|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
12.8.2008 9:46:18   
Janey
a ste že vse na sončku, al še pančite?? za oboje vam zavidamuser posted image user posted image

tak jaz samo še čakam da se žaba zbudi, se previjema in šibama.
srečka mi2 morma tam na zavarovalnico mb pri štajerskem avtodomu, pa če bosta kje zunaj pokliči priletima za kake pol urce.

lep dan vam želim.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
12.8.2008 9:59:25   
ella79
dolenjka midve tudiše nišva šli vn, je komi zdej zizo zagrabla, potem bo pa prevroče. Pomoje bom mal pospravla... pa f5 stuskala,če boš ti kej tuki user posted image itak morm še pozajtrkovat

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
12.8.2008 10:02:48   
ella79
Test za mame:

Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hčerko. Pobrala je nekaj s tal in to začela dajati v usta.
Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela več.
"Zakaj?" me je vprašala.
"Ker je bilo na tleh in ne veš,  kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji
odgovorila.

V tem trenutku me je hči pogledala s popolnim občudovanje in vprašala:"'Mami, kako veš vse te
stvari? Ti si tako pametna."'
Hitro sem razmišljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moraš
vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama"

Hodili sva naprej v tišini kakšne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije.
"OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej če ne opraviš testa moraš biti očka"

"Točno" sem odgovorila z velikim nasmeškom.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
12.8.2008 10:03:14   
mlavla
jst tud mal f5 stiskam.čeprav se učim..user posted image

Janey..pridna za kguser posted image ..moji pa zdej kar stojijo..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
12.8.2008 10:04:25   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Test za mame:

Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hčerko. Pobrala je nekaj s tal in to začela dajati v usta.
"Zakaj?" me je vprašala.
"Ker je bilo na tleh in ne veš,  kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji
odgovorila.

V tem trenutku me je hči pogledala s popolnim občudovanje in vprašala:"'Mami, kako veš vse te
Hitro sem razmišljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moraš

Hodili sva naprej v tišini kakšne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije.

user posted image user posted image user posted image
ta je pa dobra..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
12.8.2008 10:08:42   
ELMA
jutro ,mi smo tudi lepo spali ponoći user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Test za mame:

"Zakaj?" me je vprašala.
odgovorila.

user posted image user posted image user posted image
ta je pa dobra..

Ta je pa res dobra user posted image user posted image  ,
Mlavla kako se Neža počuti dones , a je blo vse OK čez noć .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
12.8.2008 10:09:37   
ELMA
janey a si na ločevalni ?

Vse naj za mini RD.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 12.8.2008 10:14:24 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
12.8.2008 10:09:53   
srečka nosečka
jutro, user posted image

moja dva sta že odšla na sprehod, jaz pa pridno dispozicijo za diplomo pišem user posted image user posted image user posted image , kako mi ni user posted image . No, pa malo na RR pokukam.

janey - user posted image  za pol user posted image , pa lupčka Jakcu od Lane.

ella - za takšno spanje se pa splača ob 6,00 vstat in dat joško.user posted image
Naša že nekaj časa spi do 8,00. Uro ali dve pokonci in spet spat.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
12.8.2008 10:10:12   
mlavla
Neža je vredu..sam ponoči mi ga pa že nekaj časa lomi..se zbudimo cca. trikrat..pa ene 2 uri v luft gledamouser posted image
sumim prihod kakšnega zobka..pa čez dan full velik je in pije..user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
12.8.2008 10:12:17   
buči
Dan, sem že pridan, že kosilo kuham. Danes is bova privoščila neotroško hrano: ajdovo kašo z gobami in zelenjavo. Njamsi!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
12.8.2008 10:12:22   
dolenjka
Evo, carica je šla pred 10 min k palčkom, jaz imam pa zajtrk, pol bom pa tudi jaz mal pospravila in za dopust pripravila user posted image  Sem prej gor že skoraj vse njene cunje prištimala, ko sem čakala da zaspi user posted image
Sam še vedno bom imela 2 žehti za oprat in zlikat, ker čakam do zadnjega user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
12.8.2008 10:13:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, sem že pridan, že kosilo kuham. Danes is bova privoščila neotroško hrano: ajdovo kašo z gobami in zelenjavo. Njamsi!

mlekarnar user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
12.8.2008 10:14:02   
buči
srečka nosečka, ti kar pridno piši, ker jaz ga rada pijem, ko se zaliva diplomske. Vsaj takrat res kakšnega ruknem. Upam, da bo kmalu, ker ga že dolgo nisem na ta račun! pridna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
12.8.2008 10:15:24   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

mlekarnar user posted image

Aljaž je v vrtcu, mlekarnar zleknjen na kavču gleda olimpijke, je bresvice in jabolka - narezana na koščke - ga crkljam

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
12.8.2008 10:16:25   
buči
joj, sem šele zdajle videla, kako sem fajn napisala. Ne ni moj mlekarnar, jaz sem bila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
12.8.2008 10:17:21   
ELMA
mlavla pa že mate kašnega zobka , al ne?
Elma za enkrat nima .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
12.8.2008 10:18:18   
dolenjka

joj, sem šele zdajle videla, kako sem fajn napisala. Ne ni moj mlekarnar, jaz sem bila.user posted image user posted image user posted image

no, sem že mislila da imamo frišnega desca na forumu user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
12.8.2008 10:24:20   
srečka nosečka

srečka nosečka, ti kar pridno piši, ker jaz ga rada pijem, ko se zaliva diplomske. Vsaj takrat res kakšnega ruknem. Upam, da bo kmalu, ker ga že dolgo nisem na ta račun! pridna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na ta račun pa kar pol plače reskiram (ostala polovica mora bit za položnice user posted image ) , ko bo diploma v žepu. user posted image Samo, da se rešim tega user posted image .

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
12.8.2008 10:25:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Na ta račun pa kar pol plače reskiram (ostala polovica mora bit za položnice user posted image ) , ko bo diploma v žepu. user posted image Samo, da se rešim tega user posted image .

Jaz bi tudi z veseljem prišla user posted image  Sej od poroda naprej ga bolj mal nesem in bo pol plače dost, tut če maš minimalca user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
12.8.2008 10:29:53   
larisa
Jutro user posted image

Dolenjka, naprej sori, ker sem včeraj kr zginla-net mi je poniknil user posted image  Zjutraj sem vse resetirala, zdej pa upam, da dela, kot je treba.

Naša noč super. Spali do 5h pa potem kar do 9.30 user posted image , sem mislila, da me je pobral in da sem v nebesih, ko sem na uro pogledala user posted image user posted image  No pa me ni, sem kr še tukaj user posted image

Midva bova pa vseen mal v senčko šibala, pol mamo pa 3.cepljenje, pa vse kar paše zraven. A na tem pregledu tud kri vzamejo, pa kaj še?? Pri nas so bolj na izi, pa kr kej spustijo, tako da mel vem, da jih pobaram, drugač ne bo nč user posted image ...

Sem pa tuhtala še neki. Kao pri 6 mesecih user posted image  ne rabijo več ponoči jest. A je ob 5h mišljeno ponoč al je to že jutranji obrok?user posted image  Da vem če ga čem pol ko bo vsaj 7 m star odvajat, al naj revež papca takrat user posted image user posted image user posted image , če bo še vedno takrat jedel...

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
12.8.2008 10:29:56   
srečka nosečka

Jaz bi tudi z veseljem prišla user posted image  Sej od poroda naprej ga bolj mal nesem in bo pol plače dost, tut če maš minimalca user posted image  user posted image  user posted image

Ej, vse že sedaj povabim user posted image .
Cvenka bo dovolj, če ne drugače si bom pa kak kredit vzela. Za to se ga splača. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
12.8.2008 10:32:08   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Elma za enkrat nima .

ima že obe spodnji enki

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
12.8.2008 10:34:32   
mlavla

Ej, vse že sedaj povabim user posted image .
Cvenka bo dovolj, če ne drugače si bom pa kak kredit vzela. Za to se ga splača. user posted image

te držimo za besedo..user posted image

< Sporočilo je popravil mlavla -- 12.8.2008 10:35:00 >

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
12.8.2008 10:36:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jutro user posted image

Dolenjka, naprej sori, ker sem včeraj kr zginla-net mi je poniknil user posted image  Zjutraj sem vse resetirala, zdej pa upam, da dela, kot je treba.

Naša noč super. Spali do 5h pa potem kar do 9.30 user posted image , sem mislila, da me je pobral in da sem v nebesih, ko sem na uro pogledala user posted image user posted image  No pa me ni, sem kr še tukaj user posted image

Midva bova pa vseen mal v senčko šibala, pol mamo pa 3.cepljenje, pa vse kar paše zraven. A na tem pregledu tud kri vzamejo, pa kaj še?? Pri nas so bolj na izi, pa kr kej spustijo, tako da mel vem, da jih pobaram, drugač ne bo nč user posted image ...

Sem pa tuhtala še neki. Kao pri 6 mesecih user posted image  ne rabijo več ponoči jest. A je ob 5h mišljeno ponoč al je to že jutranji obrok?user posted image  Da vem če ga čem pol ko bo vsaj 7 m star odvajat, al naj revež papca takrat user posted image user posted image user posted image , če bo še vedno takrat jedel...

Hudooo doooobrooo spanjeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image

Zaenkrat je ob 5h še mal svetlo a ne? No, to pol ni nočno hranjenje user posted image  Čez 1 mesec, ko bo ob 5h še tema, bo pa to spet nočno hranjenje user posted image  user posted image  user posted image
Šalo na stran, odvajanja se pa jaz kar malo bojim user posted image

Meni se zdi da vzamejo kri in vodo moraš v vrečko nalovit user posted image  Ne vem, boš ti danes povedala user posted image

Kaj mi predlagate, da grem v BTC al rajš ne user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
12.8.2008 10:40:25   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Elma za enkrat nima .

ima že obe spodnji enki

Fajn user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?