Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:36:19
|
|
|
|
Jumpy
|
Vse najboljše Avguštin!
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 13.8.2008 8:38:17 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:39:19
|
|
|
|
Jumpy
|
Tisa Lana bravo za prve korake!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:42:51
|
|
|
|
Jumpy
|
Poopsika - , pa še , da bo čimprej bolje! Jorja - Kolk luškana fantiča. Se vidi, da sta oba ena ta prava navihanca. Talika in **** za srečen začetek v službi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:45:15
|
|
|
|
*lenc@*
|
ojla, ja sisy, sm že gor, sem poopsiki pisala zs zarad torte bilo je zelo dobro., murtre full lep tamala pa angel, res!!! doma čist druga pesem, spnaje tud 2x/noč maximalno zdaj pa... pakiramo..., se beremo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:46:32
|
|
|
|
Jumpy
|
Mojca32 jaz sem tudi na dopustu že od 6.8. A boš čisto vsega porabila? Meni ga bo še kar nekaj ostalo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 8:59:47
|
|
|
|
srursa
|
Živjo Lenča.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 10:32:07
|
|
|
|
zalenka
|
dan, ooo jest sm se pa naspala. včer je šla nitka že ob 21.30 spat in je spala brez prebujanja do 6.30 . vmes je sicer 2x zajokala, ampak se sploh ni zbudila in nisva šla niti do nje. jest sm do 23h likala, zdele sm pa še dopoldne eno kitico odspala in sm kot nova, nitka pa uživa pri babici. tisa lana bravo za korake mojca tole ulino spanje pa je - pišuka noro res ej. prava mala zaspanka parižanka jorja kako maš lepa sinova - pa vedno bolj sta si podobna se mi zdi. mony vidim da maste s spanjem podobno štalo kot mi. pri nas tudi vse 4-ke. sam š**** so že vse zunaj, ampak res pa je da preden bodo celi zobki bo še nekaj težavic verjetno, ker cela je samo en 4.ka zuni.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 10:34:08
|
|
|
|
zalenka
|
mene je pa glih kar moj klical da so ga iz pediatrične klical, da ma jutr nitka ultrazvok, da preverjo zarad razvojnih cist na jajčnikih. me je kr strah ker mi ni jasno, kako bodo sploh kej pogledal, ker bo ziher tolk tulila in ni šans da bi ležala in pustila, da jo kdo po trebuhu šlata in pritiska.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 10:58:57
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka mene je pa glih kar moj klical da so ga iz pediatrične klical, da ma jutr nitka ultrazvok, da preverjo zarad razvojnih cist na jajčnikih. me je kr strah ker mi ni jasno, kako bodo sploh kej pogledal, ker bo ziher tolk tulila in ni šans da bi ležala in pustila, da jo kdo po trebuhu šlata in pritiska. a to vsaki punčki pogledajo al kako?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 12:46:12
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mojca32 jaz sem tudi na dopustu že od 6.8. A boš čisto vsega porabila? Meni ga bo še kar nekaj ostalo. ja ga morem porabit celga,sam sej ni problem če rabim pol kej prosto sem pa že od 20.7 na dopustu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 12:47:30
|
|
|
|
mojca 32
|
mojca tole ulino spanje pa je - pišuka noro res ej. prava mala zaspanka parižanka po atu sam če se spomnim je ta večji bil tud zaspane
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 12:52:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Živjo Lenča. čaw
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 12:53:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Vse najboljše Avguštin! se pridružujem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 12:57:31
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka mene je pa glih kar moj klical da so ga iz pediatrične klical, da ma jutr nitka ultrazvok, da preverjo zarad razvojnih cist na jajčnikih. me je kr strah ker mi ni jasno, kako bodo sploh kej pogledal, ker bo ziher tolk tulila in ni šans da bi ležala in pustila, da jo kdo po trebuhu šlata in pritiska. Zalenka zakaj pa ima Nitka ta pregled??? moja zlata sinčka se zahvaljujeta za pohvale........in mami tudi....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:00:24
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ojla, ja sisy, sm že gor, sem poopsiki pisala zs zarad torte bilo je zelo dobro., murtre full lep tamala pa angel, res!!! doma čist druga pesem, spnaje tud 2x/noč maximalno zdaj pa... pakiramo..., se beremo Lenča wb!!!! Ja, Murter je res krasen........ krasno da ste uživali!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:03:32
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Vse najboljše Avguštin! AVGUŠTIN VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN TUDI OD NAJU Z EVO Jorja- kok sta zlata tvoja sinova
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:03:43
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka mene je pa glih kar moj klical da so ga iz pediatrične klical, da ma jutr nitka ultrazvok, da preverjo zarad razvojnih cist na jajčnikih. me je kr strah ker mi ni jasno, kako bodo sploh kej pogledal, ker bo ziher tolk tulila in ni šans da bi ležala in pustila, da jo kdo po trebuhu šlata in pritiska. a to vsaki punčki pogledajo al kako? ne ne vsaki. meni je ginekologinja v 30. tednu nosečnosti ugotovila, da ima nitka razvojne ciste na jajčnikih in pol so nas pošiljali od poncija do pilata, ker niso mogli točno določit al so res na jajčnikih al je slučajno na kerem drugem organu, ker to bi bilo lahko pa nevarno, da je rakavo. sva bla z mojim takrat 14 dni čist na tleh zarad tega. te ciste so pa razvojne in pri večini izginejo ali počijo, zato zdej kontrola pri 1 letu. so se pa tkrat pri 1 mescu že zmanjšale tako da upam da jih ni več. le pri redkih ostanejo in morajo potem operirat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:05:37
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Lenča- a mi lahko sam sporočiš, če je s pošiljko vse OK mal maš vrečk zraven -sam sem mogla nekak zapakirat.........pa če ti je všeč seveda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:07:02
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Čestitke tudi TISI LANI ZA PRVE KORAKE
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:08:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Lenča- a mi lahko sam sporočiš, če je s pošiljko vse OK mal maš vrečk zraven -sam sem mogla nekak zapakirat.........pa če ti je všeč seveda glihkar sem ti, pošiljka je
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:08:54
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ojla, ja sisy, sm že gor, sem poopsiki pisala zs zarad torte bilo je zelo dobro., murtre full lep tamala pa angel, res!!! doma čist druga pesem, spnaje tud 2x/noč maximalno zdaj pa... pakiramo..., se beremo Lenča wb!!!! Ja, Murter je res krasen........ krasno da ste uživali!!! Meni je Murter tudi krasen........sploh plaže...................
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:11:14
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Lenča- a mi lahko sam sporočiš, če je s pošiljko vse OK mal maš vrečk zraven -sam sem mogla nekak zapakirat.........pa če ti je všeč seveda glihkar sem ti, pošiljka je No super se opravičujem za škatlo-ampak to je bila edina, kjer je glih šlo noter........je sicer belo-roza kombinacija in upam, da ti je všeč-meni je še skoraj lepša od Evine
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:12:52
|
|
|
|
*lenc@*
|
Neli, Katji , Jaku, Sari, Lovru in Aniti vse najboljše za 1 rd in seveda staršem za uspešno prvo leto, vsem skupaj pa želim da bi uživali v radostih otroštva!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:13:22
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Lenča- prtiček se NE RAZPRE-ampak ga samo tak kot je položi na krščenko- no vsaj pri nas
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 13.8.2008 13:13:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Lenča- a mi lahko sam sporočiš, če je s pošiljko vse OK mal maš vrečk zraven -sam sem mogla nekak zapakirat.........pa če ti je všeč seveda glihkar sem ti, pošiljka je No super se opravičujem za škatlo-ampak to je bila edina, kjer je glih šlo noter........je sicer belo-roza kombinacija in upam, da ti je všeč-meni je še skoraj lepša od Evine zelo všeč , hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......