košuta
|
Anita - Meni se PDP nič ne bliža - je že mimo (10.). Samo na seznamu sem 15., ker je to bil PDP po prvem UZ-ju, pozneje pa vedno 10. 8. In zdaj čakam, pa se mi zdi, da sem že malo sitna, pa dragi je ves živčen , pa ravno ta teden še ima dopust. Upam, da se naša bebica še ta teden spomne priti naju pogledat... Glede "mojega" grebena - če si upaš priti z menoj na pijačo, boš gotovo nasledna za v porodno - že 4×preverjeno... A ne, Gajka? Mislim, da bom mogla res sama s sabo na pijačo, pa se vsedit pred ogledalo, da bo kaj akcije... Ninaaa - Tole o aktivnosti tvojega dojenčka si pa tako napisala, kot se dogaja tudi meni. Pa danes sem se takooo nažrla za kosilo, da me še zdaj tišči. Požrešnost, pač. Jaz, . Arait - za Evo! Pridno papcajte in se cartajte. Ana_P - Držim pesti, da si ponoči odpočiješ, jutri pa hitro akcijo! Vročina in - Jaz se kar v hiši skrivam, ko je vroče; pa se grem na sončka pogret, ko imam potrebo po toploti. Moj radiator (ber: moj dragi) mi zadnje čase bolj težko blizu pride, sploh, ker se kar naprej obračam... Potem pa termostat ne dela - enkrat vroča kot peč, drugič ledene roke in noge. Njegov termometer pa ne vem, kdaj je bil zadnjič v uporabi. Bi ga bilo potrebno na hitro kalibrirat, pa kar ni za to... Matejchi - A kameljim ustnicam se suša tako hitro pozna? Sem se režala, kot nora. Še dobro, da sem sama doma...