi ti zamerila, jaz isto razmišljam kot si ti napisala. ampak finta je samo v tem, da se ona dela, da ne more si skuhati in da je bolana. jo je zadnjič pičilo nekaj v nogo in je baje imela malo otečeno. in sem ravno bila tam na obisku, in je zvonil telefon, pa se je tako ubogo delala, da je ona taaaaako bolana. jaz sem jo samo poslušala, v bistvu pa ji ni bilo nič. samo tako govori, potem pa še ostalim tako govori, potem pa si oni tudi mislijo, češ kakšni smo, da ji stari ženički ne pomagamo in jo pusitmo samo.  njej je samo dolg čas in pa pač sama je - bog pomagaj. ampak roko na srce, tudi če bi se mi preselili tja, saj bomo vsi po službah, v šoli in v vrtcu, tako da bo spet sama.... eh, ne bom več težila...samo upam še, da mojega ne spravi tako daleč, da mi bo še on težil glede selitve - sedaj je še hvala bogu na moji strani!

pa-pa lahko noč vsem!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1672
10.8.2008 8:00:01   
zoom zoom
Dobro jutro.

To noč sem pa jaz spala v otroški sobi, moj pa v spalnici s  TAjo in jo rihtal. Sicer se kaj bolj kot ponavadi nisem naspala, ker sem jo slišala jokat 3x (koliko jokov je bilo v resnici ne vem), pa iz spalnice je prišla malo čez 6. uro, tako da sem takrat vstala. ME prav zabnima, kdaj bo moj vstal, ker je po "tako naporni "noči potrebno potem spanec podaljšat, a neuser posted image ? Sem kar malo jezna, ker jaz tega ne morem nikoli naredit, ampak naj mu bo, ker ima več ali manj nočno delo in gre danes že ob 20h v službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
10.8.2008 9:36:33   
hariba
Po štirih groznih nočeh je zoja končno bolje spala. Po zdravilu je zaspala nazaj in se zbudila okrog 5h spila malo čaja in spala do 7h. Zdaj pa je dobre volje hdodi naokrog in išče mafijo,tolče po njohvih vratih in kliče:Eni,eni kar pomeni Denis. Jih pa ni,so že včeraj zjutraj šli s tastom in taščo na gorenjsko,vrnejo se pa danes zvečer. 
Tako lep dan se je napravil,pa še sami smo bili lahko šli kam na potep v naravo,vendar zaradi Zoje ne moremo.
valika Moja tašča number 2 ima podobne finte,tudi jamra da ne more sama iz trgovine privlečt veliko,da bi prišel kdo,pa da mora k zdravniku,sem prišla po njo jo v Konjice peljala,pa je ugotovila da je datum zamenjala. Mislim,da je pri njej glavni problem dolg čas oziroma že kar osamljenost. Ma saj jo razumem,ni prijetno skozi sam bit,ampak vsak dan tja hodit pa res nimam časa. Pa ona bi lahko tudi z avtobusom kdaj k nam prišla,vozi kar pogosto,vendar želi,da jo hodimo iskat. Da ne more skuhat to pa na srečo še ne jamra ,ampak ona še ni tako stara.63 ima. A tvoja tašča ima samo enega otroka,no samo tvojega moža?

Neposredna povezava do sporočila: 1674
10.8.2008 22:14:43   
Anonimen
hej-hoj!
hariba - ja, moj je edinček, in se ga zato tako oklepa - oz. nas vseh. tast pa je lansko leto umrl. smo danes tudi šli tja na obisk. oz moj je lovec, in je šel že zjutraj streljat, me tri ženske pa smo prišle za njim po kosilu in po larinem opoldanskem spancu. moram rečti, da danes ni nič jamrala, in da je bila danes čist ok. mogoče zato, ker nam je 3 tedne nazaj res zatežila, potem pa se je ravno tako namerilo, da je naslednjo nedeljo lara spala kar od 11.30 pa do 16 ure, potem pa preden se je najdela, in smo bili pripravljeni, je bila ura že krepko čez 17 in pač nismo šli k njej. ona pa nas je seveda čakala - ker je navajena, da smo vsako nedeljo tam...
ja, hariba, tako kot si rekla, pri njej je problem samo ta, da ji je dolgčas, in da je sama.
danes na primer je imela skuhano komplet kosilo (pohanega piščanca - pa še jabolčno pogačo je spekla). tako da ona ni tako zelo uboga, da si ne bi mogla skuhat! saj zato pa me to tudi tako razjezi, ko vidim, da še celo speče pecivo,, po drugi strani pa jamra, kako si ona ne more več nič skuhati.
ne me narobe razumeti, ampak ko bo enkrat res tako uboga, da več ne bo mogla sama za sebe skrbeti, potem ji rade volje priskočim na pomoč. ko pa me nekdo tako izsiljuje, potem pa jaz dobim še večji odpor...

koliko pa vaši otročki kaj govorijo? moji se sedaj kar odpira:
ala - hvala (za vsako stvar se lepo zahvali)
paka - packa
pika poka - pikapolonica
pika - gleda moje lepotične pike po rokahuser posted image
bak - je smrkelj v nosuuser posted image
pete - peče (ali čebula ali če se kaj peče na ražnju)
takaj - čakaj
kaka - če se polula ali pokakauser posted image  (zadnjič sem oprala enega medoja, pa se je voda cedila z njega, in ga je non stop hodila gledat in govorila, da kakauser posted image )
auto
daj meni
živali itak ve oponašat, pa mama, tata, baba, dedek

kahla - a jih dajete kaj gor? jaz sicer do sedaj nisem, sem pa vidla v vrtcu, da jih dajejo, in sem jo sedaj par dni začela dajat. sicer itak nima obstanka, največ 5 minut, potem pa je konec.

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.