|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
11.8.2008 9:01:37   
*bubi*
Danes pa sem jaz na vrsti user posted image  user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
11.8.2008 9:10:11   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Danes pa sem jaz na vrsti user posted image  user posted image user posted image user posted image

za kaj pa user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
11.8.2008 9:22:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

za kaj pa user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
11.8.2008 11:30:23   
Naty_ka
Dan user posted image
Evo mene po dolgem času.

Danes zopet v službi.

Ah, grem delat dalje. Je spet taka rahla gužva.

Se oglasim kaj pozneje.

čao

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
11.8.2008 14:22:14   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

uboga Nika, upam, da je ne boli preveč. se pa še predobro spomnim kako je bilo lani z Adamom, ko so mu čelo šivali....brrr.....

Ne, zgleda, da je nič ne boli. Noč je bila mirna.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
11.8.2008 14:42:19   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image  a ste že videle reklamo na desni za Mitsubishi Colt user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
11.8.2008 15:04:33   
petarda
Jaz še nisem videla reklame...a je smešna?

Drgač sem vam pa pozabila povedat, da mi bubika ni hotela povedat spol user posted image ...mi je pa zato bubi vse povedal user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...še ime user posted image  sem zvedela user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
11.8.2008 16:18:20   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  a ste že videle reklamo na desni za Mitsubishi Colt user posted image user posted image user posted image user posted image

men pa ni jasno kaj ta serviser dela? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
11.8.2008 16:31:12   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

meni tud ne user posted image user posted image user posted image user posted image  ...samo zraven (zgoraj) piše, da ima ogormno prostega časa user posted image  ...pol je pa treba sam še domišljijo uporabit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
11.8.2008 17:25:24   
*bubi*

Drgač sem vam pa pozabila povedat, da mi bubika ni hotela povedat spol user posted image ...mi je pa zato bubi vse povedal user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ...še ime user posted image  sem zvedela user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, bubi vse pove.... če mu je. Al pa se začne zafrkavat.

V glavnem, najpogostejši njegov odgovor je, da bo dobil bratca in sestrco user posted image user posted image user posted image

Aja, saj zdaj ne upam nikogar domov povabit, ker je ime že na vratih napisano user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
11.8.2008 20:34:17   
petarda

meni tud ne user posted image user posted image user posted image user posted image  ...samo zraven (zgoraj) piše, da ima ogormno prostega časa user posted image  ...pol je pa treba sam še domišljijo uporabit user posted image user posted image user posted image

c-c-c si ti pokvarjena! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
11.8.2008 20:42:00   
tincci
Danes sem šla končno v službo, Hanka je bila zadnje dva dni boljša, danes pa začel smrkelj tečt, kašlja spet ful, povišana temp ... user posted image

A je to možno, da bo kar cel mesec non stop bolnauser posted image Po zdraviliščuuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
11.8.2008 20:42:40   
NinaŠ

c-c-c si ti pokvarjena! user posted image user posted image user posted image

c-c-c-c ti pa očitno jasnovidna, da ti ne rečem pokvarjeno jasnovidna user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako pa veš, kaj sem mislila user posted image user posted image user posted image c-c-c

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
11.8.2008 20:44:13   
amy26
sem imela post napisan in me je vrglo venuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
11.8.2008 20:47:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

sem imela post napisan in me je vrglo venuser posted image

mene tudi user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
11.8.2008 20:49:32   
amy26
sem že nazaj, otroka sta čisto tiho v sobiuser posted image

za Niko en kup user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda in Bubi lepo da ste uživali, jaz bi tudiuser posted image , no v bistvu sem si tudi jaz danes vzela malo časa zase, dve uri sem bila sama na bazenu Laguna v Lj. kakšen luksuzuser posted image  pol sem šla pa direkt po otroke v varstvo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
11.8.2008 20:52:30   
NinaŠ
petarda, a ti bo fotke mogoče uspelo danes prilimati user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
11.8.2008 20:54:40   
petarda
se trudim... user posted image

Tincci nekje sem slišala, da je dostikrat tako, da zdravilišče najprej kontra udari, na daljši čas pa pomaga user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
11.8.2008 20:55:03   
NinaŠ
sama na bazenu Laguna v Lj. kakšen luksuz

ja res luksuz user posted image

Tincci pojma nimam, če je to normalno user posted image , definitivno bi mene grd kašelj najbolj skrbel user posted image (imamo pač slabe izkušnje s pljučnicami in bronhitisom user posted image ). Kaj pa pravi P?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
11.8.2008 20:58:05   
ada2
o, a danes se pa tukaj nekaj čveka?user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
11.8.2008 21:00:30   
NinaŠ
O Ada, je tvoje počutje že kaj boljše?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
11.8.2008 21:02:21   
petarda
Mi je uspelo...samo kolk jih moraš to zmanjšat user posted image user posted image user posted image ...so čist popačeneuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
11.8.2008 21:03:54   
ada2
no, moram objaviti, da smo se zdaj pa res rešili plenic čez dan. je prišel iz vrtca suh in ponosno povedal, da je v vrtcu šel na kaflouser posted image

pa tudi v trgovino mu uspe iti in če ga že tam pritisne mu uspe počakat da letimo ven lulat. ker 1x v času privajanja se je v trgovini na tla polulaluser posted image

vem, da se glih hvalit zdaj s tem ne morem, saj so eni novembrčki že več kot 1 leto suhi, ampak sem vseeno ponosna nanj, ker na začetku poletja sploh ni zaznal, da se kaj dogaja, če se je polulal, pa lahko se je čisto neovirano igral s polnimi in mokrimi hlačami na sebiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
11.8.2008 21:04:40   
ada2

O Ada, je tvoje počutje že kaj boljše?

jauser posted image v četrtek grem že delatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
11.8.2008 21:04:51   
petarda
No...zdaj pa najprej novo stran obrnit, da ne bodo čist na koncu, ko sem se tolk namatrala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?