Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:27:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
tilči, velja. Se vidimo pri račkah. IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ko gledam tele krivulje teže in velikosti, je naša Brina čist normalen otrok zakaj se mi potem v primerjavi z ostalimi zdi taka suhica??? posebej noge!! saj tele krivulje so neko povprečje, al kako? Sej tud je čist normalen otrok. Sej ne morejo bit vsi isti, eni so okrogli mišelinčki, drugi suhceni manekenčki, tretji nekje v zlati sredini. Tvoja je pa prov lepa, nogce ma pa manekenske ja, boš vidla kok bo vesela ko bo mal starejša. Moj sonček je pa dons tolk priden. Prejle se je zbudil po 2 urcah, se podojil (in še to samo na eni strani ) in zaspal nazaj. Zdaj spet spi že skor 1 urco.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:28:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj sonček je pa dons tolk priden. Prejle se je zbudil po 2 urcah, se podojil (in še to samo na eni strani ) in zaspal nazaj. Zdaj spet spi že skor 1 urco. ja moj tudi, zgleda ga je pikica zdelala, bedel je mogoče eno uro vmes pa spet panča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:28:57
|
|
|
|
hijenca
|
Jana81 je pomagal poljubček od Nejca, zdaj pa Videk panča. Kar srce me je bolelo, tako je jokal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:31:36
|
|
|
|
aurora28
|
Tiana Gal tudi danes ful spi, smo dopoldan bili zunaj in je ob šumenju in žuborenju reke zaspal, nato se je zbudil ob 10. uri in zaspal ob 12 in spal do 14.20 ure in zdajle spet spi. Včasih ko je buden si ful želim da bi zaspal, ko pa spi mi je pa že hitro dolgčas, ker predolgo spi. Je mogoče katera seznanje z jemanjem dodatnih vitaminov v obliki tablet (mama) in dajanje AD3 kapljic (otrok), se lahko otroku vitamin A predozira?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:35:59
|
|
|
|
*Tiana*
|
Ja bogi Videk. Fejst ga polubčkaj in pocartaj, da se potolaži. Moj je tud danes že fejst jokal, ko ga je ta velka pika po nesreči zadela z eno leseno ploščo. Sem ga komi potolažla in ko sem mu dala hladni obkladek je spet jokal. Kolk je to hudo, ane, ko jokajo otročki. Punce ki imate doma fantke, jest mam eno vprašanje: Mojmu se je kožica na lulčku skor zarastla, čeprav mu jo vsak dan vsaj 1x potegnem dol. Že od začetka je bila bolj majhna luknjica, zdaj je pa še manjša, namesto da bi se večala. A imate kakšen nasvet. A bi mogoče mogla kr do P?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:39:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
Ja, so kr pridni tile naši fantički danes, kaj. Zgleda da je luna ta prava, pa vreme ugodno. Glede vitamina A pa ne bi vedela, bo mogoče katera kakšen klik naštimala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:46:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mojmu se je kožica na lulčku skor zarastla, čeprav mu jo vsak dan vsaj 1x potegnem dol. Že od začetka je bila bolj majhna luknjica, zdaj je pa še manjša, namesto da bi se večala. A imate kakšen nasvet. A bi mogoče mogla kr do P? jst sem se dans kr budalo naredla pri P. pa sem vprašala kdaj naj začnem vlečt dol, čeprav sem že parkrat, pa mu je ona kr fejst dol potegnala, sam ne do konca, da ga ne bi razjezila, je rekla. in pravi da je ok. Pojd do P. pa se nared nevedno. aurora jst jemljem še zraven mineral kompleks z vitaminom C, pa še neki za obnavljanje organizma in multivitamine občasno, pa ni nič narobe, po moje skozi mleko ne more prit tak velika količina vitamina A, oziroma sploh akterega vitamina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:49:56
|
|
|
|
aurora28
|
Kak pa zgleda če je zarastla kožica, a to že pri tamalem mora iti kožica čez glavco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:52:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kak pa zgleda če je zarastla kožica, a to že pri tamalem mora iti kožica čez glavco eh kje pa...samo more pa it čidalje več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 15:54:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jest mam prvega fantka in ne vem kako mora zgledat, sam nekaj pa mora bit odprtine da gre seč ven. Moj ma pa čist malo luknjico. Ne vem pa do kdaj naj bi šla kožica dol, se mi zdi da tam do enega leta. Sej tud sem nevedna , sam če grem do P, moram povedat en razlog. Posvetovalnico mamo pa šele 28.8.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 16:06:50
|
|
|
|
hijenca
|
Meni je P rekla, da naj ne vlečem kožice navzdol. Samo malo, tolko da obrišeš seč. Rado poči, če bi vlekli preveč. Jaz mu čisto malo potegnem dol. Da malo obrišem in očistim.. Več pa niti ne upam .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 16:19:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni je P rekla, da naj ne vlečem kožice navzdol. Samo malo, tolko da obrišeš seč. Rado poči, če bi vlekli preveč. Jaz mu čisto malo potegnem dol. Da malo obrišem in očistim.. Več pa niti ne upam . Točno tako je rekla naša P In tudi patronažna. Našemu princu kožice na "suho" nikoli ne vlečem nikamor, samo med kopanjem mu v vodi potegnem miceno gor, ampak se glavice niti malo ne vidi, ker je pač zaenkrat še tako majhna luknjica na kožici. Vse ob svojem času.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 17:08:57
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice na hitr se oglašam me mala zaposljuje 24 ur na dan.Ko začut da me ni v bližini začne jokcat tko da moram bit nonstop okrog nje,sm čist zmozgana Upam da jo kmalu mine,da bom mela kej več časa še za vas A za drug teden še velja kavica v Vrhniki?Jst bi ful pršla če bo mala zdrava
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 19:17:13
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, Katy. Upam, da sta v redu z malo. Mislim na vaju večkrat. Kaj piši, pa lepo se imejta z Laro. N.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 19:27:10
|
|
|
|
mya26
|
Oj! Prebrala sem vas, ampak dvomom da bom lahko velik pokomentirala. Maj še vedno kašlja in ima poln nosek. Danes je sicer veliko spal ampak se velikokrat vmes prebudi in zajoka. Tko, da je bil velik na rokah. Estrella: načeloma se katran najlažje umije z razredčiom, sam to ni fajn za kožo. Mogoče kako milo za delavce ( kokr s peskom), potem pa namazat kožo s kako vlažilno kremo. Obleka pa je verjetno sam še za v koš. Sem danes dobila listek za porodniško in super s eje povišala. Katy: upam, da se kmal pozdravite. Jaz bi tud naslednji teden prišla na vrhniko, če bo v dopoldanskem času. Aja pa v torek imava cepljenje tko da nama ta dan odpade.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 19:54:15
|
|
|
|
tilči
|
Se še katera javi za v četrtek v Zbiljah na ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 19:57:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Punce ki imate doma fantke, jest mam eno vprašanje: Mojmu se je kožica na lulčku skor zarastla, čeprav mu jo vsak dan vsaj 1x potegnem dol. Že od začetka je bila bolj majhna luknjica, zdaj je pa še manjša, namesto da bi se večala. A imate kakšen nasvet. A bi mogoče mogla kr do P? pri nekje 1 letu gre kožica lepo čez glavco. Jaz sem Nejcu po vsakem kopanju malo potegnila dol, vsakič je šlo več.Ampak je potrebno počasi, da ga ne boli. Sem mu pa pri 1 letu enkrat malo bolj dol potegnila, takrat pa je imel malo zatečeno. Imaš pa tudi take pediatre, ki potegnejo kožico čisto na suho in z vso silo dol.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 20:19:57
|
|
|
|
aurora28
|
No sej potem pa delam prav in Galu ne vlečem kožice dol, ampak sam toliko kot vidim da gre, da mu obrišem urin in med kopanjem . Me veseli Katy da sta s tamalo bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 21:10:31
|
|
|
|
barbaw
|
Glede kožice vam bodo že P povedali kdaj začnite. Je pa tako, da do 1. leta bi morale dobiti kožico čez glavico oz. vsaj nekaj glavice. Ne gre pri vseh čisto dol. Jaz se bojim, da bomo pri nas mogli iti na poseg, ker ima visoko priraščeno kožico. To pa zgleda tako, da na silo potegnejo kožico dol. Upam, da nam bo uspelo brez tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 21:10:46
|
|
|
|
sesil
|
da se še jaz pofočkam, ker sem skoraj že poniknila. smo imeli same fešte, jedli kot veliki (od kje kg?) in ker ima potem človek kar slabo vest, sem šla v nedeljo z biciklom. naredila sem 24 km in bila sama s sabo zadovoljna. naslednji dan pa ...aaaaaaauuuuuuuuu moja rit! sej drugo me sploh ni bolelo, rit pa bi kar nekje "hladila". zdej se je že pocajtala, tako da jutri naredim spet eno turco. vidim da je punčko bolj enostavno imeti kot fantka. to s to kožco...no, jaz ne bom nič komentirala, ker o tem pojma nimam (samo pri tavelikih obvladam ) sem pa pogledala slikce z lukovice. prav fanj ste majčice in .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 21:28:07
|
|
|
|
darmar
|
KOŽICA: meni je pediatrinja na enem izmed prvih pregledov rekla, da je kožica OK in da je ni treba nič gor vleči. Nato pa je čez nekaj časa ugotovila, da pa je le malce priraščena (pri dobrih 3 letih). Od takrat smo jo pri vsakem tuširanju oz. jo je sam gor potegnil kolikor pač je šlo. Ko pa je imel operacijo za kilo so mu še kožico čez potegnili. Otroka to boli le pri prvem lulanju in sedaj je OK. Estrella; A se vaš fant že sam tušira a ga še ti? Tiana in Svojeglava: Mi je ful žal, da se vama nisem pridružila. Pač nisem prišla do formuma. Hvala Svojeglava za SMS, ampak sem že bila zmenjena da pazim na nečaka, da lahko gre mamica s tamalo punči v Mercator in Miller. Ima enega 2 letnega čmrla in 11 mesečno čebelico. Ja, meni se zdi noro, ona pa brez problema in sekiranja vse popedena.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 21:29:58
|
|
|
|
Svojeglava
|
Punce kam je treba javit tole za vrtec, da imamo novega družinskega člana????? Jaz nimam pojma! A na občino? Tilči, Tiana: Tako hitro sem šle skozi, da ne vem kdaj ste zdej zmenjene na Zbiljah... jutri ali v četrtek? Tiana: mi je žal, da smo mogle tko hitr it ampak saj veš, če mami kuha, ne smemo zamudit kosila... se bomo še kdaj dobile, gib gib je super! lp s
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 21:30:54
|
|
|
|
Svojeglava
|
Darmar kje se skrivaš??? A prideš kaj v Homana jutri dop al ste kaj zmenjene z Nino za vozičkanje? lps
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 21:40:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Punce kam je treba javit tole za vrtec, da imamo novega družinskega člana????? Jaz nimam pojma! A na občino? Tilči, Tiana: Tako hitro sem šle skozi, da ne vem kdaj ste zdej zmenjene na Zbiljah... jutri ali v četrtek? Tiana: mi je žal, da smo mogle tko hitr it ampak saj veš, če mami kuha, ne smemo zamudit kosila... se bomo še kdaj dobile, gib gib je super! lp s Za vrtec tud jaz ne vem. Zbilje - četrtek, 9.30-10. Ni panike, sej bomo še kdaj klepetali. Sej smo tud mi šli kmal k mami na kosilo. Kok se mamo fajn, ko nam ni treba kuhat. Punce, hvala za odgovore glede kožice. Men je tud P na 1. posvetovalnici rekla da je lulček OK, sam mi ni nič rekla a moram kaj dol vlečt al ne. Zdej delam tko kot špelina, med kopanjem.
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 12.8.2008 21:41:46 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 12.8.2008 21:47:54
|
|
|
|
darmar
|
SLUZ V BLATU - mogoče mal prepozno, ampak mogoče pa se katera najde, ki se ji bo tudi to zgodilo. Je naš patron imel sluz v blatu dostikrat, ko je bil prehlajen in je pokakal smrkelj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
HojadejziKdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?8m (
35%)
9m (
15%)
10m (
17%)
11m (
10%)
12m (
10%)
kasneje (
13%)
Število vseh glasov: 343Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!