|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
12.8.2008 9:42:51   
meeryana
Čestitke vsem....user posted image user posted image Jaz bi se javla, pa ne vem no, še en dan ima do PDP, pa verjetno ji je všeč v pečici, tako, da....;).

Kako pa kaj ANA_P? Ve katera kaj? Cel dan že razmišljam o njej...

Muser posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.8.2008 10:17:38   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odette, čestitke ob rojstvu malega princa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.8.2008 10:17:56   
matejchi
Jaz grem pa prevale delat... pa pospravljat, moj user posted image ima ta teden ful preveč natrpan urnik pa bom poskusila, če ga lahko razbremenim.... hehe.

Sicer pa jutri pregled...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.8.2008 10:24:33   
naty13
Matejchi še kar domauser posted image user posted image user posted image user posted image  A si pozabila user posted image user posted image user posted image  to noč? user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal heca.

Anita danes si pa ti med pogrešanimi. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.8.2008 10:26:32   
sayuri
Jutro punce user posted image user posted image user posted image .

Pravkar sem posesala in pobrisala po tleh. Moja sestra je šla s ta malima dvema ven. Očitno se lepo sprehajajo, saj jih že eno uro ni user posted image .

Včeraj sem kontaktirala s sandro123. Princeski sta vredu. Kolikor sem zastopila, obe doji - tudi ta malo pikico. Je pa sandra imela včeraj jokavi dan - saj veste-tretji dan po porodu pridejo solze user posted image . Sekira se, ker nima dovolj mleka za obe. PA sem jo potolažila, da bo bolje, da se čimprej sprijazni, da bo treba tudi flašo dodati. Drugače pa dobro okreva. Deklici sta si podobni, Tina ju je lepo sprejela.

Punce, sem že včeraj hotla vprašat. TAmle, na temi "Rodili smo" je avgustovka pufka tudi rodila. NA našem seznamu je ne najdem user posted image  A jo dam tudi na seznam naših dojenčkov al ne?

Tudi jaz sem se danes na ANO_P spomnila. Ima katera kontakt z njo?

Višnja jaz sem že pisala, kako je Filip sprejemal vse okrog rojstva malih dveh. V porodnišnico je prišel tretji dan. Mene tudi pogledal ni. MAla dva je pa takoj pobožal. NAslednji dan je bilo že bolje. Ko smo pa prišli domov, nisem mogla verjet, kako zelo zelo me je pogrešal in kako je vesel, da sem končno doma. MAladva kar naprej lubčka, pa boža, se pogovarja z njima.... PAzimo pa na to, da slučajno ni "izključen". Se zgodi, da oba z možem hraniva vsak enega otročka. Mu poskušava nekako razložit njegovi starosti primerno. Aja, pa ne pozabit obiskom omenit, naj pozornost ne usmerjajo samo v dojenčka, ampak tudi v straejšega otroka. PA kakšna čokoladka ali malenkost ful prav pride- kot darilo obiskov.user posted image

Mi smo imeli danes takšno noč, kot včeraj. ZAra je spala in spala in se šele ob 4h zbudila. Lovro pa vsaki 2 uri. Kljub temu, da sem mu dala adaptirano mleko, ki je bolj nasitno user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.8.2008 10:33:05   
betty
odette- cestitke za tako velikega fantka!!!user posted image

pablo - cestitke!!!user posted image

a sem se katero izpustila? lep pozdravcek vsem in veliko cartanja...

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
12.8.2008 10:50:36   
lana777
Ja,

dans je tud delovni danuser posted image  Ktera bo pa dans na vrsti???

Pri nas se še nič ne dogaja in mi je že kr tečnouser posted image
Pa sej vete - okorna k slon, tečna k nevemkdo, zaspana ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
12.8.2008 10:53:40   
matejchi
A gremo user posted image na en kros?
Jaz grem na pivo... pol sem pa pripravljena.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
12.8.2008 11:07:19   
lana777
Kros user posted image  ... še do kopalnice je zame maraton user posted image

Mogoč se bo pa dvigal pokvaru in se bom le
spravla po štengah štamfat ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.8.2008 11:59:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin, dobrodošla doma user posted image . ti še kar počivaj in se ne obremnjuj z nami. Bom jst vse spedenala user posted image . Tilen je pa tipičen moški - skoz na joški user posted image user posted image user posted image . Nekaj časa trajka, da se osvoji ritem. Čez kak teden boš že sproščeno čvekala z nami. user posted image user posted image

Hvala...upam da se vam bom res kmalu spet pridružila v debati. Samo nekaj dni mi dajte da se uvedem nazaj.
Žal nimam pojma kaj se je dogajalo na RR ta teden ko me ni bilo, bom na hitro preletela če mi bodo le učki pustil in seveda mali.
Sedaj končno malo spi pa imam čas.

Da na hitro malo povem kaj se je dogajalo:

Voda mi je odtekla ob 15.45 v torek, popadkov nisem imela nobenih, so mi dali umetne, vzela sem EA (hvalabogu, ker zraven mene je rojevala ena brez in je kričala da sem še midva z mojim kar otrpnila ob njenih krikih), odpirala sem se super počasiuser posted image , rodila pa naslednji dan ob 3.35...se pravi je trajalo skoraj 12 ur vsega skupaj. Za spomin imam nekaj zunanjih in en kup notranjih šivov in izmaličeno tamalo (sej se to popravi ane?????)user posted image user posted image user posted image
Babice na Jesenicah so SUPER, sestre za kozlat nesramne in arogantne z  izjemo treh, spala nisem skoraj nič ker je mali super aktiven in zamenjal dan za noč, že skoraj v depresijo padla prve dni ker je šlo vse narobe in nisem bila spočita, na koncu sem imela še slabo kri in so me dodatni dan obdržali noter, domov pa poslali s 4 stekleničkami Legoferja.
Mleka imam za izvoz- sem že v P imela skoz mokro haljouser posted image , doma mi je na pomoč  prišla mami za ta teden za čez dan, drugače pa smo vsak dan bolje, le spodaj je še vedno vse boleče.

Mali je nagajivec, dela take grimase da se mu od srca nasmejem, pa tako lepo se smeje da se mi kar topi srceuser posted image user posted image Malo imava zmedeno hranjenje saj veliko ven bruhne ko podirava kupček in potem morava spet vse jovo na novo- dojit se in podirat kupček. Joške ne spusti, vleče kot da joško zadnič vidi -posledica-razbolene prsi samo se počasi umirjajo.user posted image
No na joški zaspi, ko podiramo kupček se zbudi, če mu pa že uspe pri tem dremat pa se zbudi ko ga položim v posteljico in potem hoče spet joško... ZAČARAN KROGuser posted image ampak bomo že ujeli pravi ritem...

No to je za sedaj, se mali počasu prebuja pa bo akcijauser posted image

SE bom poskusila čimprej spet kaj oglasit, sezname bom pa prevzela v roku nekaj dni, velja sayuri..mi je zelo zoprno ker sem ti jih naprtila sedaj pa ni časa da jih nazaj prevzamem..ampak bom že našla čas.

i
n pa
ČESTITAM VSEM NOVOPEČENIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ter veeeeeeeeeeeeeelik objem vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image sem vas pogrešalauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.8.2008 12:02:42   
Arany
  user posted image user posted image user posted image ČESTITKE VSEM MAMICAM IN NOVIM AVGUSTOVČKOM !!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image renatka za Evo !!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image nevaeva za Aljo !!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image nyna84 za Lano !!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image PABLO za Otmarja !!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Odette za user posted image !!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Zoja Miša za Kajo Lino !!! user posted image user posted image user posted image

Vse lepo rojevate, pri nas pa se še nič ne dogaja v tej smeri user posted image . Sem bila včeraj cel dan aktivna in sem upala da bom s tem malo vzpodbudila user posted image , pa nič ...user posted image . Po G pregledu in CTG-ju, ki je bil seveda raven, sem odšla k frizerju (da se user posted image ne bo ustrašil mamice ko se jo odloči spoznati v živo user posted image ), nato pa še v LJ po voziček. Za vsak slučaj sem imela s sabo kar torbo za v porodnišnico, če bi bilo treba v LJ roditi user posted image . Zdaj je torba spet doma na polički in čakamo na poziv... Ufff se že vleče...

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.8.2008 12:11:10   
pingo80
Erin - si imela pestro pri porodu, pa še zdaj se ti skoz dogaja. A skoz tvoje pisanje vidim, da si zelo otimistična, torej ti bo vse počasi šlo. Da ti te Tilen zamenja dele dneva, pa da tisto razboleno spodaj malo pojenja, kajne? Drži se in se v prvi vrsti poskusi spočiti. Pa superca, da tvoja "mlekarna" tako fajn laufa.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.8.2008 12:13:48   
naty13
Erin hvala za porodno zgodbo, ki sem jo že slišala, ampak jo je bilo spet z užitkom prebrat. Konec srečen, ko je štručka pri tebi. user posted image

Matejchi a zdej že na kros in pivo ciljaš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa v dnevno igralno podlogo prinesla. user posted image  In to z veliko uspeha, ker se Jošt kar fajn okrog razgleduje po visečih igračah in je že nekaj časa buden. user posted image user posted image user posted image  Je pa lenušček za papat.  Lump. user posted image  Sem ga mal "kregala" ker je samo cucelj v ustah držal, pa se mi je mulo smejal. Ti ti lump. Nagajivčki so naši user posted image .

pa pa

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.8.2008 12:14:18   
košuta
Oj, oj!

Jaz še tudi tu... user posted image  Sem imela včeraj CTG v P, pa grem jutri zjutraj spet tja. Nič posebnega se ne dogaja, še vedno smo živahni. Se mi zdi, da zadnje noči ful slabo spim, skoz se premetavam in študiram, kdaj se bo kaj začelo dogajat. Pa ene 3× grem na WC. user posted image  Naši bebici se očitno nič ne mudi... Pa mene tudi preverjajo, če sem še doma...user posted image

Erin - Samo da ste doma. Se boste že počasi "naštelali". user posted image

Odette - Si rodila pa konkretnega malega princa. Še kaj več novičk... user posted image user posted image user posted image

Pablo - No, pa si ga le dočakala.user posted image user posted image user posted image Ti je pa dal vedeti, kaj je to čakanje. user posted image  Pridno se cartajte. user posted image

Zoja Miša - Tvoja punčka se je končno opogumila! user posted image user posted image user posted image  Uživajta in veliko zdravja. user posted image user posted image user posted image

Kaj je pa z Ano_P?

Grem štrudel iz bučk delat... ga nisem še nikoli, pa bom videla, kake grimase bodo delali... user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.8.2008 12:19:03   
gajka
Arany - hmm, mislim, da je bilo tule med nami kar nekaj punc, ki so kmalu, ko so dobile vozičke, šle v P. Pa da vidimo, če boš tudi ti potrdila to hipotezo. user posted image

košuta - a ti še kar tu strašiš? Kaj če bi se pred eno ogledalo vsedla, da boš sama nasproti sebe sedela? user posted image  Drugače pa lahko začneš tule gor nestrpnim puncam ponujat svoj čudežni vpliv na pospešitev poroda. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.8.2008 12:22:27 >

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.8.2008 12:19:43   
košuta
Matejchi - Krosat se meni ne da, pivo bom pa zamenjala s kakim kozarčkom vinčka (če mi ga dragi ne spije). user posted image

m_m - S tretjim PDP sem mislila tretji možen PDP, ne tretjega otročka. Kje je še to... Prvi PDP sem imela 8.8. (po zadnji menstruaciji), drugi PDP sem imela glede na večkratne meritve UZ, tretjega pa glede na prvo meritev PDP. Tako da lahko izbiram... No, ne več veliko... user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
12.8.2008 12:27:01   
Arany
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Arany - hmm, mislim, da je bilo tule med nami kar nekaj punc, ki so kmalu, ko so dobile vozičke, šle v P. Pa da vidimo, če boš tudi ti potrdila to hipotezo. user posted image

Oooo kako bi bila vesela, če bi se ta hipoteza res potrdila user posted image . Drugače se bo pa potrebno s košuto še za en randi zmenit user posted image .

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.8.2008 12:28:42   
naty13
Jošt na igralni podlogi

user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.8.2008 12:31:33   
sayuri
naty, Jošt je pa že pravi raziskovalec user posted image
Erin saj pravim, da ni problema. ZAenkrat mi vse še uspeva. Sta ta maladva res pridna user posted image . Ti pa kar počasi. Se nič ne mudi. Sedaj je Tilen najpomembnejši user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.8.2008 12:39:06   
kaja02
lep pozdrav!!!

najprej, čestitke vsem novopečenim mamicam in njihovim user posted image , veliko cartanja in čimveč prespanih noči!!!!!!!!

Hvala vsem za izrečene čestitke ob rojstvu naše princeske ( je pomanjšana slika Kaje- dobesedno, kot da smo jo kloniral user posted image )

Moja porodna izkušnja bo sledila čez kakšen dan, sam porod je bil brez problemov, potem pa se je zakompliciral, pa saj vam kaj več napišem potem.
pred dnevi sem fasala še začetni mastitis ( mrzlica, vročina 40 C, ) tak da ni da ni, vse se me loti.

morem pa pohvalit mojga user posted image , celo nosečnost sem se pritoževala čez njega, sedaj pa mi je žal, je tako pozoren in ustrežljiv, ga sploh ne spoznam, res pa je da je bil z menoj pri porodu in tudi takrat, ko se je zakomliciral, in je vse doživljal, je že reku, da je mislu da me bo izgubu.

sem v zaostanku za skoraj dva tedna, pa bom mal preletela in še kaj kasneje komentirala, ko bo čas dopuščal.

lep dan še naprej!!!!

Aja, včeraj smo bili prvič malo zunaj, končno sem se nadihala svežga zraka, sem se kar bolje počutila, mala je pa ves čas spala.

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.8.2008 12:43:35   
miškolinček
Oj,Erin lepo da ste doma,boš videla doma se boste lažje naštelali. Si pa tako opisala kako tvoj mali nič ne spi,pa da bi skoz vlekel za joške,pa da se koj zbudi sam da posteljico čuti, ...ma to je tko kot da bi moja prvega otroka opisovala,smo imeli mi isto situacijo. Ne sekiraj se ,ko bo mal zrastel bo bolje,je pač zelo živahen.
Bo pa drugi toliko bolj miren,kot moj,da skoz hodim gledt če še diha ali je kaj narobe,ker sem od prvič navajena samega kričanja pa protestiranja,pa seveda nošenja po rokah. Tega zdaj pa sploh ne pustim nosit pa guncat,naj kr lepo leži ker ko obiski grejo pol pa mami trpi. Al sem žleht,kaj?

Sem videla da si vzela EA,pravi balzam a ne,sploh če se počasi odpiraš,kar ponavadi prvič se (razen če si ekspresna tako kot Natyuser posted image user posted image ,blagor njej). Kakšna je bila pa kaj postelja,pa katera babica je bila pri tebi?
Šivi bodo pa v roku 14 dni že čist dobri boš vidla. Katera sestra ti pa je živce parala,saj jih ni veliko gor???user posted image
To so skoraj vse babice,samo ene opravljajo samo delo na oddelku in niso prisotne pri porodih. Vem ker sem pri nekaterih brala priponke,pa je pri vseh skoraj pisalo babica ali dipl.babica.

user posted image user posted image user posted image Pa glede ''tamale'',saj ni tko zmaličena kot ti misliš,saj veš prej smo se od kameljih ustnic pogovarjale,po porodu pa pač te ustnice mal splahnejo,hii,hiii, ..... sam to se pol vse v normalno lego postavi,brez skrbi,.....user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Tole v zvezi s tamalo bo pa Matejchi sigurno kaj fajnga povedala,a ne Matejchi?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
12.8.2008 12:47:33   
matejchi
No ni bilo piva, sem pa enga na hiter polizala (sladoled hmhm...), pa ene parkrat iz avta skočila. Peljem po eni super ozki ulici in pridem do polovice in na sredi "zaparkiran" en voz, valda stopim ven in pogledam pa en mulc tam čiča pa sem ga vprašala če ne morejo znaka postavit, da je zaprto??? Pa pravi, saj bo samo pol urce,.. super in smo šli vzvratno... kako to paše sedaj... pol pridem pred trgovino pa ena mamca s super starim mercedesom, ki je valda ko ena ladja, direkt na "vozni" pas postavi... malo jo grdo pogledam, ampak nje ne gane. Vsaj na blagajni so se me usmilili, sem imela samo dve stvarci v roki pa me je ena teta naprej spustila....

Skrit se pa tudi ne moreš, parkiram avto, ga opazi sodelavka in me je že klicala.... samo se nisem oglasila (kok sem jaz hudobna!!!)
Grem se zdaj mal naprezat, pa ma da tisti "balon" poči... haha

RD RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.8.2008 12:52:41   
matejchi
miškolinček še nisem do konca prebrala kaj si napisala pa sem že imela v mislih, da je kameljim ustnicam sedaj pač vode zmanjkalo in so malo take prežvečene... ampak sej bo ... moj tut komaj čaka, da se pomanjšajo, jaz pa je tko že dolgo nisem vidla... važno, da ji še zmeri ista salama paše....

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.8.2008 12:59:27   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

miškolinček še nisem do konca prebrala kaj si napisala pa sem že imela v mislih, da je kameljim ustnicam sedaj pač vode zmanjkalo in so malo take prežvečene... ampak sej bo ... moj tut komaj čaka, da se pomanjšajo, jaz pa je tko že dolgo nisem vidla... važno, da ji še zmeri ista salama paše....

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.8.2008 13:01:09   
tejkaz
Jutro user posted image

Naša noč je bila pol odlična pol slaba. Zadnjič je jedel ob desetih ampak čisto malo. Sem mislila da bo kmalu budnica, vendar sem se zbudila prva z zelo bolečimi prsmi. Ura je bila 2.30. Sem ga šla zbudit da je vsaj toliko pojedel da je pritisk minil, ostalo sem si sčrpala. Potem je pa revčka začelo zvijati. In to verjetno zaradi tune, ki jo je mami pojedla zvečer. Zvijalo ga je do petih zjutraj, vmes se je še Eva enkrat zbudila, vendar je na srečo kmalu zaspala nazaj. Ob petih sva zaspala, ob šestih se je spet eva zbudila, jaz spet s čisto bolečimi prsmi. In zdaj že cel dan ali dojim ali črpam ali pa spim user posted image

Kaja, WB. Pa bravo za atija. Tudi mi imamo klona doma. Na dostih slikicah sta si zelo podobna.

Naty, super za Jošta. Jaša še nič ne zanimajo igračke. Glavno da on spi pa je vse dobro.

Erin, tudi Tilen se bo unesel. Spi in počivaj kadar on spi. Izkoristi vsako minuto.

Arany, Košuta, in ostale nosečke, kako pa kaj tole vročino spet prenašate.

Kje je pa danes Anita?

Višnja, Eva je lepo sprejela bratca. Na obisk je vsak dan hodila. Prišla je z mojim bratom, ki jo je ko se je naveličala odpeljal ven, da je lahko bil Gregor stalno z mano med obiski. Ko je bilo obiskov knec je vedno jokala, vendar se je kmalu potolažila. Doma baje sploh ni bilo problema. Spala je normlno celo noč, čeprav imava midve tisti večerni ritual, ko je treba vse igračke polubčkat in jim zaželet lahko noč, vendar je prenesla da sta to počela z atijem. Naj te ne skrbi. Tudi Rene ga bo dobro sprejel.

Naty, baby center je spet pozabil name. Očitno premalo zapravljam tam.

Matejchi, user posted image user posted image user posted image

Se grem Jaši pridružit user posted image

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 12.8.2008 13:02:05 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?