špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ej ni mi jasn da je Nejc z 6400 g pri zgornji meji teže (ok za velikost štekam, ker je res dolgi), kje je pa pol Žan od Naty, če ma 7070g ?? Je prebegnil čez mejo v ilegalo. Estrella*, po temle s katranom mi je kristalno jasno, da boš mirneje zadihala, ko gre tvoj veliki fant v šolo Vem, da ni smešno, ampak sliši se pa tako znanstvenofantastično Pojma nimam, s činm gre katran s kože... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz ne vem, ali so tvoji otroci tako pridni, ali imaš toliko pomoči, ali .... Skoraj nikoli se ne pritožuješ, da si utrujena .... O, tudi pritožujem se dostikrat In sem zvečer kot ožeta cunja, dobesedno padem dol. Kar se pomoči tiče, mi pa pride prav, ker gremo dostikrat na kosilo k mojim staršem - napokam otroke v avto in gremo lepo pojest Hvala, mami!!! Čeprav moram popoldan vseeno kuhati za moža Drugače mi pa pri otrocih nihče drug ne pomaga razen (zvečer in pretežno preko vikenda). Trenutno tudi ne more nič, ker zaradi poškodovane roke ne more malega previti ali skopati, kar je prej rad počel Pa moja mala pika je en velik živc, kar kasso vprašajte Ampak jaz sem se navadila, da se ne odzivam na vsak njen klic oz. ji povem, da mora včasih tudi počakati, čeprav se trma in meče po tleh. Pač jo prisilim, da se po trmanju zaigra sama. Je pa zato velika pika čisto samostojna Kar sicer še ne pomeni, da z njo ni težav - beri: včeraj je imela na obisku celo popoldne 3 prijateljice in ne vprašajte, kako so meni po nekaj urah že trgali živci... Nisem hotela komu "tupiti", da ne boste narobe razumele, pač jaz kljub nenehnem cirkusu resnično uživam. Ker se zavedam, da bodo otroci še prehitro odrasli in se mi bo kolcalo po tovrstni preutrujenosti. Imam pa možnost, da mi kadarkoli priskoči na pomoč moja mami, ampak imam to za rezervo, če bi me izdalo zdravje ali če imam zdravniške opravke, kot recimo jutri, ko grem na kolposkopijo v LJ in gresta punci z mano, malega bo pa dopoldne pazila ona Še 1x: nikogar ne sodim po sebi, vsak človek je drugačen in tudi naši otroci so različni jana81, jaz sem bila prej redno zaposlena, sem pa 1 mesec po koncu pretekle porodniške (julija 2006) začela delati samo honorarno, ker mi je potekla pogodba za določen čas, nisem pa dobila primerne zaposlitve (beri: LJ od 8h - 17h ne pride v poštev, tako dela in od doma odhaja pred sedmo, pride pa domov nekje okrog pol sedmih zvečer, za recimo 4 ure me pa nihče ne vzame). No, tole sem pa res pozabila dodat: očitno sem zaradi tega, ker trenutno nimam redne službe, skrb za otroke in gospodinjstvo "posvojila" kot nekakšno redno službo in se zato še toliko bolj potrudim - pa mislim, da moj mali princ zato ni nič prikrajšan, ker nisem samo njegova, čeprav sem uradno na porodniški, torej naj bi bila vedno pretežno njemu na razpolago
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 12.8.2008 14:50:14 >
|