|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
13.8.2008 8:36:19   
Jumpy
Vse najboljše Avguštin! user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 13.8.2008 8:38:17 >

Hopla, hopla sem in tja,... :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
13.8.2008 8:39:19   
Jumpy
Tisa Lana bravo za prve korake!!! user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
13.8.2008 8:42:51   
Jumpy
Poopsika - user posted image user posted image user posted image , pa še user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje!

Jorja - Kolk luškana fantiča. user posted image  Se vidi, da sta oba ena ta prava navihanca.user posted image

Talika in **** user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečen začetek v službi.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
13.8.2008 8:45:15   
*lenc@*
ojla, ja sisy, sm že gor, sem poopsiki pisala zs zarad torte

bilo je zelo dobro., murtre full lep
tamala pa angel, res!!! doma čist druga pesem, spnaje tud 2x/noč maximalno

zdaj pa...user posted image

pakiramo..., se beremo

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
13.8.2008 8:46:32   
Jumpy
Mojca32 jaz sem tudi na dopustu že od 6.8. A boš čisto vsega porabila? Meni ga bo še kar nekaj ostalo.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
13.8.2008 8:59:47   
srursa
Živjo Lenča.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
13.8.2008 10:32:07   
zalenka
dan, ooo jest sm se pa naspala. včer je šla nitka že ob 21.30 spat in je spala brez prebujanja do 6.30 user posted image user posted image . vmes je sicer 2x zajokala, ampak se sploh ni zbudila in nisva šla niti do nje. jest sm do 23h likala, zdele sm pa še dopoldne eno kitico odspala in sm kot nova, nitka pa uživa pri babici.

tisa lana bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  za korake

mojca tole ulino spanje pa je - pišuka noro res ej. prava mala zaspanka parižanka user posted image

jorja kako maš lepa sinova - pa vedno bolj sta si podobna se mi zdi.

mony vidim da maste s spanjem podobno štalo kot mi. pri nas tudi vse 4-ke. sam š**** so že vse zunaj, ampak res pa je da preden bodo celi zobki bo še nekaj težavic verjetno, ker cela je samo en 4.ka zuni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
13.8.2008 10:34:08   
zalenka
mene je pa glih kar moj klical da so ga iz pediatrične klical, da ma jutr nitka ultrazvok, da preverjo zarad razvojnih cist na jajčnikih. me je kr strah ker mi ni jasno, kako bodo sploh kej pogledal, ker bo ziher tolk tulila in ni šans da bi ležala in pustila, da jo kdo po trebuhu šlata in pritiska.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
13.8.2008 10:58:57   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

mene je pa glih kar moj klical da so ga iz pediatrične klical, da ma jutr nitka ultrazvok, da preverjo zarad razvojnih cist na jajčnikih. me je kr strah ker mi ni jasno, kako bodo sploh kej pogledal, ker bo ziher tolk tulila in ni šans da bi ležala in pustila, da jo kdo po trebuhu šlata in pritiska.

a to vsaki punčki pogledajo al kako?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
13.8.2008 12:46:12   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Mojca32 jaz sem tudi na dopustu že od 6.8. A boš čisto vsega porabila? Meni ga bo še kar nekaj ostalo.
ja ga morem porabit celga,sam sej ni problem če rabim pol kej prostouser posted image sem pa že  od  20.7 na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
13.8.2008 12:47:30   
mojca 32
mojca tole ulino spanje pa je - pišuka noro res ej. prava mala zaspanka parižanka
user posted image user posted image user posted image po atuuser posted image user posted image user posted image sam če se spomnim je ta večji bil tud zaspaneuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
13.8.2008 12:52:17   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Živjo Lenča.

čawuser posted image

R. K.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
13.8.2008 12:53:18   
*lenc@*

user posted image

se pridružujem

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
13.8.2008 12:57:31   
JORJA

Zalenka zakaj pa ima Nitka ta pregled???

user posted image moja zlata sinčka se zahvaljujeta za pohvale........in mami tudi....

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
13.8.2008 13:00:24   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

pakiramo..., se beremo

Lenča wb!!!!
Ja, Murter je res krasen........user posted image user posted image     krasno da ste uživali!!!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
13.8.2008 13:03:32   
Sončni žarek

user posted image

AVGUŠTIN VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN TUDI OD NAJU Z EVO  user posted image user posted image user posted image

Jorja- kok sta zlata tvoja sinova user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
13.8.2008 13:03:43   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

a to vsaki punčki pogledajo al kako?

ne ne vsaki. meni je ginekologinja v 30. tednu nosečnosti ugotovila, da ima nitka razvojne ciste na jajčnikih in pol so nas pošiljali od poncija do pilata, ker niso mogli točno določit al so res na jajčnikih al je slučajno na kerem drugem organu, ker to bi bilo lahko pa nevarno, da je rakavo. sva bla z mojim takrat 14 dni čist na tleh zarad tega.

te ciste so pa razvojne in pri večini izginejo ali počijo, zato zdej kontrola pri 1 letu. so se pa tkrat pri 1 mescu že zmanjšale tako da upam da jih ni več. le pri redkih ostanejo in morajo potem operirat.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
13.8.2008 13:05:37   
Sončni žarek
Lenča- a mi lahko sam sporočiš, če je s pošiljko vse OKuser posted image  mal maš vrečk zravenuser posted image user posted image user posted image -sam sem mogla nekak zapakirat.........pa če ti je všeč sevedauser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
13.8.2008 13:07:02   
Sončni žarek
Čestitke tudi TISI LANI ZA PRVE KORAKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2844
13.8.2008 13:08:13   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Lenča- a mi lahko sam sporočiš, če je s pošiljko vse OKuser posted image  mal maš vrečk zravenuser posted image user posted image user posted image -sam sem mogla nekak zapakirat.........pa če ti je všeč sevedauser posted image

glihkar sem ti, pošiljka je user posted image user posted image user posted image

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 2845
13.8.2008 13:08:54   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

pakiramo..., se beremo

Lenča wb!!!!
Ja, Murter je res krasen........user posted image user posted image     krasno da ste uživali!!!

Meni je Murter tudi krasen........sploh plaže...................

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
13.8.2008 13:11:14   
Sončni žarek

glihkar sem ti, pošiljka je user posted image user posted image user posted image

No superuser posted image  se opravičujem za škatlo-ampak to je bila edina, kjer je glih šlo noter........je sicer belo-roza kombinacija in upam, da ti je všeč-meni je še skoraj lepša od Evineuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
13.8.2008 13:12:52   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neli, Katji , Jaku, Sari, Lovru in Aniti vse najboljše za 1 rd in seveda staršem za uspešno prvo leto, vsem skupaj pa želim da bi uživali v radostih otroštva!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
13.8.2008 13:13:22   
Sončni žarek
Lenča- prtiček se  NE RAZPRE-ampak ga samo tak kot je položi na krščenko- no vsaj pri nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2849
13.8.2008 13:13:22   
*lenc@*

No superuser posted image  se opravičujem za škatlo-ampak to je bila edina, kjer je glih šlo noter........je sicer belo-roza kombinacija in upam, da ti je všeč-meni je še skoraj lepša od Evineuser posted image

zelo všečuser posted image , hvala

R. K.

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......