Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:34:23
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Danes sem tolk navijala za Urško Žolnir( je moja sorodnica )..mi je res hudo, da ji ne uspelo . Pa škoda tudi za našega Petra...seveda bomo pa še naprej stiskali pesti za vse ostale olimpijce Mojca, potem se pa res lahko kdaj zmenimo za Rimske...men je tam tako lepo, pa res poceni Mi hrastničani smo pa tako navijali za našega Petra, pa ima vedno tako smolo pa tak super fant je nič vzvišen čisto preprost,mama pa ata pa tud.Smo skor vsi solzice spustil ko je odveslov.Ma sej bo saj ma še čas ,sej drugače je pa itak delč pršu.Sam razkurjo me pa komentarji ki so napisan na 24ur pod njegovimi novicami ja Urška pa tudi nima sreče Ja za v bazen sem pa itak takoj ZA po moje bomo šli jutri tud mal tja ,mi je tako lušno tam ko se Ula tako fajn zamoti pol pa tako lepo utrujeno zaspi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:36:01
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Avgustin vse najboljše za 1.rojstni dan tudi od naju z Ulo čestitke pa vama tudi **** za korake
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:37:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca do kdaj si pa ti doma?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za korakarske čestitke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:38:24
|
|
|
|
mojca 32
|
jaz sem uradno že na dopustu in to do 1 septembra pol bojo pa tekle
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuu a imaš tolk dopusta?Pol pa imaš še malo fore
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:43:29
|
|
|
|
mojca 32
|
sem vedla da morem še nekaj komentirat pa bi kmalu pozabla SPANJE pri nas še vedno spimo kot novorojenčki zbudimo se okoli 9-9.30 ure in čujemo mogoče do 11 pol gre za 1 urco nazaj odremat ko ura odbije 13-13.30 gre za 3 urce in pol čujemo do približno 20-20.30 in spimo do 9-9.30 sej vem kaj boste rekle ,sam ko je pokonc me pa zmolze do konca
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:46:49
|
|
|
|
JORJA
|
Evo tole sta pa moja sončka......posneta danes na Avgustinov r.d.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:49:34
|
|
|
|
JORJA
|
Mojca mi gremo mogoče v četrtek v Rimske.......ti seveda prej javim.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:53:56
|
|
|
|
mony5
|
Avgustin vse najboljše za rojstni dan!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 21:58:05
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka vidim da se glede spanja pa res stvari hitro obrnejo. pri nas se zbujamo ob 6.30 in hodimo spat ob 23h . vmes pa dvakrat po urco in pol če je sreča. lahko pa tud sam pol urce. pol se pa še zadnjih 10 dni vsako noč zbujamo med 3h in 3.30 in smo pokonci urco do urco in pol in tulimo in se deremo. katastrofa. Ojej, tole je pa kar hudo. Kaj pa ji je? A jo spet kakšni zobki dajejo ali kaj? Meni se tudi zadnji 2 noči zbuja na eni 2 uri, je pa zjutraj potegnil do 7:30 kar je pa meni zakon. joj to spanje! Mi smo pa do morja lepo spali, po celo noč, zdaj se pa zadnja dva oz. tri tedna kar skoz zbuja ponoči (ali se joka ali pa stoji v posteljici in se ji dogaja) pa že ob 5-ih ali 6-ih se zbudi in se podi po stanovanju, jaz pa sem zjutraj v službi kot zombi! A mi kdo lahko pomaga kaj naj naredim?! A ja to se je začelo, ko sem jaz začela hoditi v službo!!! Je pa res, da ji tudi vse štirke rastejo!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 22:01:43
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** Jeeeeeee Tisa Lana je naredila tri korake in to že parkrat danes.Pol si pa kr ploska pa smeje se Bravo Tisa Bravo Tisa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 22:02:54
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka vidim da se glede spanja pa res stvari hitro obrnejo. pri nas se zbujamo ob 6.30 in hodimo spat ob 23h . vmes pa dvakrat po urco in pol če je sreča. lahko pa tud sam pol urce. pol se pa še zadnjih 10 dni vsako noč zbujamo med 3h in 3.30 in smo pokonci urco do urco in pol in tulimo in se deremo. katastrofa. Ojej, tole je pa kar hudo. Kaj pa ji je? A jo spet kakšni zobki dajejo ali kaj? Meni se tudi zadnji 2 noči zbuja na eni 2 uri, je pa zjutraj potegnil do 7:30 kar je pa meni zakon. joj to spanje! Mi smo pa do morja lepo spali, po celo noč, zdaj se pa zadnja dva oz. tri tedna kar skoz zbuja ponoči (ali se joka ali pa stoji v posteljici in se ji dogaja) pa že ob 5-ih ali 6-ih se zbudi in se podi po stanovanju, jaz pa sem zjutraj v službi kot zombi! A mi kdo lahko pomaga kaj naj naredim?! A ja to se je začelo, ko sem jaz začela hoditi v službo!!! Je pa res, da ji tudi vse štirke rastejo!!! nimaš kaj dost narest,edino da čakaš da mine jaz vsak večer upam,da bo to noč bolje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 22:05:40
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Uuu a imaš tolk dopusta?Pol pa imaš še malo fore ja , ga moremo vsega porabit čez poletje ko dobimo študentke za delat. Za pol se pa tud da zmenit ,ker smo itak 3 in si ustrežemo.Šef pa pravi da ga ne briga kdo dela ampak samo da je lokal odprt. LEPA SONČKA IMAŠ JORDA sej jaz bom itak vidla najprej kako vreme bo jutri ker če bo pihalo pol bova raj kr doma. Drugače pa prideva v četrtek pogledat ok. javi mi če boš tam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 22:07:10
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Talika a že kej švicaš? Zaenkrat nič, sem kar skulirana. Očitno sem se prijaznila, da mi drugega ne preostane kot it v službo. Uživajte, grem spat, jutri zvečer pa se kaj javim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 22:07:36
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka vidim da se glede spanja pa res stvari hitro obrnejo. pri nas se zbujamo ob 6.30 in hodimo spat ob 23h . vmes pa dvakrat po urco in pol če je sreča. lahko pa tud sam pol urce. pol se pa še zadnjih 10 dni vsako noč zbujamo med 3h in 3.30 in smo pokonci urco do urco in pol in tulimo in se deremo. katastrofa. Ojej, tole je pa kar hudo. Kaj pa ji je? A jo spet kakšni zobki dajejo ali kaj? Meni se tudi zadnji 2 noči zbuja na eni 2 uri, je pa zjutraj potegnil do 7:30 kar je pa meni zakon. joj to spanje! Mi smo pa do morja lepo spali, po celo noč, zdaj se pa zadnja dva oz. tri tedna kar skoz zbuja ponoči (ali se joka ali pa stoji v posteljici in se ji dogaja) pa že ob 5-ih ali 6-ih se zbudi in se podi po stanovanju, jaz pa sem zjutraj v službi kot zombi! A mi kdo lahko pomaga kaj naj naredim?! A ja to se je začelo, ko sem jaz začela hoditi v službo!!! Je pa res, da ji tudi vse štirke rastejo!!! nimaš kaj dost narest,edino da čakaš da mine jaz vsak večer upam,da bo to noč bolje Ja sej vem! Še dobro, da je moj doma in se dostikrat on zbudi in je z Zojo tako da se vsaj malo naspim! No grem spat ker je treba zjutraj v službo!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 22:09:40
|
|
|
|
mojca 32
|
vidim da ste že vse bol kot ne v miževi , zato se tudi jaz posljavljam in vam želim LAHKO NOČ
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 22:39:48
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Avgustin vse najboljše za 1.rojstni dan Vse najboljše Avgustinu za 1. svečko tudi od nas!!!! Pa čestitke Tisi za prve korake
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 7:07:32
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Pa jo imamo ...prvo medaljo!!! Bravo Sara!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 7:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Glihkar sem hotla napisat, pa si me prehitela JORJA Bravoooooooooooooooooo Sara!!!!!!!!!!!!! Men je šlo kar na jok, ko sem gledala posnetek.... ...bravo, resnično kapo dol, da je ni požrla trema!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Evo tole sta pa moja sončka......posneta danes na Avgustinov r.d. Kako sta lepa ...res krasna slikca!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo Lenča, WB
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:19:02
|
|
|
|
Sisy
|
jutro res bravo za Saro,moj je bil tok žalosten ker je za 15 stotink zaostala za ta prvo..... Lenča tut jst te vidim... ...kako je bilo, poročaj! aja pa dobrodošla nazaj Mony-živ, živ, lepo da si se oglasila na RR...Sem videla da si me včer klicala... pa sem bila na badbintonu... Joj tole spanje je res eno sr Mi spimo še kar...Glede na to da ji zobki rastejo trkam...Od pol devetih do sedmih.... Talika-drži se prvi dan v službi Jorja-lušna sinčka imaš Poopsika- kako kej križ? Jst mam z njim skos probleme....In včas tamale sploh dvignit ne morem....Pa sem se navadla s tem živet... groza ja...Bi morala kej ukrent pa mi zdravstvene ustanove ne dišijo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, sisy se spomnim ja, da si mi razlagala, da imaš probleme ...matr...sploh ne morem verjet, da me je lahko tolk fejst uščipnal...včer sem cel dan gnojila, potem sem pa obvezno mogla it neki rihtat na borzo sem pa skor crknila..fak, kako me je bolelo jst pa mogla tm v vrsti stat...no sej potem je šel Simon namesto mene rihtat, ker jst nisem mogla več ...ma danes je kar bolje, ampak še vseen, ko se pripognem me švasne k .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy jutro res bravo za Saro,moj je bil tok žalosten ker je za 15 stotink zaostala za ta prvo..... si ga kar predstavljam...ja res škoda, ampak je srebnra za nas toliko kot zlato,a ne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......