|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
12.8.2008 17:50:45   
čipka
arait čestitke za malo Evo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.8.2008 17:53:49   
andrejaboris
Danes ko pa mam jaz čas  in nonstop bluzim po forumu pa ni nobene!user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.8.2008 17:54:44   
naty13
Arait čestitke za Evo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
12.8.2008 18:28:51   
pingo80
user posted image user posted image user posted image  Arait, čestitke za princesko Evo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
12.8.2008 18:38:29   
košuta
Anita - Meni se PDP nič ne bliža - je že mimo (10.).user posted image  Samo na seznamu sem 15., ker je to bil PDP po prvem UZ-ju, pozneje pa vedno 10. 8. In zdaj čakam, pa se mi zdi, da sem že malo sitna, pa dragi je ves živčen user posted image , pa ravno ta teden še ima dopust. Upam, da se naša bebica še ta teden spomne priti naju pogledat...user posted image user posted image user posted image  Glede "mojega" grebena - če si upaš priti z menoj na pijačo, boš gotovo nasledna za v porodno - že 4×preverjeno... user posted image  A ne, Gajka? Mislim, da bom mogla res sama s sabo na pijačo, pa se vsedit pred ogledalo, da bo kaj akcije...user posted image

Ninaaa - Tole o aktivnosti tvojega dojenčka si pa tako napisala, kot se dogaja tudi meni. Pa danes sem se takooo nažrla za kosilo, da me še zdaj tišči. Požrešnost, pač. user posted image  Jaz, user posted image . user posted image

Arait - user posted image user posted image user posted image  za Evo! Pridno papcajte in se cartajte. user posted image

Ana_P - Držim pesti, da si ponoči odpočiješ, jutri pa hitro akcijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vročina in user posted image  - Jaz se kar v hiši skrivam, ko je vroče; pa se grem na sončka pogret, ko imam potrebo po toploti. Moj radiator (ber: moj dragi) user posted image  mi zadnje čase bolj težko blizu pride, sploh, ker se kar naprej obračam... Potem pa termostat ne dela user posted image  - enkrat vroča kot peč, drugič ledene roke in noge. user posted image  Njegov termometer pa ne vem, kdaj je bil zadnjič v uporabi. Bi ga bilo potrebno na hitro kalibrirat, user posted image  pa kar ni za to...

Matejchi - A kameljim ustnicam se suša tako hitro pozna? user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se režala, kot nora. Še dobro, da sem sama doma...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.8.2008 18:45:42   
anita goitan
Arait čestitke ob rojstvu hčerke Eve!!!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
12.8.2008 18:47:26   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Anita - Meni se PDP nič ne bliža - je že mimo (10.).user posted image  Samo na seznamu sem 15., ker je to bil PDP po prvem UZ-ju, pozneje pa vedno 10. 8. In zdaj čakam, pa se mi zdi, da sem že malo sitna, pa dragi je ves živčen user posted image , pa ravno ta teden še ima dopust. Upam, da se naša bebica še ta teden spomne priti naju pogledat...user posted image user posted image user posted image  Glede "mojega" grebena - če si upaš priti z menoj na pijačo, boš gotovo nasledna za v porodno - že 4×preverjeno... user posted image  A ne, Gajka? Mislim, da bom mogla res sama s sabo na pijačo, pa se vsedit pred ogledalo, da bo kaj akcije...user posted image

jah neč košuta potem najbolj da prikolesarim do lepe savinjske in greve na en drink, ena mrzla pivička bi pasala kajuser posted image . Nisem pa vedela da si ti v bistvu že čezuser posted image , jebeliš, nič sitna ne delujše tuki po forumu, pridnauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 12.8.2008 18:55:30 >

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
12.8.2008 19:04:00   
anita goitan
helou punce kje ste vseuser posted image ,
jaz sem ravno špargelne pojedla s parmezanom, mnjami sam ko bom šla lulat bo pa fujuser posted image .

Jah nič, mejte se fino, vam kar lepo noč že voščim, se beremo, uživajte, mirno noč vse mamicam in čakajočim

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
12.8.2008 19:19:33   
naty13
Evo, tukaj sem.

Anita špargeljni mjami. user posted image  A zdej že o kolesarjenju premišljuješ. user posted image user posted image user posted image

Košuta meni se tudi ne zdiš nič kaj sitna. user posted image

Jošt je bil pa danes kar nekaj buden. Najprej opoldne na igralni podlogi, potem pa še od 17.30 do zdej. user posted image  Zdej je pa pojedel, 2X kupčka podrl, pa še ne ve, ali bi spal ali bi gledal. user posted image user posted image user posted image  Ga pa čaka čez kakšne pol urce kopanje. user posted image  Bomo videli, kako bo danes. Včeraj ni nič jokal, je že mal pobrcal. user posted image  Upam, da bomo danes spali, ker je bil pa le nekaj časa buden. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
12.8.2008 19:42:47   
nell
Pozdravček babike!

Arait - čestitke za pupiko Evo, prijetno cartanje želim.

Js sem danes čist preč...sicer skos neki migam in delam, bolj počasi seveda, ampak vseen...se mi pa že cel dan full spi...tko da mam občutek, da bo tušek in postla zdejle na sporedu.

Spet sem sama cel dan, moj pridno dela...ampak men je pa tok dolg čas. Sem mojga malga mal spodbujala, da je že čas da ven pokuka, da mamici ne bo tok dolg čas, ampak ni interesent.

Zgleda da bo res tko k je rekla moja tašča...v petek...mi je kr všeč, sem se nekak psihično pripravla, da bom v petek rodila in končno spoznala našo štruco. Moj brat si sicer želi, da bi v soboto, ker ma takrat on rojstni dan. Bomo videli kaj bo naš tamali reku.

Sem se danes oglasla v lekarni in kupla Modolex...ja tud mene dajejo hemeroidi in to tko, da sem ponoči skos krvavela, zdej se je pa umiril. Tale Legofer je men vse čist zmešal.
Nič pupe moje, js grem pod tuša in vas prečekiram še jutri

lepo noč vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.8.2008 20:12:01   
andrejaboris
Jaz grem tut spat. Sem malo zatečena in zmatrana pa bo že! Moj je šal v nočno tak da sem home alone!user posted image Lana pa že tak pogrešam, da ni res!
Lepo bi blo da bi zdaj rodila ko je na počitnicah, da me ne bi skrbelo, kak pa kdaj me bo zgrablo!

nič babike lepo noč želim vsem! SE tipkamo jutri! nočko

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.8.2008 20:29:21   
tatly
eno vprasanje...zob me boli ko sto mater,lahko vzamem kako tableto?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.8.2008 20:39:09   
tejkaz
Tatly, lekadol lahko vzameš.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.8.2008 20:51:36   
naty13
Čer.

Najprej bom jezo stresla iz sebe.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc popije 2,5dcl mleka zvečer, potem pa pride do kuhinje in bruha, bruha. Valda, prašam user posted image  kaj mu je tašča spet v rit vtaknila. Super 3dcl kompota mu je dala za popit in to super sladkega. user posted image user posted image user posted image  Kao ni vedla, da bo mleko dobil user posted image user posted image user posted image  Kot da ga še nikoli ni zvečer, čist dobro ve. user posted image user posted image user posted image user posted image  Bogi revček se je tako jokal, ko je gledal, da iz njega leti. Se mi je tako smilil. user posted image

Jošt je pa zdej zaspal. Mu bom potem še mal za popapat dala in ga prenesla v zgornji štuk. user posted image  Je bil pa kar dost buden sedaj. Upam, da bo noč mirna. user posted image

ANA_P dobro opravi, če nam jo popihaš ponoči, sicer se pa jutri tipkamo, a ne. user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris mene je bilo tudi strah, da me ne bo zagrabila ravno, ko bom sama z Nejcem. Koliko časa pa bo Lan še na počitnicahuser posted image

Nell pridna si, da pospravljaš. user posted image  Mali se vam pa verjetno smeji v trebuščku, ko tako razgljabljate kateri datum bi mu ustrezal. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.8.2008 20:59:18   
matejchi
anita ne vem a ti kolo diši al da se malo "goniš"? Sicer pa daj mal moči prihrani za porodno....

Jaz mam pa jutri pregled pa sem optimist, ... u pa še frizer mi zdele pride za kamele...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.8.2008 21:00:35   
*zvezdica*
user posted image Arait čestitke za Evouser posted image

Ana_p zdaj bo pa najbrž res kmaLU.dRŽIM PESTI.

Mnjami špargeljni.

Ravn urejam fotkice, pa vam 2 prilepim

Tole zibko sta pa moj oče in možek sama nardila (da ju mal pohvalim)

user posted image
pa še naša Zarja

user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.8.2008 21:10:56   
tatly
zvezdica-ta vasa zarja se mi zdi pa zelo vlka babauser posted image uj reci mozeku da bi tudi jaz imela tako  zibko ce se jo da nardituser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.8.2008 21:58:53   
košuta
Zvezdica - Kaka originalna ideja. user posted image user posted image user posted image  Samo tale vaša Zarja ima pa že pravo čupco. Bo mami kmalu lahko čopke in kitke delala. user posted image user posted image  Pa prav lepo zalita izgleda - se vidi, da ji nič ne manjka. user posted image user posted image

Drage moje, sama sebi sem začela it na živce. Pa poskušam čimmanj težit vsem okoli mene. Ker vem, da so tudi vsi okrog mene malo živčni - posebej moj dragi...user posted image  Komaj čakam, da bo jutro in se gremo na CTG spet pokazat. Če mi rečejo, da bo treba noter ostat ( pa ne vem zakaj bi), me bo pa itak kap. user posted image
Grem pančat, da bom jutri ob šestih budna kot user posted image . Nočko!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.8.2008 21:59:04   
tatly
KAJ STE VSE SLE V PORODNISNICO???????????

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
12.8.2008 22:04:00   
buhtlčk
Arait čestitam user posted image user posted image user posted image
Čakam na zgodbo...

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
12.8.2008 23:09:47   
m_m
ninaa ti maš tut v petek rok? V katero P greš?
naše dete je tut živahno, čeprav že veliko manj. Hodim kot račka, vstajam s tako muko kot kak penzionist, trebuh je kar naprej nekaj trd... sam videt pa ni da bi se že kaj dogajalo user posted image  Grem verjetno še ta teden na CT, ker je moja G na dopustu, kar v P, pa da mi povejo iz prve roke, al mam še vikend fraj al ne user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.8.2008 3:47:30   
gajka
*zvezdica* - ful lepa zibka, a ste že razmišljali, da bi iz tega biznis naredili? user posted image  Zarja je pa ful luštna, pa tolk čupasta, da bi Rok zraven nje izgledal kot da je plešast! user posted image  

Midva z Rokom sva se ravno zbudila in začela futrat. Je Rok tolk nestrpen športni navijač, da ni mogel zdržat do začetka plavanja. Očitno misli, da bo s polnim želodčkom lažje navijal za Saro. user posted image  

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.8.2008 6:50:08   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image  za zibko. Res dobra ideja.user posted image  Biznis se bi pa obnesel. Predlagaj user posted image . Zarja pa izgleda že 1 mesec stara. Ima roko za obe Joštove. user posted image

Gajka, saj veš, da ne moreš navijat s praznim želodčkom. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa mamica se mora tudi zbuditi do 4h, da ne bi kaj spregledala, sine za vse poskrbi. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem videla, da je odlično navijal. user posted image

Midva zdej papava. Tipkam z eno roko, pa gre bolj počasi. user posted image  Spali super od 21h, zbudili smo se ob 2h, pojedli in spali do 6.30. user posted image user posted image user posted image  Se vidi, da je bil buden popoldne oz. proti večeru. user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.8.2008 7:41:56   
Ninaaa
Dobro jutro!

m_m, če zdržim do petka, grem v Ljubljansko porodnišnico rodit, sem si že tudi babico rezervirala, je moja kolegica še iz srednje šole pa sem si potuhtala da mi bo mogoče lažje, ker me dobro pozna in ve, kako reagiram in kaj mi mora rečt da ubogam user posted image

Majčkeno me preganjajo razni nesmisli, na primer a bom sploh znala prijet pol to mojo štruco, a bom lahko dojila, kaj pa če bo ponoči jokala pa se ne bom zbudila (spim kot top!)...

Saj vem. Bedarije. Vse bo v redu. Se pozna, da gre PDP zravenuser posted image

Še vedno upam, da bo akcija v četrtek. Moj pa navija za petek, ker takrat ima menda Napoleon rojstni danuser posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.8.2008 8:22:09   
tatly
ANA_P VAM SPOROČA-POSTALI SMO DRUZINA.OB 21.33 SE NAMA JE PRIDRUŽIL TAI,TEŽKI 3960G IN VELIKI 51 CM!
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM ANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?