|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
12.8.2008 21:34:23   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Danes sem tolk navijala za Urško Žolnir( je moja sorodnicauser posted image )..mi je res hudo, da ji ne uspelouser posted image .
Pa škoda tudi za našega Petra...seveda bomo pa še naprej stiskali pesti za vse ostale olimpijceuser posted image

Mojca, potem se pa res lahko kdaj zmenimo za Rimske...men je tam tako lepo, pa res poceniuser posted image user posted image

Mi hrastničani smo pa tako navijali za našega Petra, pa ima vedno tako smolouser posted image pa tak super fant jeuser posted image user posted image user posted image user posted image nič vzvišen čisto preprost,mama pa ata pa tud.Smo skor vsi solzice spustil ko je odveslov.Ma sej bo saj ma še čas ,sej drugače je pa itak delč pršu.Sam razkurjo me pa komentarji ki so napisan na 24ur pod njegovimi novicamiuser posted image user posted image user posted image
ja Urška pa tudi nima srečeuser posted image
Ja za v bazen sem pa itak takoj ZA po moje bomo šli jutri tud mal tja ,mi je tako lušno tam ko se Ula tako fajn zamoti pol pa tako lepo utrujeno zaspiuser posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
12.8.2008 21:36:01   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Avgustin vse najboljše za 1.rojstni danuser posted image user posted image user posted image
user posted image
tudi od naju z Ulo čestitke pa vama tudi **** za korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
12.8.2008 21:37:06   
Anonimen
Mojca do kdaj si pa ti doma?

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
12.8.2008 21:37:40   
Anonimen
Hvala vsem za korakarske čestitkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
12.8.2008 21:38:24   
mojca 32
jaz sem uradno že na dopustu in to do 1 septembrauser posted image user posted image pol bojo pa user posted image user posted image user posted image tekle

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
12.8.2008 21:41:47   
Anonimen
Uuu a imaš tolk dopusta?Pol pa imaš še malo foreuser posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
12.8.2008 21:43:29   
mojca 32
sem vedla da morem še nekaj komentirat pa bi kmalu pozabla
SPANJE pri nas še vedno spimo kot novorojenčkiuser posted image user posted image user posted image
zbudimo se okoli 9-9.30 ure in čujemo mogoče do 11 pol gre za 1 urco nazaj odremat
ko ura odbije 13-13.30 gre za 3 urce in pol čujemo user posted image do približno 20-20.30 in spimo do 9-9.30user posted image
sej vem kaj boste rekle ,sam ko je pokonc me pa zmolze do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
12.8.2008 21:46:49   
JORJA
Evo tole sta pa moja sončka......posneta danes na Avgustinov r.d.

user posted image

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
12.8.2008 21:49:34   
JORJA
Mojca mi gremo mogoče v četrtek v Rimske.......ti seveda prej javim.....

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
12.8.2008 21:53:56   
mony5
Avgustin vse najboljše za rojstni dan!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
12.8.2008 21:58:05   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

vidim da se glede spanja pa res stvari hitro obrnejo. pri nas se zbujamo ob 6.30 in hodimo spat ob 23h user posted image user posted image . vmes pa dvakrat po urco in pol če je sreča. lahko pa tud sam pol urce. pol se pa še zadnjih 10 dni vsako noč zbujamo med 3h in 3.30 in smo pokonci urco do urco in pol in tulimo in se deremo. katastrofa.

Ojej, tole je pa kar hudo.user posted image Kaj pa ji je? A jo spet kakšni zobki dajejo ali kaj?
Meni se tudi zadnji 2 noči zbuja na eni 2 uri, je pa zjutraj potegnil do 7:30 kar je pa meni zakon.

joj to spanje! Mi smo pa do morja lepo spali, po celo noč, zdaj se pa zadnja dva oz. tri tedna kar skoz zbuja ponoči (ali se joka ali pa stoji v posteljici in se ji dogaja) pa že ob 5-ih ali 6-ih se zbudi in se podi po stanovanju, jaz pa sem zjutraj v službi kot zombi! A mi kdo lahko pomaga kaj naj naredim?! A ja to se je začelo, ko sem jaz začela hoditi v službo!!! Je pa res, da ji tudi vse štirke rastejo!!!

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
12.8.2008 22:01:43   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Jeeeeeee Tisa Lana je naredila tri korakeuser posted image user posted image user posted image  in to že parkrat danes.Pol si pa kr ploska pa smeje seuser posted image

Bravo Tisauser posted image user posted image user posted image

Bravo Tisa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
12.8.2008 22:02:54   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

vidim da se glede spanja pa res stvari hitro obrnejo. pri nas se zbujamo ob 6.30 in hodimo spat ob 23h user posted image user posted image . vmes pa dvakrat po urco in pol če je sreča. lahko pa tud sam pol urce. pol se pa še zadnjih 10 dni vsako noč zbujamo med 3h in 3.30 in smo pokonci urco do urco in pol in tulimo in se deremo. katastrofa.

Ojej, tole je pa kar hudo.user posted image Kaj pa ji je? A jo spet kakšni zobki dajejo ali kaj?
Meni se tudi zadnji 2 noči zbuja na eni 2 uri, je pa zjutraj potegnil do 7:30 kar je pa meni zakon.

joj to spanje! Mi smo pa do morja lepo spali, po celo noč, zdaj se pa zadnja dva oz. tri tedna kar skoz zbuja ponoči (ali se joka ali pa stoji v posteljici in se ji dogaja) pa že ob 5-ih ali 6-ih se zbudi in se podi po stanovanju, jaz pa sem zjutraj v službi kot zombi! A mi kdo lahko pomaga kaj naj naredim?! A ja to se je začelo, ko sem jaz začela hoditi v službo!!! Je pa res, da ji tudi vse štirke rastejo!!!
nimaš kaj dost narest,edino da čakaš da mineuser posted image
jaz vsak večer upam,da bo to noč  bolje

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
12.8.2008 22:05:40   
mojca 32

Uuu a imaš tolk dopusta?Pol pa imaš še malo foreuser posted image
ja , ga moremo vsega porabit čez poletje ko dobimo študentke za delat. Za pol se pa tud da zmenit ,ker smo itak 3 in si ustrežemo.Šef pa pravi da ga ne briga kdo dela ampak samo da je lokal odprt.
LEPA SONČKA IMAŠ JORDAuser posted image user posted image user posted image
sej jaz bom itak vidla najprej kako vreme bo jutri ker če bo pihalo pol bova raj kr doma. Drugače pa prideva v četrtek pogledat ok.user posted image user posted image user posted image javi mi če boš tam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
12.8.2008 22:07:10   
Talika19

Talika a že kej švicaš?user posted image

Zaenkrat nič, sem kar skulirana. Očitno sem se prijaznila, da mi drugega ne preostane kot it v službo. Uživajte, grem spat, jutri zvečer pa se kaj javim.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
12.8.2008 22:07:36   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

nimaš kaj dost narest,edino da čakaš da mineuser posted image
jaz vsak večer upam,da bo to noč  bolje

Ja sej vem! Še dobro, da je moj doma in se dostikrat on zbudi in je z Zojo tako da se vsaj malo naspim! No grem spat ker je treba zjutraj v službo!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
12.8.2008 22:09:40   
mojca 32
vidim da ste že vse bol kot ne v miževi , zato se tudi jaz posljavljam in vam želim LAHKO NOČ

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
12.8.2008 22:39:48   
Antigona

Avgustin vse najboljše za 1.rojstni danuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Vse najboljše Avgustinu za 1. svečko tudi od nas!!!!

Pa čestitke Tisi za prve korake user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
13.8.2008 7:07:32   
JORJA
Dobro jutro!
Pa jo imamo ...prvo medaljo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Sara!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
13.8.2008 7:21:08   
Anonimen
Glihkar sem hotla napisat, pa si me prehitela JORJAuser posted image

Bravoooooooooooooooooo Sara!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je šlo kar na jok, ko sem gledala posnetek....user posted image ...bravo, resnično kapo dol, da je ni požrla trema!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
13.8.2008 8:10:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Evo tole sta pa moja sončka......posneta danes na Avgustinov r.d.

user posted image

Kako sta lepauser posted image user posted image user posted image ...res krasna slikca!

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
13.8.2008 8:10:59   
Anonimen
ooo Lenča, WBuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
13.8.2008 8:19:02   
Sisy
jutro

res bravo za Saro,moj je bil tok žalosten ker je za 15 stotink zaostala za ta prvo.....user posted image

Lenča tut jst te vidim...user posted image ...kako je bilo, poročaj! aja pa dobrodošla nazajuser posted image

Mony-živ, živ, lepo da si se oglasila na RR...Sem videla da si me včer klicala... pa sem bila na badbintonu...user posted image  Joj tole spanje je res eno sruser posted image  Mi spimo še kar...Glede na to da ji zobki rastejo trkam...Od pol devetih do sedmih....

Talika-drži se prvi dan v službiuser posted image

Jorja-lušna sinčka imašuser posted image user posted image user posted image

Poopsika- kako kej križ? Jst mam z njim skos probleme....In včas tamale sploh dvignit ne morem....Pa sem se navadla s tem živet...user posted image  groza ja...Bi morala kej ukrent pa mi zdravstvene ustanove ne dišijo...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
13.8.2008 8:30:29   
Anonimen
ja, sisy se spomnim ja, da si mi razlagala, da imaš problemeuser posted image ...matr...sploh ne morem verjet, da me je lahko tolk fejst uščipnal...včer sem cel dan gnojila, potem sem pa obvezno mogla it neki rihtat na borzo sem pa skor crknila..fak, kako me je bolelo jst pa mogla tm v vrsti stat...no sej potem je šel Simon namesto mene rihtat, ker jst nisem mogla večuser posted image ...ma danes je kar bolje, ampak še vseen, ko se pripognem me švasne k user posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
13.8.2008 8:31:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jutro

res bravo za Saro,moj je bil tok žalosten ker je za 15 stotink zaostala za ta prvo.....user posted image

user posted image si ga kar predstavljam...ja res škoda, ampak je srebnra za nas toliko kot zlato,a neuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......