Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:46:18
|
|
|
|
Janey
|
a ste že vse na sončku, al še pančite?? za oboje vam zavidam tak jaz samo še čakam da se žaba zbudi, se previjema in šibama. srečka mi2 morma tam na zavarovalnico mb pri štajerskem avtodomu, pa če bosta kje zunaj pokliči priletima za kake pol urce. lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 9:59:25
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka midve tudiše nišva šli vn, je komi zdej zizo zagrabla, potem bo pa prevroče. Pomoje bom mal pospravla... pa f5 stuskala,če boš ti kej tuki itak morm še pozajtrkovat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:02:48
|
|
|
|
ella79
|
Test za mame: Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hčerko. Pobrala je nekaj s tal in to začela dajati v usta. Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela več. "Zakaj?" me je vprašala. "Ker je bilo na tleh in ne veš, kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji odgovorila. V tem trenutku me je hči pogledala s popolnim občudovanje in vprašala:"'Mami, kako veš vse te stvari? Ti si tako pametna."' Hitro sem razmišljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moraš vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama" Hodili sva naprej v tišini kakšne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije. "OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej če ne opraviš testa moraš biti očka" "Točno" sem odgovorila z velikim nasmeškom.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:03:14
|
|
|
|
mlavla
|
jst tud mal f5 stiskam.čeprav se učim.. Janey..pridna za kg ..moji pa zdej kar stojijo..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:04:25
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Test za mame: Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hčerko. Pobrala je nekaj s tal in to začela dajati v usta. Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela več. "Zakaj?" me je vprašala. "Ker je bilo na tleh in ne veš, kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji odgovorila. V tem trenutku me je hči pogledala s popolnim občudovanje in vprašala:"'Mami, kako veš vse te stvari? Ti si tako pametna."' Hitro sem razmišljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moraš vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama" Hodili sva naprej v tišini kakšne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije. "OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej če ne opraviš testa moraš biti očka" "Točno" sem odgovorila z velikim nasmeškom. ta je pa dobra..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:08:42
|
|
|
|
ELMA
|
jutro ,mi smo tudi lepo spali ponoći IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Test za mame: Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hčerko. Pobrala je nekaj s tal in to začela dajati v usta. Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela več. "Zakaj?" me je vprašala. "Ker je bilo na tleh in ne veš, kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji odgovorila. V tem trenutku me je hči pogledala s popolnim občudovanje in vprašala:"'Mami, kako veš vse te stvari? Ti si tako pametna."' Hitro sem razmišljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moraš vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama" Hodili sva naprej v tišini kakšne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije. "OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej če ne opraviš testa moraš biti očka" "Točno" sem odgovorila z velikim nasmeškom. ta je pa dobra.. Ta je pa res dobra , Mlavla kako se Neža počuti dones , a je blo vse OK čez noć .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:09:37
|
|
|
|
ELMA
|
janey a si na ločevalni ? Vse naj za mini RD.
< Sporočilo je popravil ELMA -- 12.8.2008 10:14:24 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:09:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jutro, moja dva sta že odšla na sprehod, jaz pa pridno dispozicijo za diplomo pišem , kako mi ni . No, pa malo na RR pokukam. janey - za pol , pa lupčka Jakcu od Lane. ella - za takšno spanje se pa splača ob 6,00 vstat in dat joško. Naša že nekaj časa spi do 8,00. Uro ali dve pokonci in spet spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:10:12
|
|
|
|
mlavla
|
Neža je vredu..sam ponoči mi ga pa že nekaj časa lomi..se zbudimo cca. trikrat..pa ene 2 uri v luft gledamo sumim prihod kakšnega zobka..pa čez dan full velik je in pije..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:12:17
|
|
|
|
buči
|
Dan, sem že pridan, že kosilo kuham. Danes is bova privoščila neotroško hrano: ajdovo kašo z gobami in zelenjavo. Njamsi!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:12:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, carica je šla pred 10 min k palčkom, jaz imam pa zajtrk, pol bom pa tudi jaz mal pospravila in za dopust pripravila Sem prej gor že skoraj vse njene cunje prištimala, ko sem čakala da zaspi Sam še vedno bom imela 2 žehti za oprat in zlikat, ker čakam do zadnjega
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:13:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, sem že pridan, že kosilo kuham. Danes is bova privoščila neotroško hrano: ajdovo kašo z gobami in zelenjavo. Njamsi! mlekarnar
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:14:02
|
|
|
|
buči
|
srečka nosečka, ti kar pridno piši, ker jaz ga rada pijem, ko se zaliva diplomske. Vsaj takrat res kakšnega ruknem. Upam, da bo kmalu, ker ga že dolgo nisem na ta račun! pridna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:15:24
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dan, sem že pridan, že kosilo kuham. Danes is bova privoščila neotroško hrano: ajdovo kašo z gobami in zelenjavo. Njamsi! mlekarnar Aljaž je v vrtcu, mlekarnar zleknjen na kavču gleda olimpijke, je bresvice in jabolka - narezana na koščke - ga crkljam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:16:25
|
|
|
|
buči
|
joj, sem šele zdajle videla, kako sem fajn napisala. Ne ni moj mlekarnar, jaz sem bila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:17:21
|
|
|
|
ELMA
|
mlavla pa že mate kašnega zobka , al ne? Elma za enkrat nima .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:18:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, sem šele zdajle videla, kako sem fajn napisala. Ne ni moj mlekarnar, jaz sem bila. no, sem že mislila da imamo frišnega desca na forumu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:24:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči srečka nosečka, ti kar pridno piši, ker jaz ga rada pijem, ko se zaliva diplomske. Vsaj takrat res kakšnega ruknem. Upam, da bo kmalu, ker ga že dolgo nisem na ta račun! pridna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ta račun pa kar pol plače reskiram (ostala polovica mora bit za položnice ) , ko bo diploma v žepu. Samo, da se rešim tega .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:25:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči srečka nosečka, ti kar pridno piši, ker jaz ga rada pijem, ko se zaliva diplomske. Vsaj takrat res kakšnega ruknem. Upam, da bo kmalu, ker ga že dolgo nisem na ta račun! pridna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ta račun pa kar pol plače reskiram (ostala polovica mora bit za položnice ) , ko bo diploma v žepu. Samo, da se rešim tega . Jaz bi tudi z veseljem prišla Sej od poroda naprej ga bolj mal nesem in bo pol plače dost, tut če maš minimalca
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:29:53
|
|
|
|
larisa
|
Jutro Dolenjka, naprej sori, ker sem včeraj kr zginla-net mi je poniknil Zjutraj sem vse resetirala, zdej pa upam, da dela, kot je treba. Naša noč super. Spali do 5h pa potem kar do 9.30 , sem mislila, da me je pobral in da sem v nebesih, ko sem na uro pogledala No pa me ni, sem kr še tukaj Midva bova pa vseen mal v senčko šibala, pol mamo pa 3.cepljenje, pa vse kar paše zraven. A na tem pregledu tud kri vzamejo, pa kaj še?? Pri nas so bolj na izi, pa kr kej spustijo, tako da mel vem, da jih pobaram, drugač ne bo nč ... Sem pa tuhtala še neki. Kao pri 6 mesecih ne rabijo več ponoči jest. A je ob 5h mišljeno ponoč al je to že jutranji obrok? Da vem če ga čem pol ko bo vsaj 7 m star odvajat, al naj revež papca takrat , če bo še vedno takrat jedel...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:29:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči srečka nosečka, ti kar pridno piši, ker jaz ga rada pijem, ko se zaliva diplomske. Vsaj takrat res kakšnega ruknem. Upam, da bo kmalu, ker ga že dolgo nisem na ta račun! pridna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ta račun pa kar pol plače reskiram (ostala polovica mora bit za položnice ) , ko bo diploma v žepu. Samo, da se rešim tega . Jaz bi tudi z veseljem prišla Sej od poroda naprej ga bolj mal nesem in bo pol plače dost, tut če maš minimalca Ej, vse že sedaj povabim . Cvenka bo dovolj, če ne drugače si bom pa kak kredit vzela. Za to se ga splača.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:32:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA mlavla pa že mate kašnega zobka , al ne? Elma za enkrat nima . ima že obe spodnji enki
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:34:32
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči srečka nosečka, ti kar pridno piši, ker jaz ga rada pijem, ko se zaliva diplomske. Vsaj takrat res kakšnega ruknem. Upam, da bo kmalu, ker ga že dolgo nisem na ta račun! pridna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ta račun pa kar pol plače reskiram (ostala polovica mora bit za položnice ) , ko bo diploma v žepu. Samo, da se rešim tega . Jaz bi tudi z veseljem prišla Sej od poroda naprej ga bolj mal nesem in bo pol plače dost, tut če maš minimalca Ej, vse že sedaj povabim . Cvenka bo dovolj, če ne drugače si bom pa kak kredit vzela. Za to se ga splača. te držimo za besedo..
< Sporočilo je popravil mlavla -- 12.8.2008 10:35:00 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:36:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jutro Dolenjka, naprej sori, ker sem včeraj kr zginla-net mi je poniknil Zjutraj sem vse resetirala, zdej pa upam, da dela, kot je treba. Naša noč super. Spali do 5h pa potem kar do 9.30 , sem mislila, da me je pobral in da sem v nebesih, ko sem na uro pogledala No pa me ni, sem kr še tukaj Midva bova pa vseen mal v senčko šibala, pol mamo pa 3.cepljenje, pa vse kar paše zraven. A na tem pregledu tud kri vzamejo, pa kaj še?? Pri nas so bolj na izi, pa kr kej spustijo, tako da mel vem, da jih pobaram, drugač ne bo nč ... Sem pa tuhtala še neki. Kao pri 6 mesecih ne rabijo več ponoči jest. A je ob 5h mišljeno ponoč al je to že jutranji obrok? Da vem če ga čem pol ko bo vsaj 7 m star odvajat, al naj revež papca takrat , če bo še vedno takrat jedel... Hudooo doooobrooo spanjeeeeeee Zaenkrat je ob 5h še mal svetlo a ne? No, to pol ni nočno hranjenje Čez 1 mesec, ko bo ob 5h še tema, bo pa to spet nočno hranjenje Šalo na stran, odvajanja se pa jaz kar malo bojim Meni se zdi da vzamejo kri in vodo moraš v vrečko nalovit Ne vem, boš ti danes povedala Kaj mi predlagate, da grem v BTC al rajš ne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 12.8.2008 10:40:25
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ELMA mlavla pa že mate kašnega zobka , al ne? Elma za enkrat nima . ima že obe spodnji enki Fajn
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?