miškolinček
|
Oj,Erin lepo da ste doma,boš videla doma se boste lažje naštelali. Si pa tako opisala kako tvoj mali nič ne spi,pa da bi skoz vlekel za joške,pa da se koj zbudi sam da posteljico čuti, ...ma to je tko kot da bi moja prvega otroka opisovala,smo imeli mi isto situacijo. Ne sekiraj se ,ko bo mal zrastel bo bolje,je pač zelo živahen. Bo pa drugi toliko bolj miren,kot moj,da skoz hodim gledt če še diha ali je kaj narobe,ker sem od prvič navajena samega kričanja pa protestiranja,pa seveda nošenja po rokah. Tega zdaj pa sploh ne pustim nosit pa guncat,naj kr lepo leži ker ko obiski grejo pol pa mami trpi. Al sem žleht,kaj? Sem videla da si vzela EA,pravi balzam a ne,sploh če se počasi odpiraš,kar ponavadi prvič se (razen če si ekspresna tako kot Naty ,blagor njej). Kakšna je bila pa kaj postelja,pa katera babica je bila pri tebi? Šivi bodo pa v roku 14 dni že čist dobri boš vidla. Katera sestra ti pa je živce parala,saj jih ni veliko gor??? To so skoraj vse babice,samo ene opravljajo samo delo na oddelku in niso prisotne pri porodih. Vem ker sem pri nekaterih brala priponke,pa je pri vseh skoraj pisalo babica ali dipl.babica. Pa glede ''tamale'',saj ni tko zmaličena kot ti misliš,saj veš prej smo se od kameljih ustnic pogovarjale,po porodu pa pač te ustnice mal splahnejo,hii,hiii, ..... sam to se pol vse v normalno lego postavi,brez skrbi,..... Tole v zvezi s tamalo bo pa Matejchi sigurno kaj fajnga povedala,a ne Matejchi?????
|