|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
12.8.2008 14:24:20   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ojla. Učeri sva z Janezom prišla iz morja. Sva< bila v Ankaranu od četrtka s sosedo in njenima dvema otrokoma. Bilo je fuuuul dobr. Zdej konec tedna, k je še petek frej, gremo pa spet, samo da grejo še deci zraven. Pol v ponedeljek gremo pa mi trije v Tašalero za en teden, pol bomo pa verjetno zaključili z letošnjo sezono.

Soseda ma 3,5 letno hčerko in Janez jo ful porajta. Sta se lovila, pa skrivala. Skoz jo oponaša. Zdej že siba, pa tud nižje stopničke že premaguje braz problema.

abc100....a je pri vas kaj novegauser posted image

Ne, nič novega. Zdej sem v dilemi, a se sploh spustit v to.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
12.8.2008 14:24:39   
mojca 32

sem hotla neki probat pa mi ni rataluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca 32 -- 12.8.2008 14:26:37 >

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
12.8.2008 14:30:41   
zalenka
dober dan,

tale našaš tema pa res izumira user posted image . če bo šlo tko naprej bomo tole nafilale, ko bodo naši pamžki že 3 leta stari user posted image

Danes pa je vagustinov dan. Avgustin VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
12.8.2008 14:32:40   
zalenka
vidim da se glede spanja pa res stvari hitro obrnejo. pri nas se zbujamo ob 6.30 in hodimo spat ob 23h user posted image user posted image . vmes pa dvakrat po urco in pol če je sreča. lahko pa tud sam pol urce. pol se pa še zadnjih 10 dni vsako noč zbujamo med 3h in 3.30 in smo pokonci urco do urco in pol in tulimo in se deremo. katastrofa.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
12.8.2008 14:44:06   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

vidim da se glede spanja pa res stvari hitro obrnejo. pri nas se zbujamo ob 6.30 in hodimo spat ob 23h user posted image user posted image . vmes pa dvakrat po urco in pol če je sreča. lahko pa tud sam pol urce. pol se pa še zadnjih 10 dni vsako noč zbujamo med 3h in 3.30 in smo pokonci urco do urco in pol in tulimo in se deremo. katastrofa.

Upam, da tole čim hitrej mine. Mi pa hvala bogu že skoz približno enako spimo. Upam, da se ne bo spremenilo.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
12.8.2008 15:17:40   
Talika19

Ojej, tole je pa kar hudo.user posted image Kaj pa ji je? A jo spet kakšni zobki dajejo ali kaj?
Meni se tudi zadnji 2 noči zbuja na eni 2 uri, je pa zjutraj potegnil do 7:30 kar je pa meni zakon.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
12.8.2008 15:18:45   
Talika19

talika.....no meni je tudi petja v nedeljo zvečer v avtu za pol urce zadremala-od 19 do 19.30 in je potem šele ob 23 zaspala.user posted image
Imamo pa še vedno nočne budnice,tko da še dobr da mi ni treba v službo,ker ne vem kako bi sfolgala.sem hotla zdele mal z njo  zadremat,pa ne morem. Upam da kmalu začne normalno spat,ker vsako uro se zbujat,je res too much.V nedeljo gremo na Rab, pa mogoče tam kaj bolje.

Ja, tole je hudič. Pri nas je dovolj, če zadrema za 10 min, pa je spet dober za 3-4 ure.user posted image
Upajmo, da vam bo na morju res lepše spala, pri nas te sreče nismo imeli.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
12.8.2008 15:21:44   
Anonimen
Avgustin vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mene je spet uščipnilo v križu, že včeraj...katastrofa, boli kot pes, ne smem se premakniti...
No, danes je že malo bolje, je pa moj dragi moral ostati doma, ker ni šans, da  bi lahko imela Tjašo...ona je sedaj čist divja jst pa na pol in validuser posted image .
Upam, da bo kmalu bolje...jemljem tablet in imam eno kremo, da se z njo mažem.

Zalenka, u madona, vi pa imate ibungeuser posted image ...
Pri nas je edina razlika to, da preden zaspi jo je treba pol ure poslušat kako vriska in tolče po posteljice, se dviguje in razgraja ampak jo hodim nazaj poležat, potem pa počasi omaga, HB, moram kar potrkat!!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
12.8.2008 15:23:46   
Anonimen
Danes sem tolk navijala za Urško Žolnir( je moja sorodnicauser posted image )..mi je res hudo, da ji ne uspelouser posted image .
Pa škoda tudi za našega Petra...seveda bomo pa še naprej stiskali pesti za vse ostale olimpijceuser posted image

Mojca, potem se pa res lahko kdaj zmenimo za Rimske...men je tam tako lepo, pa res poceniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
12.8.2008 15:24:59   
Anonimen
Sisy, mi2 se pa lahko zmeniva za četrtekuser posted image ..jutri mi pride še mami pomagat, da se jst pocajtam, v čertek pa upam, da bom že ok. Sej ti bom sporočila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
12.8.2008 15:36:14   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ojej, tole je pa kar hudo.user posted image Kaj pa ji je? A jo spet kakšni zobki dajejo ali kaj?
Meni se tudi zadnji 2 noči zbuja na eni 2 uri, je pa zjutraj potegnil do 7:30 kar je pa meni zakon.

v bistvu ne vem kaj ji je. izgleda bolj tako da se prestraši oz zbudi ker sanja - pomoje podoživlja dan in potem se kar ne more pomirit. to da se težko pomiri, če se razburi je zanjo tipično že od rojstva tak da to ni nič čudnega.

zdej mso res skoz nekaj okoli skakali in se ji je ful dogajalo in mogoče zato, kaj pa vem. res pa je, da so se budnice začele takoj po cepljenju.

drugač pa talika pri nas je isto. če zaspi za 10 minut je pol isto kot da bi spala 2 uri. zato mi je ful bedno kadar zaspi v avtu, ker potem se zbudi čim ugasnem motor in pol je nenaspana in čist razštelana.

no sej recimo, da je samo faza - vsaj upam user posted image . čeprav priznam da je ob 23h zvečer pa res mal toomuch in sem jaz bolj koma kot ona user posted image . sam kaj čmo ane. takle pač mamo user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
12.8.2008 16:22:53   
Anonimen
Jeeeeeee Tisa Lana je naredila tri korakeuser posted image user posted image user posted image  in to že parkrat danes.Pol si pa kr ploska pa smeje seuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
12.8.2008 16:31:44   
Anonimen
Avgustin vse najboljše za 1.rojstni danuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
12.8.2008 18:16:03   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Sisy, kako pa vam zobki rastejo, da imate kot 8. zobek že štirico? Mi imamo 7 zobkov pa smo še pri dvojkah.

ne vem kako to ampak mi smo namesto ta druge dvojke spodaj kar štirico dobiluser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
12.8.2008 18:16:06   
Sisy

user posted image

vse naj naj Avgustin

AVGUSTIN VSE NAJ NAJ TUDI OD NAJU S SAROuser posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
12.8.2008 18:16:10   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Sisy, mi2 se pa lahko zmeniva za četrtekuser posted image ..jutri mi pride še mami pomagat, da se jst pocajtam, v čertek pa upam, da bom že ok. Sej ti bom sporočila.

ja ja sploh ni panike, ko boš lahko....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
12.8.2008 18:17:19   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jeeeeeee Tisa Lana je naredila tri korakeuser posted image user posted image user posted image  in to že parkrat danes.Pol si pa kr ploska pa smeje seuser posted image

Bravo Tisauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
12.8.2008 19:05:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Bravo Tisa za prve korake!!!

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
12.8.2008 20:03:38   
Talika19

Vauuuu, to je pa super. Bravo!! user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
12.8.2008 20:59:57   
JORJA
Dober večer!

Drage moje....HVALA za lepa voščila!!!!user posted image user posted image Avgustin vsem pošilja poljubčke!!!
Danes smo uživali.....user posted image , se cartali, smejali, ljubčkali, obujali spomine izpred leta dni, gledali video posnetke, fotografije.......
Ja ni kaj, leto je naokoli in moj mali sinček je dopolnil leto dni..user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
12.8.2008 21:00:57   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Bravo Tisauser posted image user posted image user posted image

Ja Tisa to je pa super!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
12.8.2008 21:16:42   
JORJA
No pri nas se je Avgustin odločil da bo očitno od enega leta naprej brez zize....user posted image user posted image  danes se je podojil samo 2x ponoči pa sploh nič, samo malo vode je srknil....

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
12.8.2008 21:21:31   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

No pri nas se je Avgustin odločil da bo očitno od enega leta naprej brez zize....user posted image user posted image  danes se je podojil samo 2x ponoči pa sploh nič, samo malo vode je srknil....

Seveda, sedaj je že velik fant in ni več mamina mazica, kajne?user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
12.8.2008 21:21:41   
Anonimen
JORJA ja gotov si je tamal rekel:ma dej noo,sej nisem več dojenček-eh pa zizauser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2799
12.8.2008 21:22:33   
Anonimen
Talika a že kej švicaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......