Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 12:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem slikice od Siske pogledat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 12:08:23
|
|
|
|
Talika19
|
4:30, to je zame sredi noči. Ene pol leta sem vstajala ob 5h pa mi je bila ful kriza, predvsem proti koncu tedna, sem bila že čisto fertik.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 12:11:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy res ste imeli lepo za rojstni dan.Pa res maš lep stanovanje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 12:29:15
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ja za Mašolinko vem....Sam sem mislila da gresta istočasno " v boj "... Sej vdem da je zoprn občutek ampak po mojem spremeba okolja,čeprav je to služba lahko kar dobro dene.... Mogoče se to čudno sliši iz mojih ust ker bom še slabe 3 mesece doma ampak se službe prov veselim.... Bom Saro blazno pogrešala,po mojem za umret ampak bo pasal spet mal "možgane vklopit" tko po dolgem času Ma saj po mojem nam bo potem ok, smo itak ekipa in se ful narežimo. Glede možgančkov sem jih pa jaz celo leto počasi vklapljala pri magistrski, glih tolk, da se ni prah nabral na njih. same here so me kr mal vlekli v službo za določene zadeve tak da nisem čist zarustala. nitka je pri mami, jaz delam na magistrski pa mal vmes vas čekiram. jaz mam občutek, da so otročki zdej v fazi k tud rabho še družbo koga druzga. no vsaj pri nitki vidim da e že tečna če je cel teden samo z mano . ja oni so se osamosvojil, zdej smo še mame na vsrti za ta korak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 12:30:30
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 4:30, to je zame sredi noči. Ene pol leta sem vstajala ob 5h pa mi je bila ful kriza, predvsem proti koncu tedna, sem bila že čisto fertik. ta je pa res precej zgodnja. ma nej bo zunej še tolk dober luft ne ustanem takrat za sprehod . no razen seveda, kadar to zahteva moja mala šefica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 12:37:51
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka jaz mam občutek, da so otročki zdej v fazi k tud rabho še družbo koga druzga. no vsaj pri nitki vidim da e že tečna če je cel teden samo z mano . ja oni so se osamosvojil, zdej smo še mame na vsrti za ta korak se kar strinjam s teboj ta teden je bil mark kar siten pri meni, v varstvu je bil pa kot angelček, ima mene po eni strani poln kufer, po drugi strani pa se me skoz za kiklo drži ko sva skupaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 12:40:21
|
|
|
|
Talika19
|
Moje dete spi že 2 uri in 10 min, ne vem a se je zmotil ali kaj. Sem mogla it prav preverit, če še diha. Pa še.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 12:42:03
|
|
|
|
Talika19
|
No zdej se je pa zbudil, glih ko sem rekla... Saj je prav, pojemo in gremo v Bohinj. Samo še mojga počakava, da pride prej iz službe.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 13:22:06
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Talika jst sem pa mislila da ti danes že začneš z službo...Pismu sm očitno neki pomutila....Pa Zalenka ti že tudi "brojiš sitno" kajne? Res ta naš čvek počasi "umira" ...Edino mi2 s Poopsiko ga bova še nekaj časa "gor držali" Poopsika-Ja dons sem res brez avta ampak če se zmeniva kakšen dan lahko rečem mojmu da mi avto pusti aja btw-a gledaš Bridezillas????? KAJ SEM pa jaz...jaz sem tudi še doma dokler ne najdem službe. Talika...brav o za vaše spanje...pri nas je pa zadnje dni katastrofa.....se zbuja na eno uro.Sicer takoj nazaj zaspi,ampak glih tok zajokca da me zbudi. Sem ji dala danes kar calpol ponoči, če bi bili zobki krivi, pa je bilo isto. Upam da ne bo tak otrok ki ponoči podoživlja cel dan in se zbuja med sanjami.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 13:33:13
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Oj! Danes je bil pa res lep dan ...mi smo šli najprej k tašči na kosilo, potem pa se kopat v Rimske toplice Kolk je pa tam luštno, res...tko lepo urejeno, taki luštni bazenčki, res krasno!! Tjaša je spet uživala..sploh se ne boji vodi, jo je en otroček pošprical v obraz in sploh ne trzne samo smeji se ...uglavnem res jo je užitek gledat! Kaj ste pa ve kaj počele? jojto pa škoda da nisi povedala prej.Mi smo v rimskih kuhani in pečeni ( smo skor skuz tam) Meni je tud zakon tam pa še pocen je
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 13:40:54
|
|
|
|
mojca 32
|
no morem pohvalit našega kajakaša PETRA KAVZERJA ZARES ČESTITKE in upam da mu bo jutr uspelo se morem mal pohvalit je iz našega bloka zato punce navijajte jutri zanj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 13:43:01
|
|
|
|
mojca 32
|
pa še vse ČESTITKE SLAVLJENCEM
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 14:15:20
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Oj čvekulje Naj se še jaz pohvalim- bajta generalno spucana Je prišla moja sestra danes ob 8uri in sva stopile v akcijo, Eva pa je imela varuško-svojo sestrično. Zdej je prav fajn pogledat ko so okna pomita, zavese oprane, vse po tleh čisto........kar diši po čistoči Jaz sem pa sedaj itak čist fertik in grem malo v vodoravni položaj Jutri pride pa parket položit, čez 10dni pa še zlakirat in komaj čakam, da bo tega konec.....da bova lahko naročila sedežno in bomo dnevno preselili.... Sisy- lepe slike....lepo stanovanje ****- super da si preživela prvi delovni dan.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 14:29:46
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 no morem pohvalit našega kajakaša PETRA KAVZERJA ZARES ČESTITKE in upam da mu bo jutr uspelo se morem mal pohvalit je iz našega bloka zato punce navijajte jutri zanj Kaj res???? Mi doma tudi vsi navijamo za njega!!! Ja super je zvozil tele kvalifikacije, da bo tako dobro še v polfinalu in potem v finalu!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 14:31:58
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Oj! Danes je bil pa res lep dan ...mi smo šli najprej k tašči na kosilo, potem pa se kopat v Rimske toplice Kolk je pa tam luštno, res...tko lepo urejeno, taki luštni bazenčki, res krasno!! Tjaša je spet uživala..sploh se ne boji vodi, jo je en otroček pošprical v obraz in sploh ne trzne samo smeji se ...uglavnem res jo je užitek gledat! Kaj ste pa ve kaj počele? jojto pa škoda da nisi povedala prej.Mi smo v rimskih kuhani in pečeni ( smo skor skuz tam) Meni je tud zakon tam pa še pocen je Mi se tudi že kar lep čas odpravljamo v Rimske pa vedno najdemo neko drugo lokacijo.. Kaj med tednom je gužva? Ima moj od srede dopust pa magoče gremo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 14:39:26
|
|
|
|
abc100
|
Ojla. Učeri sva z Janezom prišla iz morja. Sva< bila v Ankaranu od četrtka s sosedo in njenima dvema otrokoma. Bilo je fuuuul dobr. Zdej konec tedna, k je še petek frej, gremo pa spet, samo da grejo še deci zraven. Pol v ponedeljek gremo pa mi trije v Tašalero za en teden, pol bomo pa verjetno zaključili z letošnjo sezono. Soseda ma 3,5 letno hčerko in Janez jo ful porajta. Sta se lovila, pa skrivala. Skoz jo oponaša. Zdej že siba, pa tud nižje stopničke že premaguje braz problema.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 15:09:06
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Oj! Danes je bil pa res lep dan ...mi smo šli najprej k tašči na kosilo, potem pa se kopat v Rimske toplice Kolk je pa tam luštno, res...tko lepo urejeno, taki luštni bazenčki, res krasno!! Tjaša je spet uživala..sploh se ne boji vodi, jo je en otroček pošprical v obraz in sploh ne trzne samo smeji se ...uglavnem res jo je užitek gledat! Kaj ste pa ve kaj počele? jojto pa škoda da nisi povedala prej.Mi smo v rimskih kuhani in pečeni ( smo skor skuz tam) Meni je tud zakon tam pa še pocen je Mi se tudi že kar lep čas odpravljamo v Rimske pa vedno najdemo neko drugo lokacijo.. Kaj med tednom je gužva? Ima moj od srede dopust pa magoče gremo. med tednom je ZAKON,ker med vikendi je preveč polno.Mi hodimo samo med tednom, je najbolj lušno povejte kdaj boste šli mogoče se vam pa pridružimo, no ja če lahko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 11.8.2008 21:36:46
|
|
|
|
mojca 32
|
kajjjjjjjjjjjjjjjjjj še nobene ni blo gor??????????? Ja sedaj pa res vidim da se je ponedeljek začel , no ja za nekatere izmed nas že delavni No če je tako pa vam želim LAHKO NOČ
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 8:38:06
|
|
|
|
Sisy
|
ojojoj a kar na drugo stran smo padle? to pa ni nam, največjim čvekam podobno No na hitrco se javim da našo temo na vrh potegnem.... Antigona (če še urejaš seznamček): dobili smo 8.zobek (štirico levo spodaj) in sicer včeraj, 11.8.2008! Poopsika: ni problema, se kaj vidiva...Danes šibava k moji mami, lahko pa se kaj vidiva ju3,četrtek,petek....kadar se bova zmenile Samo imej v mislih da bi morale tam najkasnej do ene dvanajstih že domov ker je naša do takrat že čist na fetrik zaspana... Pokliči pa se zmeniva... Zdej pa šibam torbo prpravit pa gasa... papa pa ne pisat preveč
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 9:24:31
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Da vam še jaz malo pozdravim na moj zadnji prosti dan. Zdele grem še k frizerju, da bom lepa za prvi dan službe. Včeraj smo bili na Bohinju in je bilo super. Voda je sicer za moje pojme mrzla, ima menda 21st, no najbrž tistih 5 cm na gladini. Mark bi pa kar čofotal notri, sploh mu ni bila mrzla, no do ritke, tam je bla že bolj kriza. Pa kar hodi bos po kamenčkih, pa sedi z nago ritko na njh, pa ga nič ne bode. Ne moreš verjet, pa tako nežno kožico imajo. Nas pa vse bode. Drugače je pa ambient prekrasen, ful trave naokrog, senče, za v vodo kamenčki, voda kristalno čista. Mi bomo šli najbrž ta vikend še kaj, če bo lepo vreme. Imamo pa ful problem, ko smo kje popoldan, ker mi Mark za nazaj v avtu takoj zaspi in potem je spal do 18h, kar je ful prepozno. Nato pa nikakor ne more zvečer zaspat, čeprav je zaspan, ampak je tista ura že ful prepozna zanj. Včeraj je po ful mukah zaspal ob 22:15. Zato se načeloma ful izogibamo popoldanskim izletom, samo včasih pa bi bilo to najbolj fajn. Sploh zdej ko bomo v službi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 9:26:10
|
|
|
|
Talika19
|
Sisy, kako pa vam zobki rastejo, da imate kot 8. zobek že štirico? Mi imamo 7 zobkov pa smo še pri dvojkah.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 10:16:02
|
|
|
|
Talika19
|
Čestitke Avgustinu za 1. rojstni dan!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 12:54:29
|
|
|
|
Petjana
|
vse naj naj Avgustin
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 14:08:09
|
|
|
|
Petjana
|
talika.....no meni je tudi petja v nedeljo zvečer v avtu za pol urce zadremala-od 19 do 19.30 in je potem šele ob 23 zaspala. Imamo pa še vedno nočne budnice,tko da še dobr da mi ni treba v službo,ker ne vem kako bi sfolgala.sem hotla zdele mal z njo zadremat,pa ne morem. Upam da kmalu začne normalno spat,ker vsako uro se zbujat,je res too much.V nedeljo gremo na Rab, pa mogoče tam kaj bolje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 12.8.2008 14:09:22
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Ojla. Učeri sva z Janezom prišla iz morja. Sva< bila v Ankaranu od četrtka s sosedo in njenima dvema otrokoma. Bilo je fuuuul dobr. Zdej konec tedna, k je še petek frej, gremo pa spet, samo da grejo še deci zraven. Pol v ponedeljek gremo pa mi trije v Tašalero za en teden, pol bomo pa verjetno zaključili z letošnjo sezono. Soseda ma 3,5 letno hčerko in Janez jo ful porajta. Sta se lovila, pa skrivala. Skoz jo oponaša. Zdej že siba, pa tud nižje stopničke že premaguje braz problema. abc100....a je pri vas kaj novega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......